Print this page
2020 április 13, hétfő

A húsvéti "Heti ajánlat"-ra néhány hozzászólás közlése

Szerző: többen

Kedves honfitársaim! - Mivel a levelezőlistám úgy van beállítva, hogy ha bárki azon válaszol az csak hozzám jut el, és mások számára nem elérhető, ezért folyamodtam ehhez a megoldáshoz, hogy tudjatok ezekről a fontos észrevételekről is.

Berényi László Géza  Kedves Zoltán!

Nem csak Trianonnál rövidítettek meg minket! Jézust is vissza kell pereljük!

Az egykori tavaszünnep tiszteletére arkangyali segédlettel rendezett "Dimenzióváltás oda-vissza" című prezentáció, teljes napfogyatkozással megspékelve felettébb hatásosra sikeredett. Ugyan kevesen értették a célját, hogy ti. a holisztikus szemlélet legfőbb tétele: "Minden EGY" látványos igazolást nyerjen, a nem látható dimenziók felé az átjárás ("dimenzióugrás") bemutatásával. Szerencsére a Torinói Lepel holografikus filmként rengeteg egybevágó információt tartalmaz, így hitelesíti az eseményt.

Élelmes kereskedők a pánikhangulatot kihasználva, később felerősítve, az eseményeket az "eredendő bűn" nevű - addig nem ismert - vírus megjelenésével hozták összefüggésbe. Ez a belénk beszélt vírus ráadásul családon belül még öröklődött is, így generációkon átívelően újratermelődött a gyógykezelésre (feloldozásra) várók növekvő számú tömege. A vírustól/bűnöktől való mentesítés - a templomi füstölés mellett - önkéntes szájzár használatával volt lehetséges. (a szájmaszk nem volt elég hatásos!) A "szájzár"az önálló gondolkodásról való lemondást jelentette.
A kereskedők és jogutódaik az otthoni mentesítést szolgáló "több nyelven is kiadott" használati utasítás felhasználásáért hasznosítási díjat kértek. A szolgáltatás díjazása két díjtételből állt össze: az otthoni használat átalánydíjjal volt letudható: ez volt a "tized", a templomi használattal arányos díjtétel volt a perselypénz. A sok hasznos tanács mellett az egészség megőrzése érdekében végzett böjt ma is vállalható. A bűntudat és a félelem rossz tanácsadó!

Fenti bejegyzésemhez mellékelném (Ponty Viktor felvetéséhez) a levélben mellékelt 2 pdf filet. Az ott zajló meddő vitát szeretném eldönteni (?) ezzel a néhány képpel. Mindkettő a KöRöSZTéNy tudatról szól (ami nem vallás volt, ilyen címszó alatt ne keressük). Kozmikus EGYségtudatnak is nevezhetnénk. Értelmet nyer a körkereszt, a "szentháromság" és a Szent Korona is ennek az "Egy"-nek 5 dimenziós modellje. Bővebbet erről a honlapomon lehet olvasni http://koristen.hu

Tudnál ebben segíteni?

Igen kedves László tudok segíteni, még pedig úgy, hogy a csatolt eredeti tanulmányaidat nézhetik meg az olvasóink oly módon, hogy az itt megjelentetett képekre kattintva megtekinthetik a munkádat. Szeretettel: >Zoli<

 husvetrolmaskepp1  szentharomsagujraoltve

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!

Berényi László Géza

A húsvéti tojás az öt dimenziós „EGY" (egg>tojás angolul) jelképe.
Keressük az eredeti mintát! Ne engedjük feledésbe merülni!


Kántor József   Kedves Zoltán Barátunk! 

Érdekes köszöntésedet figyelembe véve --- kívánsz,más tollából fakadó,nagyon nagy szeretettel "húsvéti megemlékezést imádott Jézusunk feltámadásához" a Magyar Megmaradásért!!!
 
Azt illik tudni,hogy: ŐSEINK akik a világ Ősnépe,akik ANYAKÖZPONTÚ társadalmi rend keretei közt élve,akik a TERMÉSZET alapos megfigyeléseiből tettek szert olyan hatalmas ismeretekre és tudásra,mely alapján lettek a TUDÁS NÉPE cím birtokosai is!!! Akik az egyik ilyen alapos megfigyelésből alakították ki,s hagyták reánk-utókorra a  MAGYAROK ISTENE ŐSI ISTENHITÜNKET!!! Erről anno a Petőfi is említést tesz Nemzeti dal című versében " a  magyarok istenére esküszünk....!"  igaz ezt is csak megengedték neki,hogy és csak ennyit is leírhasson!!! Tőled is  és a "Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. alatti 1-2-3-4 lista címzetteitől is megkérdeznénk nemzettestvéri tisztelettel,hogy:  vajon mi lehet a MAGYAROK ISTENE  ŐSI ISTENHITÜNK   tartalmi-fogalmi jelentése és a keletkezésének a körülményei??? És valójában mikor lett és vált üldözővé,szándékos feledtetésre ítélve ezen ŐSI ISTENHITÜNK???
 
ÉRDEMES TUDNI:  hogy az  ŐSI  ISTENHITÜNKET anno a  MAGYAROK ÚR JÉZUSA,aki nem volt más,mint egy élő személy --- a legnagyobb magyar származású próféta,aki még az igaz  HUN_MAGYAR másként  HUN_SZKÍTA magyari MÁGUS VALLÁSFELFOGÁS /// MAGYAROK ISTENE ///  oktatója-tanítójaként,felkent főpapi tisztségviselőjeként élt és halt,de nem a kereszten!!! Akinek aztán a halála után: 325-ben a Nicei zsinaton a katolikus római kereszténység találta fel avagy ki --- s az idealizmus alapján "jézus krisztus " elnevezés alatt szellemtudati istenné tették!!!
======================================
Petőfinek megengedték,hogy a NÉPÜNK lelkesítése miatt említést tehessen  ŐSI ISTENHITÜNKRŐL --- s ha még mindehhez elolvassuk   a  LEHEL vezér költeményét is lásd: részlet :
 
" Fejedelmi ember Taksony volt a 'tájbá',
Taksony: Zoltán fia,ÁRPÁD unokája.
De tudjátok e TI atyafiak ki volt a vitéz?
Kit ÁRPÁDNAK hitanak?
Barátaim,mikor e nevet halljátok,
Mintha oltár mellett templomban volnátok,
Emeljétek meg kalapjaitokat,
MERT - köszönhetitek néki HAZÁTOKAT.
Kedves Zoltán Barátunk --- s itt már a KULCS jelzi, hogy:  "a vajk"  soha SOHA nem alapította a MAGYAR ÁLLAMOT,mert azt ÁRPÁD Nagyfejedelmünk alapította egy zseniális HÉT TÖRZSI egyesítéssel,s 895-96 ban nem "honfoglalás" volt --- hanem:  HAZATÉRÉS,s a MAGYAR ÁLLAM emalapítása,melyet aztán ÁRPÁD élete és fiai élete árán is megvédett LÁSD:  907 július 3-7  POZSONYI  csata!!!!
 
A   "vajk" elárulta NÉPÉT-NEMZETÉT,s a kiadott "törvényi rendelete" az ŐSI ISTENHITÜNK  leáldozásához vezetett!!! LÁSD:  Vitéz András rozsnyói kanonok ,GÖMÖR és KISHONT vármegyék táblabírája --- 1816-ban a Szilassy család levéltárában ŐRZÖTT   dokument lefordítása!!!!
Elég volt  -  elég volt a NÉPÜNK-NEMZETÜNK további butításából-félrevezetéséből!!!
A   MAGYAROK ISTENE hitében,szeretetében és szellemiségében --- a  MAGYAR MEGMARADÁS érdekében:

                                                                                                                      HUN_MAGYAROK AZ ŐSI  HUNNIÁÉRT   MOZGALOM


K. Klaudia:

ÁLDÁS MINDEN IGAZ MAGYARRA!!!
LÉLEK SIMOGATÓ, EZ A VERS ÚR JÉZUSUNKRÓL, A MAGYAROK ISTENÉRŐL!!!
ÁLDÁSOM!!!


Kántor József   Kedves Kisasszony!

 Köszönjük - de a MAGYAROK ÚR JÉZUSA az csak okította,tanította a MAGYAROK ISTENE ŐSI ISTENHITÜNKET!!!  S ezen ŐSI ISTENHITÜNKNEK mi is a tartalmi és fogalmi jelentése,s a keletkezésének a körülményei?! Nos erre várjuk a VÁLASZT --- mert az  IGAZ MAGYAROKNAK ezt meg kell TUDNIA,ISMERNIE kell --- hogy visszatérjünk ŐSEINK útjára,azaz az ŐSI GYÖKÉRHEZ!!!  

Persze tisztában vagyunk vele,hogy a "vajk" HAZAÁRULÁSÁTÓL kezdve --- amikor is minden ÁRPÁD-HÁZI hercegeinket,akik nem értettek egyet a zsidó judeo-keresztény "isten és jézus hittel" mindet igen fiatalon eltették láb alól --- s hogy a FÉLREVEZETETT igaz magyarok sokaságánál megszakadt az a hatalmas fegyver,mely ŐSEINKNÉL --- az  ŐSI SZÁJHAGYOMÁNY útján történő TUDÁS átadás volt,ahol  ANYÁRÓL leányára-leányaira APÁRÓL fiára-fiaira szállott át tovább!!!   NO DE:  volt akiknél nem szakadt meg és még élünk!!!
 
Mindezek alapján --- VÁRJUK  a   MAGYAROK ISTENE ŐSI ISTENHITÜNK tartalmi-fogalmi jelentésére a választ,mely =  ???  Tisztelt HONFITÁRSAINK szerte a nagyvilágban!!!  Amikor ÁRPÁD Nagyfejedelmünk zseniális HÉT-TÖRZSI egyesítése révén megalapította majd meg is védte élete és fiai élete árán is az általa alapított MAGYAR ÁLLAMOT: csodálatosan működött a   MAGYAROK ISTENE  ŐSI ISTENHITÜNK,ahol   a HÉT-TÖRZSI  egyesítés révén   MINDEN  indoeurópai nép  testvér-rokon lett,ahol a
FÉNY-szüze/// az ANYA,az édes ANYA,a NAGYSÁG-OS ASSZONY!!!
FÉNY-atya/// az APA///
FÉNY-fia/// a született leány és fiú gyermekek///
EZEN   HÁRMASSÁG köré csoportosult a kis család és a NAGY  MAGYAR CSALÁD:  a  MAGYAR  NEMZET és NÉPE!!!  ŐSEINK:  soha soha NEM voltak "keresztények!!!
 
LÁSD:   VITÉZ András  Rozsnyói kanonok,Gömör és Kishont vármegyék táblabírája,1816-ban a Szilassy család levéltárában ŐRZÖTT oklevél,melyet lefordított:
" Vatican 1000-ben "IX.Cal.oct.Die festo.Jac.Ap," ---  I.István király titkos tanácsbelilei(vel) aláírott s törvénnyé lett rendelet,amely értelme szerint:  Domonkos esztergomi érseknek a magyar keresztény egyháznál leendő keresztülvitel,és egyuttal általa Sylvesterpápával leendő közlésül (és) kiadatott - mely szerint Sylvester pápa tanácsolása folytán (el) határoztatott,hogy a magyarok-székelyek-kúnok,valamint a magyar keresztyén  papság által is használt  régi MAGYAR betük és vésetek, a jobbról balrai pogány írás megszüntetődjék és helyébe LATIN betük használtassanak.  Itt rendeltetik,hogy a papság azok használatára jutalmazás  mellett betanittassék és a POGÁNY írásról valamint tanitásától, papi állásának vesztése mellett és 20 arany pensasnak büntetés  fizetése mellett eltiltassék. Továbbá - hogy az egyházakban található POGÁNY betüveli feífelirások és imakönyvek  megsemmisittessenek és LATINVAL felcseréltessenek,valamint azok akik régi POGÁNY iratokat vagy véseteket beadnak 1-től 10 denárig - kapjanak jutalmat. A beadott iratok és vésetek tüz(zel) és vassal pusztittassanak el,hogy a pogány vallásrai emlékezés,visszavágyódás megszüntetődjék."
 
====================================== 
a levél helyesírási hibáit nem mi vétettük --- a levél fordítása így tartalmazza,s ezt így kívántuk leírni!!!

 POGÁNY =  TERMÉSZET és TERMÉSZETKÖZELI!!!

A   MAGYAROK ISTENE   hitében,szeretetében és szellemiségében --- ÜDV:     HUN_MAGYAROK AZ ŐSI HUNNIÁÉRT    MOZGALOM