Print this page
2020 április 13, hétfő

"Fogadást kötöttek egy fertőzésre"...

Szerző: dr.Stefano Montanari , Forditotta: Szabó Klára

Az olasz Byoblu televíziós csatorna 2020. március 19-i interjúja dr.Stefano Montanari nanopatológussal.

Az eredeti forrás

Interjúja dr. Stefano Montanari nanopatológussal.

2020. március 19

Dr: = Dr. Stefano Montano
Ui. = Újságíró

Jó napot mindenkinek a Byoblu tv-ből, híreinkből, ahol beszélünk az olasz nemzetet érintő vészhelyzetről. Ma március 19-én a kormány által valószínűleg a hétvégére hozandó még szigorúbb intézkedésekről is szó lesz.

Stefao Montanari doktor úrral vagyunk kapcsolatban, üdvözletem Doktor úr.
Természtesen a koronavírusról fogunk beszélni, s a hozzákapcsolodó szabályokról, ami limitálja a mi mozgásunkat is és otthon kell lennünk. Sőt a hétvégére még szigorúbb intézkedést akar a kormány bevezetni. Többi közt megtiltani a sétát a szabadban. Ez egy kivételes helyzet amit átélünk jelenleg.
Mindenki azt kérdi,hogy valóban eme erőfeszítések hatásosak e legyőzni ezt az ellenséget és valóban ennyire szörnyű -e ez a vírus.?
Mielőtt válaszolna, kérném,hogy magyarázza meg mi az ön munkája? Ön egy nanopatológus (Nanopatológus az, aki azon betegségeket kutatja, amiket szervetlen mikro és nanorészecskék okoznak a szervezetben és vagy belégzés vagy nyelés következtében vagy más okból beépülnek egy szervünkbe vagy szövetünkbe-Wikipédia)

Igen, feleségemmel együtt, feleségemmel, aki jobb mint én, mikro és nano részecskékkel foglalkozunk illetve olyan betegségekkel amiket ezek a mikro és nanorészecskék okoznak, s pont mi voltunk azok, feleségem előbb,akik felfedezték eme betegségeket több mint 20 évvel ezelött, ez a mi mesterségünk.

Úi: A vírusrol mi a véleménye?

Dr: A vírus egy influenza vírus, ami nem tisztázott se hogy hol, se hogy hogyan született, mert a hírek róla ellenörizetlenek, különbözőek, töredékesek,úgy tűnik,hogy Kínában született de mégse, hogy a denevérek terjesztik/szülték vagy egy laborban született és egy hiba miatt vagy direkt hogy a népességet kiirtsa, valójában valakik -kevesen- természetesen tudják, hogy született ez a vírus. A denevérekröl nem tudok mit mondani, még hiányzik az egyszarvú és akkor komplett a térkép. A tény, hogy megszületett ez a vírus,ami egy új vírus, s a koronavírus családjához tartozik, amikből rengeteg van. Az egyszerű megfázás is gyakran koronavírus, s nem olyan vírusok ezek, amikbe bele lehet halni. Sőt ártalmatlanok, s ez azért fertőz nagyon , mert könnyen belép a szervezetbe, és ártalmatlan marad,szimptoma nélkül a legtöbb emberben. Ahol hat, betegséget okozva, az az öregeknél, különösen akik bizonyos gyógyszert szednek,akik pl.tüdő betegségekben szenvednek, öregek, akiknek eleve más betegségük is van.
Az egészséges emberekben nem tesznek semmi kárt, s ezeket valószínűleg kimutathatunk mindenhol, ahogy sok másmiliardnyi vírust is s biztos vagyok benne, hogy ha ezt a vírust keresni kezdenénk a 60 miliónyi olaszban, legalább 30 millióban ha nem többen -megtalálnánk. Ez a vírus mint sokmilliárdnyi más vírus, ott van bennünk, a szervezetünkben és semmi bajt nem okoz. Mint ahogy sok milirárdnyi vírus teszi. A haláleset a vírusoktól szinte nem létezik, a betegség a virussal, az már más.

Tegnap este hallottam egy kórházi főorvost mondva, hogy a vírustól meghalni és a virussal meghalni az lényegében ugyanaz. Ez az úr jobb lenne, ha nem az egyetemi tanulmányaihoz, de az általános iskolai tanulmányaihoz menne vissza, mert szerinte egy betegségbe meghalni az ugyanaz,mint egy betegséggel meghalni,ugyanis ez teljesen illogikus, :meghalni egy betegségben, azt jelenti, hogy a betegség a halál oka, pl.egy miokardio infarktus az a halál oka, ha Maga a vonat alá esik ,akkor a vonat alá esés az ok, de ha a vonat alá esik és náthás is, nem a nátha a halál oka,hanem épp véletlenül náthás is volt.
Biztos vagyok benne,hogyha ellenörizné az összes halottat, Olaszországban 650 000 ember hal meg fiziológiailag, s ellenőrizné eme halottakat, -ne tegye- azt találná,hogy legalább a felénél ott van a koronavírus a szervezetében,sőt több,mint a felénél,mert öregekről van szó.
Tehát itt egy olyan dologról van szó, amit nem felfújtak, hanem annál még nagyobbat, sokkal nagyobbat csináltak.

Úi: Az utolsó adatok alapján Olaszország meghaladta a kínai egy nap alatti halottak számát,475 az elmult 24 órában. Ebbol 319 Lombardiában.
Ön ezt a vírust ártalmatlannak tartja..

Dr: Hmmm,neem ártalmatlan, ez egy olyan vírus, mint sok más , de figyelem, ez nem egy normális influenza, ez a tüdőket támadja. Van olyan influenza ami az idegrendszert támadja fejfájást okozva, van olyan, amelyik a beleket támadja, tehát hasmenéssel jár, van ami a gyomrot támadja, tehát hányást okoz, ez a tüdőket támadja. Ez a tüdőket támadja, bizonyos esetekben, különösen az öregekben, s a halottak mind 80 év körüliek vagy azon túli. Olaszban áltálában 80 év körül halnak az emberek, tehát semmit nem változott jelen esetben sem a statisztikai átlag.
Ezeknek a személyeknek szüksége van ezen esetekben lélegeztető gépre, s ez nem egy szörnyűség. A lélegeztető gép egy kórházban egy átlagos gép, én 40 évet operáltam kórházban, tehát abszolut normális egy ilyen gép egy kórházban. Az a tény, hogy nekünk most kevés van és nem tudunk megfelelni ennek a nevezzük vészhelyzetnek, annak az az oka, hogy az elmult 10 évben tönkretettük az olasz egészségügyi rendszert, becsuktunk korházi osztályokat, ráadásul becsuktuk a kis kórházakat, kevés gépet veszünk s azt is rosszul, az árak magasabbak, gyakorlatilag minden, ami egy kórház felszereléséhez kell, az mind drágább Olaszországban,mint más tiszta országban, ami másutt 10 az nálunk 20-ba kerül, azért mert Olaszországban s ezt tudjuk, egy korrupciós hálózati rendszer van kiépitve. Tehát az a kevés pénz is rosszul van felhasználva. Most egy olyan, nevezzük vészhelyzetben vagyunk,aminek nem tudunk megfelelni, mert a mi vezetőink legalább 10 éve, ők maguk is felkészületlenek, szétverték az egészségügyi rendszert s mikor azt hallom,hogy az olasz egészségügyi rendszer a világon a legjobb, akkor leesik az állam...

Úi: Hogyan magyarázza ezeket a videókat, amik mutatják, hogy Bergamo kórházából katonaság viszi el a halottakat? Ezek nem korona vírusban haltak meg?

Dr: Nem, ezek az emberek nem koronavírusban haltak meg. Koronavírusban összesen 3 ember halt meg és ezt is kétségbe vonom. S ezt az Egészségügyi Főhatóság mondta ki, de mikor azt hallom a híres olasz újságírótól Mario Giordanotól, hogy ezt az adatot nem szabad közzétenni, mert akkor az emberek nem hisznek nekünk többet (a médiának), s itt nem a helyi parókia ujságjáról beszélek, akkor én kérdem , hogy milyen olasz ujságirói etika van itt Olaszban? Ezt a hírt el kell hallgatnunk szerinte és itt egy híres, ismert olasz ujságiróról van szó. Ez az ember a dezinformáciot vagyis a félrevezető tájékoztatást részesíti előnyben, az újságírói etika tartóoszlopát bontja le ezzel a kijelentéssel. Ez szégyen!!

Úi: Ez a vírus gyorsan mutálódik, tehát valószinűleg ez nem olyan, mint a kínai?

Dr: Nem valószínűleg, hanem ez egyszerően nem ugyanaz, mint ahogy a német is más, mint az olasz, ez a vírus mondjuk úgy, hogy mivel ez egy új vírus, így keresi a saját stabil állapotát, hogy egyszerűbben megértessem. Tehát egy őrületes sebességgel változik, holnap már nem az, ami volt ma, néhány nap alatt már nem az, ami volt előtte. De nemcsak ez a vírus működik igy, hanem a szervezetünkben is rengeteg vírus közösség van, amelyek elengedhetetlenek a létünkhöz, szintén így viselkednek. Tehát ezek a nem is lények,hanem kémiai láncolatok, ez most abban különleges ,mert nem DNS láncolatu, hanem RNS láncolatú. Ez teljesen normális, hogy gyorsan változik, mutálódik s amikor egy gyógyszert keresünk rá, akkor gyakorlatilag valami után futunk, ami erősebb nálunk.

Úi:De ezek a videok a tele kórházakról az intubált emberekről, ezt hogyan magyarázza, ez nem a vírus komolysága, hanem a rendszer?

Dr: Mi nem vagyunk berendezkedve olyan betegségekre, ami a tüdőt támadja, mert a politikusaink tönkretették a rendszert. Én bármiféle videót, fotót bemutathatok, s ezt Ön is tudja, mert újságiró, mutathatom a tele kórházakat s a betegeknek biztos szüksége van az inyubálásra, mert kell nekik a levegő, mutathatom a sok koporsót, de mindezen koporsók beletartoznak abba a 650.000 halottba, akik évente meghalnak Olaszországban. Nincs halottszám növekedés.
Tehát ha Ön elmegy bármely kórházba, minden nap láthatja a koporsók elvitelét.
.
Én sok évvel ezelőtt visszautasítottam egy kórházi állást egy gyerekonkologián, mert nem bírtam elviselni a fehér koporsók látványát, amik a szemem előtt kerültek állandóan elszállításra. Tehát a semmiről beszélünk.
Ön tudja jól, mint újságiró, hogy bármit bemutathatnak, 2 évvel ezelött midennap ama 2 olasz matrózt mutatták 27-szer a tv-ben s állandóan róluk beszéltek a médiák, aki Indiában voltak letartóztatásban. Ma senki nem beszél róluk, pedig ott vannak ma is. Az emberek figyelme most másfele lett elvive. Most 3 halottról beszélünk, ha valoban vannak, és ha nem tetszik, akkor is ezek a tények.

Úi: A Covid-19 tüdőgyulladása másmilyen, mint amit eddig ismertünk,

Dr: Igen, ez egy vírusos interszticiális tüdögyulladás, de sok ilyen van. Tudja-e, hogy Olaszban hónapok óta vannak atipikus tüdőgyulladások, senki nem beszél róla, már október óta vannak ezek az atipikus tüdügyulladások, amiről semmit nem tudtunk, se az eredetét, semmiféle gyógyszerrel nem tudtuk gyógyítani és semmit nem tudtunk tenni ellene csak annyit, hogy megvártuk a betegség lefolyását. S maguktól meggyógyultak a betegek.

A mi szervezetünk csodálatos , mert önmagát meggyógyitja, olyan immunitáris védelmünk van, hogy még a legtöbb gyógyszerek legnagyobb többsége se tud ilyet. Sokkal erősebb a mi védelmünk. A mi bőrünkön olyan vírusok, baktériumok, gombák élnek, amelyek ellene mennek a patogén (betegséget okozó) vírusoknak, baktériumoknak, gombáknak , tés ragédiát okozunk a saját védelmünkne, egészségünknek mikor a kesztyűt vesszük fel ez ellen a korona vírus ellen, mert rengeteg koronavírus van. Ilyenkor megakadályozzuk a bőrön levő baktériumoknak, vírusoknak, gombáknak, hogy a betgeséget okozó baktériumokat legyőzze, majd ugyanezen kesztyűvel, ami tele van már vírussal, baktériummal megfogjuk a pénzt, a ruhát. A kesztyű megakadályozza, hogy a mi bőrünk védekezzen ellenük, így sokkal sokkal rosszabbat teszünk magunknak. Vagyis a kesztyűn levö vírus továbbterjed,mert a bőr nem tudja legyőzni....Tehát olyan tudatlan idiotákkal állunk szemben, akik semmit nem tudnak a biológia elemi részéről sem.

Úi: Tehát nem tudunk ellen anyagot termelni?

Dr: Nem termelünk ellenanyagot e vírus ellen, mert mi bennünk megvan már az immunrendszeren keresztül a védekezés, az a képesség, hogy magunktól gyógyuljunk. Mint minden élőlény, a növénytől az aranyhalig, meg tudunk magunk gyógyulni.
Ha Önnek a fejfájásra adok körömlakkot, nem attól fog elmúlni, hanem mert a szervezet tud védekezni, gyógyítani.
Az én öreg farmakológia profom mondta, dr.Luigi Di Bella, hogy a nem kezelt influenza 7 nap alatt elmúlik, a kúrált egy hét alatt. Vagyis mi fenhéjázóan belenyúlunk a természet tevékenységébe nem értve, hogy mit csinálunk.
Most egy rendőrt látok egy maszkkal, ez egy őrültség. Ez semmit nem állít meg. Ha ez a rendör beteg, a nyálcseppjében rengeteg vírust is kilehel, akkor valamit véd , de ha nem fertőzött, és reméli,hogy megvédi őt a nyálcseppekben levő vírusoktól, amik rengetegen vannak, milliárdnyi van belöle minden m2-en, akkor ő illúzióban él. Lehet, hogy őt az olasz egészségügyi miniszternő vitte abba a hitbe annak idején, aki kijelentette nem tudni milyen alapon, hogy a vírusok ugrálnak és csúszkálnak, ami nem igaz. A vírusok a sejtekben óriási számban vannak jelen,egy sejt mérete a milliméter ezreléke , iszonyuan pici lényekről beszélünk.
Amikor valaki felteszi az anyagmaszkot, olyan mintha egy rácsos kaput tenne fel a szúnyogok ellen, nem beszélve arról,hogy ezeket a maszkokat a betegeknek folyamatosan ki kéne dobniuk, minden 1-2-3 percben,mert rögtön a leheletüktől tele van azonnal rengeteg vírussal. Az egészségeseknek meg teljesen felesleges, tehát amikor valaki az utcán maszkkal sétál, az nevetséges.
De nem dobják el, a rendör akár 3 napig is hordja. Akkor miröl beszélünk?

Úi: Ha ez a vírus nem olyan veszélyes, akkor mivel magyarázza az egyre megszorítóbb intézkedéseket? A hatóságok miért teszik ezt?

Dr: Ennek több oka van, első és legkisebb ok, hogy 2017-ben olyan kötvények lettek piacra dobva, amelyek azzal játszottak,hogy fogadást kötöttek egy fertőzésre, furán koronavírus általi, amely 2020-2021-ben bizonyos számú halottat okoz majd. Aki ezzel játszott, azok győztek, ez csak pár száz millió eurót hozott.
A nagy ok a vakcinák: a rezsim ami az egész világot bevonzotta ebbe, kötelezni fogja az oltásokat. Oltást adni egy olyan vírus ellen, mint ez a mostani is, ami nem ad immunitást, ennek semmi értelme. Ha én 50 évvel ezelőtt ilyet mondtam volna az egyik valaha élt legnagyobb olasz farmakologia profnak, akkor az kirúgott volna a vizsgán. Csak egy inkompetens tud ilyet elképzelni, olyan oltás, ami nem ad immunitást!
Ez független a rubeola, kanyaró oltásoktol, ami müködik vagy sem. Itt egy olyan vírusrol van szó, ami NEM AD immunitást s ráadásul iszonyúan gyorsan mutálódik, tehát egy olyan vírus, ami után rohanunk. Egy olyan vírus, mint a nátha, -ugyanahhoz a családhoz tartoznak-, nem ad immunitást. Ön életében 200-szor is megfázhat, mert nem ad immunitást a nátha.. Tehát oltásra gondolni, az egy óriási csalás, miliárdos világcsalás és ha kötelező lesz mind a 7,5 miliárd embernek az oltás, akkor ez egy kolosszális biznisz-üzlet lesz.

Ui: A védekezés most a tüdőre figyel, egy dohányzó hogy reagál?

Dr.: Rosszul, rosszul, a tüdőnkben hörgők vannak, amik a 600 millió zacskócskának ,tüdő alveoloknak viszik a levegőt, amelyeken keresztül cserélödik ki a CO2 (széndioxid) és az O2 ) oxigén). Ezen hörgőkön egy vékony nyálka bevonat van, ez a nyálka azért fontos, mert blokkolja a vírusokat, baktériumokat, porszemcséket, és az egészséges embereknek kicsi kis ostorkák (csillók) vannak a hörgőin, amik kilökik a baktériumokat, vírusokat, gombát a tüdőből . A dohányzóknak vastag ez a nyálkája s az ő csillói nemcsak nem tudják kilökni a baktériumot, vírust, hanem egyenesen blokkolva vannak a füsttől, mert a füst paralizálja a csillókat. Igy ezek a támadók szó szerint lecsúsznak az alveolikba s nem jönnek onnan ki többet, így a dohányzó sokkal több vírust, baktériumot, gombát kap, mint egy nem dohányzó. Így van ez a jelen esetben is.

Ui: A kenetek vételéről mi a véleménye, amit Veneto tartomány elnöke jelentett be, hogy mindenkinél kenetet vesznek.?

Dr: Tudja, az elnök úr inkompetens, nem tudja miről beszél. Ahhoz megfelelő gépek kellenek, amik nincsenek, illetve kevés van. A konyhában nem lehet csinálni. A pozitív tesztek 80%-a (fals) hamispozitív,tehát ez kockázatos, mert azt mondjuk egy embernek, hogy pozitív és mégsem az. Sőt, ahogy a legtöbb vírusnál úgy itt is, a legtöbb pozitívnak nincs semmi tünete. Tehát a teljesen egészségesböl beteget csinálunk. Ez veszélyes, és ez ismert, sok 10 éve ismert az orvoslásban, hogy egy depresszív ember vagy rosszkedvű ember sokkal könnyebben megbetegszik és ha ezen embereknek megtiltják a napi sétát, (ahogy most tették Emilia tartományban) így nem tud naphoz jutni s így nem tudja a D-vitamint szintetizálni, ami elengedhetetlen a védekezésünkhöz, a mi immunrendszerünkhöz és ezáltal aztán még betegebbé tesz..
Tehát otthon vagyunk, rossz kedvünk van, nem tudjuk a D-vitamint szintetizálni, tehát sokkal könnyebben megbetegszünk. Mindezen ötletek -amiket inkompetens, abszolút hozzá nem értő emberek hoznak- súlyosbítják a helyzetet. Azt kellene mondani az embereknek, hogy menjetek ki a levegőre, sétáljatok, legyetek a napon, mozogjatok, egyetek egészségesen,ehelyett:maradjatok a bezárva otthon a sötétben, nap nélkül. Ezek az inkompetensek nem tudják,mekkora bajt okoznak vagy talán tudják? Nem tudom.

Úi: Igen, ez az ördögi kör egyre csak fokozódik...
A Sars vírusához hasonlitva ezt a koronavírust, mi a különbség?

Dr: A SARS is egy a sok atipikus tüdővírus közül, ami atipikus tüdögyulladást okoz, nagyjábol közeli rokonok ezzel a mostanival, szinte testvérek s nincs nagy különbség köztük és ahogy láttuk, a SARS nem okozott nagy katasztrofát, sőt szinte semmit nem okozott, mint ahogy sok más patológia sem, mint talán emlékszik, a sertés vagy szárnyas vírus sem. Ez utobbinál Olaszország megvett 27 millió adag vakcinát és kidobtunk 26 700 000 adagot és ezt ki is fizettük, de nincs pénzünk a lélegeztető gépekre. Vettünk és kidobtunk a csatornába ennyi vakcinát. Amikor imkompetensek vezetik az országot s most nem beszélek a korrupcióról, mégha lenne is hozzá kedvem, de nem beszélek, de amikor inkompetensek vezetnek, akkor a hajóját a zátonyra vezető kapitány az egyik erő.

Úi: Van aki azt mondja, hogy ez a vírus szezonális.

Dr: Nem tuom, hogy szezonális e, de mint ahogy szinte minden vírus, ez is érzékeny a hőmérsékletre és ez szinte biztos. És tudja, a természet sokkal bölcsebb, mint a legtöbb vezetőnk és orvosunk .
És a természet nem is korrupt és tudja azt, hogy amikor megbetegszünk, akkor meg kell emelnünk a hömérsékletünket és az minél magasabb, annál jobb. A magas hömérséklet javítja az immunrendszerünket és gyengíti-megrövidíti a baktériumok, gombák és vírusok életképességét, hozzátéve, hogy a vírusnak egyáltalán van-e élete.
S mit csinálnak az orvosok? Adja a tachipirnit, ami egy őrület, mert elveszi ezzel ezt a védettséget, ez egy őrület és az orvos teljes hozzá nem értését jelenti, amikor Magának 37,5 a láza van , akkor tachipirint ad,mintha Maga egy ostromlott városban ledöntené a falakat, mert levegöt akar venni.
A teljes őrültség határán vagyunk.
Mi történik? Az, hogy nyáron a hőmérséklet emelkedik s lehetséges, hogy ezáltal ez a vírus lecsökkenti a saját életképességet, bár élet egy vírusnál hibás elnevezés, de azért mondom így, hogy megértsék. Tehát több, mint valószínű, hogy e vírus jelenléte nyáron csökkenjen, de ez nem feltétlen érdekes.

Tudjon arról , hogy 20 000 ember hal meg évente influenzában Olaszországban s erről nem beszél senki, senki! 20 000 halott! Tudja-e, hogy évente 49 000 ember hal meg a hivatalos adatok szerint is, kórházi fertőzésben! 49 000 ember, ami naponta jelenti 130 ember halálát, például valakit vakbél műtéttel műtenek és meghal a kórházi fertőzés következtében tüdőgyulladásban a kórházban. Erről sem beszél senki! Nálunk Olaszországban naponta sokkal több halott van a kórházi fertőzés miatt, mint amennyi naponta meghalt ebben a hazugsággal teli koronavírusban eddig. Tehát valami olyan előtt állunk, ami túl van az abszurditáson, s ez nagyon nagyon gyanús.

Úi: Tehát, ismételve, Ön szerint nem lehet a covid 19-ben meghalni, hacsaknem nincs már előzetes betegsége az embernek?

Dr: Persze, akkor persze hogy meghalhat. Tudja, ha én Önt kidobom a 10.emeletröl s Magának épp akkor artrózisa volt vagy náthája, akkor nem mondhatom, hogy a náthában vagy artrózisban halt meg, hanem abban, hogy kidobtam a 10.emeletről. Nézze az Olasz Egészségügyi Főhatóság adatait, ami szerint minden halottnak vagy rákja volt, vagy erős diabétesze, vagy elhízott volt, vagy öregek, 80 évesek, ahogy az normális Olaszországban, átlagban 80 évesen halnak meg. 80 éves az is, aki koronában hal meg, mert a meglevő betegsége öli meg.

Ui: Például az utolsó hír szerint egy 32 éves halt meg.

Dr: Igen, de mennyire biztos, hogy koronavírusban halt meg s nem koronavírustól?

Ui: Igen,ennek a fiúnak más betegségei is voltak, Kubában 2 éve szerzett fertőzés következtében. Tehát ez az oka?

Dr: Tehát itt mirol beszélünk most? Persze, hogy az az oka! Azt nem gondolhatja, hogy ha valaki fertőzött a koronavírustól, akkor meggyógyulna a rákból!? Ez abszurd, ennek volt a maga saját infarktusa, fertőzése, meghal s véletlenül volt koronavírusa is. Most valóban egy kolosszális csalásrol van szó!

Ui: Abban egyetért, hogy az idősek a legveszélyeztetebbek, mert gyengébbek, tehát jó, hogy otthon maradjanak ...

Dr: NEM! NEM! Az a jó, ha kimennek! Kimennek a friss levegöre, mozognak, napoznak, legyenek kint, egészségben maradjanak, mert ha bezárva maradnak otthon, akkor meghalnak. Fel akarjuk gyorsítani az öregek, idősek halálát? Tökéletes, akkor tartsuk őket bezárva.Tökéletes, vegyük el tölük a napot, a levegőt!
Nem, nekik sétálni kell, mozogni kell, napozni kell, tornázniuk kell, mindazt tenniük kell, amit eddig mondtak s amit most le és megtagadnak, olyan érdekek alapján, amik szörnyüek!

Ui: Boris Johnson a tömeg immunitás elvében bízik.

Dr: Szegény Johnson, úgy gondolkodik mint amilyen a haja. Tehát az őrülettel állunk szemben.
A tömegimmunitás a gyógyszeripar zseniális találmánya, csak egy hülye hiheti el, hogy létezik a tömegimmunitás. Ilyen nem létezik. Ha akarja, elmondom egy másik adásban, hogy ez egy csalás a buták kárára. Nem létezik a tömegimmunitás, de HA létezne is, kérdem én hogy létezhet tömegimmunitás egy olyan betegségre, ami nem ad immunitást, védelmet? Mintha azt mondaná Maga, hogy létezik a tömegimmunitás a nátha ellen? Miket beszél ez? Ez nem tudja mit beszél, meg kell állitani, mert veszélyes!

Ui: Nehéz megállitani, mert Nagy-Britannia vezetője,. Úgy tünik, minden fontos pontot megbeszéltünk Önnel.

Dr: Nem, egyet nem emlitettünk. Ez a gazdaságot illeti, ami nem az én feladatom, DE most mi megállitjuk a világot. Ami világos eddig is, hogy az olasz gazdaság már a minimumon van, amit köszönhetünk az inkompetens vezetöinknek. Igen, most pedig minden tevékenységet leállitunk.
De nyitva tartjuk a tőzsdét, ami folyamatosn veszít, és zuhan lefele. Ez mit jelent? Azt, hogy aki ultragazdag s rengeteg miliárdja van, az bagóért megveszi a tőzsdén jegyzett bedőlő cégeket és amikor elhatározzák végre, hogy vége legyen ennek a vírusmizériának, vagyis kimondják,hogy vége mindennek, s persze semminek nincs vége, mert a vírus továbbra is azt teszi majd amit eddig, vagyis semmit, akkor ezek a személyek a világ urai lesznek. Minden az övéké lesz. Aki nem lesz ultramiliárdos, az az, akinek volt némi pénze, s volt 2-3 étterme, 10 boltja, s az örül majd, ha el tudja azokat adni annyiért, hogy megszabaduljon legalább a kölcsöntől, amit ezekre felvett. Tehát aki eddig nagyon gazdag volt, az még gazdagabb lesz s lesz iszonyúan sok szegény, akik folymatosan egyre szegényebbek lesznek. Tehát ez egy másik következménye ennek az epidemiának, amit szánt szándékkal hoztak létre.

Ui: Befejezesként, a környezetszennyezés és a vírus közti lehetséges összefüggésekről mi a véleménye?

Dr: Mi a nejemmel már nagyon régen beszélünk erről. Nagyon régen. A környezetszennyezés mikro és nano részecskéire ezek a vírusok ráragadnak (végtelenül picik) , amik eme vírusok szállitói-hordozói lesznek. Ahogy ezek a mikro és nano részecskék szállitói a dioxinnak, furánnak, a poliklorobifenileknek, idrocarburipolicikliciaromaticnak és még rengeteg más szennyező vegyületnek. Ez széles körben ismert. S most jön néhány "zseni," aki óvatosan kimondja hogy mi van ha ez tényleg igaz.....? Mi ezt több, mint 20 éve mondjuk, de nem találunk meghallgatásra...

Olaszról fordította és beküldte: Szabó Klára