Print this page
2021 január 10, vasárnap

Kik az "okosak és szépek"?

Szerző: Dr. Ing. Sebestyen Teleki Istvan

Valamikor BL (Bogár László közgazdász professzor, volt államtitkár) egy közös könyvbemutatón, mikor Drábik felhozta, hogy a Georgia Guide Stones utasítások között szerepel a Föld népességének csökkentése 500 millióra, akkor szégyenszemre BL elvesztette az önuralmát és "Egy nagy lóf@szt! ..." felordítással Drábikba visszatuszkolta a szót...

Kik a szolgálatos okosak és szépek? Hát, ők!

Azóta nem szerepeltek többé együtt. BL ezt a baklövését helyre kellene hozza. Ugyanis ezt a népesedési bajt már a Római Klub is alaposan feldolgozta a 60-as években.

Bill Gates apja a rejtetten eugenika kutatással foglalkozó intézet a Planed Parenthood (Tervezett Szülőség) zs. elnöke. Innen kapta Bill az egész "munkásságát" befolyásoló útmutatásokat.

Kíváncsi vagyok mikortól fogja BL szintén felkapni az infót Garjajev hullámgenetika elméletére. Ugyanis ez belevágna a népesedési és IQ szerinti népirtási elméletek legraffináltabbjába, mivel rávilágítana a Covid 19-es vírus és az 5G antennák kapcsolatára.

Mindenképpen felsejlik valami sátáni machináció, amivel érdemes foglalkozni és felderíteni mindannyiunk számára.

Mérnökként nagyon korán felfigyeltem a transzhumanizmusra, mint társadalom átalakítási technológiára. Állítom viszont, hogy még távol állunk attól, hogy a robotok és az automatizálás segítségével 8 vagy 80 millió ember előállítsa 8 milliárd ember szükségleteit.

Sok éve felfigyeltem arra is, hogy a Google megvásárolta a Boston Dynamic céget, mely cég a robotika területén nagy hangsúlyt fektetett a robotok egyensúly tartásának tökéletesítésébe. Csak évekkel később láthattuk az első robot kutyáikat, málhás szamaraikat, katona robotjaikat, melyek jégen, sziklákon is tartják az egyensúlyt, miközben ugrálni is tudnak akadályokon keresztül. Egy málhás szamár megpakolva nehéz fegyverekkel, munícióval szükséges pl. az Afganisztáni hegyekben ellátni a katonai állásokat a keskeny sziklás hegyi szakadékok szélén lévő ösvényeken keresztül. Akármennyire is jók már ezek a robotok, de nem eléggé jók még ahhoz, hogy hadrendbe állítsák őket.

Ua. az emberiség létszámának csökkentése tervszerűen fog végbe menni, tehát nem lesznek hullahegyek úton-útfélen. Először is a túl öregeket "nyugdíjkassza rablóknak" állítják be és az új technológiák segítségével tervszerűen kikapcsolják őket. Ue. érvényes a krónikus betegekre is, akik betegnyugdíjasok. Majd ezekhez jön a meddőség, magtalanság tervszerű beállítása az eugenika törvényei szerint, vagyis hulljanak a buta népek.

Ne csodálkozzunk tehát azon, hogy a "kiválasztott nép" IQ-ja lett hirtelen a "legmagasabb". Már több éve folyik az ez irányú hamis propaganda.

Ők a szolgálatos okosak és szépek!

Dr. Ing. Sebestyén Teleki István
Zürich, 2021 január 10.