Print this page
2021 május 15, szombat

"Orbán Viktor legfrissebb beszéde"...

Szerző: Madarász László

Hölgyeim és uraim! Bejelentem, harcunk nem volt felesleges, itt állunk a koronavírus elleni háborúnk győzelme küszöbén! Mint minden háborúban, most is voltak hősök és áldozatok is, kiknek egészségére emelem pálinkás poharam. ...

Rendkívüli! Orbán Viktor legfrissebb beszéde

(Kivonatos tudósítás.)

(A szónok elcsendesül, de a háttérből hallatszik a Vivát victor! /azaz Éljen a győző/, de ez természetesen a miniszterelnöknek szól! Majd folytatja.

Azonban sajnos nem ülhetünk babérjainkon, mert máris itt a mégnagyobb ellenség: a kullancs! Ismét fel kell vennünk a kesztyűt és harcolni kell tovább! Az árkonkívüli gyepmesterek, azaz a szakértőim jelezték nekem ez a rovar ott van nem csak az erdőkben, mezőkön, hanem a parkokban, gyepeken is, sőt a háziállatok – kutyák, macskák – és a madarak jóvoltából az utcákon is! Mindezt teszik hadüzenet nélkül! Szakértőim elmondták, hogy 80 -100% -ban megfertőznek minket agyhártyagyulladást okozó kórral, amit ha megnéznek akár engem is, az igen veszélyes betegség! Az agyunkra megy! Bár lehet, csak azt mondták a kullancsok 80%-a nem hordozza ezt a vírust? Egyáltalán vírus, vagy baktérium? Mit is mondott Karikó aszonyság a disznósajt és pirospaprika között? Valami zöldcitromot említett, a kullancs által hordozott másik betegségként! (Bekiabálás: nem lime, hanem Lyme-kór) Mindegy! Úgysem értettem az egész beszélgetésből semmit! Végülis, úgyis én mondom meg mi mennyi, és merre hány lépés! Az szakértői feladat, hogy az általam mondottakat tudományosan alátámasszák, a médiáké az,h ezeket az információkat éjjel nappal tolják, a művészek, sportolók, zenészek, stb. dolga pedig az, népszerűsítsék amit mondok! Sok szónak is egy a vége, védelmünk érdekében az alábbiakat rendelem el:

30-40 C° meleg ide -, vagy oda, jövőhét hétfőjétől mindenkinek alulról 1,5 méter magasságig teljesen zárt, bőr - vagy műbőr ruházatot és teljesen zárt cipőt kell felvenni! A lakást elhagyni csak ebben lehet! Az alacsonyakat, köztük a gyerekeket kötelezem: ha az orruk nyílása 1,5 méternél alacsonyabb, a ruházatba jól záróan építsenek be könnyűbúvár légzőpipát, illetve, ha szemük földtől mért távolsága sem érné el a meghatározott 1,5 métert, úgy periszkópot is! Egyúttal napnyugtától napkeltéig elrendelem a kijárási tilalmat, mert a kullancsok ekkor csoportosulva beszélik meg a követendő stratégiájukat! Lezáratok minden füves területet, az összes tavainkat (ezt már pl. Velencén megkezdték, de kormánytámogatással jól halad a munkával Mészáros Lőrinc barátom is, főleg a Balatonnál és a Fertő tónál!). Bezárnak a külső medencével rendelkező fűrdők, de a diszkriminálás elkerülése miatt, a fedettek is! Csak olyan kereskedelmi egység maradhat nyitva, mely meg tudja oldani, hogy a 1,5 méter magasságik viselt vízmentes ruházatot megbízhatóan le tudja mosni belépés előtt! A tömegközlekedési eszközökről eltávolítjuk az üléseket, mert leülés esetén nem véd az alsóruházat, ugyanis űlve, a földtől mért 1,5 méter távolság fej fölé kerül, még Karácsony Gergely esetében is! Azt mondják okosaim, legfeljebb másfél méterre juthat fel a kullancs! Ezért marad a 1,5 távolságtartás is, ha mégis ebből a magasságból leugrana az a dög, ne érje el senki bokáját! További részletek a megjelenő kormányrendeletben. A rendőrséget és katonaságot a fentiek fokozott ellenőrzésére utasítom! Nekik tetőtől talpig páncélba kell öltözni, a szokásos oldalfegyver, vagy géppisztoly mellé mérőszallagot és nagyítót kapnak, hogy ellenőrizni tudják az alsóruházat hosszát és zárhatóságának mértékét! Ezen eszközökre történő kiképzésük elkezdődött!! Sajnos ez egy hétig is eltart, mire megértik! Ha hanyagságot tapasztalnak, kemény pénzbírságra lehet számítani! Fellmentést a fenti intézkedések alól csak a NER lovagjai számíthatnak, hiszen őket már úgyis nagy emberekké tettem, és így már nem a földön járnak! Én meg magasabb vagyok az amerikai kosárlabdásoknál is, ezért maradhatok kigombolt ingben, nyakkendővel a kézben, mint azt már megszokták!

Úgy gondolom, a magyarok többsége megérti, mindez az ő biztonságuk érdekében történik! Nyílván azt is tudják, a kialakuló fertőzésveszély nagy nyomást jelent az egészségügyi rendszerre, amit még nem sikerült teljesen szétvernem! Ha már megtettem volna, most nem kellene meghozni az alábbi intézkedéseket! A kórházakat kiűrítjük, azokat hermetikusan lezárjuk! Abban csak az egészségügyi dolgozók tartózkodhatnak, betegek egyáltalán nem! Ez ugye érthető, mert ha az orvosainkat, nővéreinket baj érné, akkor ki fog gyógyítani? A kórházak minden szükséges felszerelést megkapnak! Tegnap landolt a kormánygép, megrakva francia kártyával, amit a külügyminiszter hosszú ártárgyalások után Kínából rendelt meg. Ez már útban van az egészségügyi intézményekhez! A tárgyalása eredménye, hogy két pakli kártyáért, mindössze 100 dollárt kell fizetnünk! A külügy munkatársai éjszaka ellenőrizték a kártyák tartósságát, órákig tartó kártyacsatával. Jó hír: azokat csak minden 4. leosztás után kell cserélni!

A legjobb híremet a végére tartogattam! Kullancs által okozott agyhártyagyulladás ellen van védőoltásunk! Csak kevés! Ezért fűrkészeket küldtem szerteszét a világba, azaz Kínába. Azokat oltópontokon fogjuk beadni, de az oltóorvosoknak szkafander kell, védőöltözetként! Szíjártó miniszter úr már tárgyal Bajkonurban erről a kérdésről. Én bízok benne, mert kerékpár- és autópumpákat is tudott időben beszerezni kórházaink részére! Aki felvette a védőoltást, annak védettségi kártyát adunk! Ez feljogosítja őket majd arra, hogy nyíltvízű tavaikban, pl. Balaton, Velencei- és Fertő tó, minden ellenőrzés nélkül, november 1.-i kezdéssel 6 hónapon át fürödhessenek! Addig viszont a védőöltözetet ők sem vehetik le!

Sajnos várhatóan az országgyűlési választások nem lesznek megtarthatók a szokott formában! Mészáros Lőrinc barátom egyik cége, viszont kifejlesztett egy internetes szavazás megvalósítására szolgáló programot, amit be fogunk vezetni! A szakértői előzetes adatok szerint, a program majdnem jól működik, de egyelőre a győzelmemet nem hozta ki 2/3-osra! Dolgoznak a hiba elhárításán!

Én így szeretlek Magyarország! Harcra fel! Hajrá magyarok! –zárta végül a miniszterelnök!