Print this page
2021 december 05, vasárnap

2021 December 9. csütörtök Orbán felszólítása

Szerző: Gurabi Ági

Szia! / Ez nagyon fontos hogy még időben eljusson az emberekhez . Mindenki kifarolt belőle, mert nem érdekük, nem akarják, hogy a nemzetiek nevéhez kötődjön! Kiugrottak a nyulak a bokrokból, ez is volt a célom többek között!

Van már saját honlapom, amit nem tudnak elvenni tőlem, péntektől azt fogom feltölteni segítségekkel a kötelezés ellen és leleplezésekkel, amennyire tudom!

Bene van a pakliban az is, hogy ki fognak iktatni, ennek a jelei már megmutatkoztak!

Senki nem az aminek mutatja magát ! És tudják, hogy tudom, tudják, hogy rájöttem, de akkora érdek azaz hatalom van mögöttük, hogy inkább magukat buktatják le, mint akik mögöttük vannak! Egy hamis zászlós dolgot akarnak csinálni hogy utána ránk telepedjen itt is háttérhatalmi demokrata vonal, én a Márkira tippelek, de lehet, hogy nem ő lesz, a módszer az ahogy "hirtelen" felbukkan valaki mint megmentő ........

Csütörtökre teljesen magamra maradtam Pócsot elvitték vidékre Faberék, direkt, hogy ő se tudjon ott lenni!

Dec. 09. csütörtök, 11 óra –A FELMONDÁS NAPJA

10h 30 - 11 ig gyülekező, kezdés 11h kor a Várban a Sándor Palota előtt

A rendezvény elején mécseseket helyezünk el az épület előtt és az emberkísérlet áldozataira emlékezünk, és emlékeztetjük a hatalmat bitorlókat is ezzel tetteik következményére!

Felszólítjuk Áder Jánost, hogy teljesítse kötelességét, és oszlassa fel a Parlamentet. Orbán Viktornak pedig beadjuk a felmondólevelét ! Mindezek előtt szembesítjük őket az általuk elkövetett gazságokkal, jogsértésekkel, és bűncselekményekkel. Kimondjuk rájuk az ítéletünket!

14h-ig beszédek, innen lesétálunk az AB elé, ahol felelősségre vonjuk őket a joggal való visszaéléseik miatt, és újra felszólítjuk a bírókat, hogy a dolgukat végezzék a hatalom kiszolgálása helyett! Elmondjuk nekik, mit jelent a jogállamiság,a VALÓDI KÖZ-érdek, és megkérdezzük, hogy fér össze a jog a hazug propagandával?

Hozzatok magatokkal dobokat, dudákat, sípokat! Hozzatok mécseseket, bilincseket, és készítsetek bábukat a performance- hoz !
A Sándor Palotához a Széll Kálmán térről a 16 os busszal lehet feljutni, a Dísz téren kell leszállni!

Az utolsó táltos szavai :

"Isten kardja csak akkor csillog majd újra, és vezeti győzelemre megint a Hunok és Magyarok ivadékait ,amikor EGY- ek lesznek újra, mint a hajdani időkben : EGY szándék, EGY akarat, EGY cselekedet . Öreg Östen parancsa szerint !"

  • Ébredj ! Gondolkodj ! Tudd meg az igazságot ! Leplezd le a hamis propagandát !
  • Ne dőlj be a rémhíreknek, a kormány hazudik neked !
  • Ezt a rendszert le kell váltani! Ha nem tudjuk megtenni,- belepusztulunk! A LÉTÜNK A TÉT !
  • A pártok nem a MI érdekeinket képviselik !
  • Egy pártfüggetlen, valódi népképviseleti rendszer alapjai : létbiztonság, jogbiztonság, közbiztonság!
  • NE HAGYD TÖBBÉ MEGVEZETNI MAGAD!
  • OLVASD A FÜGGETLEN,NEMZETI CIVIL MÉDIÁKAT:

http://www.nemzetihirhalo.hu/, https://nemzetepito-nepmozgalom.hu/  koronaigazsaga.eoldal.hu https://orvosokatisztanlatasert.hu/, https://informatialibera.ro/hu/ , https://magyarmegmaradasert.hu/

Az eseményre médiákat is meghívunk - minden civil és kormány médiát értesítünk ! Kíváncsiak leszünk ki mer majd írni róla!?

Több mint valószínű, hogy senki, ezért kérünk titeket, hogy gyertek minél többen, és élőzzetek minél többen, hogy másokhoz is eljusson a hír, hogy ébred Magyarország és hétről hétre egyre többen vagyunk, akik átlátjuk az egyértelmű hazugságokat és az aljas propagandát!

A FB on élőben közvetíti az eseményeket Faltusz Andrea!

INDÍTSATOK HÍRLÁNCOKAT!

Küldjétek el az esemény hírét emailben vagy sms-ben ismerőseiteknek egy felhívással, hogy küldjék ők is tovább, mert csak így tudunk szerveződni, információt eljuttatni egymásnak!

!A FB erre nem alkalmas többé!

Szeretnénk megkérni titeket, hogy készítsetek és hozzatok magatokkal táblákat molinókat az adott település, város, falu, község nevével, ahonnan érkeztek, illetve az adott megyékről is legyen egy- egy tábla!

Hozzatok dobokat, sípokat, dudákat, kürtöket, kereplőket, csörgőket amivel nagy zajt lehet csapni.

Hozzatok feliratokat, táblákat, zászlókat, szórólapokat! Bilincset és kenderkötelet, óriási fecskendőket!

Készítsetek bábukat a kormánytagok arcképével!

A rendezvény biztosításához „sárgamellényes„ önkéntes segítőket is várunk, és olyanokat, akik vállalják, hogy végig élőznek a rendezvényekről!

Jelentkezés a helyszínen, a szervezőknél!

Segítsetek egymásnak vidékről is eljönni, szervezzetek telekocsikat, buszokat!

Köszönettel fogadunk pénzbeli hozzájárulást, amelyet a hangtechnikára, a profi biztonságiak bérére, a szükséges eszközök beszerzésére, szórólapok, és dekorációk költségeinek fedezésére fordítunk.

A beérkező összegekről és kiadásokról képernyő fénykép közzétételével teszünk közzé információt, a fennmaradó összeget a további rendezvényekre, és a Nemzetgyűlés szerveződését segítő, és egyéb szórólapok költségeire fordítjuk A felajánlásokat tehát mostantól december 11.- ig köszönettel fogadjuk a következő számlaszámra:

Gurabi Csaba Károlyné

10102718-58782000-01004009

– a közlemény rovatba mindenképp kérjük elküldeni a „Igazságos jogállamért” – szöveget!

Az esemény megosztásával, hirdetésével, résztvevők meghívásával kérjük mindenki segítségét, hogy minél többen lehessünk!

Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

TALÁLKOZZUNK A DEMONSTRÁCIÓN !