Print this page
2021 december 12, vasárnap

Mi jön a Covid után? Szünet? Nem!! (2. rész)

Szerző: Pataky Zoltán

..."A Magyar lakosságból, hat millió be van oltva? Akkor, Trianon hamarosan beteljesül, vagyis, a népirtás, a Magyarok kiirtása a vége felé..." 

Folytassuk a beszámolót, ismét Dr. Kieran Morrissey-től vett idézetekkel, de előtte frissítsünk. Miről is volt szó utoljára?
 
… Az emlékeztető oltásokat a fogolyként kezelt személyeknek az idősotthonokban és kórházakban, valamint az iskolákban szoros kapcsolatban lévő gyerekeknél, még több vérzést és vérrögöt fognak okozni, és azt mondják, hogy ez a vérzéses láz.”
 
Majd, folytatja:
 
„ Letesztelik az új PCR tesztjükkel és azt mondják, hogy Marburg. Ez megmagyarázná a kórházakban látott többlet haláleseteket, ez egy eltussolás lesz. Azt fogják mondani, hogy a haláleseteket nem a Covid vakcina okozta károsodások, hanem a Marburg okozta.”

Emlékezzünk, az ezt megelőző részben felsorolt melléhatásokra! Folytassuk:
 
„ Hatalmas és azonnali pánik fog kialakulni. Soha nem látott tömeghisztéria lesz.”

Nem szükséges többet idézni Dr. Morrisseyt, hisz csak végig kell gondolnunk mi játszódott le az első, és a második Covid hullám (?) ideje alatt! Félelem, bizonytalanság és a pánik, feltartózhatatlan, valós hulláma söpört végig az egész világon. Itt, Európában, különösen érezhető volt mindez, hisz Európa koránt sem nevezhető, egy gyéren lakott földrésznek. A félelemkeltés még mindég megvan, sőt újra támadásba lendítették! Itt az új Covid változat, Omikron, a második Görög. Szigorítások mindenütt, Ausztriában a jövő év, 2022 februárjától kötelező lesz az oltás. Aki nem hajlandó beoltatni magát, pénzbüntetéssel kell, hogy számoljon. Az első felszólítás után, háromszáz Euró, ( körülbelül 109,200 Forint!)  ami a második után a duplája, egészen a háromezer Euróig terjedhet, (109.2000 Forint)! Végezetül, kényszeroltás és vagy börtön is! Pánikkeltés, zsarolás, állami erőszak, a demokrácia erőszakos baloldali variánsa! Németországban a rádió ma, 2021. 12. 7-kén bemondta, hogy a nyilvános közlekedési eszközökön, buszokon, metrókon, távolsági vonatokon, villamosokon, szigorított ellenőrzések lesznek, azonnali hatállyal. Mit jelent ez? Azt, hogy ha valakit oltási bizonyítvány nélkül, teszt nélkül elkapnak, azt „udvariasan” felszólítják, hogy a következő állomáson szálljon ki, értesítik a rendőrséget, majd következnek a megfelelő eljárások a „bűnös” ellen! A „bűnös” szó az oltatlanokkal kapcsolatban, már Európa minden államában elhangzott, így Magyarországon is! Hisz erre megy ki a nagy sakkjáték minden lépése. A kórházakban teljes a tehetetlenség, mert ápolókból nagy a hiány, sokan nem hajlandóak beoltatni magukat, műtéteket halasztanak el, az enyém is el lett bizonytalan időre halasztva. Rákos betegek kemoterápiái sorra kimaradnak! Sebaj az újonnan, hamarosan színre lépő Német kormány, még nem felesketett, a zöld párthoz tartozó egészségügyi miniszterelnöknője, már beharangozta a kötelező oltás törvénybe való iktatását! Összehangolt, világméretű terv kivitelezése játszódik le, szemünk láttára! Erről majd az írásom végén. Nem szabad elfelejtenünk, hogy egyre több, szakorvos, virológus, emeli fel a hangját a Covid őrület kezelése ellen! Egyik nagyszerű, bátor felszólalója a Covid oltások ellen, Dr. Petrella, akit persze azonnal a Fake News, hamis hírek, álhírek terjesztője közé soroltak! Idézet:

„Figyelem! Jön a következő hamis járvány! Tegnap este kaptam egy hírt amelyet az alábbiakban felolvasok. Ez valóban aggasztó és példátlanul súlyos! Azért is, mert amit most elmondok, azt dokumentálni is lehet! Ezért fordulok szívből mindenkihez. Ti Olaszok, ne vegyetek fel több oltást! Megmagyarázom, miért. Ne csináltassanak több tesztet, mert használhatatlanok! De mindenek előtt, ne menj dolgozni! Csak így nyerhetjük meg ezt a csatát. Ha egyikőtök 10-15 napig otthon marad, nem fogtok éhen halni. Ne küldjétek iskolába a gyerekeiteket! Nem baj ha kihagynak egy évet. Nem dolgoznak, ezért gondoskodnak a gyerekeikről. A maszk, nagyon veszélyes! Mert károsítja a hipotalamuszt és a hipokampuszt. Mindenek előtt ismét felhívást intézek minden lelkiismeretes parlamenti képviselőhöz, bal-és jobboldaliakhoz egyaránt, hogy küldjék haza a kormányt, és menjenek el szavazni. Ha ez nem történik meg, akkor ezek az emberek a lakosság 88%-át megölik! Azok nem fognak meghalni, akik  nem kaptak védőoltást.”

A Magyar lakosságból, hat millió be van oltva? Akkor, Trianon hamarosan beteljesül, vagyis, a népirtás, a Magyarok kiirtása a vége felé jár! Dr. Petrella, így folytatja:

„ Figyeljetek arra, amit most el fogok mondani. Lesz egy következő járvány, amit Marburgnak hívnak. Az Egészségügyi Világszervezet már beszél erről. Egyikőtök sem tud róla.”

Ennél a résznél következik egy idézet, egy beszédet a WHO igazgatójának beszédéből. Mit is mond Tedros Úr?

„ A Marburg-vírus nagyon különbözik Covid–19 vírustól, de a válaszlépések számos eleme ugyanaz: a fertőzöttek elkülönítése és kezelése, a kontaktok felkutatása és karanténba helyezése, valamint a helyi közösségek bevonása a válaszlépésekbe. A Marburg ellen még mindig nincs engedélyezett vakcina, de több is fejlesztés alatt áll. A WHO partnerekkel együttműködve figyelemmel kíséri a járvány alakulását.”

Dr. Petronella erre, így válaszol:

„ Az Ebola vírushoz hasonló vérzéses láz, amely rendkívül halálos. Lesznek a jelenlegi Covid vakcináknak hatásai: trombózis, mikroembólia, diffúz embólia, amiket, figyelem, Marburg tüneteknek, azaz egy új vírusnak álcázzák, és ti Olaszok el fogjátok hinni!”

Most pedig egy idézet Bill Gates-től, amelyben Bill és felesége, Melinda, látható élvezettel közlik az új világjárvány eljövetelét! Nem egy esetleges járvány eljövetelét, hanem a következőét!:

„ Fel kell készülnünk a következőre (járvány?).. a következő fel fogja magára hívni a figyelmet!”

Folytassuk Doktor Petronellával:

„Már megalkották a Marburg PCR tesztet, ami nem létezik, de szándékosan létrehozzák majd, hogy azt mondhassák, hogy ismét járvány van, még akkor is, ha ez nem hivatalos! Már készítik a Marburg vakcinát! A jelenleg készülő vakcina fő összetevője, a RICIN, az egyik legveszélyesebb méreg a bolygón. Olaszok, ébresztő! Engedélyezik – képzeljétek ezt a veszélyes népséget-, hogy a Covid beoltott emberei elutazzanak, így lesz kifogásuk, hogy ők hozták a vírust! Véletlenül, akárcsak a Covidot! A Covid esetében volt egy megállapodás, amelyet Kína kötött az országokkal, és azt mondták: »A vírus, Kínából fog érkezni!« Emlékezzetek arra a férfira akit Londonban, majd Torinóban láttak, vírust terjeszteni? Ugyanez várható a Marburg-vírus esetében is! Olaszok ébresztő! Terjesszétek ezt a videót mindenkinek! Mi a RICIN? A RICIN nagyon veszélyes lehet. Ha biológiai hadviselésben és bioterrorizmusban fegyverként használják ahogyan, szándékukban is áll! Tessék, mi az a RICIN. A Ricinus növény áll a háttérben, amelyet a világ legveszélyesebb mérgének, a RICINNEK a kivonására használják! Gátolja a fehérje szintézist a sejtekben. Ennek eredményeként, egy héten belül, meghalsz! A történelem során Brit és Orosz 007-es ügynökök használták. Pontosan azért, mert a RICIN olyan méreg, amelyet nem lehet boncolással, kimutatni. Nagyon kevés milligramm elég a halálhoz. Mivel blokkolja a fehérje szintézist, az emberi szervezet, leállíthatja az antitestek termelését amelyek csak fehérjékből állnak, és egy héten belül, az emberek meghalnak, egy egyszerű influenzában. Csak 15 milligramm kell ahhoz, hogy megöljön egy 75 kilós embert!
Most elbúcsúzom, mert minden nap, valódi híreket kell közölnöm, hogy az igazság, világosságot hoz, de zavaró. Engem nem érdekel az a csőcselék, amely minket kormányoz, ezért fordulok Önökhöz, Olaszokhoz. Az én unokáim, az Önök unokái, az Önök gyermekeinek a jövője, nem fog létezni. Lelkileg elpusztulnak, távirányítású robotok lesznek, ha most nem teszünk semmit! Megölnek minket! Ne oltassátok be magatokat többé! Viszontlátásra!”

Forrás: alcyonpleyades.com
Zárjuk le egy rövid elemzéssel, és figyelmeztetéssel. Az úgynevezett Covid „védőoltások, vakcinák” túl gyorsan kerültek bevetésre. Piaci érdekek voltak a fő vezérvonalak. Humán érdekek figyelmen kívül lettek hagyva, egyedül a pénzérdekek voltak az előtérben, és célként, szem előtt tartva. Erre több bizonyíték is van. Az első ami a legborzalmasabb, hogy nem volt elegendő idő szakítva egy védőoltásnak nevezhető, és tudományosan megalapozott kísérlet végrehajtására! Emberi kísérletek nem voltak kimerítőek, tehát eleve nem volt lehetőség, vagyis szándék, egy alapos bizonyíték megteremtésére. Ezzel ellentétben, szemmel láthatóan, a  gyógyszeripari vállaltok milliárdos jövedelmekre tettek szert, nem is beszélve az olyanokról mint Bill Gates! Továbbá, az eddigi kemény tudományos tapasztalatokat a megvásárolt „tudósok és orvosok,” egyszerűen sutba dobták  a több száz éves tudományos tapasztalatokat, vagyis szemrebbenés nélkül, a politikusokkal karöltve, egy pandémia ideje alatt oltatták be az embereket! Arról, hogy ez mennyire veszélyes és miért,tonnányi szakkönyvek felmérhetetlen hosszú sora beszél hozzánk a múltból! A pandémiának nevezett Covid-Sars-19 influenza járvány, amely egy bizonyos A és B influenza típusnak felel meg, sajnos a mai megvásárolt tudósok által módosított, laborban kidolgozott életveszélyes, mesterséges járványa! Ennek a jó előre megtervezett taktikának az eredményét, a sakkban, sakk-mattnak nevezik. Az emberiség mattolva lett, sarokba van szorítva! Van ennek a nemzetközi bűnszövetkezésnek a létéről, további bizonyíték is. A PCR tesztek amelyeknél egy hosszú pálcikával behatolnak az emberek torkába és, az orrukon keresztül egészen az agy első védvonaláig, miközben bizony azt át is lépik. Szükségtelen? Igen, az! Sőt, egyenlő egy halálos kimenetelű bűntettel! Bizonyíték? 2021. december 9-kén, felkérésre beszéltem egy helyi gyógyszertárral, arról, hogy csinálnak-e gyors tesztet, ha igen hogyan? Felsorolták az előbb leírt módszert és hozzátették, köpet is elegendő egy gyorsteszt elvégzéséhez! Az emberiség ellen szövetkezett sátáni erők, mert azok, úgy néz ki, hogy egyre jobban belezavarodnak saját terveik kivitelezésébe, mert például Ausztriában, és már Németországban is, büntetésekkel sújtják hamarosan azokat akik nem hajlandóak beoltatni magukat, sőt már a tegnapi, egyik Német beszámoló szerint a mostani, új Német kormány, Beugehft-tal fenyegeti a vakcina tagadókat. Nézzük csak ennek a furcsa Német szónak, fogalomnak a jelentését. E szó felbontható. Beuge, annyi mint hajlítsd,más alakban pedig, hajlítani, hajlítható. A Haft az pedig fogva tartást jelent. Tehát, a Beugehaft, hajlító fogva tartást, vagyis preventív elzárását jelenti azok részére akik nem akarják, nem engedik beoltatni magukat! Nevezhetjük elkülönítésnek is, például stadionokba, FEMA táborokba (gyűjtő táborokba), és így tovább! Nemrégiben mondta egy Német politikus: „Die Ganze Scheisse kommt zurück!” Nem vagyok hajlandó udvariasnak és ezúttal műveltnek lenni, mint az Bogár László tanár Úr volt amikor ezt z idézetet használta, mert értelmetlen lenne! Sajnos. A kijelentése az említett  politikusnak ezt jelenti: „ Az egész szar visszajön!” Fejezzük be a következő szomorú és rettenetes hírrel ami mára már itt van élőben közöttünk. Hamarosan, pár nap még, és gyermekeinket is beoltják! Már elnézést, de hol van a szülők agya? A fenekükben? Akkor pedig amikor esetleg nálam kopognának az ajtómon, hogy itt a kötelező oltás hát, tessék hozzáképzelni, hogy majd mit teszek! Hogy is mondta Dr. Petronella? „Én már döntöttem. Biztosan nem fogom megölni magam. Én biztosan, ismétlem, biztosan nem fogom megölni magam. Meg fognak ölni.”

2021.december havának 12-kén
(12 nappal Kerecsen előtt)

Pataky Zoltán