20240418
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2022 január 29, szombat

Miért is lesz a védettségi kártyából oltottsági kártya?

Szerző: Madarász László

A cikk frissítésre kényszerült ma: 2022-01-29.-én mivel megérkezett a válasz (visszautasítás) az Alkotmánybíróságtól. Nézzük: Az Alkotmánybíróság 2021.08.11.-én befogadott egy alkotmányjogi panaszt, mely a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló 60/2021. (II. 12.) Korm. rendelet 2. § (4) bekezdését támadja! ...

A panasz jogilag alátámasztott, és mondhatni: kivédhetetlen érvekkel! Döntés még nincs. 

Közben megérkezett Lacihoz a végzés amit itt lejebb pirossal közlöm: (Zoli)

A cikk eredeti bejegyzési ideje: 2022-01-15 volt

Válaszféle tájékoztató a cikk szerzőjeétől; 2022-01-29

Kedves olvasó;
Tájékoztatlak, hogy az Alkotmánybíróság a “Miért is lesz a védettségi kártyából oltottsági igazolás?” írásomban emlegetett IV/3040/2021 számú indítványt visszautasította!

Az indoklás ezen a linken érhető el: ⇒ https://alkotmanybirosag.hu/uploads/2022/01/sz_iv_3040_2021.pdf
Az ügy adatlapja – azaz az indítvány – itt érhető el: ⇒  http://public.mkab.hu/dev/dontesek.nsf/0/B37A852A9CABA6BFC125879900602EFD?OpenDocument

A magam részéről egy kézivezérelt “alkotmány”bíróságtól nem is vártam mást!

Üdvözlettel: Laci


Az érdi panaszos egy laboratóriummal megvizsgáltatta, hogy van-e „T” – azaz emlékező – sejtes védelme a koronavírus ellen. A labor kimutatta, van ilyen védelme, de a rendelet szerint ennek ellenére sem jogosult a védettségi kártya igénylésére, ami megalapozhatja azt,h a rendelet diszkriminatív, és így a hatályos jogszabályok szerint tiltott!

(Érdekesség: az alkotmánybíróra szignálás napja csak 2021.11.26.) Magyarul, az AB jelezhette a kormánynak, hogy a panaszt jogi keretek között nem lehet elutasítani, annak helyt kell(ene) adni! Ez viszont azt eredményezné, hogy az AB-nak kötelezni kellene a kormányt a rendelet megváltoztatására, melynek hatására tömegével végeztetnének el az emberek ilyen vizsgálatokat, melyek az esetek 80-90 %-ban szintén kimutatnák a „T” sejtes védelem meglétét! Vagyis szinte senki sem oltakozna továbbra is! (Megjegyzem: a 70’-es évek óta tudjuk – ha másként nem az akkori pl. „Magyarország” c. hetilapból -, hogy az influenzaszerű megbetegedésekért nem csak az influenza vírusa, hanem négyféle koronavírus is felelős! Tehát az emberek 80-90%-a már a korábbi évtizedekben megfertőződhetett a koronavírusokkal, melynek következtében kialakult náluk a „B” és „T” sejtes védelem!)

A védettségi igazolással szemben további problémákat jelent, hogy az akkori propagandában állítottak mindegyike megdőlt! Ugye először: megvéd, mert nem fertőződsz meg, nem adod tovább a vírust a nagymamának!

Utána: ugyan megfertőződhetsz, és a vírust is tovább adhatod, de nem kerülsz kórházba, de legfőként nem halsz bele a vírusfertőzésbe! Mára ezek az állítások is megdőltek! Azaz igazi védelem nincs! Arról már nem is beszélve: „elég a két oltás”! Azután három, mára már a negyedik is felvehető! Miként is fogalmazott karácsony előtt a

„..ne figyeljenek arra mit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok”

miniszterelnök?

„Nem nézhet ki úgy az ember, mint az ementáli sajt!”

És mindezek után átnevezi a védettségi kártyát oltási kártyává, a kétszer oltottakat a „kártya bizniszből” kizárja, vagyis mégis szükségesnek látja, hogy az emberekből „ementáli sajt” legyen! Miért??? Itthon megy a kötelező oltás pl. az egészségügyben, a tanároknál, a rendvédelmiseknél, és kötelező a „nem kötelező” oltás egyes munkahelyeken is! (De az országgyűlési képviselőknek persze nem kötelező!) Miközben az USA-ban a legfelsőbb bíróság IS elmeszelte Joe Biden erre vonatkozó rendeletét!

Na, ez az, amit itthon a „csatornakirály” Szájer felesége, Handó Tünde által kézi vezérelt Alkotmánybíróság sohasem tenne meg, amíg orbán ezt úgy szeretné! Ez az igazi jogállam! Lehet tippelni mit lép majd az AB a fenti panaszra? Megmondom: a rendelet megszűntével és az új rendelet megszületésével a panasz okafogyottá vált! Ez ma Magyarország! Fátylat a tegnapra, mert Magyarország előre megy! A szakadékba!!!

Aki még nem tette meg, annak ajánlott elgondolkodni! Milyen „védőoltás” lehet az, amit kedvezményekkel, egyes országokban pénzjutalommal, általában mások természetes emberi jogainak rendeleti korlátozásával, kötelezővé tétellel, sorozatos hazugságokkal kell kierőszakolni? Ja…, hogy kísérleti oltás!!! Értem. A történelemben egy közzel hasonló „védőoltást” ismerek: Az 1918-ban az amerikai Kansas államban elkezdett, majd az európai hadszíntérre induló amerikai katonák körében általánossá tett „védőoltást”. Az az un. spanyolnáthához vezetett! Világszinten több ember halt meg a betegségben, mint az I. világháborúban!

Ja! És igen! Azok is orvosok voltak, akik anno a „védőoltásokat” ott beadták! Akik a műveletet akkor is folytatták mikor az első ember – egy szakács –, majd még mások is meghaltak! Még ott a kansasi erődben!

Madarász László

 Kiemelések és külalak Zolitól

Hozzászólás  

#3 Támogatás összefogássalMandala75 2022-01-20 05:14
Petíció a kényszer-oltások ellen:

5 db petíció oltás és oktatás témában.

Aláírhatóak az alábbi web-linken.
(Név és e-mail cím megadásával online aláírhatóak, e-mailben még jön egy megerősítő link, arra rá kell még kattintani, akkor regisztrálja a rendszer az aláírást.

1.) Mondj nemet a kényszeroltásra: 4242-en írták alá (Magyarok Világszövetsége) beadványa. Itt lehet aláírni:
www.peticiok.com/mondj_nem-et_a_lopakodo_sars-cov-2_kenyszeroltasra

2.) Az oltatlan tanár is tanár. Eddig 3111-en írták alá:
Aláírási lehetőség itt:
www.peticiok.com/az_oltatlan_tanar_is_tana

3.) A Székesfehérváron és környékén élő, aggódó, oltott és oltatlan szülők, nagyszülők nevében, nyílt levélben, tisztelettel kérjük Önöket, hogy függesszék fel a korona vírusellen be nem oltott tanárok fizetés nélküli szabadságra küldését, és szankcionálását!
Petíciót benyújtó: Székesfehérváron és környékén élő, aggódó szülők, nagyszülők.
Eddig 17-en írták alá:
www.peticiok.com/szekesfehervar_minsegi_oktatasaert

4.)Szegedi Tankerület, kiállnak egy tanárnéni mellett. Horváth Csilla Dalma tanár néni számára a tanári pálya nem munka, hanem HIVATÁS!
Jelenleg 8.-os osztálya várja vissza!
Kérik a segítségünket, hogy Csilla néni minél hamarabb vissza kerüljön hivatalosan is tanítani az Iskolánkba.

Hozzászólásukban kérjük említsék meg a nevét.

Eddig 248-an írták alá:
www.peticiok.com/.../

5.) Petíció az oktatásban dolgozók munkaidejének és bérének rendezéséről
7483 aláírás
www.peticiok.com/.../
#2 Fény derül a hazugságokra:Mandala75 2022-01-17 15:28
Rend-SzerVáltók:
" Oltásnak álcázott gyógyszerkísérlet folyik..."

3 perces video megtekinthető itt:
www.youtube.com/watch?v=Eo4IYtEPXdE

további infok itt:
rendszervaltok.hu/.../...

Alkotmány,
Alapvető Jogok és Kötelezettségek:
54. paragrafus /2

54/2 : Senkit nem lehet kínzásnak, kegyetlen, embertelen, megalázó elbánásnak vagy büntetésnek alávetni, és különösen tilos emberen a hozzájárulása nélkül orvosi vagy tudományos kísérletet végezni.
#1 Gyermekek védelmében:Mandala75 2022-01-17 10:14
Feljelentés kiskorúak veszélyeztetése miatt:
- Szeged 2022 január 8

Video (4 perc) - Kőszegi M László beszéde:
www.youtube.com/watch?v=u2gvN7G0PWE

*
Másik bejegyzés, weboldalon megtekinthető:

"Rend-SzerVáltók csoport újabb videója, amely az alkotmányos jogodra hívja fel a figyelmed!

54/2 Senkit nem lehet kínzásnak, kegyetlen, embertelen, megalázó elbánásnak vagy büntetésnek alávetni, és különösen tilos emberen a hozzájárulása nélkül orvosi vagy tudományos kísérletet végezni. "

rendszervaltok.hu/.../...

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások