Print this page
2022 január 29, szombat

Miért is lesz a védettségi kártyából oltottsági kártya?

Szerző: Madarász László

A cikk frissítésre kényszerült ma: 2022-01-29.-én mivel megérkezett a válasz (visszautasítás) az Alkotmánybíróságtól. Nézzük: Az Alkotmánybíróság 2021.08.11.-én befogadott egy alkotmányjogi panaszt, mely a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló 60/2021. (II. 12.) Korm. rendelet 2. § (4) bekezdését támadja! ...

A panasz jogilag alátámasztott, és mondhatni: kivédhetetlen érvekkel! Döntés még nincs. 

Közben megérkezett Lacihoz a végzés amit itt lejebb pirossal közlöm: (Zoli)

A cikk eredeti bejegyzési ideje: 2022-01-15 volt

Válaszféle tájékoztató a cikk szerzőjeétől; 2022-01-29

Kedves olvasó;
Tájékoztatlak, hogy az Alkotmánybíróság a “Miért is lesz a védettségi kártyából oltottsági igazolás?” írásomban emlegetett IV/3040/2021 számú indítványt visszautasította!

Az indoklás ezen a linken érhető el: ⇒ https://alkotmanybirosag.hu/uploads/2022/01/sz_iv_3040_2021.pdf
Az ügy adatlapja – azaz az indítvány – itt érhető el: ⇒  http://public.mkab.hu/dev/dontesek.nsf/0/B37A852A9CABA6BFC125879900602EFD?OpenDocument

A magam részéről egy kézivezérelt “alkotmány”bíróságtól nem is vártam mást!

Üdvözlettel: Laci


Az érdi panaszos egy laboratóriummal megvizsgáltatta, hogy van-e „T” – azaz emlékező – sejtes védelme a koronavírus ellen. A labor kimutatta, van ilyen védelme, de a rendelet szerint ennek ellenére sem jogosult a védettségi kártya igénylésére, ami megalapozhatja azt,h a rendelet diszkriminatív, és így a hatályos jogszabályok szerint tiltott!

(Érdekesség: az alkotmánybíróra szignálás napja csak 2021.11.26.) Magyarul, az AB jelezhette a kormánynak, hogy a panaszt jogi keretek között nem lehet elutasítani, annak helyt kell(ene) adni! Ez viszont azt eredményezné, hogy az AB-nak kötelezni kellene a kormányt a rendelet megváltoztatására, melynek hatására tömegével végeztetnének el az emberek ilyen vizsgálatokat, melyek az esetek 80-90 %-ban szintén kimutatnák a „T” sejtes védelem meglétét! Vagyis szinte senki sem oltakozna továbbra is! (Megjegyzem: a 70’-es évek óta tudjuk – ha másként nem az akkori pl. „Magyarország” c. hetilapból -, hogy az influenzaszerű megbetegedésekért nem csak az influenza vírusa, hanem négyféle koronavírus is felelős! Tehát az emberek 80-90%-a már a korábbi évtizedekben megfertőződhetett a koronavírusokkal, melynek következtében kialakult náluk a „B” és „T” sejtes védelem!)

A védettségi igazolással szemben további problémákat jelent, hogy az akkori propagandában állítottak mindegyike megdőlt! Ugye először: megvéd, mert nem fertőződsz meg, nem adod tovább a vírust a nagymamának!

Utána: ugyan megfertőződhetsz, és a vírust is tovább adhatod, de nem kerülsz kórházba, de legfőként nem halsz bele a vírusfertőzésbe! Mára ezek az állítások is megdőltek! Azaz igazi védelem nincs! Arról már nem is beszélve: „elég a két oltás”! Azután három, mára már a negyedik is felvehető! Miként is fogalmazott karácsony előtt a

„..ne figyeljenek arra mit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok”

miniszterelnök?

„Nem nézhet ki úgy az ember, mint az ementáli sajt!”

És mindezek után átnevezi a védettségi kártyát oltási kártyává, a kétszer oltottakat a „kártya bizniszből” kizárja, vagyis mégis szükségesnek látja, hogy az emberekből „ementáli sajt” legyen! Miért??? Itthon megy a kötelező oltás pl. az egészségügyben, a tanároknál, a rendvédelmiseknél, és kötelező a „nem kötelező” oltás egyes munkahelyeken is! (De az országgyűlési képviselőknek persze nem kötelező!) Miközben az USA-ban a legfelsőbb bíróság IS elmeszelte Joe Biden erre vonatkozó rendeletét!

Na, ez az, amit itthon a „csatornakirály” Szájer felesége, Handó Tünde által kézi vezérelt Alkotmánybíróság sohasem tenne meg, amíg orbán ezt úgy szeretné! Ez az igazi jogállam! Lehet tippelni mit lép majd az AB a fenti panaszra? Megmondom: a rendelet megszűntével és az új rendelet megszületésével a panasz okafogyottá vált! Ez ma Magyarország! Fátylat a tegnapra, mert Magyarország előre megy! A szakadékba!!!

Aki még nem tette meg, annak ajánlott elgondolkodni! Milyen „védőoltás” lehet az, amit kedvezményekkel, egyes országokban pénzjutalommal, általában mások természetes emberi jogainak rendeleti korlátozásával, kötelezővé tétellel, sorozatos hazugságokkal kell kierőszakolni? Ja…, hogy kísérleti oltás!!! Értem. A történelemben egy közzel hasonló „védőoltást” ismerek: Az 1918-ban az amerikai Kansas államban elkezdett, majd az európai hadszíntérre induló amerikai katonák körében általánossá tett „védőoltást”. Az az un. spanyolnáthához vezetett! Világszinten több ember halt meg a betegségben, mint az I. világháborúban!

Ja! És igen! Azok is orvosok voltak, akik anno a „védőoltásokat” ott beadták! Akik a műveletet akkor is folytatták mikor az első ember – egy szakács –, majd még mások is meghaltak! Még ott a kansasi erődben!

Madarász László

 Kiemelések és külalak Zolitól

Megnyitva 2134 alkalommal