Print this page
2022 január 19, szerda

A magyar tisztifőorvos nem engedélyezte a vakcinák alkalmazását

Szerző: Gedeon Zsolt

"KEDVES MAGYAR HONFITÁRSAIM! / ITT AZ IDŐ BEMUTATNI, MILYEN PÉNZÉHES FOLYAMATOKNAK ÁLDOZATA AZ EMBERISÉG, EZEN BELÜL PEDIG HAZÁNK NÉPE.

Történt pedig, hogy kíváncsi voltam arra, hogy a magyar tisztifőorvos a koronavírushoz bevezetett vakcinákat mikor, milyen okirattal engedélyezte rendszeresíteni.

Különösen érdekes mindez annak fényében, hogy a magyar kormány megfosztja honfitársaink sokaságát munkájuktól, ha nem veszik fel azokat az oltásokat, amelyeket a magyar tisztifőorvos nem is engedélyezett.
 
És akkor most nézzük meg azt a gazdasági háttér folyamatot, amelynek útján van elegendő pénz és befolyás arra, hogy a legradikálisabb intézkedéseket hozzák világszerte az emberek ellen azért, hogy sok bevétel legyen a vakcinák eladásából. (Hiszen az IMF vezérigazgatója is elmondta, a vakcina gazdasági kérdés.)
 
2015. májusában a BioNTech partnerségre lépett a világ egyik legnagyobb gyógyszergyártó vállalatával, az Eli Lillyvel, és ezzel 30 millió dollárt nyert, valamint az amerikai óriás partner a Cell & Gene Therapies GmbH-ba, a BioNTech egyik alvállalkozásába is bevásárolta magát, ugyancsak 30 millió dollár értékben.
Egy hónapra rá a Siemensszel léptek stratégiai együttműködésre automatizált gyártókapacitás létesítése céljából. Még ugyanebben az évben, novemberben, 60 millió dollár értékben több éves együttműködési szerződést kötöttek a Sanofival.
2019. szeptemberében a BioNTech újabb tehetős fejlesztést finanszírozó partnereket nyert Bill Gates és Melinda Gates személyében. A Gates házaspár alapítványán keresztül 55 millió dollárt fektetett be a biotechnológiai vállalatba.
 
2019. decemberében a BioNTech 50 millió euró támogatást kapott az Európai Beruházási Banktól. Emellett a BioNTech az Európai Beruházási Banktól 100 millió eurót kapott adósságfinanszírozás címén, hiszen a vakcina eladás előtt komoly adósságokat halmozott fel ez a vállalat.
 
Majd pedig megérkezik 2020. novembere, amikor a BioNTech és a Pfizer szerződést írt alá 300 millió adag SARS-CoV-2 vakcina szállítására az Európai Unióval. Ezt követően a következő hónapban már Ursula von der Leyen férje, Heiko von der Leyen, aki 2005 óta egy hannoveri klinika igazgatója, megérkezik annak az amerikai cégnek, az Orgenesisnek, orvos-igazgatói székébe, amely cég elindította új, sejtalapú vakcinaplatformját a súlyos akut légúti szindróma koronavírus 2 (SARS-CoV-2) ellen.
 
TEHÁT ITT A VILÁG ÖSSZES GYÓGYSZERGYÁRTÓ ÓRIÁSA, ÉS NAGYVÁLLALATAI SZERETNÉK, HA MEGTÉRÜLNE A BEFEKTETÉSÜK, EHHEZ KORRUPT MÓDON ASSZISZTÁL AZ EURÓPAI BIZOTTSÁG, S AZÉRT KÖTELEZIK AZ EMBEREKET A VAKCINÁK FELVÉTELÉRE, HOGY EZ A SOK CSIRKEFOGÓ PÉNZÜGYI ÓRIÁS SOK PÉNZT KERESHESSEN ÁLTALA.
 
A MAGYAR TISZTIFŐORVOS PEDIG AZ EU MÖGÉ BÚJIK, GONDOLVA, HOGY NEM LESZ FELELŐSSÉGRE VONÁS, HA NEM VÁLNAK BE A 0 TAPASZTALATTAL RENDSZERESÍTETT VAKCINÁK.
 
Kérem a magyar embereket, vegyék észre, az egész járvány a pénzről szól.,,