20240418
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2022 május 06, péntek

Veszélyben Svédország és Finnország (is)

Szerző: névtelen

Nem vennék most Svédországban vagy Finnországban házat. Jelen állás szerint május derekától NATO tagságot kérnek!

Ez csak annyiban probléma Európa számára hogy igényeltek is már atomfegyvert.

Természetesen az USA rögtön adna nekik.

Az orosz pedig teljesen jogosan atomcsapást fog mérni rájuk.

Elvégre ha 1968-ban az USA-tól távolabb Kubában rakétákat telepített az orosz, rögtön atomcsapással fenyegetőztek az amerikaiak. De természetesen ha az oroszok küszöbére a finn határra raknak atomot a jenkik, akkor Oroszország az agresszor.

Márpedig a napnál is világosabb hogy meg fogják tenni, Svédország és Finnország két olyan precíziós atomcsapást fog kapni hogy az ország értéke leesik a nullára és vagy 150 évig nem lesz emberlakta övezet.
Oroszországnak presztízsből is meg kell mutatnia hogy van egy bizonyos vörös vonal.
És nem Oroszország a hibás.
Lehet persze a szokásos mainstream média hülyeségeket ismételgetni hogy megtámadta Ukrajnát, csakhogy aki nem csak ezt a egy oldalt nézi, az látja a másik oldalát is hogy mi vezetett ehhez.
Az éremnek mindig két oldala van.

A fizetett ukrán agitátorok akik elmennek egészen New York ig és ott magyarázzák a sok elbutított agyú hülyének, hogy az Azov az csak egy csendőrség.
Dehogy náci alakulat szegény önkéntes rendőrök ők csupán.

Az amerikai média amelyik leuralja az egész világot, (mondjuk zárójelbe hozzáteszem azokat lehet így leuralni, akiknek az IQ szintről max egy recept jut eszébe) Szóval a média ugyanúgy ahogy megetette az "okosokkal", hogy egy halálos virus tört a világra, de elég ha egy taknyos zsebkendőt kötsz az arcodra és már oké, nos az a média mondja hogy az oroszok a gonoszok. Miközben gőzerővel veszik tőlük az olajat.

Cseppet se fogom sajnálni ezt a két liberális szarfészket, Ha a lakosság annyira hülye, hogy nem bírja leállítani a nyugatmajmoló politikusait, megérdemlik hogy ledarálják őket ebben a meccsben.

Lavrov világosan megmondta:
Ha ezt a két tagországot felveszik NATO tagnak majd ők helyre fogják állítani az egyensúlyt.
Márpedig az egyensúly az úgy nem áll helyre hogy hagyományos fegyverekkel megtámadja ezt a két országot, hiszen Ukrajnában is régen nem lenne háború, ha nem tömné őket a nyugat. Napnál is világosabb hogy atomcsapást fognak kapni, és a NATO eddigi sunyi beavatkozásait elnézve, örömmel fogja harsogni, hogy kitört a harmadik világháború mert Oroszország megtámadott két NATO országot.

Természetesen az hogy Törökország NATO tag létére bemegy a kurd kisebbséget bombázni Irakba, egy nem NATO tagországba, az meg se jelenik a hírekben. Az egész Európai Unió retardált politikusokból áll. Mert a harmadik világháború az nem fog eljutni az Egyesült Államokba. Nem fog eljutni Oroszország mélyére.
Attól ez a két ország sokkal de sokkal hatalmasabb.
Ha atomcsapást küld egymásra a két ország, meghal pár millió ember a frekventált helyeken. Washington, New York, Moszkva, egyebek. De ettől nem fog összedőlni Amerika és Oroszország sem.
Viszont Európa lakhatatlan lesz, és az egyedüli hely az európaiak számára az vagy az USA vagy Oroszország lesz. Illúzióitok ne legyenek, az USA simán lezárja a határait az európaiak előtt.

Donald Trump be akart vezetni egy olyan bevándorlási tervezetet miszerint Európából fogadnának be bevándorlókat, szakmával nyelvtudással. Merthogy ilyenekre lenne igazán szüksége az Egyesült államoknak, nem mexikói cickányokra, akik vagy szülni jönnek ide, vagy kábítószert árulni, vagy mivel másra nem jók, ki a földekre meg az építkezésekre.
Természetesen az a demokrata elit mondta rá hogy ez rasszizmus, akiknek a képviselője (szándékosan nem mondok itt elnököt, nem véletlenül) kijelentette hogy "nem vagy fekete ha nem szavazol rám."

Szóval a Moby Dick sorait lehet dúdolgatni főleg svédül és finnül:
"Atomvillanás jobbról, nem lóghatsz ki a sorból!"


Kapcsolódó cikkek:
Így tarolta le a NATO-lobbi a finn parlamentet: ⇒ 

Orosz csapatmozgások, közeledés a NATO felé – így manipulálja a lakosságot a finn média: ⇒

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások