Print this page
2022 július 04, hétfő

A valós tények a MAZSIHISZ-nek akár hiszi akár nem

Szerző: Pataky Zoltán

A tolerancia és az apátia egy haldokló társadalom utolsó erényei. / (Arisztotelész)...  / 1. rész

1 rész:

Kedves MAZSIHISZ, akár hiszed akár nem, vannak valós tények. Ismerd meg őket!

Könyve hátlapján írja Gerard Menuhin, Yehudi Menuhin fia:
„Elgondolkodott már azon, miért nem nyugszik meg a világ? Miért kellett szüleidnek, nagyszüleidnek vagy dédszüleidnek sok háborúban meghalniuk, amelyeknek soha nem kellett volna megtörténniük?”

A szerző, Gerard Menuhin Mondja:

"Csak egy szószólója vagyok a humanitásnak, a valódi jogaink képviselője. Ebben a könyvben kifejeztem azt, amit sokan éreznek, és kevesen tudnak, de képtelenek voltak kifejezni"

Ez az amit mindenkinek tudnia kell, sőt kötelessége tudni és továbbadni, beszélni róla, egyetlen célt tartva maga előtt! Elindítani egy párbeszédet. Azt a párbeszédet amely sohasem volt, és amely annyira hiányzik hogy ma már éppen ez miatt, létünk olyan veszélyben van, mint még soha! Európa és a világ Trianonja folyamatban!

Azonban egy-két tényt szögezzünk le azonnal itt az elején. Nem vagyok történelmi professzor, szakértő, sem tanár, csak egy olyan valaki akinek mindenek előtt a saját nemzete a fontos. A vakságot magamnak nem engedhetem meg, olvasok, olvasással tájékozódom és azáltal értem meg korunk balliberális társaságának eszeveszett szándékait, vagyis azt hogy mit hord magában például a háttérhatalom fogalma. Azt is, hogy kik és miért teszik a háttérhatalom keretein belül, amit tesznek! Mert ők a háttérhatalom, egy személyben! Érzékelem, tudom azt hogy nagy és komoly változások előtt állunk, az egész világon, és ebben a világban létezik hazám is, Magyarország!

Ahhoz viszont hogy megértsük a pénzvilág uralmának fogalmát, milyenségét és céljait, akár tetszik akár nem, vissza kell térnünk a történelem megírt lapjaihoz és bizony figyelmesen elolvasni miközben hideg fejjel tárgyilagosan értelmeznünk, vagyis meg kell értenünk az elmúlt háborúk valódi természetét és céljait! Kedves MAZSIHISZ tudod-e, biztosan tudod, hisz annak ellenére, hogy kisebbségben vagytok, megvan a hatalmatok amelynek egyik eredménye az, hogy Magyarországon van ma egész Európában a legtöbb zsinagóga! Nem is lenne ezzel baj, a baj ott van, például, hogy ha Magyarországot támadják, ami sűrűn előfordul az EP részéről meg a Sargentini félék jóvoltából, amiről te kedves MAZSIHISZ, mélyen és „bölcsen”, hallgatsz! Gyurcsányról és társaságáról mint kvalifikált hazaárulókról nem is szólva akik, úgy tűnik a titeket is zsaroló, feltörekvőben lévő „új világelit” szövetségesei! Ez a köszönet mindarra a részedről, hogy azon kívül hogy jogaitok, vallási jogaitok vannak és félelem nélkül élhetitek mindennapi és vallási életeteket? Hallgatásod sokat elmond rólad. Elmondja azt például hogy viselkedéseddel szimpátiát nem szerzel, de azt is hogy sunyi és nemtelen vagy, ha így viselkedsz. Hogyan is viselkedsz? Úgy mintha felsőbbrendű, mindent tudó és meghatározó lennél, lehetnél. Köszönet részedről, nem létezik, holott nagyon jól tudod hogy ez volna a legkevesebb! Abban a hazában, a mi Hazánkban, amely neked életteret és biztonságot nyújt! Jellemed sokoldalú, negatív értelemben. Valláskörödből kevesek képesek az igazságról beszélni legyen az, múltbéli, vagy jelenkori!

Horthy Miklóst kevesen említik meg közületek annak ellenére hogy a második világháború viharos és tragikus lefolyása alatt, számtalan embert mentett meg közületek! Ellenállt Hitler parancsainak amíg csak lehetett! Akkor viszont amikor a kormányzó szobrát festékkel öntötte le egy zavarodott ballib, nem emeltétek fel szavatokat ellene, annál hangosabban viszont akkor amikor a ti menórátok, vagy bármely „emlékeitek” érdekeiről van szó, amelyekből ma már túl sok van, például Budapesten, is!

Kedves MAZSIHISZ így nem lehet együtt élni, békében munkálkodni a Hazánkért ahol ti végeredményben kisebbségben vagytok, de jogaitok a többség lehetőségein, arcátlanul túl szárnyalnak, agresszíven, és galádul! Akár hiszed akár nem, feltettem, nemcsak én hanem sok ezren a kérdést, van-e megoldás? Békés, emberi valós megoldás! Van! Szállj le a lóról, ne csinálj üzletet halottaid emlékeiből, ne azon rinyálj immár hetvenöt éve, hogy mi vagyunk az okai, a bűnösök azért, ami sajnos megtörtént! Mert hidd el, lehet hogy a nagy önimádatodban nem vetted észre, nemzedékek nőttek fel a második világháború borzalmai óta, nemzedékek akiknek semmi de semmi közük az akkor elkövetett borzalmakért.

Hagyd abba ezt a becstelen magatartásból eredő, öncélú zsarolást, és állj meg! Állj meg egy pillanatra és nézz a tükörbe, utána a mi szemünkbe, gyermekeink szemébe, azok szemébe akik még élnek és emlékezni képesek, akarnak! Ne szalaszd el a történelmi alkalmat egy béke megteremtésére. Persze ha nem akarod, akkor nyilvánvaló, hogy nem a béke a célod! Így jutottunk el arra a pontra amikor várunk válaszodra, egy őszinte, önzetlen, becsületes válaszra. Zsarolások és igazságtalan emlékeztetések nélkül! Jó lenne ha az elkövetkező cikkeket is figyelemmel olvasnád, hátha rájönnél arra hogy nem vagy egyedül, de arra is honnan ered az a zűrzavar amely ma világunkon uralkodik és amelynek te is része vagy!

2 rész: ⇒


A tolerancia és az apátia egy haldokló társadalom utolsó erényei. / (Arisztotelész)...  / 2. rész

Minden különösebb bevezetés nélkül folytassuk annak a fejtegetését amit az első részben elkezdtünk.

Hívjuk segítségül azoknak az embereknek a tudását, kimondott igazságait, amelyek eddigi történelmünkben már elhangzottak. Elsőként John F. Kennedyt idézném aki azt foglalta össze ami már régóta folyamatban van és ami ma egyre erőszakosabban jelen van életünkben, az összes hírközlő szervekben, rádióban, tévében, újságokban plusz az erőszakos sokszor jellemtelen, és értelmetlen reklámokban.

Tehát: „ Nem számít, mekkora a hazugság, ha elégszer megismétlődik, akkor a tömegek elfogadják azt igazságként.” (szabad fordítás) De van ennek persze ellentéte is. Anatol France:

„Még ha 50 millió ember mond is valami hülyeséget, az továbbra is hülyeség.”

Ezen tények tudatában szinte fájdalmas kényszerrel, bár jogosan, felmerül a kérdés, ki hazudik kinek, és milyen céllal? Vagyis kézenfekvővé és megdönthetetlen valósággá válik az hogy egy általános összeesküvés körvonalai rajzolódnak ki előttünk, amelynek súlya több szinten omlik rá, az egész emberiségre. Mielőtt tovább fejtegetnénk világunk „legnagyobb” szégyenét, vessünk egy pillantást a múltba és kérjünk segítséget a feljegyzett adatok világából. Nem szabad figyelmen kívül hagyni a második világháború borzalmainak tényét, valamennyiünk kötelességét az igazság feltárását illetően. Főleg azoknak a kötelességét, akik hat millió szerencsétlen zsidó áldozatról beszélnek is van kötelességük, méghozzá nem is csekély de annál nehezebb! Miről is van szó? Esetleg talán arról hogy egy rettenetesen hideg és számító, irányított, előre megtervezett politikai játszmának vagyunk kitéve? Ha nem minderről akkor hogyan lehetséges az például, hogy már 1891 január 26-kán a NEW York Times-ban megjelent egyike azon hirdetéseknek amelyek periódikusan jelentek meg egészen 1906 március 25-ig.

Vegyük őket sorjába. 1981 január 26: „Gottheil rabbi nyilatkozik a zsidók üldözéséről »... mintegy hatmillió üldözött és nyomorúságos lény.” Majd a következő 1891 szeptember 21-kén: „ "Oroszország elleni vádirat ...az összesen 6.000 000 áll a legközelebb a valósághoz.” Továbbá: 1900 június 11-kén: (Oroszországban és Közép-Európában) 6 000 000 élő, vérző és szenvedő érv szól a cionizmus mellett." Majd 1905 március 23-kán:

„ A zsidók Amerikában (irgalmat éreznek) a 6.000.000 elnyomott testvérünkért Oroszországban.”

1906 március 25-kén:

„Elrettentő jelentések a 6 000 000 orosz zsidó helyzetéről és jövőjéről.”

Itt közbe kell vetni egy kemény tényezőt 1905 november 10.-ből: „Simon Wolf megkérdezi, meddig kell még tartania az orosz holokausztnak." Megérkeztünk ahhoz a tényhez amely bizonyítja hogy a holokauszt fogalma már előre megtervezett és bevezetett fogalom volt, amelynek szándéka ma egész Európában sőt az egész világon mint zsarolás, elterjedt! „Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden ellátogatott a budapesti Rumbach Sebestyén utcai zsinagógába, ahol Heisler Andrással, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) elnökével tárgyalt - közölte a Mazsihisz az MTI-vel.
Forrás: https://kuruc.info/r/2/218626/

„A közlemény szerint a látogatást követő zárt körű megbeszélésen Heisler András köszönetét fejezte ki a magyar-izraeli kapcsolatok "példás alakulása" miatt, majd rövid áttekintést adott a magyarországi zsidó közösség helyzetéről, és a közeljövő terveiről. "Ennek kapcsán a Mazsihisz elnöke kiemelte mindazon területeket, ahol közös sikerek szem előtt tartásával fejleszteni lehetne a magyar kormány és a Mazsihisz kapcsolatait" - írták.
Forrás: https://kuruc.info/r/2/218626/

„A tárgyaláson szó esett a nemzetközi zsidó szervezetekkel folytatott "konstruktív párbeszédről" is. E kapcsolatok fontosságát jelzi, hogy a megbeszélésen részt vett Ligeti András, a Zsidó Világkongresszus Európai Ügyekért Felelős Koordinátora, valamint Büchler András, a Mazsihisz vezetőségi tagja, a nemzetközi kapcsolatokkal foglalkozó elnöki tanácsadó is - fűzték hozzá.

A közleményben kitértek arra, hogy a Rumbach Sebestyén utcai zsinagóga teljes körű műemléki rekonstrukciója - a Miniszterelnökség és az Emberi Erőforrások Minisztériuma által biztosított állami forrásból - mintegy 3,2 milliárd forintból valósul meg. A beruházás befejezése idén várható. Mit keres ott ez tuskó?! A címben említett tahózás természetesen nem Heislerék részéről érkezett, hiszen ők ezt nem engedhetik meg maguknak. Annál beszédesebbek viszont a fotókat közzétevő Fb-oldalukra érkezett hozzászólások. Mi rögzítettük a jelenlegi állapotot, talán törölnek közülük, talán érkeznek még szaftosabbak is az elkövetkező órákban.

A hozzászólók egy részének az volt a problémája, hogy Szijjártó miért nem tett maszkot a feje búbjára is (talán nem akart megint kipában díszelegni portálunk címlapján, ezt ezúttal sikeresen el is kerülte), de a többségnek mindegy volt, mibe köt bele, hiszen az alapgond nyilvánvaló: hiába hoz akárhány milliárdot, mégis csak egy nyomorult goj, ráadásul a szolgalelkű fajtából, amit még az ellenség sem becsül...”
Forrás: https://kuruc.info/r/2/218626/

Ki kell okvetlenül ragadni az utolsó idézetből a következő sorokat mint bizonyítékot egy tényállásról amely azt bizonyítja, sajnos, nem mi Magyarok irányítjuk Hazánkat, ez a Haza nem a miénk! Meddig? Tehát: „A tárgyaláson szó esett a nemzetközi zsidó szervezetekkel folytatott "konstruktív párbeszédről" is. E kapcsolatok fontosságát jelzi, hogy a megbeszélésen részt vett Ligeti András, a Zsidó Világkongresszus Európai Ügyekért Felelős Koordinátora, valamint Büchler András, a Mazsihisz vezetőségi tagja, a nemzetközi kapcsolatokkal foglalkozó elnöki tanácsadó is - fűzték hozzá.” 

Az első mondattal kezdjük az elemzést. „A tárgyaláson szó esett a nemzetközi zsidó szervezetekkel folytatott "konstruktív párbeszédről" is.” Nálunk ugyebár demokrácia van. Akkor pedig kérem tisztelettel tessék kimerítően beszámolni arról hogy mi mindenről tárgyaltak, valamint arról is hogy miről még? A pofon akkor jön amikor felfogjuk hogy egy nagyon „fontos és eminens alakja” is jelen volt egy világszervezetnek, nevezetesen Ligeti András a zsidó világkongresszus, és most jön a pofon, Európai Ügyekért felelős Koordinátora és Büchler András a MAZSIHISZ vezetőség tagja, a nemzetközi kapcsolatokkal... Ennyi elég is. Elemezzük, szedjük szét a csomagot amelyben rejtett üzenet van Magyarország a Magyar nemzet részére.

Van egy világszervezet amelynek az európai kirendeltsége és egy nyilvánvalóan leányvállalata is, a MAZSIHISZ! Kedves MAZSIHISZ ha eddig még soha, akkor most végképp mezítelenül vagy kénytelen állni az ország előtt és minden ami rád jellemző, láthatóvá vált! Kérdésekkel válaszoljunk minderre. Veszélyben érzed magad kedves MAZSIHISZ? Nem jól érzed magad nálunk? Ha azt mondod hogy nem akkor sajnos meg kell állapítani hogy célod van a nemleges válasszal! Az a cél meg nyilvánvalóan destruktív, romboló és önös célok elérését bizonyító kijelentés! Ehhez saját magad szolgálod a bizonyítékokat mint például a Józsefvárosban nemrég lefektetett „buktató kövek” amelyek ékesen bizonyítják hogy nemhogy nem vagy képes, de nem is akarsz becsületes alapokon beszélni velünk mint olyanok akik mint ahogyan hébe-hóba halkan megjegyzed, jól éltek a mi hazánkban!

Megjegyzed halkan, hogy aztán gyorsan, bennünket állandó ébren tartással emlékeztess arra ami a második világháborúban történt! Hány nemzedék után? Mikor lesz az hogy abbahagyod a végtelen mantrázások sorát amellyel unos-untalan arra emlékezteted gyermekeinket, már az óvodákban is, hogy bűnösök vagyunk?! Térjünk vissza a Gerard Menuhin idézetekhez. Itt határozottan meg kell jegyezni hogy forró talajon megy a tánc mert persze ilyenkor az van, hogy összeesküvés elméletekről van szó, pedig összefüggésekről kellene okvetlenül beszélnünk ahhoz, hogy végre kitisztuljon a levegő körülöttünk. Ugorjunk időben, közelebb a mai napok világáig a következő idézettel, továbbra is Gerard Menuhinra támaszkodva: 

"Ezek a holokauszt-tagadók rafinált emberek. Mindent amit elmondanak tényekkel és számokkal támasztanak alá. (Newark Star- főkönyv, a New Jersey-i Holokauszt Oktatási Bizottság elnöke, 1996. október 23., 15. oldal) Persze erre is van válasz bizonyos körök részéről. Ilyenkor jön a nagy kártyajáték közben használatos, a jól ismert Joker. Antiszemitizmus, rasszizmus meg egyebek. Tragikus ezekben a szavakban nemcsak az hogy igazságtalan és galád vádak hanem az, hogy a sok évtizedes ismételgetések által undorítóan unalmasokká, sőt értelmetlenekké lettek. Mert miért is? Mert nemzedékek nőttek fel akiknek semmi közük a múlt bűneihez, főleg bűnözőihez! Éppen ezért gyanús, fölöttébb gyanús, sőt bebizonyosodott, hogy egy olyan tervről van szó amely már a 14-dik században megfogant s amelynek látható építő köveit, bástyáit ma, bankoknak és médiáknak nevezik.

Egy szövetségről van szó, annak a csoportnak a javára, amelynek filozófiája és bevált taktikája a veszítsd össze és uralkodj mellett ma már „Az egymásért, az összes többi ellen.” Márpedig legkésőbb a 14-dik század óta! ( 2020.09.24 a Szemléletváltás adásában a Youtube-on idézet Pap Gábortól, nemzetünk lelkiismeretének és tudásának nagy doenjétől!) Most érthető igazán ha feltesszük, és tegyük fel a kérdést, hogy miért nyomták erőszakkal a köztudatba a következőket: az antiszemitizmus elleni küzdelmet, mint az emberi méltóságnak kijáró tiszteletet. Ebben a mesterségesen, embertől elrugaszkodó fogalomnak az üzenete, a szemitáknak tisztelet, az őslakosoknak, vagyis nekünk, Saul fia, buktató kövek, a Hazatérés templomának, művészetünknek, gyermekeinknek, kultúránknak meggyalázása. Frissítsünk. Íme agy idézet a Kuruc infó alig egy hetes írásából:

„Nem támogatja többé a baloldali médiát az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség – ezt Köves Slomó, az EMIH vezető rabbija a HVG-nek adott interjúban jelentette be, hozzátéve, hogy a 168 Órát teljes egészében átadják Milkovics Pálnak, a Pesti Hírlap tulajdonosának, és a Klubrádióban meglévő kisebbségi üzletrészt is átadják Milkovicsnak. 2015-től kezdődően azért nyújtottunk segítséget a súlyos anyagi gondokkal küzdő 168 Órának és a megszűnés előtt álló Klubrádiónak, mert azt gondoltuk, hogy ezeken a felületeken lehetőségünk lesz a számunkra fontos társadalmi és kulturális üzenetek eljuttatására, nem utolsósorban az antiszemitizmus elleni harc kompromisszumok nélküli képviseletére. Nemcsak arra kértük nemzetközi támogatóinkat, hogy fektessenek be (a Brit Média Kft.-n keresztül) az egyes médiumokba, hanem a Klubrádió ingatlanát is megvásároltuk Arató Andrástól, és ingyenesen biztosítottuk az épületben a rádió működési feltételeit, beleértve az ő személyes irodáját is. Eszünk ágában sem volt beleszólni az újságírók napi munkájába – soha nem is vádolt ezzel minket senki –, de a kezdetektől betegesen gyanakvó, ellenséges légkörben saját céljainkat sem tudtuk érvényesíteni nyilatkozta a HVG-nek Köves Slomó. Az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető rabbija hozzátette: mintegy hétszázmillió forintot költöttek támogatóik révén a két médiumra, de rájöttek, hogy ez a modell nem működőképes. A folytatáshoz olyan szakmai befektetőt kerestek, aki a további fenntartható működés lehetőségét tudja biztosítani. Ez a befektető Milkovics Pál, a Pesti Hírlap tulajdonosa, akinek már átadták az irányítási jogokat. Köves Slomó megerősítette, hogy a folyamat végén a tulajdonosi jogokat is átadják Milkovicsnak.”

Kedves MAZSIHISZ, olyankor amikor gyermekeinknek förtelmes lelket testet romboló „mesekönyvet” adnak ki, amikor szakadatlanul támadják Magyarországot, hazánkat, ahol te oly jól élsz, miért nem emeled fel hangodat?! Vesd már ki soraidból a téged is irányító és megrontó ideológiákat és azok képviselőit, mert ha nem akkor abban a pillanatban amikor Nemzetünk térdre lesz kényszerítve és sárba tiporva, velünk együtt fogsz tönkre menni. Ilyen volt már a történelemben. Drága Nemzet testvéreim, Nemzetem! Követeljük mi is a mi „buktató köveinket”! Kirakhatjuk velük az egész Kárpát medencét! Szlovákiától, Kárpátalján, Erdélyen és délvidéken át, mindenütt! Elveszett, lemészárolt, málenkij robotban eltűnt testvéreinkért! Nos akkor kedves MAZSIHISZ neked, talán eszedbe jutna, hogy nem vagy egyedül, és nem voltak, nem lehetnek soha jogaid, előbbre valóak mint a mi létünk. Kérlek gondolkodj el ezen, térj meg és szabadulj meg azoktól akik irányítanak téged s rajtad keresztül minket is.

Szeretettel,
Pataky Zoltán