Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

V2019May26

2010. Április 26., Hétfő 10:53

A fax tv szerint zsidók már az 1200 -as években Budán laktak...

Írta:  GyKA
Értékelés:
(1 szavazat)
Állításuk szerint a holokauszt idején Magyarország elrabolta kincseiket. Utána kell nézni: az állítólagos aranyvonat úgy amiért Izraelnek már fizeti a kárpótlást Amerika. Nem tudom, hány év alatt kapják meg a sok milliárdot. 2006-ban már kaptak belőle.

A fax tv szerint zsidók már az 1200 -as években Budán laktak...

Tisztelt Zoli!

Köszönöm szépen hírleveleid, sok új információt, eltitkolt történelmet lehet megtudni a cikkekből.
Mondanivalóm a következő lenne:
Egyre többször fordul elő, hogy az izraeliták  azt állítják, hogy már a honfoglaláskor is itt voltak. Szombaton a fax tv-n újra volt egy adás, amiben azt állították, hogy már az 1200-as években Budán laktak. Szerintem akkor  már kiűzöttek voltak.

Sőt mi több szerintük, Mátyás király esküvőjén zsidó uraságok ezüst karddal, lóháton  vonultak fel és elsőként gratuláltak a királynak. Ez  pedig  véletlenül sem fordulhatott elő!

A magyar nép agyát sajnos a kommunizmus üresre mosta… tisztelet a kivételnek. Ők mindent elhisznek. DE..arról elfelejtettek  az illetékesek beszélni, hogy Mátyás  király a Szentkorona tannal visszaszerezte a zsidóktól a magyarok összes  elrabolt vagyonát  /bányák stb/ és a zsidókat elűzte.  Szeged történelmében is olvashatunk erről.

Másodszor, a zsidóknak Magyarországon soha nem volt kardjuk es nem ültek lovon, mert ezt egész Európában tiltották.
A középkorban Budán sem laktak. Ugorjunk egy kicsit vissza.
Szent István idejében, ha egy magyar nő összeállt v. férjhez ment egy zsidóhoz, azt a nőt a király rendelete alapján el kellett a zsidótól távolítani és a királyi udvarba vitték cselédnek.

De folytathatnánk: Mátyás volt az a király, akinek a kezéből nem tudták a bécsi  zsidók megszerezni a kincstár feletti hatalmat. Ezért is lett Mátyás idejében gazdag az ország.

Nem vagyok antiszemita, de amit a zsidók nálunk művelnek, az már egy kicsit sok...
Állításuk szerint a holokauszt idején Magyarország elrabolta kincseiket. Utána kell nézni: az állítólagos aranyvonat úgy amiért Izraelnek már fizeti a kárpótlást Amerika. Nem tudom, hány év alatt kapják meg a sok milliárdot. 2006-ban már kaptak belőle.
Arról viszont nem beszél senki, hogy az aranyvonatból 35 vagon a Magyar Kincstár aranya volt. Nekünk magyaroknak mikor fizeti ki vagy adja  vissza  Amerika?

Ráadásul minden zsidó gazdagnak van feltüntetve…. A valóságos arány  50 közül 1 volt gazdagabb. Ráadásul a nagyon gazdagok előre kitudták menteni vagyonaikat  külföldre, Ők nem is lettek a holokauszt áldozati.

Köszönöm a szíves türelmet.

Üdvözlettel:

GY.K.A


Hozzászólások megtekintése a régi honlapról

Megjelent: 2117 alkalommal

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Oldalainkat 140 vendég és 0 tag böngészi

Látogatók

Hungary 67.4%Serbia 1.3%
Romania 5.4%Canada 1%
United States 4.4%France 0.4%
Russian Federation 3.4%Switzerland 0.4%
Ukraine 2.6%Netherlands 0.3%
Sweden 2.5%Australia 0.3%
Slovakia 2.1%Kuwait 0.3%
United Kingdom 2%Norway 0.2%
Germany 1.9%Spain 0.2%
Austria 1.4%Belgium 0.1%

Today: 397
This Week: 3734
Last Week: 4232
This Month: 15830
Last Month: 21359
Total: 2079872

Belépés