20210124
Last updateH, 21 dec. 2020 2am

rovas logo

péntek, 04 szeptember 2009 09:51

Hová lett a 9000 pergament tekercs ?!

Szerző: Pásztorfi István

Választ kér az egész Magyar Nemzet és az összes Rokon Nemzet, miért nem hozták nyilvánosságra a magyarság számára és világviszonylatban fontos dokumentumokat, hová tüntették az ásatásoknál megtalált ősmagyar tekercseket, kiknek az érdeke, hogy a magyarságot minden téren - a mai napig is - pusztítsák, rabolják, történelmét meghamisítsák, eltitkolják?

Kiknek az érdeke, hogy ilyen aljas módon cselekedjenek hitvány emberek, "Magyar" Akadémikus létükre, "magyar" politikus létükre, vagy csak egyszerűen, mint nyomorult, gyűlölködő, Pénzistent imádó lényként, sunyi patkány módjára cselekedjen?

Mindenki követelje, hogy tűnjenek a pokolra a Magyar Nemzet gyilkosai, kifosztói, történelmének elhallgatói, megcsonkítói!

Magyarokat a Magyar Tudományos Akadémiára és minden fontos, tisztességet, emberséget, magyar érzelmet kívánó területre!

Elő a seprűkkel, ki a szeméttel, ahová való!

Elég volt a nemzetgyilkosokból, bűnözőkből, legalsó, közép- és legfelső szinten egyaránt!

Pásztorfi István

HUN IMÁDSÁG

MIATYÁNK ISTENÜNK BENNÜNK VAN ORSZÁGOD.
ELŐTTÜNK SZENT NEVED TÖRVÉNY AKARATOD.

MINDENNAPUNK GONDJÁT, MAGADON VISELED.
BŰNEINKET MINT MÁSNAK, NEKÜNK ELENGEDED.

TE KEZED VEZET KÍSÉRTÉSEKEN ÁT,
S LEFEJTED RÓLUNK GONOSZ JÁRMÁT.
TIÉD A NAGYVILÁG ÖSSZES HATALMA, ÜDVE,
MINDÖRÖKTŐL KEZDVE, LEGYEN MINDÖRÖKRE.

/Kr.u. 410-460 keletkezett. Hun ezüstveretes szíjvégen rovásírással írva.
A kijevi Nemzeti Múzeumban található./


"A kijevi múzeumban őrzött Hun övvereten, szíjvégen levő rovásírásos ima gyönyörű. Nem tudom, hogy tudtok-e róla, hogy a szíjvégen talált rovásírásos szöveg megfejtésére Magyar rovásírás szakértőt - nyelvészt kértek fel ! Előlünk mégis mindenáron eltitkolták, amíg lehetett. Istennek hála ma már nem lehet szinte semmit titokban tartani! Érdekesség, hogy az 1960-as évek elején szintén Kijevben ((=Kővár, amiről ma már tudjuk, hogy Árpád nagyapja Álmos őse Ügyek fejedelem alapította - építette szabír-magyar város híres szabír kovácsiparával. Ott készültek a csodálatos Magyar szablyák.))

Régészeti feltárás során a Magyar hegyen találtak 9000 darab rovásírással teleírt pergamentet tökéletes állapotban. A kutató régész Armatov akadémikus az egészet elküldte futárral a Magyar Tudományos Akadémiának úgy gondolván, hogy mi vagyunk a megfejtésében illetékesek!!! Őt száműzték Szibériába. A 9000 darab pergament pedig szőrén, szálán eltűnt!!! Mai napig semmit nem tudni róla. A finnugoristák hallgatnak (vagy lapítanak, mint az a bizonyos a fűben). Ma már kideríthetetlen, hogy megsemmisítették, vagy csak eltüntették, nem tudni. Talány kinek állt az érdekében ? Óriási, pótolhatatlan veszteség, mert minden bizonnyal hatalmas és teljesen autentikus információs tömeg állna rendelkezésünkre, a HAZATÉRÉS vagy HONVISSZAFOGLALÁS előtti, alatti és utáni időkből. S még mennyi minden van, amit eltitkolnak, vagy éppen megsemmisítenek előlünk. Visszaté r ve az imához: gyönyörű!! Nemhiába mondták a Görögök, hogy a szkíták - hunok - avarok - magyarok tudnak a legszebben imádkozni ISTENÜKHÖZ."

Forrás: http://bedefy.multiply.com/journal/item/139/139

Kapcsolódó videó:

A kumráni réztekercsek
Szerző: Kubínyi Tamás


Hozzászólások megtekintése a régi honlapról

Megnyitva 5874 alkalommal

Hozzászólás   

#3 VÁ: Hová lett a 9000 pergament tekercs ?!Rékabea 2012-11-07 09:12
Nagyon optimista vagy te,Ithaka !!
A helyzet az hogy hatalma csak annak lehet akinek a vallás is a kezében van .
Amig a judeok irányitják a vallásunkat nem lesz változás - söt szépen belenyomnak bennünket, magyarokat az anyaföldbe, ugy hogy ki sem látszunk belöle.
Arról viszont, hogy világszemléletünk(vallásunk) megváltozhasson nekünk magunknak is tennünk kell. El kell utasitanunk mindent ami tölük jön mert azt hamis és hazug !
Ha elfogadjuk a judeo-keresztény vallások tanitásait,
azzal idegen istent tisztelünk és megtagadjuk öseinket !! Ezért vagyunk gyengék és leszünk egyre gyengébbek !! - Azzal, hogy idegen istent tisztelünk csak ellenségeinket erösitjük !!

Az én Istenem neve Öregisten, aki a Magyarok Istene, az Egyetlen Élöisten, a Jóisten - nem pedig
Krisztus, a zsidó a judeo-keresztények istene.
Hiszem és vallom: Él a Magyarok Istene !
Hiszem és vallom: Törvénye igazát, megtartó erejét !
Hiszem és vallom: a Magyar Testvérközösséget, a Vérszerzödés szentségét !
Hiszem és vallom: fajtám és Hazám halhatatlanságát, Örök Életét !
#2 VÁ: Hová lett a 9000 pergament tekercs ?!ithaka 2012-11-06 21:41
A világ Istenünk ! nem engeedi eltüntetni a a Magyarnépet! irásos történelmünket, hitvilágunkat, kulturánkat !, hijába küzdenek mindazok a pogányok akiknek csak a pénz az istenük, amióta az idöt számlája az emberiség ,soha nem sikerült a Magyarnemzetet ugy megtörni, hogy kipusztuljon, de ezután sem sikerül neki, mert egy ( gonosz nemzet-vallás ) -? hól egyik, hól másiknak adja magát a fenese tudja eldönteni, hogy micsoda ez a szisztematikus faramuci nép aki a világhatalomra tör. Felsem tudja fogni a pénzmámorában, hogy mi az amit ő elképzel, a világ népe, ha megindul Izraelt a földünk maqmáig kivája Gaija földanyánkból, ugy mint a sebész a daganatos sejtet, hogy ne burjánzon tovább az egészséges testben. A Kumrában talált pergamenteket sem adták a világ szemléletére, hanem átvariálták izrael nyelvére és azzal kellene beérnünk keresztényeknek, de mi nem fogadjuk el!
Megértetted izrael ! :eek:
#1 laszlo osvath 2012-03-03 23:06
Mind igaz amit az ira's a'lit.
Hogy hava' tuentek ??
az a vila'g befolya'sos hatalmainak e'rdeke eltitkolni
Ha't a Vatika'ni " apokrif" ira'sok menyi mindent tartalmazhatnak !!

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások

Honlap ajánló