20210121
Last updateH, 21 dec. 2020 2am

rovas logo

kedd, 24 február 2015 09:10

Ne hagyd becsapni magad! Minden alvó Magyarnak!

Szerző: turosrudi

Lehet, furcsának tűnik, de most a mi (régi) honlapunkról teszek fel cikket. Egyik felvidéki olvasónk hívta fel a figyelmem a még 2009-ben beküldött hozzászólásra, hogy jó lenne ha ama sorokat fel lehetne frissíteni úgy, hogy az emberek újraolvassák, mert szerinte így a PDF formában elmentett adatokat még a régi honlapunkról nem sokan nyissák már ki és szerinte továbbra is nagyon is aktuálisak sorai. 

Azt szeretné, hogy olvassuk és értelmezzük újra ki-ki a maga értelme szerint, hogy az azóta eltelt idő igazolja-e, "turosrudi" a hozzászólónk figyelmeztetéseit és előrelátásait. A cikk címet én választottam de a többit igyekeztem az eredeti írás alapján megjelentetni.

az elmentett PDF ITT található: (na ne , 2009.09.08 03:48)

Kucsera. Hát magyar név ez? Egy fenét. Dédapám a felvidéki Zayugrócról botorkált el egészen Csurgóig, mert ott kapott munkát. Egy Kreisler nevű zsidó faárugyárában dolgozott. A gyár 1916-ban meggyulladt. A tüzet a munkájukat féltő emberek eloltották. Egy év sem telt bele, ismét felcsapott a láng, akkor már porig égett minden. A biztosító fizetett, új üzem épült.

Apám ükapja Ausztriából hozott feleséget, Antóniát. A faluban csak úgy emlegették őket: a Tinákok, a becenevét kicsit elhorvátosítva.
Anyai dédanyám, Tyukodi Zsuzsanna Nóvé Jánosnak adta a kezét, így aztán nyugodtam mondhatom, folyik bennem mindenféle vér, rég porrá lett Viroveczek, Holicskák vannak a felmenőim között, de én mégis magyar vagyok.

De előbb vagyok tót vagy román, mint politikus. - A legnagyobb bajt ők hozzák a fejünkre. Egymásnak uszítanak téged, aki szállást adtál nekem a Tátra lábánál, és engem, akinek vicsorogni van kedve a nyelvtörvényed hallatán.

Hát bolondok vagyunk csakugyan?

Neked az kell, hogy kaszinók épüljenek a szántóföldeden? Az, hogy letarolt erők helyén vigalmi negyedekben rontsák meg ifjaitok lelkét? Az hiányzik, hogy cigány vágja el a torkodat? Ha igen, akkor minek fütyülöd ki a koncerten Madonnát, aki annyira, de annyira emberbarát, hogy védelmébe veszi azt azt ártatlan, szorgalmas kisebbséget?!

Szeretnéd, hogy serdületlen gyereked rózsaszín tollakkal felcicomázott, éktelenre festett buzikat bámuljon az utcán?

Fertőzött oltóanyagot küldenek szét a világba, ha a cseh nem veszi észre, irtózatos lett volna a baj.

Megbocsátasz majd, ha a kislányod, feleséged, fiad disznóvészben hullik el?

Nem tudom, nálatok hogy van, de itthon a temetőkbe szabad a bejárás. Prágában a zsidó temetőben belépti díjat kell fizetni, nem is keveset. Vannak, akik pénzt sajtolnak életből, halálból.
Ez a mindenük.

Azt hiszed, te védelem alatt állsz? A cigányok most azt hiszik. Aztán, ha szemet vetnek a javaidra, úgy jársz, mint mi, és amikor megvetette a lábát, és úgy érzi, biztonságban van, jaj lesz a cigánynak.
Jaj lesz neked is!

Tudsz róla, hogy foszforbombákkal égetik halálra a palesztinokat? Buldózerrel, tankkal, gépfegyverekkel ostromolják a kővel dobálózó kisfiúkat. A lemészárolt fiatal testét elszállítják és kiszedegetik belőle a szerveket, amit súlyos dollárokért adnak el. Messze van, mondod.
Karnyújtásnyira van tőled, mondom én.

Te minek viselsz orrot? Tán azért, hogy annál fogva vezessenek, vagy inkább szabad levegőt szívnál vele?

Miért a rosszat választod, amikor kinyújthatnád a kezed a tisztesség felé? Miért nem vagy kíváncsi a Szent Korona Alkotmányára? Miért a hazugok oldalára állsz?
Minket a politikusok hajtottak a vágóhídra, akik hagyták megmérgezni a lelküket. Pénzért? A hatalom lebírhatatlan szomjától űzve? Mindegy. A te politikusod, mihelyt a mammon úgy kívánja, téged is a tagló alá taszít, ha hiszed, ha nem.
Ha minket bevettek, te következel. Hozzál csak törvényt, büntess vele minket. A törvényedet úgy rúgja fel majd az, aki most minket sanyargat, hogy megszólalni sem lesz időd.
És hiába lesz életben a ránk fröcsögő politikusod, úgy vágják le, mint a gazt a réten. Nem lesz védelem, és hiszed vagy nem, nem lesz kegyelem se.

az előbbihez
(turosrudi, 2009.09.08 03:53)
Majd beszélsz te még héberül a hivatalodban, de még az otthonodban is, ha lesz még egyáltalán otthonod.
Az lesz neked a szép, új világ.
Te már nem tudod, amit a horvát bánok még tudtak, a Szent Korona országának védelme a halált is megéri. Mert eleshet a férfi, de gyermeke, unokája jövőjét nem adja guruló dénárokért, semmi pénzért.
Mert az nem éri meg.
Hazudtak és most is hazudnak neked is, nekem is.
Járj utána az igazságnak.
Hülyének néznek mindannyiunkat, és ha hagyjuk, azok is vagyunk.
A szlovák is, az ukrán is, a román is, a szerb is.
Ne hagyd becsapni magad!


 Ezzel a hozzászólás befejeződött. (a kiemelések tőlem >Zoli< )

- Mi a ti véleményetek 2009 óta mennyire igazodtunk a helyzethez, okosodtunk, okultunk-e mennyire járunk utána az igazságtalanságoknak, vagy továbbra is hagyjuk magunkat becsapni, orrunknál fogva vezetni?

(olvasó)

Megnyitva 2320 alkalommal

Hozzászólás   

#2 Hová tűnt az ország pénze?Varga János 2015-03-04 08:27
A népellenes bűncselekmények soha nem évülnek el! Magyarországot, a soha el nem évülő bűncselekmények sorozata juttatta oda, hogy 2015. 03.01-én, legalább 4 millió magyar ember mélyszegénységben terngeti napjait... L. még: Viktor Boergh: Hová tűnt az ország pénze?
#1 Nem könnyű talpon maradni!mierte 2015-03-04 03:16
Hatalomféltésükből és pénzharácsolásukból eredően sok - sok gondot és bajt hoznak ránk a politikusok és a feneketlen gyomrú bankárok...
L. még:
Könyvismertető

Viktor Boergh: Hová tűnt az ország pénze?

„Jómadár”…

Katalin boldogan mutatta férjének az osztrák nemzetközi nagybanktól érkezett újabb meghívólevelet. Kéthetes tapasztalatcserére hívták őt Bécsbe!

„Dr. Kraizer József”, ( a KGB-magyar országparancsnokának ez volt az álneve), egyáltalán nem örült amikor meghallotta a hírt. Csalhatatlan szimata azt súgta neki, hogy nem csupán egy kétségtelenül hasznos munkakapcsolat, hanem azon túl még valami más is lelkesíti Katalint a közelgő kiutazás kapcsán.

- Valószínűleg elmélyült érzelmi szálak lehetnek Katalin és a sokat emlegetett, osztrák bank vezérigazgató között! – Gondolta gyötrődve a hűségéről méltán híressé vált férj.

Mihail ezredes nehezen tudta türtőztetni magát, amikor azt látta, hogy Katalin lázasan készülődik. A legszebb, legszexisebb fehérneműit pakolta bőröndjébe.

- Mikor fogsz telefonálni? – Kérdezte nejét.
- Minden este felhívlak Drágám. – Válaszolta könnyedén a szépasszony.

Az országparancsnok világosan látta, hogy az ő szeretett neje lélekben már Bécsben van!

A Marsallal történt korábbi bécsi találkozás alkalmával, az ezredes kapott felettesétől két doboz, katonai célra kifejlesztett, nagy teljesítményű amerikai „poloskát”. Ezek a legújabb modellek 250 km. hatósugarúak voltak. A férj óvatosan a bőröndbe is és a kézitáskába is belecsempészett egy– egy lehallgató készüléket. Kata pénztárcáját már korábban kipreparálta egy állandóan fülelő „kismanóval”.

Frédi a bankban fogadta Katalint. Alig csukódott be mögöttük az ajtó, máris egymás karjába omlott a vágyakozástól feldobódott fiatal pár. Katalin gombolgatni kezdte Frédi nadrágját, ám a vezérigazgató gyöngéden visszatartotta őt.

- Várj ezzel kedvesem, nemsokára megyünk a szállodába, ott majd folytatjuk.
- Oké drágám, de siessünk, mert már alig tudom türtőztetni magamat!
- Jó nem bánom, végül is nincsenek halaszthatatlan ügyeim. – Mondta Frédi.

Katalint a bank sofőrje vitte át a City Club hotelbe. Frédi sem tétlenkedett! Alig foglalta el szobáját a szépasszony, máris kopogtak ajtaján. Kata örömmel ugrott az ajtóhoz és szélesre tárta azt a szeretett bankvezér előtt. Levetkőztek, ágyba bújtak… Vágyaik testi kielégítését követően lesétáltak az alagsorban lévő hatalmas, pálmaligettel díszített úszómedencéhez.

- Miért hívtál Bécsbe Frédikém? - Kérdezte Kata kihívóan. Katalin szerelmes vallomást várt hiszen több, mint kilenc hónapja nem találkoztak.

- Lépni szeretnék egyet Magyarországon és az első nagyobb lépéseket veled szeretném megtenni. – Mondta Frédi kimérten.
- Milyen irányban nyitnál? – Tért rá Katalin a lényegre.
- Arra gondoltam, hogy átadok most neked hatvan millió Ft-ot. Ebből alapítsál 50 önálló jogi személyiségű, egy millió Ft- törzstőkéjű kft-t az ország különböző nagyvárosaiban. Mind az 50 cégnek te legyél a 100 % -os tulajdonosa. Keressél huszonöt ügyvezetőt és őket jegyeztesd be két– két kft. vezetőjeként. Ügyelj arra, hogy mind az 50 kft-ben, csak neked legyen banki aláírási jogod...

- Rendben van! És milyen tevékenységeket jegyeztessek be a cégek nevére?

- Valamennyi kft - nek legyen 15–20 bejegyzett tevékenységi köre. Mindegyik rendelkezzen jogosítvánnyal a tőzsdei munkálatokra, ill. pénzügyi tanácsadói tevékenységre. Ezekhez a vállalkozásokhoz nálatok most még nem kell külön igazolás.

- Ténylegesen mit fognak csinálni ezek a cégek?
- Vásároljanak Agrobank-, Mezőbank MHB-, K&H- és BB. Bank részvényeket, ill. kárpótlási jegyeket. Ezzel egyidőben kapcsolódjanak be az élelmiszeripari feldolgozóüzemek, valamint a szálloda- idegenforgalom privatizációs ügyleteibe is.

Továbbá valamennyi új kft. vegyen fel egzisztencia-hitelt, (un. „E-hitelt”!).

- Milyen tőkéből vásároljunk?
- A vásárlásokra is adok neked elegendő pénzt! Kérlek, kövesd az alábbi gyakorlatot:

Az ügyvezetők kössék meg az üzleteket és az eladóktól kérjenek 30 - 90 napos fizetési határidőt. Amikor a vásárlási szerződéseket a munkatársaid megkötik, - tulajdonosként-, saját kézjegyeddel lásd el azokat. Ezt követően, a tőlem kapott készpénzelőlegből fizesd be a kft. bankszámlájára a vételárat. Ezt követően a kft. utalja át a vételár összeget az eladónak.

- Milyen összegért vásárolhatok? – Kérdezte az egyre inkább fellelkesülő Katalin.
- Egyelőre 800 millió Ft-ért vásároljál kárpótlási jegyeket, ill. bankrészvényeket!
- Mii? Frédikém Te rám bízol 800 millió Ft-ot? Tudod, hogy az mekkora nagy pénz nálunk?

- Tudom! - Felelte Frédi és jóízűen felkacagott az álmélkodó Katalin láttán.
- Frédi, mire kell neked az a sok kárpótlási jegy? – Kérdezte a teljesen elbűvölt Katalin.
- Nézd Kata, Magyarországon a privatizációra szánt állami-, párt-, szövetkezeti- és szakszervezeti vagyonból, kárpótlási jegyekért is lehet tulajdont szerezni.
- És neked mi ebben az üzlet Frédikém?
- Hogy miii? Nos, amennyiben 40 – 50 %-os árfolyamon megveszed a kárpótlási jegyeket, azokért a Magyar Államtól 175 % -os árfolyamon vásárolhatsz tulajdonrészt!

A befektetett összeg 30 %-át, - az általad alakított „kamu” kft-k-, adó-visszatérítés formájában visszakapják a Magyar Államtól. Ebben a kalkulációban az én tényleges kiadásom, a vásárolt vagyonértéknek a maximum 1 - 2 % - ára fog rúgni.

- Ahhá! Kezdem már pedzeni az ügyet! Tehát te Frédikém lényegében a kikiáltott ár alatt, mindössze 1 - 2 %- befektetéssel fogod megszerezni a vagyont, vagy a teljes magyar céget. – Mondta kipirult arccal Katalin.
- Bravó! – Nyugtázta Frédi az elhangzottakat, majd így folytatta:

Nos, gondolj bele a dolgok lényegébe Katalin! A 175 %- os árfolyamon elfogadott „kifizetés” után is megilleti az 50 Kft-t a 30 %-os adó visszatérítés! Könnyen kiszámolhatod, hogy ebben az esetben, a max. 1 – 2 %-os nagyságrendet képviselő, tényleges tőkebefektetéssel szereztél meg 100 % - os tulajdonjogokat!

- Értelek már Frédikém. Tudod, hogy ezek
zseniális sakkhúzások lesznek? Ez rád vall, te supermann. Mondd Frédi, az én következő lépésem konkrétan mi legyen? – Érdeklődött a szépasszony.

- Várj még Katalin, előbb a teljes pénzügyi folyamatot elmagyarázom neked az elejétől a végéig. Oké?

Katalin figyelmesen hallgatott, az ifjú bankár pedig így folytatta:

- A fentiek szerint megszerzett tulajdonjogot jegyeztesd be az ötven érintett kft- nevére. Ezt követően mind az ötven kft- részére vegyél fel magas összegű „E-hitelt”. A hitel biztosítékaként ajánld fel az előbbiekben már körülírt vagyontárgyakat!

- Tudod, hogy nálunk magasak a kamatlábak? – Szólt közbe bölcselkedve Katalin.
- Tudom, de erre oda se figyelj! – Válaszolta Frédi egykedvűen.
- Te Frédi, az egykori professzorom jelenleg miniszter az új Kormányban. Ő mindig azt hangsúlyozta nekem, hogy a sok pénz csak akkor ér valamit, ha azt gyorsan megforgatják. Minél nagyobb a pénztőke forgási sebessége, annál nagyobb lesz a profit!

- Jeles osztályzatot érdemelsz Katalin. – Kacagott fel az osztrák bankár jókedvűen.

- Katalin, te nyilván arra célzol most, hogy mire kell fordítanod az „E-hitel”– ből származó igen jelentős összegeket?
- Pontosan látod Frédikém, Te mindig kitalálod a gondolataimat!
- Tudod Katalin, az „E-hitel” teljes neve, - amint azt már mondtam is neked-, „Egzisztencia–hitel”! A magyar Kormány azért biztosít egy rendkívül olcsón megszerezhető, államilag igen magas szinten támogatott hitelkeretet, mert minél előbb szabadulni akarnak az állami-, a szövetkezeti-, a párt- és a szakszervezeti vagyontól.

A nyugati világ felé pedig azt szeretnék demonstrálni, hogy ők az újonnan vagyonhoz jutott hazai- és külföldi vállalkozóknak azért segítenek, hogy azok maguknak és családjuknak „egzisztenciát” tudjanak teremteni… A mai Magyarországon, ezt az állami támogatási formát „újrakezdési hitelnek” is becézgetik.

- Te Frédi, ez egy nagyon szép gesztus az államtól! Nemde?

Amikor itt tartottak a beszélgetésben, az osztrák bankár jobb karjával átnyúlt a feje felett és megvakargatta bal fültövét. Ebből Katalin megértette a ki nem mondott negatív töltetű célzást...

- Jó! Vegyük úgy, hogy nekem világos az is, amit nem mondtál ki, de kérlek mégis fogalmazd meg a te elgondolásaidat teljesen világosan és félreérthetetlenül. – Mondta Katalin célratörően.

- Oké! Katalin, neked meg kell szerezned a
privatizációval megbízott személyek jóindulatát. Ahogyan én Téged ismerlek, ez neked nem okoz nehézséget. Ez utóbb említettek birtokában szép csendben értékeltesd fel a kiszemelt vagyontárgyakat, de az értékelés eredményéről az ÁVÜ- képviselője semmit ne tudjon!

Az értékbecslő az eredeti kikiáltási árnak akár a tízszeresére is felértékelheti a kiszemelt ingatlant. Érted Katalin? – Nézett Frédi a szépasszonyra.

Katalin harsányan helyeselt, ezért a bécsi bankár így folytatta:

- Vegyük a következő esetet. A fenti példából kiindulva, az én 50 új kft-m, a befektetett 800 millió Ft-ból vásárolni tud kb. 9 – 10 milliárd Ft. névértékű állami vagyont, sőt még részvényeket is!

A kezedben lévő értékbecsléssel menjél be a bankokba. Az 50 Kft, erre a vagyonra fel tud venni legalább 10 milliárd Ft. „E-hitelt”. Ezt a hitelkeretet, az utolsó fillérig le tudod hívni az 50 Kft bankszámláira. A bankszámlákon lévő összegeket akár egyben, akár több részletben vedd fel készpénzben! A készpénzből az én bankom Budapesti Leánybankjában vásároljál ATS- t. Az árfolyam jelenleg: 3,57 Ft/ATS.

Meggyőződésem szerint, a forint értéke rohamosan esni fog. Prognosztizálhatom neked azt, hogy öt év leforgása alatt az ATS árfolyama cca. 17–18 Ft- ra emelkedik! Tehát ez a fenti kis játékunk, ebben a formában legalább ötszörös hozadékot fog eredményezni!
Ebből a te jutalékod 2,5 % lesz készpénzben!

Jutalékodat ATS– ben fogom kifizetni! Az általad beváltott összeg után járó jutalékot azonnal átutaltatom a nálunk vezetett, szigorúan titkosított bankszámládra. A többi pénz engem illet, hiszen én vagyok az ötletgazda, én vállalom a kockázatot és az én tőkém vesz részt a fenti körforgásban. Nemde?

- Ez óriási. – Csapta össze a kezeit Katalin.

- Frédikém, te mégis elfeledkeztél ám valamiről!
- Vajon miről?
- Arról, hogy a felvett „E-hitelt” az 50 kft-nek vissza kell majd fizetniük.

- Dehogy kell visszafizetniük! – Mondta az osztrák bankár sandán mosolyogva.

- Neem? – Szólalt meg Kata kételkedve.
- Egyáltalán nem! – Jelentette ki Frédi határozottan.
- Te Frédi, ezt most megint nem értem. Elmagyaráznád?
- Nézd Kata, amikor már az „E-hitelt” a fentiek szerint felvetted és azt ATS- re átkonvertáltad, utasítsd az ügyvezetőidet, hogy jogutód nélkül szüntessék meg a cégeket!

Fogadjál fel öt olcsón megvehető magyar ügyvédi irodát és a megszüntetésekre vonatkozó procedúrával irányítsd azokhoz az 50 Kft ügyvezetőit! Azt tanácsolom neked Katalin, hogy ezen a ponton Te már maradj a háttérben! Oké?
- Ahhá! Most végre már jól megértettelek Frédikém. Oké! Így fogok eljárni!

- Megállapodtunk Katalin? – Kérdezte Frédi.

- Igen elfogadom az ajánlatodat és máris nagyon hálás vagyok neked Frédikém. A 10 milliárd Ft-nak a 2,5 %- ért, amely legalább 250 millió Ft. Tehát ennyi lesz az én jól megérdemelt jutalékom. – Nyugtázta Katalin a szóban megkötött, igen elmésnek tűnő „szerződést”.

- Figyelj rám Katalin! Azért hívtalak meg két hétre, hogy legyen időd elintézni a kft- alapításokkal kapcsolatos ügyeket. Arra kérlek, hogy már ma utazz vissza, de ne Budapestre menj, hanem Kaposvárra. A dunántúli megyék nagyvárosaiban 35 kft-t, az alföldi megyékben 15 kft-t szíveskedj bejegyeztetni.

Munkatársam Kaposváron adja át neked azt a 60 millió Ft-ot, amely a cégalapításhoz szükséges készpénztőkén túl, a te napi kiadásaidat is fedezni fogja. – Szólt jéghidegen az osztrák bankár.

Frédi hideg pillantásai egyszerre megértették Katalinnal, hogy az ifjú bankvezér eddig sem az ő női szolgáltatásai után vágyódott. Csupán egy rendkívül elmés üzleti fogást szeretett volna nyélbe üttetni vele!...

Ezek az érzelmi jellegű gondolatok kissé fájtak neki, mivel azt sugallták, hogy ezt a számára különleges álomférfit végképp elveszítette.

- Eddigi legjobb szex-partneremet veszítettem el. – Gondolta bánatosan.

A másik énje viszont nagyon is vigasztalta őt, mivel úgy érezte, hogy a legalább 250 millió Ft összegű jutalék máris a zsebében van!

Fájdalmas bizonyítékok…


„Dr. Kraizer József” újból lejátszotta a magnószalagra rögzített teljes hanganyagot! Bénultan hallgatta feleségének kéjes nyögdécseléseit és a tőle addig még soha nem hallott, erotikus, vad sikongatásokat. Az ahogyan Katalin az egekig magasztalta az ágyában hentergő osztrák bankárt, egyszerre rádöbbentette Jozefet, a rendkívül fájdalmas, rideg valóságra.

Csakhogy Mihail ezredes kőkemény embernek született, így aztán ezen a súlyos traumán is hamar túltette magát. Csupán a három szép gyermekéért aggódott!

Viszont az is a rideg valósághoz tartozott, hogy Mihail ezredes egyáltalán nem olyan ember volt, akivel büntetlenül lehetett kukoricázni! A nagyhatalmú Marsall nem úgy taníttatta őt…

Elhatározta, hogy kőkeményen megleckézteti Katalint is és az ifjú bankvezért is. Hirtelen jött haragjában visszavarázsolta magának, az igazi németes külsejét! A bécsi Kettner Eduard vadász-szaküzletben vásárolt egy elegáns, német gyártmányú vadászuniformist. Szépen felöltözött. Olyanná vált, mint a híres bajor vadászati kiállításra delegált felső-ausztriai fővadász.

Ezt követően az ezredes ellátogatott Frédi bécsi bankjába! A nagybank protokollfőnöke nagyon kedvesen fogadta őt.

- Miben állhatok szolgálatára Uram? – Kérdezte Hr. Konrád.
- Szeretnék egy számlát nyitni Önöknél. – Válaszolta az álruhás, szuper elegáns „Jozef” kifogástalan németséggel.
- Máris felkísérem Önt a nemzetközi osztályunkra, ahol készséggel állnak szíves rendelkezésére. – Mondta az előzékeny protokollfőnök.
- Nem beszélhetnék előtte személyesen a Vezérigazgató Úrral? – Kérdezte a kellemes külsejű „német úr”.
- Háát az nehéz lesz, de én Önnek alighanem el tudom intézni azt is.
- Nem lennék hálátlan! – Válaszolta Jozef.
- Oké, oké, ez nekem a kötelességem! - Mondta fontoskodva a protokollfőnök.

Frédi titkárnője szakértő szemekkel vizsgálgatta a jóhangzású-, Müncheni székhelyű cég tulajdonosát bemutató, dombornyomott névjegykártyát. Ez az elegáns, jó megjelenésű Úr nem lehet akárki, állapította meg bölcsen, miközben vágyakozva mustrálgatta, a férfias külsejű vendéget. Nyomban be is jelentette őt Frédinél.

Az ifjú bankvezér meglepődve nézett a dolgozószobájába lépő, rendkívül elegáns, bajor vadászuniformisban feszítő vendég szénfeketén izzó szemeibe. Az volt az első benyomása, hogy ez az illető nem lehet német, inkább amerikainak, vagy izraelitának nézte az egyelőre még kellemesen mosolygó vendéget.

- Kérem foglaljon helyet. – Kínálta előzékenyen Frédi a KGB ezredesét. A hófehér bőrfotelek egyikére leült a bankvezér, majd újból látogatójára nézett.

Abban a pillanatban azonban elsötétült Frédi előtt a világ! A nyakára mért erős karate ütéstől nyomban elvesztette eszméletét. Mihail ezredes felnyalábolta a földre zuhanó bankárt és a bőrkanapéra ültette. Mellé ült és a pórul járt vendéglátóját ápolni kezdte. Frédi kezdett felocsúdni. Nagyon nehezen tudott megmozdulni! Kezei hátra voltak bilincselve. Mihail ezredes egy gyors mozdulattal beragasztotta az ifjú bankvezér száját, majd az ajtóhoz lépve belülről kulcsra zárta azt.

Frédi kábultan és értetlenül bámult vendégére!

Az előbbi ütés olyan villámgyorsan érte, hogy eszméletének elvesztése előtt nem is észlelte a támadást.

Katalin férje elővette zsebéből a miniatűr magnóját és lejátszotta Frédinek a City Club hotel kényelmes szobájának a franciaágyán lezajlott szex-orgia hangfelvételének egyik intim részletét. Frédi fel akart ugrani, de egy vasmarok olyan keményen tartotta őt, hogy mozdulni sem tudott.

- Tudod e „Jómadár”, hogy Katalin egy háromgyermekes családanya? És mit gondolsz ki vagyok én? - Hangzottak a gyűlölettől izzó szavak.

Az ifjú bankvezérigazgató előtt egyszerre világossá vált, hogy Katalin férje látogatta meg őt! Ám az ezredes nem sokat teketóriázott.

- Idehallgass Jómadár! - Szólt haragosan.

- Nagyon figyelj, mert csak egyszer mondom el a dolgokat! Vagy egyszer és mindenkorra leszállsz a nejemről, vagy megöllek. Bólints, ha megértettél! - Frédi igenlőleg bólintott.

- Egy órán belül átutalod a Katalinnak beígért 860 millió Ft-ot ezekre a bankszámlákra. – Ezt mondva, a Vezérigazgató orra elé tartott egy papírlapot, melyen húsz bankszámlaszám és címek voltak felsorolva.

- Jómadár, ez a húsz bankszámlaszám, húsz karitatív szervezeté. Ők Kelet-Európai országokban segítik az éhező gyerekeket! A bankszámlaszám alatt találsz egy telefax számot.

Mindegyik intézmény vezetőjének címezve, írsz egy rövid, frappáns, angol nyelvű levelet. Megírod nekik, hogy a bankod kiváló évet zárt, ezért ezt a nagyvonalú gesztust megengedheted magadnak. Húsz egyenlő részletben, USA – dollárban utald át a 860 millió Ft-ot. Megértettél? - Mondta az ezredes vérben forgó szemekkel.

Frédi úgy rázta a fejét, hogy az igent is és nemet is jelenthetett.

„Hr. Dr. Kraizer Józsefnek” ez nagyon nem tetszett!

Zakója zsebéből elővette a Marsalltól kapott combbelövő pisztolyát. Az egy „modern” kínai gyártmányú, hangtompítós kínzóeszköz volt, amely a maga nemében mindenképpen párját ritkította. A combbelövő pisztolyt ráhelyezte Frédi felső combjára és meghúzta a ravaszt. Jelentős mennyiségű, jéghideg fájdalomcsillapító spriccelt a bankvezér bőrére. Jozef átváltotta a vezérlőgombot. Újból meghúzta az elsütő billentyűt!

A felsőkabát-gomb átmérőjű, hegyes végű jókora lövedék olyan erővel csapódott Frédi combizmaiba, hogy az majd letépte a lábát. A behatoló lövedék úgy terjeszkedett szét, mintha egy enyhébb robbanás hatfelé vetette volna. Csakhogy a lövedék nem repült szét. Csupán szétnyílt!

Olyanná lett, mint egy feldühített mérgespók, amely lábait kitárja, majd lassan megkezdi visszahúzni azokat. A karmokban végződő hat fémlábacska masszívan megkapaszkodott a egyik izomkötegben és lassan elkezdte összehúzni azt.

A markoló lábak kinyílásával egyidőben, a lövedékkel bejuttatott érzéstelenítő és vérzéscsillapító kiszabadult és azonnal hatott. A rendkívül gyorsan ható érzéstelenítő miatt, a belövést követően Frédi már nem érzett különösebb fájdalmat. Az viszont nyomban eljutott a tudatáig, hogy a váratlan látogató, egy jókora fémszerkezetet belőtt a testébe.

- Nos Jómadár, most pedig elmagyarázom neked a pillanatnyi helyzetedet!

A beléd lőtt vaspók összenyalábolta a térdmozgató izmaidnak egy jókora kötegét. A készülék megkezdte a lassú összehúzódást. Arra törekszik, hogy a befogott izomköteget gyűrűbe zárja. A fogólábak, cca. másfél órán belül összezáródnak. Amikor a fémlábak újból érintkeznek egymással bekövetkezik egy erős robbanás. A detonáció széttépi az izmaidat. Örülni fogsz, ha a tököd megmarad, bár azt sem garantálhatom…

Amennyiben a készülék felrobban, az eddig összerabolt vagyonod gyümölcseit nem fogod tovább élvezni. Tehát a saját érdekedben igyekezz! Mielőbb hajtsd végre életed legnagyobb karitatív lépését.

Amennyiben most először az életedben jó fiú leszel, nem spekulálsz, hanem vonakodás nélkül végrehajtod a parancsomat, - a velem és a családommal szemben elkövetett gazemberségeidet-, meg fogod úszni ezzel a 860 millió forintos pénzbüntetéssel és egy combsebbel.

Most pedig nézz erre a távirányítóra Jómadár!

Ha megnyomom a piros gombot a belőtt szerkezet azonnal szétrobban. A hat lábacska végén, a karmok homorulatában ciángömbök vannak, melyek a detonációt követő egy percen belül végeznek veled! Amennyiben orvossal akarod eltávolíttatni a vaspókot, a hat ciángömb azonnal szétspriccel és neked véged. Megértettél?

Frédi kétségbeesetten bólintott.

- Jómadár! Egy órán belül ellenőrizni fogom a húsz bankszámlára történt átutalásokat. Amint a tranzakciók lezajlanak és a mellékelt húsz fax-számra megérkeznek tőled az adományozó levelek, én a távirányítómmal visszafordítom a pókocska mozgását. A távirányító zöld gombjának benyomását követően a hat fémlábacska lassan elengedi combizmaidat és visszacsomagolja önmagát. Ez a művelet öt perc alatt befejeződik.

Arról tudod, hogy a visszazáródás megtörtént, hogy a belövés helyén még jobban látszik az a gömbfejjel rendelkező fémszál, melyet most is látsz. Akkor ezzel a csipesszel fogd meg a gömbfejet és a lövedéket egy rántással húzd ki a testedből. A sebed újból erősen vérezni kezd…

Jómadár, átadom neked ezt az ampullát. Amint kivetted a lövedéket, locsold az ampulla tartalmát a sebre. Fertőtlenítőt, fájdalomcsillapítót, ill. antibiotikumokat és vérzéscsökkentő szereket tartalmaz. A kivett poloskát nyomban dobd ki az ablakodon, lehetőleg egy forgalommentes helyre. Az eltávolítástól számított két percen belül a készülék önmegsemmisítője működésbe lép…

Néhány napig sántikálni fogsz még Jómadár!

Viszont emlékezz az ígéreteidre és nap, mint nap örülj annak, hogy nem végeztelek ki. A KGB ezredese, Frédi asztalára tette a húsz címet és a bankszámlaszámokat tartalmazó listát, valamint a gyógyszeres ampullát és mellé tette a speciális fogófejjel rendelkező, eltávolító csipeszt. Lekapta Frédi kezéről a bilincset, de a szájáról nem vette le a ragtapaszt...

Katalin férje szó nélkül hagyta el az osztrák bankigazgató szuper elegáns irodáját. A „látogatás” mindössze tíz percig tartott!

Folytatás: a regényben!

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások

Honlap ajánló