Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

H2020Jul06

2017. Június 11., Vasárnap 18:34

Létezik egy világelme

Írta:  v Kövér György
Értékelés:
(5 szavazat)
A pihenés egyik formája – környezet ill. foglalkozásváltoztatás. Az agyunkat is úgy pihentethetjük, hogy megváltoztatjuk a gondolkodásunkat, ill. témát váltunk. A mindennapi politikai problémák nyomasztó súlyától legalább egy kis időre megszabadulunk. Próbáljunk elidőzni a felvetett mindenkit ősidők óta foglalkoztatott témán.

ELGONDOLKODTATÓ

Mi sokat tudunk, ám keveset értünk”(Albert Einstein)

Létezik egy VILÁGELME amely irányitja a világmindenségét (a földünket is). Ami pedig Őt uralja - az a TEREMTŐ. Mi – ISTENNEK nevezzük.

A gondolatátvitel momentális. A mi elménk állandó kapcsolatban van a világelmével, amely szüntelenül elképzelhetetlen gyorsasággal feldolgoz, az-az értékel határtalan mennyiségű információt Az élőlényeket a tudatuk(lelkük) határozza meg .

A civilizációnk állandóan változik, fejlődésre, tökéletességre törekszik, mert az élet, a lét = örök mozgás, változás. Az emberiség fejlődése folyamán tökéletesedik. A tudomány, a tehnika, a művészet is hihetetlen eredményeket  ért el. Vegyük csak az elképesztő sportteljesitményeket!, az internetet, stb. Ezt az elme(a lélek) irányítja, a mind fejlettebb agy működésének az eredménye.

A biológiai élet rendeltetése - hogy a szuper intelligens elme által , amely uralja a világmindenséget, tökéletesedjen. A tökély határa végtelen.

A Teremtő határozza meg, az okosak – buták, erősök– gyengék jó – rossz optimális arányát az adott korszakban, adott régióban, adott országban, nemzetnél. Kisérletezik, analizál, változtat, okitja az emberiséget. Pl. a kommunizmus - utópia amivel az emberiség kezdetek óta játszadozik, de ha megvalósulna az stagnáláshoz és degenerálódáshoz vezetne. Ezért, hogy csak szép álom maradjon, a világ ¼-én kellett bizonyitani a megvalósitásának irrealitását.

A Teremtő állapitja meg, hogy mikor, hol, miért van szükség korszakváltó találmányokra, felfedezésekre, a kiváló elmékre - a zsenikre, és ennek megfelelően pattintja a kiválasztott egyénekbe azt a bizonyos szikrát...

Az agyunkat, hogy el ne sorvadjon, szüntelenül fejleszteni kell, vagyis állandóan szükséges tanulni, tapasztalni, gondolkodni(a legjobb agytorna – a fejben számolás, rejtvények megfejtése), hogy legalább megközelithessük a belénk táplált álmot – létrehozzuk az ideális társadalmat.

A különböző fajok, nemzetek, más-más népek nagyon is különböző mentalitással, eltérő kultúrával, szokásokkal, vallással, ugyancsak a civilizációnk fejlődését szolgálják. Figyeljük egymást, tanulmányozzuk mások eredményeit. Minden népnek, nemzetnek megadatott a saját rendeltetése. DE a reá jellemző jellem – a mentalitása változatlanul mard, vagyis nem változik idegen hatásra nem befolyásolható.

A mi nemzetünk rendeltetését/hivatását vitassák meg a hozzászólók. Vajon mi késztette dicső őseinket arra, hogy áttelepüljenek ide Europa kőzepébe országot alapitani körülvéve vadidegen, sőt – ellenséges népekkel, és derekasan helytálljanak ... Nem-e most, a keresztény vallás , a kereszténységen alapuló kultúra, morál fennmaradásának veszélyeztetésében hivatottak vagyunk példamutatóan annak a védelmére állni ?!

Hisz vita közben születik az igazság.

v.Kövér György

Megjelent: 1365 alkalommal

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 69.3%Norway 1.2%
Romania 5.4%Canada 1%
United States 4%Sweden 0.7%
Ukraine 3.4%France 0.5%
Russian Federation 2.8%Switzerland 0.4%
Germany 2.3%Netherlands 0.2%
United Kingdom 2%Australia 0.2%
Slovakia 1.9%Kuwait 0.2%
Serbia 1.3%Italy 0.1%
Austria 1.3%Poland 0.1%

Today: 401
This Week: 401
Last Week: 3995
This Month: 3316
Last Month: 26205
Total: 2430894

Belépés