Print this page
2017 július 25, kedd

77 év tapasztalat / tervező-elemző csoport

Szerző: Horváth Sándor

Kedves Zoltán, és olvasók! - 77 év tapasztalat alapján azt gondolom, hogy lelkesedés mellett felkészültségre van szükség, és programra.

Miután számíthatunk aknamunkára és támadásokra Jogi diplomás kell a csapat mellé.

A rendezvények technikai feltételeit műszaki embernek kell vezetni.

A finanszírozás kérdéseit pénzügyi, a kommunikációt felkészült személy vezesse.

Mielőtt kilépnénk a világ elé, létre kell hozni a Tervezői, és végrehajtási központot, amely képes fegyelmezetten tevékenykedni.

Csak alkalmas és megbízható személyek kerülhetnek irányító szerepbe.

A vezető testület maga választ évenként megújítandó konzulokat, mert a testületi vezetés nehézkes, és nehéz a bizalmi kontroll.

Miután Egyesületként működik, az ide vonatkozó, alapítási és működési jogszabályokat kell betartani.
A MVSz, és a Trianon társaság tisztség viselő választás, és működése körüli herce-hurca mutatja az ellenséges állami/pártvezérelt közeg packázásait, amely nem átall még ellenséges arcot is mutatni, ha nem tud felügyeletet gyakorolni.

Utóbbi esetben ejtőernyősöket telepít.

Mindenesetre meghökkentem, amikor Fuksz Sándort - az MVSZ alelnökét láttam Ungvári Tamás műsorában, aki a zsidó kultúra értékeiről írt könyvet. De említhetném Éliás urat is a Trianon társaság új alelnökét, aki kérdéseimre rendkívül durván reagált pedig a Tr. Társaság tagja voltam korábban. Az ilyen megosztó személy nem való vezetőnek.

Néhai Barátom Bődey Sándor közösség építési gyakorlatát javasolom, ő szervezte az adomány gyűjtő Mária remete Templom-keri esték nyári műsorait, ahol jeles művészek léptek fel honorárium nélkül. Kirándulásokat szervezett Kárpátaljára. Ezek az alkalmak segítették a megismerkedést és kapcsolatok kialakulását.

Támogató művészek emelik az ünnepi összejöveteleket! Ezt fontosnak tartom kimunkálni.

Végül, nagyon fontos a szervezés és tájékoztatás, de erről majd legközelebb írok, azzal, hogy az intrika tilos!
Szívélyes üdvözlettel, tervező-elemző csoport

Sándor

Megnyitva 2068 alkalommal