Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

V2018Jun24

2018. Május 13., Vasárnap 20:14

Nyílt megálljt a mende-balázsok lejáratási kampányoknak !

Írta:  Nyitray Szabolcs
Értékelés:
(11 szavazat)
A legjobb védekezés a támadás mellett a nyilvánosság, ezért döntöttem úgy hogy az érintetteknek mindkét oldalon és akikről tudom, hogy bizonyos fokig érdekli őket a magyar őstörténet a magam módján küldök nekik egy nyílt levelet.

Tisztelt és benne nem tisztelt Mindenki!

Előre szólok ne lepődjön meg senki, ha a közeljövőben a Magyar Őstörténeti Témacsoport vagy az MTA bejelenti hogy bizonyos honfoglaló csontvázakban megtalálták a hantikkal és manysikkal azonos géneket. Bizton állíthatom, hogy csalásról és hamisításról lesz szó. Hogy miért fogalmazok meg előre vádakat, arra két válaszom is van.

Az első; már ki tudja hányadik kísérlete zajlik a Neparáczki-Török féle genetikai kutatások eredményeinek nevetségessé tételére.

Az éppen aktuális lejárató kampány az Sándor Klára és Felföldi Szabolcs szervezésében fut több felvonásban "Hunok legyünk vagy magyarok!?" címmel (eldöntendő kérdésben) a Szegedi Tudományegyetemen.

Figyelem ezek az emberek ennyire néznek minket hülyének, hiszen már a cím is csalárd és teljesen tudománytalan. (A kettő nem zárja ki egymást, másrészt ez nem választás kérdése.) Ezen az elképesztő rákosista propaganda szinten megy az összes általuk felvonultatott "tudományos érv", hogy miért "vicc kategória" (Sándor Klára) a genetikai kutatások eredményei.

A másik ok ami miatt előfeltételezésbe bocsátkozom az személyes.
Pontosan 12 éve annak, hogy még meg sem jelentettük a társammal felfedezetteket és már a legfelsőbb körökből kezdtek engem teljesen jogellenesen útlevél bevonástól kezdve mindenféle alantas módszerrel ellehetetleníteni. Majd mikor nagy nehezen publikáltuk a vesszőfutásom még csak aztán kezdődött igazán.

Itt most nem írom le a részleteket, csak nagyon röviden én történész végzettségem ellenére a magyar bíróság szerint a könyvünkben megjelentetett témában dilettáns vagyok (az értelmező szótárak egyértelmű válasza nem számított) és az apámnak a Nemzeti Földalap sorban küldi vissza felbontatlanul a leveleit.

A lényegre térve, hogy ezek mennyire végtelenül primitív és aljas emberek a Magyar Őstörténeti Témacsoport könyvében a Derbendnámét Németh Gyula 17. századi keltezése után már 12. századinak hazudják, majd legújabban a Rubiconban már elismerik hogy 11. századi és hogy
Kicsi Madzsar és Ulu Madzsar minden bizonnyal a mű alaprétegéhez tartoznak. (Mellékesen még Vladimir Minorky könyvében is szerepel hogy egy teljesen hiteles 11. századi forrásról van szó.)

Mindennek ellenére a Helikonnál megjelentetett könyvükben és a Rubiconban van merszük meghazudtolni, hogy mindennek bármi köze is lenne az ősmagyarokhoz.

Név szerint Nagy Kornél, Vásáry István és Sudár Balázs azt állítják, hogy semmi bizonyíték nincs sem a szevordik/szavárdok (~szabírok) és magyarok azonosságára (ahogy azt Bíborbanszületett Kónsztantinosz Bulcsú és Termacsu elmondása alapján lejegeztette), sem pedig arra hogy ez a két említett város közvetlenül a magyaroktól kapta volna a nevét (itt Sudár Balázs felveti a Dzsingiszida hercegek példáját, akik áttételesen csak a magyarországi mongol hadjárat után kapták a nevüket). Holott ugyanabban a könyvben hajszálpontos és tökéletesen leellenőrizhető hivatkozással beszámolunk még magyar szekértől kezdve majd fél tucat magyar toponímiáig is, amikből csak a Madzsar Garaoglan (Magyar Fekete-fiú) falu nevével háromszorosan tudjuk bizonyítani a szavárd névből népetimológiával keletkezett örmény elnevezésű szevordik (szev-ordi örményük: fekete-fiú) tősgyökeres magyar voltát, méghozzá egészen 750-ig visszamenőleg amikor megostromolják Semkir várát. (Figyelem; elfogadottan mindösszesen egyetlen nemzedéknyi különbséggel ugyanebben a kelet-kaukázusi térségben éltek az Atilla ági hunok!) És mindezt ők szemrebbenés nélkül hazudtolják meg írásban, holott még a Google Mapon is szerepel a falu korábbi neve, amit azóta már négy különböző forrással is tudunk igazolni.

Mindennek a finnugor szemléletű agymenésnek a csúcsa, hogy ezek a maffiózók be akarják nekünk adni, hogy a genetikai kutatások a kihozott hunok tekintetében hibásak.

MENNYI ANNAK AZ ESÉLYE HOGY TÉVEDÉSBŐL PONT EGY GERMÁN, TÁVOLKELETI ÉS KAUKÁZUSI VONALAT HOZZANAK KI A GENETIKUSOK?

Tehát amennyiben a Sándor Kláráék által képviselt "vicckategóriából" indulunk ki, hogy az eredmények mindenféleképpen hibásak akkor miért pont ez jött ki az ezer másik variáció helyett?

Hogy mindenki számára érthető és világos legyen, tévedésből kijöhetett volna egy kelta-albán-baszk vonal is, de nem, szerintük hozzánemértés okán pont az jött ki amit a történelmi ismeretek is tökéletesen alátámasztanak. (Pontosan emlékszem rá, hogy már a gimnáziumi tankönyvemben is szerepelt hogy Atilla hadainak és népének nagy részét már nem is a hunok adták, hanem a gótok.)

Tehát ami miatt a nyilvánossághoz fordulok és itt mindenki előtt nyíltan megszólítom Mende Balázst; szó szerint úgy fogalmaz a hantikhoz és manysikhoz köthető gének kapcsán, hogy

"van, vagy kell hogy legyen a honfoglaló magyarságban"!

Mivel Neparáczkiék gyakorlatilag nemzetközi szinten csináltak komplett hülyét a Türk Attilát csodafegyvernek megtevő maffiából ezért senkinek ne legyenek kétségei hogy ezek bármire képesek.

Többen lementettük ezeknek az elvetemülteknek a felvételeit, ezért itt mindenki előtt nyíltan figyelmeztetem Mende Balázst, hogy gondolja meg mit csinál, mert nem tudhatja mit hoz a jövő.

Most még kedvük szerint törölhetik belénk a lábukat ezek a szellemi bűnözők, aztán majd ha néhány évtized múlva úgy hozza a helyzet nemzet - és hazaárulásért bíróság elé kerülhet ez az egész banda.

Utóirat: Be akartam linkelni Mende Balázs elképesztő szintű korábbi rádiós ámokfutását; esküszöm ha valakiben csak az intelligencia és igazságérzet szikrája is van, nem tudja eldönteni hogy sírjon vagy nevessen rajta (nem véletlenül törölték a rendszerükből).

Üdvözlettel: Nyitray Szabolcs

kiemelések >Zoli< tól

Megjelent: 165 alkalommal

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Oldalainkat 322 vendég és 0 tag böngészi

Látogatók

Hungary 67.6%Canada 1%
Romania 5.3%Serbia 1%
United States 4.7%Australia 0.4%
Russian Federation 3%France 0.4%
Germany 2.8%Switzerland 0.4%
Ukraine 2.7%Netherlands 0.2%
Sweden 2.2%Italy 0.2%
United Kingdom 2.1%Belgium 0.2%
Slovakia 2.1%Poland 0.1%
Austria 1.2%Spain 0.1%

Today: 428
This Week: 5071
Last Week: 7718
This Month: 21371
Last Month: 29867
Total: 1856241

Belépés