Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

K2020Nov24

2019. Május 23., Csütörtök 15:20

Sebestyén István fontos közleménye!

Írta:  Sebestyén István
Értékelés:
(39 szavazat)
Végtelen dühvel hallgattam végig a következő német nyelvű videót, melyben részletesen foglalkoznak a 3-Tenger-Izrael-Birodalom (Impérium szót használják, ami tulajdonképpen császárságot jelent) megalakításának jelenlegi geopolitikai folyamatáról, mely 2030-ig befejeződik.

A birodalom határait a Balti-Fekete-Adria-Tengerek fogják mosni. Izraelből 9 millió zsidó fog beköltözni Magyarország, Szlovákia, Románia, Nyugat Ukrajna, Lengyelország, Szlovénia, Horvátország területere, Magyarország központtal.

Azok akik németül tudnak és jobb hallásuk van mint nekem, meg birtokolják azt a tudást is, hogy miként kell magyar szöveget felkapcsolni a videó alá, kérem tegyék ezt meg minél hamarabb, hogy ez a videó tudjon minél gyorsabban eljutni minden magyar érzelmű egyénhez.

Én ezt az izraeli geostratégiai problémát a 80-as évek végétől tudom, mivel a megfelelő könyveket elolvastam, a svájci katonai akadémiára jártam előadásokat hallgatni. De vegyük csak a Kissinger kijelentését, aki ezelőtt 2-3 evvel 15 evet adott Izraelnek. Ha Izrael nem költözik onnan időben el, akkor összeomlik, és a nagy menekülési káoszban sok zsidó fog halva a Közel-Kelet homokjában visszamaradni.

Borzalmas volt végighallgatni az egész német szöveget.

Német hazafiak aggódva figyelik a folyamatot, mivel egy ekkora zsidó birodalom létrejötte a szomszédságukban rendkívüli veszélyeket rejt magában.

Azt is tudják, hogy a legfontosabb országokban zsidó politikusokat segítettek hatalomra ahhoz, hogy ez a hatalmas geostratégiai projekt sikerüljön. Ezert engedheti meg magának Orbán, hogy ne fogadjon migránsokat. A migráns áradatot tudatosan tervezték meg, hogy az európai népeknek legyen elterelve az igazi nagy bajról a figyelmük.

Az Izrael által kiszemelt területre viszont nem szabad muzulmán migránsokat fogadni. Nem tűrik, vehemensen nem tűrik azt, hogy az EP-be nemzeti erők kerüljenek többségbe, akik ily módon megakadályozhatnák Izrael európai létrehozását. Ezért az idei EP választások brutálisabbak már minden eddigi EP választáshoz képest és az elkövetkező 2 választás mind durvább lesz. Gondolj Orbán színlelt megregulázásara, és a Strache osztrák jobboldali alkancellár MOSZAD általi valódi kicsinálásara.

Lengyelországban a kormányok ugyanúgy takargatják ezt a projektet, mint Magyarországon, és ugyanúgy benne vannak alamuszi módon, és készítik elő a zsidóság betelepedését. A lengyel nép viszont több ellenállást mutat fel, mint a magyar. Ismertettem már, amint elővettek egy régi lengyel szokást és farsangkor zsidó bábukat ütlegelnek és égetnek el.

A másik esemény, ahogy lemondták a V4+ összejövetelt Izraelben, egy hazafi egy véreskezű kommunista zsidó babúját felakasztotta a központi rendőrség épülete előtt.

Az izraeli küldöttséget nem fogadták mivel ezek a kárpótlásokról akartak újra tárgyalni. A lengyel kormányt zsidónak tartják a videóban és azzal vádolják, hogy kormányzati épületekben már zsidó rítusú imákat tartanak.

Az egész nagy geostratégiai projektet Trump elnök is támogatja, de támogatja Britannia, Olaszország, Németország, Franciaország és Skandinávia is, ahol rengeteg zsidó van politikai döntéshozó pozícióban.
A 3-Tenger-Izrael-Birodalom geopolitikai szerepe, hogy legyen ütköző zóna Oroszország és Nyugat Európa között.

A következő 10 évben minden e körül a nagy geostratégiai projekt körül fog forogni.
Ezen múlik a magyarság és Európa sorsa is!!!

Meddig tűrjük ezt meg???
Hagyjuk ezt???

"A német hazafiak aggodalmát Németország közvetlen szomszédságában létrejövő agresszív Nagy-Izrael létrejötte miatt, az Anonymous, -a világ legnagyobb hacker csoportja-, teszi közzé": Lásd a videót!

Anonymous - Errichtung Neu Israel in Mitteleuropa bis 2030


Figyelemreméltó német nyelven megjelent cikket fordított le olvasónk amit itt most közzéteszünk:

Lengyelországban új zsidó állam lesz →

 

Dr. Ing. Sebestyén István, Zürich

Dr. Ing. István Sebestyén
Dr. sc. techn. ETH Zürich

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Skype: István Dr.Ing.Sebestyén

Megjelent: 5454 alkalommal

Hozzászólások  

 
Kaszala Józsefné
#4 HozzászólásKaszala Józsefné 2019-06-15 21:05
Szomorú vagyok hogy minket ki zavarnak a saját hazánkból .pénz éhes gazdag pènzsóvárok e Világ pénz szerelmesei ! Nem számít sem élet sem semmi nekik !!Akit ,amit kiszemeltek meg is szerzik mert pénz hatalmak !! És ehhez van bőven segítség egy hatalom mániás vezér aki mindent meg tesz azért hogy nekünk egyre rosszabb legyen .itt tartunk hogy a saját hazánkban nem vagyunk biztonságban .
Idézet
 
 
Ferenc Tóth
#3 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ-Ferenc Tóth 2019-05-30 16:13
Akkor már ketten vagyunk!
Idézet
 
 
Baum Petre
#2 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁBaum Petre 2019-05-29 21:12
(.) AMEDIG LELKÉBEN IGAZ HÍTTÜ MAGYAR ÉL. KÍZÁRT A UTOLSÓ CSEPP VÉRÜNKIG HARCOLNI FOGUNK én biztos .
Idézet
 
 
Kiss Tibor
#1 Sebestyén István fontos közleménye!Kiss Tibor 2019-05-29 11:18
Nyilván alapjaiban felháborító, mint ahogy a diktátorok nyilvános összefogása: Netanjahu, Érdogán, Orbán!

Zsidó világhatalmi köcsögök!

Tudjuk - aki nem szándékosan vak...
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 67.3%Austria 1.3%
United States 5.6%Canada 1%
Romania 4.9%France 0.9%
Ukraine 3.4%Sweden 0.9%
Russian Federation 2.7%Switzerland 0.4%
Germany 2.4%Netherlands 0.2%
Slovakia 1.9%Australia 0.2%
United Kingdom 1.9%Kuwait 0.2%
Norway 1.5%Italy 0.1%
Serbia 1.3%Spain 0.1%

Today: 948
This Week: 2057
Last Week: 7754
This Month: 26393
Last Month: 21570
Total: 2527748

Belépés