20210511
Last updateH, 19 ápr. 2021 6am

rovas logo

2011 október 23, vasárnap

Maghar Akadémia 2011 november 7.

Szerző: Győri Dávid

Őstörténeti előadás 2011. november 7. -én. Előadás: Agnes Golenya Purisaca. Témák: 1. ŐSI MAGYAR NYOMOKON DÉL-AMERIKÁBAN: TÁLTOSOK BARLANGJA 2. A BELSŐ FÖLD "LEGENDÁJA"

IDŐPONT: 2011. november 7. 18.00-tól

HELYSZÍN: Budapest VI. KER, Eötvös u. 10. Közösségi és Kultúrális művelődési ház

BELÉPŐ: 1.000 Ft/fő

Az előadásokról részletesebben:

1. ŐSI MAGYAR NYOMOKON DÉL-AMERIKÁBAN: TÁLTOSOK BARLANGJA: BESZÁMOLÓ A TAVALY OKTÓBER-NOVEMBERI MÓRICZ JÁNOS KUTATÁSOMRÓL (ECUADOR)

A CRESPI-HAGYATÉK: FOTÓBEMUTATÓ AZ ECUADORI BANCO CENTRAL (KÖZPONTI BANK) ARCHÍVUMÁBÓL, MELY TÁRGYAK SOHA NEM VOLTAK KIÁLLÍTVA. HOGY MIÉRT? MEGTUDHATJA, HA MEGTEKINTI!

A TITOKZATOS NAGÁK: A KARA ÉS MAYA NÉP EREDETE - ÉS MI KÖZE HOZZÁ A MAGYAROKNAK?

A NÉP, MELY ROVÁSSAL ÍRT DÉL-AMERIKÁBAN

AMERIKA- AZ EMBERI TÖRTÉNELEM HIÁNYZÓ LÁNCSZEME

2. A BELSŐ FÖLD "LEGENDÁJA"

TIWANAKU – EGY VÍZÖZÖN ELŐTTI CIVILIZÁCIÓ KÉZZELFOGHATÓ HAGYATÉKA, ÉS KAPCSOLATA A TÁLTOSOK BARLANGJÁVAL

AKAKOR KRÓNIKÁJA, AGARTHA KIRÁLYSÁGA, ARVISURA - ÉS A TÁLTOSOK BARLANGJA: A KÉP LASSAN ÖSSZEÁLL...

Az előadás fotók és a személyes kutatás eredményeivel bizonyítja a három regényem sokszor hihetetlen állításait: éltek előttünk magasan fejlett civilizációk és az emberi DNS sem mindig olyan volt, mint a mai. Eltitkolt történelmünk jóval több kárt okoz, mint hinnénk. Milyen kozmikus erőket zárnak el az emberektől? Kik és miért vetítenek elénk hazug világképet? Hogyan változtatható meg az élet a Föld nevű bolygón? Ezt fedi fel nekünk a 3. kötet, A Perui Papnő.

A regénytrilógia egy „beavatás" lépcsőfokain keresztül döbbent rá bennünket: az emberiség történelme, az ember, sőt még maga Isten sem olyan, ahogy azt belénk igyekeznek sulykolni. Vajon kik és miért nevezték arcátlanul Új Világnak civilizációnk bölcsőjét? A legutolsó Jégkorszak után Amerikában kezdődik újra az Élet. Voltak persze magas civilizációk másutt is a kataklizma előtt (Kárpát-medencében is!), de a jelenlegi történelmünk megértéséhez, a távol élő rokonnépek feltérképezéséhez elengedhetetlen megismernünk az amerikai gyökereinket.

Ez az előadás egy előadás-sorozat első része.

Megnyitva 2559 alkalommal

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások