Print this page
2020 január 29, szerda

Gyermekrablást Dusnok térségében 2020. január 22.-én

Szerző: Magyar Királyi Koronatanács

HÍRLEVÉL / Tisztelt Honpolgárunk!  Az új év kezdete nem mindenkinek hozott békét – boldogságot e hazában. Úgynevezett hivatali személyek bizonyíthatóan gyermekrablást követtek el Dusnok térségében 2020. január 22.-én.

A „hivatalnokok" által elrabolt kisfiú 4 hónapos csecsemő, akit magyar szülei egészségesen neveltek, és akit erőszakkal vettek el a szoptatós anyjától, mert nem tett eleget a puccsal hatalomba került rezsim adminisztrációs elvárásainak.

A történelem ismétli önmagát a január 22.-i eseményben, ahol megismétlődni látszik a kétezer éves Jézusi történet. A hatalmát féltő Heródes meghallván, hogy megszületett a megváltó, akit királyként tisztelt a nép, azonnal népszámlálást rendelt el. Magyarul adminisztrálta népességet, és közben hároméves korig minden gyermeket megöletett, hogy a vélt riválisától biztosan megszabaduljon.

Most a „kereszténység fő védelmezője" tesz hasonlóképpen. Már nem elég az évi 35 000 áldozat (ennyivel csökken a népesség) és a begyűjthető vér (amit Izraelbe adnak el), hanem szülésre buzdítva a nőket növeli áldozatainak számát. Mert amikor egy csecsszopó gyermeket az anyjától brutális rendőri erőszakkal elválasztanak, és névtelenül titkos helyre „szállítják", már nem élő emberként számolnak vele.

Ez a társaság nem csak hatalommániás, hanem mindenáron hírnévre törekszik. Legyünk jók, és segítsünk nekik a történelem fekete könyvébe örök időkre bevésni nevüket. Osszuk szét a világhálón a történetet, míg mindenki megtudja. Adjuk meg a lehetőséget minden embernek a tudatos létezésre a valódi Jézusi kereszténységben, ahol az Ő anyjának SZENTKORONÁJA ad védelmet annak aki elfogadja.

Ne ítéljük meg az ifjú szülőket azért, mert esetleg nem értünk egyet döntésükkel, vagy másképp oldottuk volna meg a problémát, hiszen ott és akkor nem voltunk jelen, nekik kellett döntést hozniuk. Gondoljunk bele ki adná oda elsőszülött gyermekét egy lelketlen hivatalnoknak, netán erőszakosan fenyegető fegyveresnek. Legyünk őszinték magunkkal, hogy az életünk során nem egyszer mi sem tudtunk minden helyzetben jól dönteni, és ennek köszönhetően van a nemzet a jelen elnyomott állapotában.

MOST tegyük meg amit mindenki megtehet, hogy tiltakozásul az önkény ellen osszuk meg az AMK20/01/150 SZÁMÚ DIPLOMÁCIAI JEGYZÉK –ét minden általunk elérhető fórumon és küldjük el ezt a levelet minden ismerősünknek. Kérjük meg adja tovább Ő is legalább tíz ismerősének! Tegyük ezt mindaddig, amíg elérjük az elrabolt gyermek szabadon bocsátását!

Akkor a Teremtő a Mi szabadságunkat is megadja.

Facebookról innen tudja osztani: https://www.facebook.com/Szent-Korona-Orsz%C3%A1ga-239044809639568/

Megosztás a honlapunkról https://apostolimagyarkiralysag.info/news.php?readmore=178

2020. január 28.
Magyar Királyi Koronatanács

AMK Tájékoztató -2020/01

AMK20/01/150 SZÁMÚ DIPLOMÁCIAI JEGYZÉK →

A levelünk nem reklám.
A tájékoztatást minden honpolgárnak megküldjük!
Aki a visszahonosítást kérte az Apostoli Magyar Királyságba mint honpolgár, az a Magyar Igazolvány kiváltásával megerősíti joghatás kiváltását célzó akaratnyilatkozatát.

A nemzet megmaradásának közös pontja a Szentkorona, Aki jelenlétével és törvényeivel biztosítja minden magyar örökös jogait, ezért minden magyarnak kötelessége a Szentkorona jogainak védelme.

Kelt 2020 január 28-án a Szentkorona Országában.

A nemzet megmaradásának érdekében az elkövetkező időben a Szentkorona jogait – ami egyben a Nemzet érdeke is – a nemzetrészek képviselőiből megalakult Magyar Királyi Koronatanács képviseli.

Támogatói szándékát az alábbi számlaszámon fogadjuk : 11703020-21137130-00000000
A megadott számla nemzetközi formátumban : HU71 11703020 21137130 00000000
Az OTP Bank SWIFT kódja: OTPVHUHB Számla tulajdonos : AKASA PJT
Közleménybe: "hozzájárulás-támogatás"

Forrás: AMK

Megnyitva 998 alkalommal