Print this page
2022 március 21, hétfő

Felhívás! Április 8-ig van lehetőség

Szerző: Olvasonktól

Az uniós digitális Covid-igazolványról szóló rendelet meghosszabbítása. A kezdeményezés adatai: Az uniós digitális Covid-igazolványról szóló (EU) 2021/953 rendelet uniós szintű szabályokat vezetett be az oltottságot, teszteredményt vagy gyógyultságot igazoló Covid19-igazolványok kiállítására és elfogadására.

Április 8-ig van lehetőség véleményt nyilvánítani a Kovid igazolványról az EU honlapján:

Lehet, hogy sokan nem tudnak róla, ezért most gyorsan  közzéteszem és Ti is terjesszétek és véleményezzétek minél hamarabb és minél többen.

Az uniós digitális Covid-igazolványról szóló rendelet meghosszabbítása

Bizottsági elfogadás szakasza ⇒

Véleménynyilvánítási időszak
03 február 2022 - 08 április 2022

 

Véleménynyilvánítás: Nyitva
Véleménynyilvánítási időszak
03 február 2022 - 08 április 2022  (brüsszeli idő szerint éjfél)

A Bizottság kíváncsi az Ön véleményére

Ezt az elfogadott jogszabályt legalább 8 héten keresztül lehet véleményezni. A visszajelzésekről az Európai Bizottság összefoglalót készít, amelyet az Európai Parlamentnek és a Tanácsnak továbbít. Célja, hogy az észrevételek és vélemények hasznos adalékul szolgáljanak a jogalkotási vita során. A beérkezett visszajelzéseket közzétesszük ezen a webhelyen, ezért azoknak meg kell felelniük a véleménynyilvánításra vonatkozó szabályoknak.

Ha véleményt szeretne nyilvánítani, regisztráljon vagy jelentkezzen be meglévő közösségimédia-fiókjával.

 

VÉLEMÉNYNYILVÁNITÁS ⇒


Más

------------------------

Közel másfél évnyi munkát követően 2021 októberében az EU befogadta az európai csapat beadványát - EU ECI- Európai Civil Kezdeményzés  STOP 5G -  és az aláírásgyűjtés 2022 március 1.-én megkezdődött.

 

A kezdetektől fogva a hazai Civilek az 5G mentes Magyarországért is kitartó és kemény munkával részt vett a beadvány összeállításában. 

Kérem osszák ebben a közleményben lévő linkeket és írják alá! Ha minden aláíró 10 másik aláírót hoz, akkor a kért törvény változtatások az EU parlament elé kerülnek.
 
Az aláírásgyűjtés oldalán találhatóak részletek a beadványról. 
 
A fontosabb részek magyar fordítása elérhető ezen az oldalon illetve az EU oldalán is. A 70 oldalas törvény változtatási részletezés még nem került fordításra, ehhez ajánlatos egy gépi fordító használata. ( translate google vagy deeple). 
1.000.000 aláírásra van szükség!!!  Kérlek terjeszd!
 
Bővebb információ:https://signstop5g.eu/hu#problems ⇒
 
Itt lehet támogatni: