Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

P2020Oct23

2012. Március 01., Csütörtök 17:35

Mérgező és génmódosított élelmiszerek

Írta:  Alex Jones
Értékelés:
(10 szavazat)
Az 1974-ben született Alex Jones egy közismert amerikai média személyiség, aki beszédeiben és honlapján azokra a nemtelen dolgokra hívja fel a figyelmet, amelyeket a pénzvilág urai az emberek kárára elkövetnek. Lenti, 14 perces előadása angol nyelvű, de magyar felirattal van ellátva. A filmet megtekintve talán könnyebb megérteni, miért csökkent az 1900-ban még a Föld népességének 50%-át kitevő kitevő fehérbőrű emberek aránya 2010-re kevesebb, mint 10%-ra, és miért csak 2% a gyermeket világra hozni képes fehér bőrű nők részaránya az összes, szülni képes nők között a Föld bolygón. Alex Jones egyike azon elmélet képviselőinek, akik szerint az emberek ellen egy ún. információs háború zajlik. Az információs háború célja az emberi elme, a tudat befolyásolása, annak érdekében, hogy a gazdagok megőrizhessék és fokozhassák hatalmukat azon embertömegek felett, akiken élősködnek.
Megjelent: 3224 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. Március 01., Csütörtök 18:06

Média

Génmódosított és mérgezett élelmiszerek Alex Jones

Hozzászólások  

 
S. Tejfalussy András
#1 2621 Verőce, Lugosi u. 71.S. Tejfalussy András 2017-12-11 00:00
Elsőrendű fontosságú a nemzőképesség veszés leállítása! Egyébként mindenképpen a betelepített "keletieké" lesz valamennyi magyar ingatlan. 

Témajavaslat a Bioetikai Társaság f. hó 14-re szervezett tudományos ülésére 

Köszönöm a meghívást, de egyéb elfoglaltságom miatt egyelőre csak az alábbiakkal tudok (talán) segíteni, a megküldött petíciós javaslatommal összefüggésben, amihez ezúton is szeretném a t. Bioetikai Társaság előadói és az ülésen részvevők szíves támogatását kérni!
Megbízhatatlan epidemiológiai statisztikai valószínűsítések helyett konkrét biológiai hatás mérések is bizonyítják: a mérgező káliummal műtrágyáztatás kb. 1950 óta életrövidíti és ivartalanítja a nyugati népeket. A kálium szexuális nyomorékká tesz! A Kísérletekben a birkák 4. nemzedéknek a hímjei képtelenek lettek utódot nemzeni! Nyilvánvalóan ezen is alapul egy izraeli tudós „jóslata”, ami szerint 2050-re teljesen nemzőképtelenek lesznek a nyugati férfiak! (A keletiek, Kína és az iszlám országok lakosai nem, mert ezekben nem vagy alig műtrágyáztak káliummal!) 
Tervszerűen irtanak minket a (még) szaporodóképes keleti népek magyar ingatlanainkba betelepítésével arányosan! A vonatkozó feljelentést elküldtem Orbán Viktornak, az interneten közzétett bizonyító hatás- mérési dokumentációk megjelölésével. Javaslom Önöknek ezek konkrét tanulmányozását!
Felteszem azt a kérdés, hogy a természetes módon nem versenyeztethető, kellően nem ellenőrizhető életképességű, esetleg legyengült, vagy egyébként is hibás spermiumok mesterséges beültetésétől milyen valószínűséggel várható egészséges gyermek? 

Melléklet: nepmentoropirat171208-6x

HAZÁNK KIÁRUSÍTÓI MÉRGEZŐ KÁLIUMMAL IVARTALANÍTJÁK A MAGYAR FÉRFIAKAT: 
A nyugati férfiak 2050-re időzített nemzőképtelenség vesztésének a kálium műtrágya az oka, de ezt elhallgatta az izraeli tudós, aki megjósolta. A kálium műtrágyával mérgezőre növelt kálium tartalmú élelmiszer a biológiai hatás mérő kísérletekben a 4. nemzedéket tette véglegesen nemzőképtelenné. Reális a 2050, miután 1950-ben tették közzé a Nobel díjas kutatók a mérgező kálium ezen hatását. A káliummal élelmiszer mérgezést a WHO-tól is szervezték, szervezik. Minden a betelepülő keleti népeké lesz, akiket nem ivartalanítanak a káliummal. Az Európai Unió azt is megengedte, hogy a mérgező káliumot legjobb (BONSALT) étkezési sóként Izrael állami Star kosher tanúsítvánnyal is árusítsák. Nyilvánvaló, hogy akik kiirtják a nyugati férfiakat, azok a kiürült ingatlanainkat eladják a keletről betelepített népeknek. A mérgező káliumhasználat biológiai hatás mérési bizonyítékait lásd a HIHETŐMAGAZIN www.tejfalussy.com honlap Email könyv 101-ben, a javasolható védekezést pedig az Email könyv 1-ben. Emellett tekintsétek meg a Videókat, pl. a 10. videót, Prof. Dr. Papp Lajos akadémiai nagydoktor szívsebész egyetemi tanár szakvéleményével. Ezt a rövid értesítést mindenki küldje, adja tovább legalább 10 magyar családnak, hogy ők is elkezdhessenek védekezni! Aki ezt a figyelem felhívást nem veszi komolyan és nem terjeszti, nem érdemli meg, hogy éljen! Budapest, 2017. 12. 08. Feljelentésként megküldte Orbán Viktor miniszterelnöknek: (nemes Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc okl. vill. mérnök, nemzetközi oknyomozó hatásmérés tudományi szakértő feltaláló
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 68.3%Austria 1.3%
Romania 5.1%Canada 1.1%
United States 4.5%France 0.9%
Ukraine 3.4%Sweden 0.8%
Russian Federation 2.8%Switzerland 0.4%
Germany 2.4%Netherlands 0.2%
Slovakia 2%Australia 0.2%
United Kingdom 1.9%Kuwait 0.1%
Norway 1.4%Italy 0.1%
Serbia 1.4%Poland 0.1%

Today: 22
This Week: 2867
Last Week: 4695
This Month: 15250
Last Month: 18087
Total: 2494643

Belépés