20230925
Last updateK, 24 máj. 2022 4pm

rovas logo

2013 január 07, hétfő

Nem majd Holnap, hanem még ma!

Szerző: Szőnyi Bartalos Mária

NEM MAJD HOLNAP, HANEM MÉG MA!

Amikor azt hallom bárki szájából manapság, hogy nincs cigánybűnözés, arra gondolok, hogy hazugság.

Ráadásul a kormányok eddig lovat tettek alájuk a kettős mércével. Kinyílt a magyar cigánybűnözők szeme: Nekik mindent szabad, mert ők a kisebbség és ha bárki ki meri mondani a cigány szót, az rasszista.

Hát nem! Elég volt!

A magyar nép nem rasszista.

Csupán nem tűri már el, nem viseli már el az emberbőrbe bújtatott állatias magatartási formát.

Nehogy bárki azt gondolja, hogy a magyarok fogják elhagyni hazájukat az embernek mondott bűnöző sereg miatt.

Nem!

A magyar nép itt marad.

Ha valakinek mennie kell, menjen innen el az országunkból az, aki nem képes beilleszkedni, nem képes betartani a magyar törvényeket, nem képes emberként gondolkodni vagy viselkedni, hanem csak randalírozni, lopni, ölni tud. Az menjen, de nem majd holnap, hanem még MA!

Azok a cigányok, akik beilleszkedtek a magyar emberek közé normálisan, emberhez méltóan viselkednek. Mégis, maradt egy réteg, amelynek tagjai visszaélnek a jelenlegi kormány bizalmával is. Sőt, kiröhögik a kormányt az egész jogszolgáltatásával együtt.

Kevés, ha azt írom, hogy nem csak magyarországi probléma a cigány-kérdés. Európa problémája. Magyarországon elburjánzik a cigányok általi öldöklés, amennyiben nem vetünk véget valamilyen formában.

Kevésnek tűnik a kormány akarata ehhez. Úgy látom, hogy hazánkban minden kisebbségért szót emel a kormány, de nem hallottam senkit napjainkban, hogy nyilatkozott volna, és nem csak külföldön védi a magyarságot, hanem belföldön is kiállna a rendes, tisztességes magyar emberekért. Ugyanis tőlünk, magyar emberektől nem kell félnie a kisebbségnek, de a kormányt az nem zavarja, ha a magyar többségnek rettegnie kell például a cigánybűnözőktől.

Tisztelt miniszterelnök úr és FIDESZ frakcióvezető úr!

Most tessék felállni az országgyűlésben!

Most tessék kinyilvánítani azt, hogy a magyar embereket megvédi a bűnöző hajlamú cigányoktól még akkor is, ha azok szintén magyar állampolgárok!

Tudom, hogy nehéz megválaszolni a „hogyan" kérdést.
Bizonyára megoldható a cigánykérdés Európa szinten, amennyiben az érintett országok összefognak.
Mivel egyre sürgetőbb a megoldás, ezért nem majd holnap kell ezt a kérdést egyértelműen megoldani, hanem még MA. Ugyanis a tisztességes, dolgos magyar emberek fenyegetve érzik magukat és rettegésben, félelemben élnek a saját országukban.

Önnek miniszterelnök úr most hirtelen lett egy külön feladata: Tessék megvédeni belföldön a magyar embereket az öldöklő és bűnöző hajlamú cigánybandáktól! Nem majd holnap, hanem még MA.

Bayer Zsolt úr szavait idézem: „Minden más esetben bátran elmondhatjuk magunkról, hogy mi már nem vagyunk emberi társadalom többé."http://www.flagmagazin.hu/jobbegyenes/bayer_zsolt_ki_ne_legyen_#.UOlN3_jMRZs.facebook

A tisztességes, dolgos magyar emberek nem félelemben, nem rettegésben, hanem emberhez méltó társadalomban akarnak élni itt, hazájukban, Magyarországon! Nem holnap, hanem még MA!

Komárom-Szőny, 2013. január 6.

Megnyitva 2896 alkalommal

Hozzászólás   

+1 #2 BudapestHorváth Ferenc 2013-01-18 10:40
Úgy gondolom, hogy több fronton, többféle eszközzel kell a magyar népnek tiltakoznia és cselekednie a cigányterrorral szemben.
1./ Bizonyítékok gyűjtése arról, hogy VAN cigányterror Magyarországon és a kormány nem megfelelően kezeli a kérdést (Ilyen dokumentum lehet pl. egy kunhegyesi gyűjtemény, amit Zolinak meg fogok küldeni)
2./ A nép egyetértésével született cigánykérdést kezelő program (ilyen lehet az érpataki modell!)
3./ Aláírás gyűjtés országosan arra, hogy a kormány a 2. pontban szereplő modell szerint intézkedjen illetve adjon támogatást mindazon településvezetés számára, aki ezt a programot meg akarja valósítani.
4./ Társadalmi szervezet létrehozása és működtetése, amely felügyeli a kormány e téren végzett intézkedéseit valamint a bíróságok e téren végzett munkáját és beavatkozik, amennyiben nem a nép által megkövetelt program kerül végrehajtásra.
5./ A cigányterror megfékezésére alakult önkéntes szervezetek munkájának támogatása és a társadalmi kapcsolatok szorosabbra fűzése mindaddig, amíg a rendőrség nem képes hathatós védelmet biztosítani a magyar nép számára.
6./ Legyen egy markáns magyar közéleti (ne politikai!!!) személy, aki e kérdésben magyarként az ügy élére áll, mint a mozgalom "arca"!

Ha van egyéb ötlet, javaslat, vélemény, kérem írják meg. Aki a tettekben részt is vállalna, ő is jelentkezzen!
+1 #1 SzegedPuskás Lóránd 2013-01-12 02:39
"Azok a cigányok, akik beilleszkedtek a magyar emberek közé normálisan, emberhez méltóan viselkednek. Mégis, maradt egy réteg, amelynek tagjai visszaélnek a jelenlegi kormány bizalmával is"

Ezzel van némi gond. Nevezetesen, hogy a "maradt egy réteg, amelynek tagjai visszaélnek" nem csupán egy "réteg", hiszen a fajtájuknak csaknem minden tagját jelenti. Ezerből jó ha egy akad aki megfelel a "beilleszkedni akaró" "emberhez méltóan viselkedő" fogalmaknak.

S a Kormányt miért zavarná az hogy a többségi társadalom retteg a cigánybűnözéstől? Miért zavarná, amikor pont ez a célja?

Nem a cigánybűnözéstől kellene megvédeni a magyarságot hanem az idegenszívű politikusoktól!
A cigánykérdés egy csapásra megoldódna ha a magyarok lehetőséget kapnak a védekezésre. (Akár már az is elég ha nem bűntetik minden eszközzel ha valaki megpróbálja megvédeni magát és a családját.)

Egyébként Bayer Zsolt írására itt is megjelent egy reagálás: jovonk.info/2013/01/11/mi-lesz

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások