Print this page
2012 július 24, kedd

Ha energia van, minden van!

Szerző: Tulok

"Szerencsére, és sok eddigi áldozat szerencsétlenségére, a bankárkaszt kapzsi mohósága a legtöbb gondolkodó embert arra készteti, hogy alapjaiban változtassa meg a világot. Még két olyan találmányt fogok ismertetni későbbiekben, amelyek szintén az energia létkérdését oldják meg, mert önellátásra már a népesség elenyésző része képes." 

 Saját energiával az NWO ellen

A jelenlegi, mesterségesen előidézett katasztrófális helyzet problémáinak megoldásához több tényező tudja hozzásegíteni az emberiséget. Ebből az egyik, a nwo1túlszaporodott bankárkaszt számottevő megritkítása és ivartalanítása, amiből az elsőt maga a Bilderberg Group is támogat, a második pedig adódik az elsőből, mint természetes szükségletünk (bár ennek a jelzett csoport már nem olyan nagy híve). Mivel a "természetes kiválasztódás folyamata" időigényes, és könnyebb a hatalmától, vagyis a fosszilis energiahordozók birtoklásától megfosztott, vagy értékének közel nullára redukálásával mindkét említett célkitűzést megvalósítani, súlyponti szerepet kap az olcsó és szinte korlátlan energia termelésének megvalósítása.

Napunk, és a világmindenség korlátlan energiaforrás. Megcsapolására számos kísérlet mutat fel rendkívül jó eredményt, bár a fent említett társaság hatalma fenntartása érdekében igyekszik megakadályozni minden energetikai áttörés megvalósulását. Szerencsére nem mindet lehet, mert az energiatermelés "reformjával" már a fél világ foglalkozik, és nem minden csatornát tudnak eltömni.
Egy hatalmas átalakulási folyamat indult el, és egyre nagyobb lendületet vesz. Nicola Tesla több, mint egy évszázaddal ezelőtt azt mondta, hogy a világegyetem bármely pontján meg lehet csapolni az energiát, és nem feltétlenül robbanás a kiindulási pont, amit például Schauberger turbinája is jól mutatott. A kutatásoknak egyre nagyobb lendületet adnak a hidrogén átalakítási, vagy örvényhatások (Flettner-rotor).

Sokan még csak napelemekben, szélmotoros generátorokban látják a megoldást, és gyakorlatilag a gazdasági válság kirobbantása is energetikai alapú. A folyamat elindítói között ott található a Bilderberg energetikai szárnya, a Római-klub és mentora Aurelio Peccei a "Növekedés határai" előrejelzésével. A népességrobbanás rémképéből alakultak ki a zöld mozgalmak és mint Andreas Clauss megjegyezte, most már egészségesebb egy házat felépíteni vidéken, mint egy Zöld Párti házat, mert az aki hangosan tapsol ennek, EU szinten, a fantasztikusan mérgező "energiatakarékos" rendszerek mellett teszi le a voksát.

A fotovoltaikus napelemek (PVS) vizsgálata tanulmányokon alapul, az IPCC által kifejlesztve elfogadták a mintegy 23.000 x erősebben kibocsátott üvegházhatást okozó gázokat, közben hivatalosan betiltották a szén-dioxid (CO2) kibocsátást. Ozzie, vendégprofesszor, a University of California, Berkeley egyetemről, bemutatja új könyvét "Zöld Illuzók" címmel (2012. június, University of Nebraska Press ), amelyben leírja tanulmányai eredményét a témában.
Dióhéjban, bemutatja a PVS nem megfelelő bármilyen módon hozzájárulni, hogy ellensúlyozzák a szén-dioxid kibocsátást. Éppen ellenkezőleg, használatuk nagy mennyiségű ipari gázokat termel, ami oka, hogy mérgező hatása jelentős és hosszú távú éghajlati károkat okoz. Többek között a keletkező gázok, hexafluoroethane (C2F6), a nitrogén-trifluorid (NF3), és a kén-hexafluorid (SF6) nagy mennyiségben jelenik meg a napenergia ipar termelésében.

Hexafluoroethan (C2F6) egy gáz, ami extrém stabilitásából adódóan 10.000 évig marad a légkörben, és alacsonyan fekvő területre összpontosít, jelenléte légszomjhoz és fulladáshoz vezet.

A nitrogén-trifluorid (NF3) mérgező gáznak minősül, és mint a fent említett Hexafluoroethan, tisztítószerként használható a szilícium felületek előállításása során. Üvegházhatást okozó gáz, 17000-szer nagyobb káros hatással rendelkezik, mint a CO2 , és 740 év a lebomlása a légkörben. Belégzés esetén károsíthatja a tüdőt, és az oxigén felszívódását a vérbe, ami aztán negatív szinten változtatja meg hemoglobint, és amely egyfajta vérszegénységet (anémia) okoz.

Kén-hexafluorid (SF6) 23 000-szer nagyobb mértékű üvegházhatást okozó gáz, mint a CO2 . 800-3200 év a lebomlási ideje, és fulladást okozhat, belélegezve halálos. Egyébként ezt a gázt az orvosi területen használják, mint kontrasztanyag, és a szemészet területén.

Az "emberi jogok védelmére hivatkozva" Jugoszláviában, Afganisztánban, Líbiában és másutt, urántartalmú lövedékek "gondoskodnak" óriási kiterjedésű területek leszennyezéséről uránporral. Az utolsó szög a koporsóba a 14 hónappal ezelőtti Fukushima cézium és plutónium szennyezése. A növekvő energiaéhség szerencsére az élet minden területén hasznos projekteket indított el, ami megoldások kereséséhez és megvalósításukhoz vezet.

Néhány megvalósulás alatt álló projektre, mint a remény egy-egy sugarára kitérek, a teljesség vagy biztos ellenőrizhetőség igénye, és lehetősége nélkül. Így került ide a Rossi-féle hideg-fúziós reaktor. Andrea Rossi, E-Cat rendszerét a Pure Energy System jelentette be 2012. január 14-én. A 1,5 órás interjú választ ad számos kérdésre, bár néhányra a titoktartás miatt nem lehet.

 

 Az otthoni E-Cat körülbelül akkora, mint egy csomag cigaretta és előállít 10 kW teljesítményt. A teljes egység mérete körülbelül egy asztali számítógép méretével egyezik meg. A készülék nagyon kicsi és kompakt. Az energia sűrűsége a reaktor magjában drasztikusan megemelkedett az elmúlt hónapokban. Rossi szerint a "tankolás" olyan egyszerű, mint egy tintasugaras nyomtatóban a patroncsere., és mindössze 10 dollárba kerül, ennyibe is csak kezdetben, 180 naponként. A patronok újratöltését a Leonardo Corporation végzi.

A rendszer az egész világ energiaellátását tudja biztosítani, amihez nikkel katalizátort használ, és ez is csak 1%-a az éves nikkeltermelésnek, mivel a nukleáris reakció felhasználása csak pikogramm mennyiséget igényel.

Egy interjúban Rossi közölte, hogy nagy előrelépés értek el, mert a 120 fokos hőmérsékletet 400 fokra sikerült növelni. A berendezés 1 MW-os kísérleti példányát 2011. október 28-án tesztelte a National Instrument katonai specialistája.

A berendezés műszaki paramétereire (rádiófrekvenciás generátor, gamma-sugárzás és az önmegsemmisítő antianyag termelés) nem térek ki, mert a legtöbb olvasónk nem képzett ilyen vonatkozásban. Ami lényeges, hogy elérhető áron (kb. 400-500 dollár), tudják hamarosan előállítani.

A következő top 5-ös berendezés a "szilárdtest" generátor". A projektről Mark Dansie az ausztrál csapat "összekötője" tájékoztat. A berendezés nem akkumulátorokat használ. Nem igényel feltöltést, de a túlterhelésre érzékeny. Üzelmeltetése sokkal olcsóbb, mint a hagyományos rendszereké, és nem használ fel nwo2üzemanyagot. A berendezést több független csoport vizsgálja.

Ahogy Rossi reaktora esetében, itt is Sterling Allen számol be a feltalálóval folytatott beszélgetésről. A készülék hagyományos értelemben nem nevezhető akkumulátornak. Több cég tesztelte a készüléket két évig. Számos mérnök és tudós vol képes az eredmény megerősítésére és az adatok pozitívak. Meglehet, hogy megszegték a jelenleg érvényesnek tekintett fizika törvényeket, de még mindig sok a megválaszolatlan kérdés. A koncepció azonban kiemeli a kutatási irány helyességét.

A szilárdtest-generátor technológia célja a nagyközönség számára hétköznapi készülékek előállítása az otthoni és a mezőgazdasági felhasználáshoz és ehhez tiszta energiát tud nyújtani. A leginkább figyelemre méltó dolog az, hogy kidolgoztak kétféle generátort. Miután a generátorok gyártása, és az azok által vezérelt bármiféle katalitikus kémiai reakció nukleáris anyagoktól függ. Képes lesz járni, mintegy 20 évig, a legcsekélyebb teljesítménybefektetés nélkül. A tesztek az elmúlt három évben nem találtak lényeges változást vagy a kopást. Jelenleg a szolgáltatás még mindig gyenge, de a feszültségek nagyon magasak. Az áram növelhető, ha kibővítik a felszínt. Nincs semmilyen hőmérséklet-különbség, és nem használ elektromágneses (EMF) mezőket, mivel ezek alapjai a Faraday-féle elvek.

A felhasználási területek elemzése során Mark a Rossi-féle reaktorral kapcsolatban úgy látja, hogy a multinacionális cégek megakadályozhatják a széles tömegek általi elérhetőséget. Maga a berendezés nem tartalmaz semmilyen elektronikus vagy mechanikus mozgó alkatrészt, így talán legjobban lemez generátornak lehetne nevezni. Az első eszköz három anyag egymásra gyakorolt hatását használja fel. Az első réteg egy jól ismert anyag, amely villamos energiát termel, amikor erre kényszerítik. A második réteget az első réteg gerjeszti, hogy a villamos energiát állítson elő. Ugyanakkor azonban nem az 1/3-os anyag gerjeszti a második réteg villamos energia termelését. Ez három anyag kombinációja és azok összetétele meghatározza a feszültséget. A generált feszültség, függ a felülettől és a kompozit anyagoktól. Az anyagokat el lehet rendezni több rétegben, valamint azért, hogy megfelelő áramerősséget lehessen előállítani. Az áram, és a feszültség változik az 1 és 40 V egyenfeszültség között, viszont mértek a nagyon hideg napokon akár 100 V-os feszültséget is.

Az egész modell nagyon egyszerű, mert csak egy bizonyos kulcsfontosságú folyamatra van szükség, amely kiváltja a lépcsőzetes építmény egymásra hatásait. Ha az anyagok megfelelően vannak összeállítva, akkor a villamos energia előállítására, legalább 20 évig biztosított, de talán az egész hiba nélkül futhat akár 100 évig is.
Bár a rendszer fejlesztését övező titkolózások miatt sokan panaszkodnak, 20 év fejlesztés, rengeteg idő és pénz fekszik a cég és csoportja munkájában. Egy kicsit bővebben itt, Link
és egy rövid, kezdeti stádiumot mutató videó:

 Az újabb ismertetendő gép, a "Nemesgáz-motor". A plazmatikus átmenet folyamatának alapját a nevadai, PlasmaErg technológia jelenti. Ezt talán úgy lehetne lefordítani, hogy "plazma-cserélő eljárás." Ennek a technológiának az alapjai, az előkészítő munka és a szabadalmak Papp József nevéhez fűződnek, bár ez a technológia nem teljesen azonos az általa kidolgozottal. A rexresearch.com, John Rohner, alapítója PlasmaErg és az Inteligentry cég részéről, fejezi be a motort, és dobja piacra.

Ez a készülék egy hermetikusan (abszolút légmentesen) zárt rendszerű motorblokk amely hengerei inert gázkeverékkel vannak töltve. A motor működési elve nagyon hasonló a belső égésű motorokéhoz, de annyi különbséggel, hogy itt nem gázolajat vagy benzint kell elégetni.

A nemesgáz motor esetében ez úgy történik, hogy egyfajta "plazma robbanás" jön létre egymilliárdod másodperc időtartamra. Amikor a szemben álló dugattyúk (az egyik az alsó holtponton), egyike megérkezik a felső holtpontra, plazmarobbanás jön létre és a folyamat ismétlődik, mindkét henger felső holtpontján. Jól ismert csere folyamat, de mindig ugyanazt a gázt használja fel, mert a gáz nem ég el. A 3D-s animáció itt
található: Link

Felépítéséről az alábbi videó mutat többet:

 

Az Inteligentry azt tervezi, hogy a nemesgáz motorokkal már 2012. szeptemberében megjelenik a piacon. 3 éven belül 2-hengeres, 400LE (300kW) motor kevesebb mint 275 $-ért lesz elérhető.

John Rohner, az Inteligentry vezérigazgatója, áttekintés szintű tájékoztatást is nyújt a berendezés működéséről:

Egy tekercsről van szó, amely szabályozza a plazmafolyamatot a henger körül, és kibocsát egy magasfeszültségű áramimpulzust (hajtómű), ami reakciót vált ki hengerben. Az üzemanyag-fogyasztás (inert gáz) meglepően csekély és olcsó, mert nagyon keveset fogyaszt hosszú időn keresztül. Ezen kívül csak néhány mozgó alkatrésze van a motornak, de nagy erő előállítására alkalmas, és hatalmas a teljesítmény-sűrűség. Az új motor a további fejlesztések eredménye, és költség-hatékonyabb, mint az előzőek.

A képzési program elkezdődik május vagy június elején, de ez attól függ, hogy az ütemtervet sikeresen tudják-e tartani ezeknél az elsőgenerációs motoroknál. Ahhoz, hogy lépést tartson mindezen fejleményekkel, az Inteligentry éppen áthelyezi a jelenlegi kis bázisát (130 m2) egy nagyobb épületbe (730 m2).

John Rohner azt mondja, hogy a 2-ütemű, 500 kW-os generátor 1800 rpm (fordulat/perc) gond nélkül lett tesztelve. Jelezte, hogy még mindig tesztelnek egy-egy 18 -és 28kW-os készüléket, anélkül, hogy technikai megszakításokat kellet volna beiktatni. Egy korábbi készülék működött, óvatos becslések szerint, körülbelül 4 hónapig megszakítás nélkül.

Nem lenne teljes a leírás, ha nem tájékoztatnék az utántöltés módjáról és bekerülési költségéről. Az utántöltő patron hasonló egy kis szórópisztolyhoz. Körülbelül 10 centiméter hosszú és 4 cm széles. Ez beszerezhető lesz a szupermarketekben, 7 $-os áron. A készüléket egy speciális töltőcsővel lehet újratölteni, ami után készen áll a további 7 éves folyamatos működésre.

A Top 5 listából hármat emeltem ki, kezdésnek, de a világ minden tájáról összeszedhetők, és hasznosíthatók az energetikai találmányok, mert egyre többen látják, hogy csak gyors internetes megosztással kényszeríthető térdre a "fekete-arisztokrácia", másnéven a "bankárkaszt", amely e találmányok elsikkasztásával, a feltalálók, kutatók, tudósok meggyilkolásának, és a fosszilis energiahordozók kizárólagos birtoklásának köszönheti improduktív hatalmát. Mert ha reálisan nézzük a kérdést, ezen csoportok az elnyomáson, nyomoron, betegségeken, halálon, kívül semmit sem "termelnek". Csak élősködők...

Ha energia van, minden van! Lehet víz a hatalmas kiterjedésű sivatagokban, lakhatóvá és élhetővé téve azokat. Megszűnik az energialobbik hatalma, óriási ugrás következhet be a fejlődésben. Az éhezés száműzhető, és mire a Távol- és Közel-kelet, valamint Afrika népei is európai társadalmi szintre fejlődnek, ott is megszűnhet a túlnépesedés problémája, ami a legfőbb "gondja" a világ legkapzsibb, mindent maguknak követelő rétegének.

/Tulok/
Forrás: http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=259


Versenyfutás az NWO-val►►


 Versenyfutás az NWO-val

Az emberiség sorsa most azon múlik, hogy ki lesz a gyorsabb, a befutó. Az NWO elkötelezettjei és a függőségből élők, valamint a világ energetikai struktúráltságának átalakulása vívja végső harcát. Mint tudjuk, a multik, a bankok, és a "feketearisztrokrácia", ami egy és ugyanaz, a fosszilis energiahordozókon keresztül tartja nwo4markában a világot. Az olaj -és gázmezők birtoklása meghatározó szerepű az energiatermelésben, és mint kiderült, az atomerőművek sem oldják meg az egyre növekvő energiaigény problémáját, mert egy-egy stratégiai fontosságú, bármikor felhasználható időzített bombát jelentenek birtokosaik területein. A nukleáris hulladék még sokévig fog gondot okozni.

Az előző, "Saját energiával az NWO ellen" című cikkben számoltam be három olyan tesztelés és gyártás alatt álló felfedezésről, vagy akinek jobban tetszik, találmányról, amelyek hamarosan forgalomba kerülnek. Képzeljünk el egy Szaud-Arábiát, ahol az olajat birtokló család a legkíméletlenebb módon tiporja el a rendszer ellen tüntető elégedetlen, szinte középkori jogi állapotok között élő lakosságot. Betiltották a tüntetéseket, ennek ellenére mindennaposak zavargások. A politikia foglyokkal zsúfolásig megtöltött börtönökben lázadások törnek ki, ahogy a hétvégén is megtörtént két halálos áldozattal.

Mi lesz a nagy olaj és gázkitermelőkkel, ha csak a myűanyag és kenőolaj-üzlet marad? Nem lehet majd "Globális felmelegedési" csalással riogatni, mert a víz, ami virágzó termőföldekké tudja változtatni a sivatagokat, ami szárazföldek jelentős részét teszik ki, hatalmas népességet lenne képes eltartani, de a civilizáltabb világban így is csökken a lélekszám. A sivatagok, és a kevés csapadékkal rendelkező területek öntözése akár tízszer ekkora népességet is el tudna tartani, főleg ha az energiatermelő technológia kevésbé szennyezi a környezetet. Észak-Afrikában a Szahara, Délnyugat-Afrikában a Namíb-sivatag és a Kalahári-sivatag, Ázsiában az Arab-félsziget sivatagjai, Irán és Beludzsisztán belseje, a Tharr-sivatag, a Góbi, Ausztráliában a Nagy-Viktória-sivatag és a Nagy-homoksivatag, Észak-Amerikában a Yuma-, Mojave- és Gila-sivatag, a Mexikói-medence egy része, Dél-Amerikában Peru - és Észak-Chile partvidékének nagy része, benne az Atacama-sivatag.
Megemlítendő, mivel sokan nem veszik észre, hogy a leállított atomerőművek kieső áramtermelését hőerőművekkel biztosítják, és így sincs elektromos energia hiány. A közvetlen környezetszennyezést okozó hőerőművek "ráfejelnek" a felmelegedési csalásra, miközben emelkednek az energia árak, szegényedik a Föld népessége, és gazdagodnak kifosztóink.

A "túlnépesedés rémképe", szinte korlátlan energia birtokában azzá minősül, ami valójában. Egy szűk csoport kizárólagos birtoklási vágyának kielégítésének. Nem kell messzire menni, hogy milyen sors vár az "állítólag" kiválasztott népre. Elég csak megnézni, hogy mi történik Izraelben:

Szombaton több mint 10.000 ember vonult az utcára több helyen Izraelben, a megszállt területeken az egy éve tartó társadalmi igazságosság tiltakozása eredményeként, amely végigsöpört Izraelen az elmúlt évben, és százezreket mozgatott meg.
Moshe Silman benzint öntött magára szombat este Tel-Avivban, és felgyújtotta magát, hogy tiltakozzon az izraeli rezsim gazdaságpolitikája, a társadalmi egyenlőtlenségek, és a megkülönböztetés ellen.
Ő is hibáztatta Benjamin Netanjahu miniszterelnököt és Yuval Steinitz pénzügyminisztert a "megaláztatásért".
"Fizettem milliós adót, szolgáltam a hadseregben és a tartalékos voltam 46 éves koromig. Nem leszek hajléktalan, és ez az, amiért én tiltakozok sérelmeim miatt, amelyeket Izrael ró az emberekre".

A "szabadság hazájában"(???), az USA-ban a "második kiegészítés" szerinti önvédelemhez való jogot akarják korlátozni ENSZ határozattal, fegyverbegyűjtésekkel, kiszolgáltatva a lakosságot a hadseregnek, a rendőrségnek, és a vegyes népesség közötti súrlódásoknak. A német parlament, a Bundestag 57 másodperc alatt megszavazta a német emberek jogfosztottságát. Az Európai Egyesült Államok megalakítása nem csak az euró-zónába tartozó országok elleni merénylet, mert az EU tagországok eladósítása már nem "európai ügy". Ugyanaz a "gazdája", mint a világ más részein felforgató, háborús feszültséget gerjesztőké. A Távol-Keleten három gócpontot alakítottak ki, amely közvetlenül, első szinten érinti Oroszországot, Kínát, Indiát, Japánt , Észak -és Dél Koreát, valamint Pakisztánt. Ez utóbbi esetében az állandóan terítéken lévő Afganisztán is kulcsfontosságú, mivel az iszlám világ "bástyájával", Iránnal határos stratégiai pont.

Több ezer pakisztáni ismét az utcákon az ország déli részén Karacsiban, hogy tiltakozzanak Iszlámábád azon döntése ellen, hogy indítsák újra a NATO afganisztáni ellátási útvonalait. A múlt héten több mint 50.000 pakisztáni tartott "hosszú menetelést" tiltakozásként a keleti Lahore városában. A "Halál az USA-ra" és más hasonló "barátságos szlogenek" éneklése híven tükrözi, hogy pokolba kívánják az amerikaiakat, pedig Hillary Clinton július 4-én "elnézést kért" a pakisztáni hadseregtől a 2011 novemberében megölt 24 pakisztáni katona miatt. Az USA haderő és a NATO dúl, rombol, gyilkol, fosztogat mindenütt, ahova beteszi a lábát, bár Irak már visszaköveteli Washingtól az ellopott kincseit. Jellemzően csak a "felét" szándékoznak visszaszolgáltatni.

Az ENSZ "szívügyévé" vált a túlnépesedés. Az "önkéntes sterilizáció", köszönhetően az Obama-care törvénynek, ingyenessé vált az USA-ban, de világszerte fizetnek, vagy kedvezményeket nyújtanak érte, miközben egyes médiumok már 2012. augusztus 12-től 130 napos háborúról írnak, ami 2012. december 21-ig tartana. Ehhez kulcsfontosságú Szíria megtámadása, és az "ürügy". Melyik forgatókönyvre kerülhet sor?
A "lázadó" Al-Kaida bérgyilkosok, a MI5-MI6, a CIA és Mossad ügynökök, a francia idegenlégió zsoldosai, és néhány szíriai ellenzéki, a hírek szerint vegyifegyverek birtokába jutott. A felderítőgépes provokációval próbálkozó Törökország területén egy gáztámadást nem lesz nehéz a zsidó-tulajdonú médián keresztül szír kormányszintű támadásnak beállítani.
Másik variációként lehetnek az "ürügyszolgáltatók" nyugati zsoldosok, akik szíriai területről mérgesgáz töltetű rakétákat lőnek ki Izraelre, és a támadással Assadot vádolják meg. A párhuzamos dezinformáció fejetlenséget idézhet elő Szíriában, és a hazugságokkal etetett nyugati médián élők körében.

A külső megtévesztés módszereit eddig is tapasztalhattuk, de az arab országokban szinte alig van földi adás. Az információkat, TV-adásokat legtöbb helyen műholdakról veszik. A szíriai tömegek befolyásolásának eszköze ott is a média, ami blokkolható, vagy alkalmas megtévesztő információk sugárzására.
Persze a legbrutálisabb befolyásoló eszközről, a tudatmódosító frekvenciákról még nem esett szó. Alapvető emberi képesség, hogy megtartsuk a szociális kompetenciánkat, könyörületesen és békésen foglalkozva egymással, amit gyors ütemben elveszhet. Hiába van az önkéntes, de szegény harcos, ha "megfosztják erejétől", bár védekezni ésszel is lehet, nem csak "izomból".
Ez a bátorságot, erőt adó, a szív, elme intelligencia, a tudat tiszta és érzékiséget ajándékozó képessége, ami a saját odaadó, nem "érdekből" létező, lebegő egyfajta csereeszköze, ami a megértés és együttműködés a valós és virtuális világban.

Remélhetőleg ilyen megfontolások késztetik a Keshe Alapítványt is, amikor meghívót küldött szét a világbéke technológia megjelenésének ismertetésére.

nwo5A Keshe Alapítvány 2012. április 12-i konferenciája után a világ országainak nagykövetei meghívást kaptak Brüsszelbe a világ vezetői számára a Foundation Center Ninove-ben megrendezendő konferenciára, amely témája a "Magravs", tér, gravitációs -és mágneses technológiájának megosztása.
A konferencia 2012. szeptember 21-én ismerteti a rendszert, mellyel a New-York - Teherán útvonal 10 perc utazási időre rövidíthető, és szinte minden pontja elérhető a bolygónak.

Jelentkezni 2012. szeptember 6-ig lehet, ami után a jelentkezők meghívót kapnak. Előzetesként: A tájékoztatás szerint a repülésnwo7i rendszert nem érzékeli a radar. Megoldja a globális vízhiány problémáját, és kiveszi a jelenlegi pénzügyi struktúra kezéből az irányítást.

A szeptember 21-i előadáson Prof. Konstantin Meyl ismerteti a szeptember 6-i második bemutató után az egybegyűltekkel a technológiát. A technológia minden kormány számára szabadon felhasználhatóvá válik, megszüntetve az élelmiszer hiányt, az egészségügyi ellátás hiányosságait, az energia ellőállítás gondjait. A Keshe Alapítvány memoranduma tartalmazza a plazma-reaktror-szabadalom átruházását minden egyes emberre a Földön, legyen az bármely nép szülötte.
Bővebben: Link
Szerencsére, és sok eddigi áldozat szerencsétlenségére, a bankárkaszt kapzsi mohósága a legtöbb gondolkodó embert arra készteti, hogy alapjaiban változtassa meg a világot. Még két olyan találmányt fogok ismertetni későbbiekben, amelyek szintén az energia létkérdését oldják meg, mert önellátásra már a népesség elenyésző része képes. A fennmaradó lélekszám élelmezése, ivóvízzel ellátása pedig csak nagy mennyiségű energiabefektetéssel oldható meg, és ez a záloga a földönkívüli terjeszkedésnek is. Az emberiségnek nem az a feladata, hogy egy szűk réteg jólétéről egy csökkentett létszámú elhülyített, fejlődésképtelenné tett rabszolgaréteg gondoskodjon, hanem az, hogy benépesítse a világegyetemet, és újabb hatalmas volumenű feladatok megoldására koncentráljon, mint a lakhatóvá tehető bolygók élhetővé tétele.

Forrás: http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=263

Beküldte: Tejfalussy András