Print this page
2022 április 15, péntek

Kielemeztem Putyint

Szerző: Encs Ilona Mária

Sziasztok! / Találtam egy kis izgalmas, tanulságos témát a világpolitikával kapcsolatban! Jobban szórakoztat és tanít, mint az ostoba, hazug hírek! Kielemeztem Putyint. Érdekes lett az eredménye.

Nagyon megkapó, ahogy zajlik az egész beszélgetés, mert sokat megmutat magából a két ember, és így a saját nemzetük stílusába is betekintést nyerhetünk. 

A hozzászólások szövege, fergeteges betekintést ad az emberek pozitív, meglepetésszerű felébredésébe, Putyinnal kapcsolatban.
Az is csoda, hogy még fent van a videó! Én nagyon élveztem, neked is ajánlom! Kis túlzással, azt is mondhatnám, "szerelmes lettem ebbe az emberbe"!
Azóta sok videót láttam már vele kapcsolatban, és nagyon tanulságos mind, sokat elárul a személyiségéről, a jelleméről. Sok mindent másképp látok, másképp érzek vele kapcsolatban, és ezzel együtt a világpolitikával kapcsolatban is, mert a kettő szorosan összefügg!
 
Van egy másik videó, amin kap ajándékba egy kiskutyát! Több kutyusa van, kapta őket ajándékba, más országok vezetőitől. Állatbolond?
 Azt figyeld meg, hogy milyen az arca, amikor meglátja a kiskutyát, és milyen mozdulattal veszi át! Sokszor nem feltétlenül a szavak, hanem sokkal inkább az érzéseket kivetítő mozdulatok, non-verbális jelek árulkodnak az adott ember igaz arcáról! Szerintem, ez nagyon fontos aspektusa egy ember jellemének, szavak nélkül is beszédes, félreértelmezhetetlen!
 
Figyeld meg, Angela Merkel testtartását, az összeszorított száját, az összekulcsolt lábait, a kezeit, nemcsak a kutyától tart, a testi kivetülése a belső érzéseinek, nemcsak a kutyától való félelemről árulkodik, hanem az adott ember jelleméről is! Angela Merkel egy gonosz ember, és a kutya nem véletlenül ment oda hozzá!
 
A kutyák megérzik, ha félsz, a testi feromon kipárolgásból, amit szaglással éreznek, a testszag elárulja azt, aki fél, és a kutyák ezt úgy érzékelik, mint behódolást, az mindegy, hogy nem a fajtársukról szól! Isten alkotásai vagyunk mindannyian, ezért árul el bennünket a saját testünk, és azt hiszem, hogy nagyon jól van ez így!!! Ez egy természetes gát, ami nem lenne, ha Isten nem ilyennek alkot minket! Nem véletlen, hogy a vér árulkodik rólunk, mindig, minden esetben! Nem lehet teljesen eltűntetni a vér nyomait! Az mindig ott marad! Olyan, mint a jellem, egyedi, adott, árulkodó, beazonosít! 
Jó szórakozást!?
https://youtu.be/m6pJd6O_NT0 - ez az interjú linkje