Print this page
2018 március 17, szombat

"Mennyire voltak magyarok a kormányaink?"

Szerző: Olvasói levél

Már korábban is ajánlottam Bunyevácz Zsuzsa: Félni csak ..kinek is lehet? c. könyvét.

Most, a választások közeledtével (és épp a könyvben az alább részletezett témáknál járok) néhány igen fontos tény az, amit egy magyar választónak tudnia kell és ha felelősséget érez a hazája iránt, nem szavazhat egyetlen eddig uralkodó pártra sem. Nézzük (a dátumokat is figyeld!!!):

1. Mennyire voltak magyarok a kormányaink? Mennyi kárpótlást, adósság visszafizetést kaptunk? Mennyibe is kerül nekünk az európai unió? Egy nagyon ajánlott videó erről: Pavics Lázár közgazdász előadása - - https://www.youtube.com/watch?v=QJDREGi6JYs.

2. 2006 őszén Ferihegyen landolt egy izraeli repülőgép, 120 izraeli katonával, akik rutin terrorelhárítási gyakorlatot tartottak - Magyarországon!!! Miért itt? Ki engedte ezt meg és miért? Vajon hány nemzet tette meg ugyanezt izraelben?

3. A 2006-os rendőrterroron a jelzés nélküli droidok nem is értettel magyarul, idegen nyelven morogtak - a szemtanúk elmondása szerint.

4. 2010 augusztusában 2 izraeli gép engedély nélkül berepült hazánk légterébe "a pilóták gyakorlatozása miatt". Senkit nem vontak ezért felelősségre ...

5. Magyarországon mintegy 200 kiemelt objektum (minisztériumok, állami intézmények, pártingatlanok) védelmét idegen (izraeli) fegyveres szervezetek látják el. Ezek védték 2006-ban a TV székházat is... Idegen fegyveresek, magyar pénz idegeneknek, titokvédelem...

6. Egy volt III/II-es tiszt azt állította, hogy az izraeli titkosszolgálat minden döntésnél jelen van hazánkban

7. A magyar népességnyilvántartási adatokat izraelben levő rendszerben tárolják (biztonsági másolat?! - kecskére káposztát) !!! 2013. szept. 23-i országgyűlés hír, hogy a kormány adatokat ad ki izraelnek.

8. Magyarország víztérképének elkészítését egy izraeli cég készítette (IHM megbízás a 90-es évek közepén)

9. 2013-as budapesti (!) zsidó világkongresszuson az izraeli energia- és vízügyminiszter "magyar" kormánytagokkal tárgyalt vízügyi kérdésekről

10. Az Alaptörvény nem rendelkezik arról, hogy az ivóvíz és a termőföld magyar tulajdonban kell legyen.

11. 2013-ban Martonyi ezt mondta a Víz Világtalálkozón: "A víznek az együttműködés, a jólét forrásának kell lennie, nem pedig konfliktusforrásnak." Tehát szabad a vásár? Pénzért mindent?

12. A 2013. június 21-én megszavazott földforgalmi törvény szerint magyar földet "tagállami állampolgárok" is vásárolhatnak. A 2000-es Eu-izrael megállapodás értelmében a zsidók is uniós tagsági jogokkal rendelkeznek az unióban (persze izraelben már nem olyan rugalmas a helyzet ...). Ráadásul az idegeneket a törvény még külön kiváltsággal is segíti: a magyaroknak legalább 3 év folyamatos mezőgazdasági alaptevékenységet kell végeznie, az idegen azonban mentesül ez alól, "pályakezdő gazdálkodó" címen!

13. Az 1992-es törvény szerint kárpótlási jegyre jogosult: akit politikai indíttatású önkény sújtott, deportáltak, a szovjet szervek kényszermunkára szállítottak el vagy akik a II. vh-ban munkaszolgálatosok voltak. No de, 2006-ban az Igazság(?)ügyi Hivatal fölülírta a törvényt (!) és új kűrpótlási jegyet csak azok kaphattak, akik 1941. jún. 27 és 1945. máj.9 között vallási illetve faji okból munkaszolgálatot teljesített - vagyis kik is? CSAK ŐK!!! 2006. nov. 15-i közlemény kizárólag héber nyelven jelent meg!!! - itt szakadt el a húr nálam olvasás közben ...

14. 2006 júniusában a Szabolcs megyei Nyírtassra csaknem ezer, főleg Kanadában élő, magyar származású (pontosabban innen kivándorolt - hf) haszid ortodox zsidó, illetve a világ minden tájáról több híres főrabbi érkezett. Egy rituális fürdőt avattak a faluban. A rendezvény fő szervezője az a salamon berkowitz volt, aki 1990-ben privatizálta a 90-es évek elején a Badacsonyi Állami Gazdaság balatonvilágosi üzemét - Traubisoda - így igyál ezt a jövőben). A Körmenden meggyilkolt 14 éves kislány esetét egy oknyomozás kapcsolatba hozta ezzel a zsidóval, ugyanis a gyár felavatására zsidó szokás szerint vér is kellett... A szervező zsidó 35 milliót fordított a beruházásra és 400(!) milliót a vendégek fogadására. a vele készített riportban azt mondta: " nem tudni, hogy kik éltek előbb ezen a vidéken, a zsidók vagy a nem zsidók, továbbá manapság nem volna szabad olyant mondani, hogy ez az én földem."

15. Héber nyelvű portálok hirdetnek ingatlanokat, elsősorban Budapesten, csak zsidóknak.

16. A mostani propaganda tipikus zsidó stratégia: rettegj, én meg majd megvédelek.

17. Migránskérdés? Toroczkai volt az, aki először Ásotthalmon saját pénzből szervezett őrséggel fellépett a beáramló söpredékkel szemben. Azt ugye tudod, hogy pénzért viszont bejöhettek több ezren is és állampolgárságot kaptam (rogántóni százmilliárdos üzlete ...)

18. Soros? Ugye tudod, hol, milyen ösztöndíjjal tanult a mostani nemzetmentő "nagyvezír"? Eltaláltad: Soros pénzen.

19. andyvajna, zoltay "mazsihisz" gusztáv, mint Lázár tanácsadó, fónagyjános, deutschtomi, farkasflórián köztörvényes, finkelstein pedofil zsidó miniszterelnöki tanácsadó, paks2, kínai vasút, szabadkai zsinagóga építés 500 milliós támogatása, buzi olimpia, 2019-ben zsidó olimpia Budapesten, zsidó világkongresszus, örökké holobánatpénz, szólásszabadság zár, ha netán firtatnál bizonyos számokat és eseményeket, Rakparti utak elnevezései, ... Ezek csak a felszín, amit nem lehet eltitkolni. Milyen országban is élünk?

Van még több is, de talán elég ennyi is, hogy lásd, mi is az igazi probléma az országban, melyik uralkodó rabló és hazaáruló banda mit is tett - eladta az országot, a nemzetet.

Ezek ismeretében szavazz a fideszre, mszp-re! Akinek egyszer is összeakadt a bajsza a "kiválasztottakkal", az tudhatja, hogy mire számítson a közeljövőben, ha ez továbbra is így folytatódik.

És tudom, hogy sajnos lesz, aki mindezek ellenére is a kipásoknak hajbókoló, azokkal teljesen összefonódó fideszre fog szavazni ...

Mindenkinek saját ügye, hogy kire szavaz. Viszont a saját és a szeretteim iránti féltésből nekem nagyon nem mindegy, hogy azok, akiket személyesen ismerek, butaságból - ismerethiányból, elkötelezettségből (?) a bizonyítottan nemzetárulókra szavaznak.

Ezért írtam meg ezt a mailt. Hátha ...

Üdv.
(érdekes, nagyon lelassult a gmail a szöveg írása közben ...)