20240428
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2023 december 06, szerda

Szuverenitási törvény - a látszat érdekében

Szerző: Gurabi Ági

Cirkuszt és kenyeret a népnek! A látszatra magyar bábkormány megvédené a látszatra sem létező szuverenitásunkat a külföldi támogatások betiltásával.

A média fegyver, a kormány fél, hogy a választások közeledtével ellene fordíthatják. Ez azonban megint csak egy látszat, mert ha a Nyugat be akar avatkozni valahol a választásokba, ahhoz nincs szüksége helyi médiákra, hiszen az internet segítségével bárhonnan megteheti. Orbán, mint uralkodó, a saját legfelsőbb hatalmát védené, amit a veszélyhelyzeti egyszemélyes rendeletalkotási jogával tett lehetővé. Az ehhez szükséges „felhatalmazási törvényt” a most jajveszékelő „ellenzék” is megszavazta! Az állami szuverenitásunk feladása mellett így kiskirályként uralkodhat a birkák népe fölött.

Szívében király, álmaiban császár. Szépen beszél,- rondán cselekszik. Letaszítják,- visszamászik”- pont ahogy a nyirkai jóslatban meg van írva róla!

Civil szervezetek máris hangos ajvékolásba kezdtek a külföldről finanszírozott és befolyás alatt álló médiák „kinyírása” miatt: A törvényjavaslatot november 21.-én nyújtották be, a fidesz még decemberben el is fogja fogadni. A külföldi támogatás tiltott, és büntethető lesz, akárcsak a pártok esetében. Akit elkapnak, jogorvoslat nincs, ami viszont sérti a tisztességes eljáráshoz való alapjogot, ezért a törvényt az AB megsemmisítheti. Elfogadás esetén sok magyarnak álcázott sajtóorgánum szűnhet meg,- de nem maga a szabad sajtó végét jelenti a szigorítás. Szabad sajtó ugyanis mondhatni nincs Magyarországon, a kormánynak és nyugati propagandának ellentmondó híreket, információkat közlő szerkesztőségeket már felszámolták, a honlapokat, weboldalakat letiltották, tulajdonosaikat megbüntették a rémhírtörvény segítségével. Reklámbevételt és támogatást csak a kormány, és pártmédiák médiák kapnak, a többiek önerőből vegetálnak amíg tudnak. A „függetlennek” titulált médiák Magyarországon kizárólag az objektív tájékoztatástól, a büntetőjogi felelősségtől,és az igazságtól függetlenek.

Orbán úgy gondolja, ha az EU kiszankcionálhatja a területéről az orosz médiákat, akkor ő rátéve egy lapáttal, a Nyugatot is Keletet is kitilthatja innen. Ezzel ugyan nem fog megszűnni az elérhetőségük, sem a befolyásuk, de nem lehetnek itt a szerkesztőségeik, stúdióik. A látszatra is adni kell! https://hvg.hu/itthon/20231204_Nemzetkozi_Sajtointezet_veszely_magyar_sajto_szuverenitas_torveny

„Benyújtotta a Fidesz-frakció a „szuverenitásvédelmi" jogszabálycsomagot, amellyel Kocsis Máté már régóta fenyegeti az ellenzéki pártokat, az újságírókat és a civileket. A javaslatot gyorsan elfogadhatja a parlamenti Fidesz-KDNP-s többség, annál is inkább, mert erre építi majd a kormány(párt) a jövő évi választások kampányát.

  • Létrejön a Szuverenitásvédelmi Hivatal.
  • Az lesz a feladata, hogy vizsgálja és közzétegye, akarja-e bárki külföldi támogatás segítségével, vagy külföldi érdeknek megfelelve befolyásolni a választásokat, illetve a közéletet.
  • Ehhez adótitokba is betekinthet, minősített adatokhoz is hozzáférhet, és ha jogszabálysértés, bűncselekmény gyanúját észleli, értesíti az illetékes szerveket.
  • A törvény nem részletezi, mit ért pontosan azon, hogy például „információk manipulálására irányuló és dezinformációs tevékenységek", vagy „a demokratikus vita, illetve az állami és társadalmi döntéshozatali folyamatok befolyásolására irányuló tevékenységek".
  • Ezentúl három év börtön járhat, ha valaki tiltott külföldi támogatás segítségével indul a választásokon.
  • A jelölteket állító egyesületekre is ugyanaz vonatkozik majd, mint a pártokra.

A létrejövő „szuverenitásvédelmi hivatalnak” lesz egy vizsgáló tevékenysége is, ebben konkrét ügyeket vizsgál majd, és a tervezet szerint

  1. „feltárja és vizsgálja a más állam, valamint − jogi státuszától függetlenül − külföldi szerv vagy szervezet és természetes személy érdekében végzett" tevékenységeket, például érdekképviseletet, „információk manipulálására irányuló és dezinformációs tevékenységeket", „demokratikus vita, valamint az állami és társadalmi döntéshozatali folyamatok befolyásolására irányuló tevékenységeket".
  2. Emellett feltérképezi és vizsgálja azon szervezeteket, amelyek „külföldről származó támogatás felhasználásával megvalósuló tevékenysége befolyást gyakorolhat a választások kimenetelére", vagy amelyek „külföldről származó támogatás felhasználásával a választói akarat befolyásolására irányuló tevékenységet folytatnak, vagy ilyen tevékenységet támogatnak". / HVG/

Kérdés, mit ért a kormány szuverenitás alatt, mert annak utolsó morzsáit is feladta az EU-s szankciók elfogadásával, a NATO hadtest ide telepedésével, az IHR és WHO szerződésmódosítások elfogadásával, és a keleti-kínai befektetők beengedésével. A sűrűn hangoztatott „energiafüggetlenség” csupán a saját energiabeszerzési függetlenségünk jogától függetlenített minket. Szíjjártó és Bobroviczky tevékenysége, és kapcsolatai már kimerítik a hazaárulás fogalmát, amiért az igazi civilek dec 1.-én egy felszólítást adtak be a kormánynak a leváltásukat követelve. Az indoklás szerint a miniszterek nem a magyar hazát és érdekeket szolgálják, hanem idegen szervezetek befolyása alatt és azok érdekében tevékenykednek. Ehhez képest semmiség a minket elárasztó külföldről finanszírozott médiák jelenléte, és a ballibbant pártok kampányfinanszírozása. Nem tudhatjuk, a Fidesz mit kapott testvérpártjától, a zsidó Likudtól, vagy az itt vállalkozó kettős állampolgároktól, akik az Országgyűlésbe is bejáratosak, mi több, a képviselők között is megtalálhatók.

https://hvg.hu/itthon/20231121_Szuverenitasi_torvenycsomag_benyujtva

Kénye-kedve szerint turkálhat a pártok, civil szervezetek, cégek és akár magánszemélyek iratai, adatai közt is a Szuverenitásvédelmi Hivatal. Jogorvoslat nincs. A törvény a Fidesz saját pártalapítványát is sújthatná, amely hosszú évekre visszamenőleg kapott külföldi támogatásokat. „ – siránkozik tovább a szintén globalista befolyás alatt álló HVG. A kérdés inkább az, kitiltja és bünteti-e majd a kormány az LMBTQ , és zöldglobalista szervezeteket, a civilnek álcázott „jogvédő” NGO-kat is? Kezdhetné mindjárt a TASZ-al, folytatva az AI-val és társaival, a sort zárhatná a Black Rock és a WHO! 

https://hvg.hu/360/20231129_hvg_szuverenitasi_torveny_fidesz_ellenzek_civil_szervezetek_maganszemelyek_btk_jogorvoslat_nincs_kulfoldi_tamogatas_valasztok_befolyasolasa

A balliberálisok , a globalisták és az NGO-ik az őket támogató aHANG felületén petíciót indítottak a törvény ellen.

Az aláíró civil szervezetek között olyanok szerepelnek, mint a ADOM Diákmozgalom, az Amnesty International Magyarország, a Greenpeace Magyarország, a Habitat for Humanity Magyarország, a Háttér Társaság, az Igazgyöngy Alapítvány, a K-monitor, a Magyar Helsinki Bizottság, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete, a Pedagógusok Szakszervezete és a Transparency International Magyarország. – írta meg a HVG. Ezeknek a szervezeteknek csak a fideszkormány és Orbán állami főhtalmának valóban kizárólagos hatalomgyakorlása ellen van kifogásuk. Az állami szuverenitásunk megszüntetését jelentő eus „törvényeknek” a nemzeti jogrend fölé helyezése ellen nem volt kifogásuk, melyek a politikai, pénzügyi, gazdasági, egészségügyi önrendelkezési jogunk elvesztését jelentik. A globális világkormányzást és vele a totális diktatúrát lehetővé tevő digitális személyiség használatának bevezetése, a készpénz megszüntetése, a gazdaságunkat leromboló szankciók elfogadása, a külföldi befektetők, és vendégmunkásaik gyarmatosítást jelentő beengedése, de a kötelező migránsbefogadási rendelet ellen sem volt kifogásuk.

https://hvg.hu/itthon/20231201_civil_szervezetek_100_tiltakozas_peticio_szuverenitasvedelmi_torvenycsomag

A valódi szuverenitás valódi védelmét a nemzeti civilek már régóta hiányolják. A magyar sajtót és hírszolgáltatást a külföldi ügynökségek uralják a kormány által felvásárolt médiák mellett, befolyást gyakorolva a tömegek gondolkodására, értékítéletére. Igazán független sajtó alig létezik, amit annak hisznek, azok is vagy a kormány vagy a balliberálisok felügyelete alatt dolgoznak. Elfogulatlan, objektív tájékoztatás a nagyközönség számára elérhetően nem létezik, a csapból is a nyugati globalista propaganda folyik.

De a kutya nem itt van elásva, a magyar állam szuverenitására már keresztet vethettünk abban a pillanatban, amikor az ENSZ-be, majd EU-ba és a NATO-ba is beléptünk. Visszakapni csak akkor fogjuk, ha a valódi nemzeti erők kerülnek újra az ország élére, és helyreállítják a megszakadt jogfolytonosságot és íratlan Történeti Alkotmányunk ősi jogrendjét egy Nemzetgyűlés segítségével.

Törvénysértés jogot nem alapít! A globalisták „köztársasága” nálunk is illegitim, az alkotmánynak csúfolt Alaptörvényük is semmis, mert nincs társadalmi elfogadottsága, nem a Nemzetgyűlés alkotta meg, ráadásul ellentmondások vannak benne. De ha már szuverenitásról van szó, akkor helyesebb lenne az egykori államvédelmi hivatalból /ÁVÓ-ból/ „Alkotmányvédelmi Hivatallá” avanzsált titkosszolgálati szervet az „alkotmánybíróságukkal” együtt minél hamarabb megszüntetni!

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások