20240425
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2018 március 17, szombat

"Mennyire voltak magyarok a kormányaink?"

Szerző: Olvasói levél

Már korábban is ajánlottam Bunyevácz Zsuzsa: Félni csak ..kinek is lehet? c. könyvét.

Most, a választások közeledtével (és épp a könyvben az alább részletezett témáknál járok) néhány igen fontos tény az, amit egy magyar választónak tudnia kell és ha felelősséget érez a hazája iránt, nem szavazhat egyetlen eddig uralkodó pártra sem. Nézzük (a dátumokat is figyeld!!!):

1. Mennyire voltak magyarok a kormányaink? Mennyi kárpótlást, adósság visszafizetést kaptunk? Mennyibe is kerül nekünk az európai unió? Egy nagyon ajánlott videó erről: Pavics Lázár közgazdász előadása - - https://www.youtube.com/watch?v=QJDREGi6JYs.

2. 2006 őszén Ferihegyen landolt egy izraeli repülőgép, 120 izraeli katonával, akik rutin terrorelhárítási gyakorlatot tartottak - Magyarországon!!! Miért itt? Ki engedte ezt meg és miért? Vajon hány nemzet tette meg ugyanezt izraelben?

3. A 2006-os rendőrterroron a jelzés nélküli droidok nem is értettel magyarul, idegen nyelven morogtak - a szemtanúk elmondása szerint.

4. 2010 augusztusában 2 izraeli gép engedély nélkül berepült hazánk légterébe "a pilóták gyakorlatozása miatt". Senkit nem vontak ezért felelősségre ...

5. Magyarországon mintegy 200 kiemelt objektum (minisztériumok, állami intézmények, pártingatlanok) védelmét idegen (izraeli) fegyveres szervezetek látják el. Ezek védték 2006-ban a TV székházat is... Idegen fegyveresek, magyar pénz idegeneknek, titokvédelem...

6. Egy volt III/II-es tiszt azt állította, hogy az izraeli titkosszolgálat minden döntésnél jelen van hazánkban

7. A magyar népességnyilvántartási adatokat izraelben levő rendszerben tárolják (biztonsági másolat?! - kecskére káposztát) !!! 2013. szept. 23-i országgyűlés hír, hogy a kormány adatokat ad ki izraelnek.

8. Magyarország víztérképének elkészítését egy izraeli cég készítette (IHM megbízás a 90-es évek közepén)

9. 2013-as budapesti (!) zsidó világkongresszuson az izraeli energia- és vízügyminiszter "magyar" kormánytagokkal tárgyalt vízügyi kérdésekről

10. Az Alaptörvény nem rendelkezik arról, hogy az ivóvíz és a termőföld magyar tulajdonban kell legyen.

11. 2013-ban Martonyi ezt mondta a Víz Világtalálkozón: "A víznek az együttműködés, a jólét forrásának kell lennie, nem pedig konfliktusforrásnak." Tehát szabad a vásár? Pénzért mindent?

12. A 2013. június 21-én megszavazott földforgalmi törvény szerint magyar földet "tagállami állampolgárok" is vásárolhatnak. A 2000-es Eu-izrael megállapodás értelmében a zsidók is uniós tagsági jogokkal rendelkeznek az unióban (persze izraelben már nem olyan rugalmas a helyzet ...). Ráadásul az idegeneket a törvény még külön kiváltsággal is segíti: a magyaroknak legalább 3 év folyamatos mezőgazdasági alaptevékenységet kell végeznie, az idegen azonban mentesül ez alól, "pályakezdő gazdálkodó" címen!

13. Az 1992-es törvény szerint kárpótlási jegyre jogosult: akit politikai indíttatású önkény sújtott, deportáltak, a szovjet szervek kényszermunkára szállítottak el vagy akik a II. vh-ban munkaszolgálatosok voltak. No de, 2006-ban az Igazság(?)ügyi Hivatal fölülírta a törvényt (!) és új kűrpótlási jegyet csak azok kaphattak, akik 1941. jún. 27 és 1945. máj.9 között vallási illetve faji okból munkaszolgálatot teljesített - vagyis kik is? CSAK ŐK!!! 2006. nov. 15-i közlemény kizárólag héber nyelven jelent meg!!! - itt szakadt el a húr nálam olvasás közben ...

14. 2006 júniusában a Szabolcs megyei Nyírtassra csaknem ezer, főleg Kanadában élő, magyar származású (pontosabban innen kivándorolt - hf) haszid ortodox zsidó, illetve a világ minden tájáról több híres főrabbi érkezett. Egy rituális fürdőt avattak a faluban. A rendezvény fő szervezője az a salamon berkowitz volt, aki 1990-ben privatizálta a 90-es évek elején a Badacsonyi Állami Gazdaság balatonvilágosi üzemét - Traubisoda - így igyál ezt a jövőben). A Körmenden meggyilkolt 14 éves kislány esetét egy oknyomozás kapcsolatba hozta ezzel a zsidóval, ugyanis a gyár felavatására zsidó szokás szerint vér is kellett... A szervező zsidó 35 milliót fordított a beruházásra és 400(!) milliót a vendégek fogadására. a vele készített riportban azt mondta: " nem tudni, hogy kik éltek előbb ezen a vidéken, a zsidók vagy a nem zsidók, továbbá manapság nem volna szabad olyant mondani, hogy ez az én földem."

15. Héber nyelvű portálok hirdetnek ingatlanokat, elsősorban Budapesten, csak zsidóknak.

16. A mostani propaganda tipikus zsidó stratégia: rettegj, én meg majd megvédelek.

17. Migránskérdés? Toroczkai volt az, aki először Ásotthalmon saját pénzből szervezett őrséggel fellépett a beáramló söpredékkel szemben. Azt ugye tudod, hogy pénzért viszont bejöhettek több ezren is és állampolgárságot kaptam (rogántóni százmilliárdos üzlete ...)

18. Soros? Ugye tudod, hol, milyen ösztöndíjjal tanult a mostani nemzetmentő "nagyvezír"? Eltaláltad: Soros pénzen.

19. andyvajna, zoltay "mazsihisz" gusztáv, mint Lázár tanácsadó, fónagyjános, deutschtomi, farkasflórián köztörvényes, finkelstein pedofil zsidó miniszterelnöki tanácsadó, paks2, kínai vasút, szabadkai zsinagóga építés 500 milliós támogatása, buzi olimpia, 2019-ben zsidó olimpia Budapesten, zsidó világkongresszus, örökké holobánatpénz, szólásszabadság zár, ha netán firtatnál bizonyos számokat és eseményeket, Rakparti utak elnevezései, ... Ezek csak a felszín, amit nem lehet eltitkolni. Milyen országban is élünk?

Van még több is, de talán elég ennyi is, hogy lásd, mi is az igazi probléma az országban, melyik uralkodó rabló és hazaáruló banda mit is tett - eladta az országot, a nemzetet.

Ezek ismeretében szavazz a fideszre, mszp-re! Akinek egyszer is összeakadt a bajsza a "kiválasztottakkal", az tudhatja, hogy mire számítson a közeljövőben, ha ez továbbra is így folytatódik.

És tudom, hogy sajnos lesz, aki mindezek ellenére is a kipásoknak hajbókoló, azokkal teljesen összefonódó fideszre fog szavazni ...

Mindenkinek saját ügye, hogy kire szavaz. Viszont a saját és a szeretteim iránti féltésből nekem nagyon nem mindegy, hogy azok, akiket személyesen ismerek, butaságból - ismerethiányból, elkötelezettségből (?) a bizonyítottan nemzetárulókra szavaznak.

Ezért írtam meg ezt a mailt. Hátha ...

Üdv.
(érdekes, nagyon lelassult a gmail a szöveg írása közben ...)

Hozzászólás  

#2 2621 Verőce, Lugosi u. 71.S. Tejfalussy András 2018-03-21 19:46
Nyilvános közérdekű bejelentés a hazai Köztársasági Elnöki Hivatal aktuális vezetőjéhez Kód: KEH-180322gm

Személyemet rágalmazó tartalmú, a volt Magyar Egység Párt elnöke közérdekű bejelentőhöz, néhai Dr. Lenkei János Pál úrhoz címzett X-398/98. ikt.sz. köztársasági elnöki válasz, amit dr. Éliás Sára írt alá. Azt hazudják, azt terjesztik vele, hogy a rendszerváltás előtt gondnokság alá helyeztek. Az a kérdés, hogy miért tették, s miért nem hagyják abba !

Az elutasított közérdekű bejelentés arról szólt, hogy 1997. szeptember 10-én betörtek az irodámba. Ott, majd a Bp. III. ker. rendőrségen agyrázkódásosra rugdostak vertek a rendőrök, s utána véresre bilincselve behurcoltak a Váci Városi Bíróságra, hogy ott egy bíró, dr.Kautzné dr.Schneider Margit Erika "gondnokság alá" helyezési tárgyalást folytasson, hamis elmeorvosi véleményre alapozva. (Az ezt is szervező ügyészek, a hasonló csalásokba eddig hatszor buktak bele!)

A koncepciós pert Váncsa Jenő mezőgazdasági miniszter és Kamara János belügyminiszter a Fővárosi Főügyészséggel szerveztette meg. Egy verőcei jegyző, Klein Katalin közreműködésével. A bírót a tárgyalásán feljelentettem okirat hamisítási váddal, mert letagadta a pert szervező miniszterek titkos leveleit, amelyeket egy tisztességes Pest Megyei bíró, a korábban hozzá is elkerült váci aktából kimásolt a részemre. A nevemet meghamisítva, a verőcei ingatlanomat letagadva indította a gondnokság alá helyezést a jegyző, hogy az elmeorvostól megrendelt hamis szakvéleményezésnél ne számítsanak: a mérnöki diplomám, a nemzetközi tudományos szabadalmaim, a miniszteri kitüntetéseim, a minisztériumi-, országgyűlési szakértői megbízásaim, s az általam vezetett tudományos társaság cégbejegyzési okiratai.

Három célból is szervezhették ellenem a "bolonddá nyilvánítást". 1./Egyrészt, hogy fedezzék a nemzetközi hatásmérés tudományi szabadalmaim szerzőségét sajátjuknak állító Furka Árpád és Roska Tamás akadémikusokat. 2./Másrészt, hogy a hatás mérések alapján leleplezett növény, állat és ember mérgező kálium használatokat folytathassák, s ehhez az ellenük általam szerkesztett parlamenti interpellációt három miniszter büntetlenül szembehazudhassa (lásd: 8253. sz. miniszteri válasz, 1992. december 8.*) 3./Harmadrészt, mert a hatás méréseink alapján leállítottam az addig mintegy 50.000 embert eladósító „humusztermelő giliszta vásároltatási” hitelezési csalást, amivel a hitelfelvevőket -mivel a giliszták nem tudnak humuszt termelni- végzetesen eladósították. (A gondnokság alá helyezési kezdeményezéseikre hivatkozó bűnözők a mai napig is akadályozzák a csalás leleplezéséért járó kárelhárító ügyvivői díjunk kifizettetését. *)

Az X-398/98. ikt.sz. számú hamis köztársasági elnöki hivatalos irat ezeket azzal fedezi, a mai napig is, hogy azt a hamis látszatot kelti, mintha én gondnokság alá helyezett lennék. Annak ellenére, hogy hivatalos választói névjegyzék is bizonyítja, hogy sosem voltam gondnokság alá helyezett. A veretés idején a személyi számomat is megváltoztatta a belügyminisztériumi adatnyilvántartó. Jogosítvány hosszabbításkor derült ki. Közben az OTP - főügyészi segítséggel - lelopta a számlánkról a pénzünket. Máig sem engedték visszaszereznem. Mindenféle trükkökkel próbálják eltüntetni létezésem nyomait is. Közben a találmányaimat a saját találmányuknak hazudók Nobel stb. díjakra pályázgathatnak!

*Megjegyzések: Az interpelláció benyújtása és a hamis válasz között, súlyos rokkantsággal járó balesetet okoztak a Feleségemnek. Máig is mindenféle bírósági irat félreiktatásokkal stb. akadályozták az elkövetőkkel kártérítés fizettetést!
A veretőket és többi bűnözőt is fedező köztársasági elnöki hivatali csalásról egy dr. Pataki Árpád nevű bíró elsőfokú hamis ítélete azt állapította meg, hogy a köztársasági elnöki hamis válasz „a legkevésbé sem sérti a személyiségi jogaimat”. A szakvéleményeim azóta beigazolódtak. Nemrég Izraelben elhíresztelték, hogy „2050 után nem lesz nemzőképes nyugati férfi”. A mérgező káliumműtrágyákkal és kálisóval sózással fajirtás az általuk eltitkolt valódi oka. A nemzőképtelenség okozással kiürített ingatlanokat Izrael ingyen is megszerezheti, s utána eladhatják, pl. kínaiaknak. Lásd a honlapomon a hatás a mérési bizonyítékait: 1., 58., 101. email könyvek, GTS-Antirandom, 8., 10., 61. Videók!

Ezúton Öntől is megkérdezem: azért nem helyezi hatályon kívül a rágalmazó X-398/98. sz. hamis köztársasági elnöki választ, mert Magyarország a rasszista zsidók uralta állam, ahol a nemzsidók emberi jogait a köztársasági elnökök, miniszterelnökök, miniszterek, rendőrségi, ügyészségi vezetők, bírák sárba tapossák, mert a Talmud erre kötelezi őket?

Budapest, 2018. március 22.

(nemes Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc okl. vill. mérnök, korábban környezetvédelmi (KTM) minisztériumi, országgyűlési, önkormányzati és akadémiai méréstudományi szakértő (1-420415-0215, an.: Bartha Edit), 2621 Verőce, Lugosi u. 71. (Website: www.tejfalussy.com, E-mail: , Telefon: +36 20 2181408 )

Cc.: Dr. Darák Péter Kúria Legfelsőbb Bíróság elnökhöz az LFB gilisztázási csalókat fedező hamis állásfoglalása ellen, ami „humuszt termelőnek” állítja az arra képtelen gilisztát (Polgári elvi határozatok, 1994. január 1., 324. oldal).
#1 A 19 pont semlegesítésére már megvan a MIÉP 12 pont!R Zoltán 2018-03-18 21:49
Nagyon találó a megkezdett 19 pontos felvilágosító felsorolás egyben elismerésemet is adom olvasónknak eme kiváló munkájáért.
Megragadva itt az alkalmat, felhívnám mindazon honfitársaim figyelmét akik még esetleg nem értesülhettek erről a bizonyos "12 pontról" amely elegendő lenne az itt kimondott 19 pont és még a fel-nem sorolt többi bűnök leállítására és bűnösök büntetésére is. Lássuk és halljuk e 12 pontot !!!

A MIÉP 12 választási pontja magyarmegmaradasert.hu/erdekkorok/politika-uj-vilagrend/magyar-belpolitika/item/4906-z

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások