Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

P2020Oct23

2011. November 11., Péntek 06:38

Horváth István, az orvostudomány doktora, mint kuruzslót a hatalom letartóztatta

Írta:  Cser Ferenc
Értékelés:
(24 szavazat)
Megdöbbentem – és bár Abszurdisztán polgára vagyok, mégis igyekeztem a hír forrása után kutakodni, mert nem akármilyen vád ez: az orvostudományok doktorát a hatalom kuruzslás vádjával letartóztatja! Bizonyára a kutatásai jelentik a 'kuruzslást', hiszen a föltehetően Szócska által riasztott pintőrség „lefoglalta az összes iratot és a komputereit”

 Abszurdisztán: az orvostudomány doktorát, mint kuruzslót tartóztatják le Narancsisztán pribékjei

Horváth István, az orvostudomány doktora, mint kuruzslót a hatalom letartóztatta.

"Horváth István orvosbiológus prof. úr 30 év kutató munkája eredményeként, melynek során mint az USA tudósaival mint az orosz kutatókkal együttműködött, megalkotta az érelmeszesedés elleni oltóanyagot. Ő az egyetlen a világon, akinek sikerült ezt a megoldást megvalósítani. Az előző években többször biztatták őt különböző pályázatok útján a magvalósítás reményével. Egy 7...4 éves nyugdíjas egy hivatalos akkreditáláshoz sosem képes annyi pénzt összeszedni, ami ezt megoldani tudna. Egyedül a mindenkori államhatalom képes ennek az anyagi hátterének a biztosításához. A múlt rendszerben megkérdezték tőle a minisztériumban, hogy miért jó az a hazánknak, ha annyi öreg embernek megmenti az életét !!!!!! Felháborító, hogy ilyen emberek ülhettek a magyar egészségügy vezetőségében. Nos ebben az évben Horváth professzor úr ismét a minisztériumban járt és ígéretet kapott Szócska miniszter úrtól a segítséghez. Ezt követő napokban a rendőrség megszállta a professzor lakását és kuruzslás vádja miatt lefoglalta az összes iratot és a komputereit. Még aludni sem engedték az öreg tudóst a lakásában.

A professzor állítása szerint ezzel az oltóanyaggal képes lenne Magyarországon megmenteni azt a 15 000 embert ,amely évente eltávozik infarktus miatt és meggyógyítani több százezer embert, melyek az érelmeszesedés következményei miatt szenvednek illetve meghalnak. Amennyiben az ő eljárását Magyarország üzletileg megvalósítaná, képes lenne hazánk akár 100 milliárd dollár valutát hozni nemzetünk asztalára és ezt minden évben. Gondolják csak el mit jelent ez a magyar nemzet számára. Úgy tűnik komoly érdekeket sért a magyarság de az emberiség ilyen fokú megsegítése. Meddig lehet még az ilyesmiket elviselni?"

Megdöbbentem – és bár Abszurdisztán polgára vagyok, mégis igyekeztem a hír forrása után kutakodni, mert nem akármilyen vád ez: az orvostudományok doktorát a hatalom kuruzslás vádjával letartóztatja! Bizonyára a kutatásai jelentik a 'kuruzslást', hiszen a föltehetően Szócska által riasztott pintőrség „lefoglalta az összes iratot és a komputereit”

Az első levél, ami kérdésemmel kapcsolatban megérkezett látszólag igazolta a gyanúmat. Ez olvasható benne:

„Most kaptam ezt a levelet, olvassátok el. Mi már foglalkoztunk vele, a végeredményről, állásfoglalásról nem tudok semmit. Talán mégiscsak mögé kéne állni, jó lenne utánanézni, hogy tényleg átkutatták e a lakását. A kabinettülésről semmi hír, döntöttetek már? Jó lenne tudni, mert nekem is szoros a programom, ha otthon vagyok.”

Az egyik fickó kérdezi a másiktól a fentieket, a válasz, amit kapott:

„Horváth prof injekciójáról mégegyszer: azóta jobban utánajártam a konkrétumoknak, s azt tudtam meg, hogy komoly pénzekért oltogatott embereket illegálisan, ezért rohanták le. Több év börtönt fog kapni.

A levélben szereplő hatalmas humán és dollármilliárdos nemzeti nyereség egy elrugaszkodott feltételezés csupán. Az egészséghez való hozzáállást kellene gyökeresen megváltoztatni, a barkácsolgatós profitérdekelt orvos(ál)tudományt kidobni végre, s teret engedni a tényleges gyógyításnak, mely az embert nem egy adathalmazként kezeli...

Az állam hozzáállásáról pedig csak annyit, hogy legalább 10-20 évvel megnőne a most születő magyar kisbabák élettartama, s jócskán az életminősége, ha a kötelező "védőoltások" ürügyén beléjük erőszakolt biológiai-vegyi fegyvereket elhagynák. De az idegenszívű vezetők szerint még mindig túl sokan vagyunk, ezért hajtóvadászatot folytatnak a felvilágosult szülők ellen. De hiába beszélem rojtosra a számat immár egy éve, a Jobbik e mellé sem akaródzik odaállni, mert a kabinetben lévő orvosok érzékenységét is érinti a szakmát minősítő kritika.”

Aztán a fenti levélváltásra utalva még egy véleményt kaptam, íme:

„ X. Y. Úr levelére reagálnék. Mit jelent a barkácsolós orvoslás? Mert ami jelenleg az egészségügyben folyik gyógyítás címén tisztelet a kivételnek, mert tudjuk, hogy van ilyen is az nem más, mint tudatos emberirtás. Soha nem fogja engedni a nagytőke, hogy egész egyszerű és olcsó módszerrel mérsékeljék az érrendszeri megbetegedések folytonos növekedését.

A gyógyszerlobbi egyszerűen ki írtja azokat az embereket, akik megpróbálnak úgynevezett alternatívát ajánlani. Egyébként pályázatot nyújtott be a Nemzeti Erőforrás Minisztériumba a humánkísérletek elvégzésére, s ennek kapcsán teszik süllyesztőbe. Nem gyógyszerként alkalmazta, hanem alternatívaként, és nem volt sikertelen. Egyébként nem igaz, hogy nagy pénzekért adta az injekciót.

Amennyiben profitérdekeltségről beszélünk, akkor elsősorban a gyógyszer lobbi profitbevételeiről kellene beszélni. Mit tesz a klinikai orvoslás? Nem a gyógyszer lobbit szolgálja ki? Hát dehogy nem.

Nézzük meg, egy érredszeri megbetegedésnél hány gyógyszert írnak fel az illető betegnek, amit szednie kell. Legalább 3-4 félét, plusz javasolják a különböző koleszterincsökkentőket, melyek mellékhatásait elfelejtik közölni. Vérnyomáscsökkentők, vérhígítók, melyek impotenciát csinálnak, és nem elég, hogy betegek, még a házaséletük is tönkremegy. Ettől lesz csak igazán depressziós egy férfi.

Mindennek meg kell vizsgálni a hátterét is mielőtt véleményt alkotunk.”

Most légy okos Domokos! Nincs mit tenni, olvassunk el két riportot dr. Horváth Istvánnal, orvosbiológus kutatóval, az MTA doktorával. Az egyiket Medveczky Attila tollából ITT (minthogy fönnáll a gyanúm, hogy az interjút onnan hamarosan törölni fogják, ezért átvettük és nálunk ITT olvasható), a másikat közvetlenül a választások előtt Orbán Éva készítette és a Kapu áprilisi 2010 számában közölte, ITT olvasható (nálunk meg ITT).

A Medveczki-riport címe: “Életmentő találmányok - Beszélgetés Dr. Horváth István orvos-biológussal”, Orbán Éváé meg: „Évente 15.000 magyar élet a tét!”

Elolvastam mind a kettőt. Tekintve, hogy eredeti 'szakmám' kémia, vegyészmérnöki diplomám és közel 40 éves anyagkutatói múltam van, a beszélgetést értem. A lényegét és a következményeit egyaránt, hiszen kutató-vegyészként fél évet dolgoztam a Chinoin technológia 3. laborjában is, ahol bele kellett kóstolnom mind a gyógyszerek, mind a gyógyszergyártás lényegébe. Ennek alapján bátran állást foglalhatok: minden valószínűség szerint Szócska a gyógyszerlobbi érdekeit tekintve küldte dr. Horváth Istvánra a kommandót – és nem kétséges, föltehetően haláláig börtönbe is csukatnák. Az iratokra, a számítógépre meg azért volt szüksége a banditáknak, hogy a 'titok' – amit a beszélgetések során csak pedzeget, de nem árul el – a kezükbe kerüljön. No nem azért, hogy gyártsák, forgalmazzák, hanem föltehetően azért, hogy végleg elsüllyesszék, ahogy a XX. század történelme során számos jelentős fölfedezésnek ez lett a sorsa.

A beszélgetésekből kiderül, hogy a szer nem olcsó valami és ha Horváth dr. valakinek ilyet beadott és annak költségeit kérte csupán el, akkor sem két fillért kellett kapnia. Horváth doktor árra vonatkozó kérdésre ezt válaszolja Medveczkinek:

„Egy szigorúan bizalmas tanulmányt készítettünk a gyártásról, forgalmazásról, így csak annyit árulhatok el, hogy kb. 10.000 euró lesz az ára.”

A szert kezdetben sertéseken ellenőrizte és miután ott nem tapasztalt negatív hatást, ő volt az első ember, akin ezt kipróbálta, magát ezzel meg is gyógyította. Kuruzslás?

Minthogy idős ember életét menti meg, az eurokonform 'népnemzetiek' (narancs) szerint bizonyára az. Persze, a gyógyszerlobbi szerint mindenképpen, mert csakis az ő profitjukat növelő szerek forgalmazhatók, teljesen függetlenül attól, hogy azok hatásosak-e, vagy sem. Sőt, ha nem azok, az még jobb: rövidebb ideig élnek az emberek, nincs nyugdíj-gond! Amíg robotolnak, rabszolgaként értéket termelnek,addig éljenek, utána fölösleges – talán erre gondolhatott Szócska a kommandó értesítésekor. Az EU-nak a természetes gyógynövényekre vonatkozó tilalma ezt már előre jelzi is.

Ellenpélda, hogy egy ausztráliai orvos rájött, hogy a gyomorfekélyt egy baci okozza és, hogy igazát bizonyítsa, megfertőzte saját magát, ezt társaival ellenőriztette és aztán az alkalmazott gyógymód utáni gyógyulását is. Kuruzslás? Bizonyára az, hiszen Oslo Nobel-díjjal jutalmazta a tettet.

Van még egy video is, itt látható.

Minthogy a gyurcsány-kormány idején semmi jóval nem biztatták Horváth dr.-t, Orbán Éva közvetlenül a választások előtt lévén ezt kérdezte:

„A választásokat követően van-e remény a támogatásokra?”

A válasz:

„Feltételezhető, ha lesz egy magyar érdekeket képviselni akaró és tudó új kormánya az országnak, fölismerik ennek a jelentőségét. Akiknek fontossá válik, hogy 15.000 fiatal magyar élet megmaradjon, azok támogatni fogják.”

A hatalom válaszát láthatjuk: letartóztatták, mint kuruzslót.

Hogy kuruzsló-e Horváth dr., azt bizonysággal nem tudom, Hogy komoly összegeket, hasznot számolt-e fel ügyfeleinek azt sem. Azt viszont tudom, hogy Narancsisztán immár egyértelműen Abszurdisztán és képtelen vagyok elhinni, amit olyankor állítanak, amikor valamilyen üzleti lobbi érdekei a háttérben fölsejlenek. A beszélgetések, a videó engem arról győzött meg, hogy Szócska is besorolható az Orbán-kormány negatívjai közé. A korábban megfogalmazott Kölcseyre hajazó gondolat érvényesebb, mint valaha:

'Hazudnak rendületlenül,
Ne hidd el, óh magyar!'

Ne hidd el, hogy egy orvos professzor kuruzsló, ha valami újat feltalál és azt a gyógyítás szolgálatába szándékozik állítani és ebben a hatalom, a politika nem, hogy nem társ, hanem sokkal inkább ellenfél. Ellenérdekelt, mert szavaival ellentétben pénzügyileg nem érdeke, hogy a magyar ember megélje a nyugdíját és még kevésbé az, hogy azt hosszabb ideig élvezze is.

Cser Ferenc

Forrás: http://www.nemenyi.net/default.asp?SID=0&Cal=&AID=0&Direkt=90819

Beküldte: Törpapa

Megjelent: 17361 alkalommal

Hozzászólások  

 
Pisdta1955
#23 DunaújvárosPisdta1955 2012-08-15 08:17
Tisztelt szívbetegek!
Volt egy infartusom 3,5 éve.
Legfőbb gyógyszerem a parlagfü!!!
Friss hajtásokat le szedem megy szárítom és mint egy tablettát vizzel be veszem
Az adagolt mennyiségem egy kiskanál hegyével
Szedek az orvos által fel irt gyógyszerekből is de csak negyed részét, koleszterin csökkentőt nem.
Tisztelettel
István
Idézet
 
 
CanObes
#22 CanObes 2012-02-14 14:41
Idézet - Szabóné Turay Katali:
Azt nem tiltja a törvény, hogy teljesen bizonytalan kimenetelű kemoterápiás kezelésben részesítsenek szerencsétlen, daganatos embereket, csak mert ez egy ezer-milliárdos üzlet a gyógyszermaffiának? Ezek a kemoterápiás szerek - nagyrészt - nemhogy hatástalanok, de úgy tönkre is teszik az immunrendszert, hogy a beteg a rengeteg áttétbe hal bele. De ez legalább engedélyezve van! Milyen szerencse is ez!!! És milyen törvényes (népirtás)!


Kedves Katalin! Nem cél, hogy sokan életben legyünk... Ha van időd és erős idegzeted, olvasd ezt el, kérlek! aquanet.freeweb.hu/.../... Ebben minden benne van...
Idézet
 
 
Kókai István
#21 Kókai István 2011-12-21 09:52
Egy ilyen tudós embert támogatni kell és nem eltávolítani. Amit a ,,hatalom,, tilt, az felhívja a figyelmemet. Én is magas vérnyomással és szívritmus zavarral küszködöm. Találtam egy ,,szalmaszálat,, és ha tehetem meg fogok benne kapaszkodni ! Meg keresem a Professzor Urat !
Idézet
 
 
Program
#20 Program 2011-11-28 08:54
November 28-án hétfőn 18. órától Egerben a Bartakovics Béla Közösségi Házban tart előadást és fórumot

Dr. Horváth István kutatóbiológus az érelmeszesedés elleni vakcina felfedezője
és
Dr. Harkovics-Kovács János főorvos a Hun Tv tulajdonosa, a Magyarok Vi
Idézet
 
 
Főnix
#19 Főnix 2011-11-27 22:10
November 28-án hétfőn 18. órától Egerben a Bartakovics Béla Közösségi Házban tart előadást és fórumot

Dr. Horváth István kutatóbiológus az érelmeszesedés elleni vakcina felfedezője
és
Dr. Harkovics-Kovács János főorvos a Hun Tv tulajdonosa, a Magyarok Világszövetsége Elnökségének tagja
Idézet
 
 
lajstrom
#18 lajstrom 2011-11-27 07:09
Nem tartóztatták le, hanem zárolták a lakását és elvitték a dokumentációját!!!
Idézet
 
 
vagyok Plósz Sándor
#17 vagyok Plósz Sándor 2011-11-25 20:05
Dr. Horváth István a Hun TV-ben, A Koleszterin ről. Itt kiderülhet minden.
www.youtube.com/.../

www.miep.hu/.../17.htm

Van még a proftól más is.
Idézet
 
 
Borsos Géza József
#16 Borsos Géza József 2011-11-20 20:49
Én egyike vagyok azoknak, akik kipróbálták a szert. Súlyos szívműtét után két évvel kaptam meg , amikor elzáródott az egyik koszorúér teljesen.
Nem csak , hogy jól érzem magam és ismét munkaképes vagyok,de szívkatéteres lelet bizonyítja, hogy ereim állapota sokat javult!
Idézet
 
 
Kósáné K Mária
#15 Kósáné K Mária 2011-11-20 15:38
Idézet - Szabóné Turay Katali:
Azt nem tiltja a törvény, hogy teljesen bizonytalan kimenetelű kemoterápiás kezelésben részesítsenek szerencsétlen, daganatos embereket, csak mert ez egy ezer-milliárdos üzlet a gyógyszermaffiának? Ezek a kemoterápiás szerek - nagyrészt - nemhogy hatástalanok, de úgy tönkre is teszik az immunrendszert, hogy a beteg a rengeteg áttétbe hal bele. De ez legalább engedélyezve van! Milyen szerencse is ez!!! És milyen törvényes (népirtás)!


Kedves Szabóné Turay Katalin!
Így igaz, nem tiltja a törvény. Viszont azzal már vitába szállnék, hogy bizonytalan lenne. Igen is, bizonyosan tudják, hogy csak egyfajta szövetállomány esetén hatásos eredményesen a kemo, s mégis adják minden rákosnak, ezért a végső következtetés jogos is, de nem tejes, mert ott ahol viszont más jelenleg nem hat a nyugati orvostudomány szerint, ott rengeteg időt lehet nyerni a kemoval, pl. vérrák, hasnyálmirigyrák, léprák, stb. Más kérdés, hogy hiába nyernek időt, ha utána a szervezetet semmi mással nem kezelik. A kemoval nem mindig az baj, hogy kemo, hanem azzal, hogy indokolatlanul túladagoltan alkalmazzák, és olyankor is, amikor nem kellene. Addig azonban, míg az emberek is igénylik az orvosoktól ezeket az eljárásokat nem is fog változni semmi. Az emberek... á nem is folytatom.
Idézet
 
 
Szabóné Turay Katali
#14 Szabóné Turay Katali 2011-11-20 09:28
Azt nem tiltja a törvény, hogy teljesen bizonytalan kimenetelű kemoterápiás kezelésben részesítsenek szerencsétlen, daganatos embereket, csak mert ez egy ezer-milliárdos üzlet a gyógyszermaffiának? Ezek a kemoterápiás szerek - nagyrészt - nemhogy hatástalanok, de úgy tönkre is teszik az immunrendszert, hogy a beteg a rengeteg áttétbe hal bele. De ez legalább engedélyezve van! Milyen szerencse is ez!!! És milyen törvényes (népirtás)!
Idézet
 
 
Fritzi
#13 Fritzi 2011-11-19 22:27
Kedves Zoli,
Horváth István nem orvos, hanem biológia-földrajz szakos tanár.
Pályáját Fóton kezdte az ott működő gyermekotthonban, majd a Budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Bőr- és Nemikórtani Intézetében folytatta, s az ott működő TIT labor vezetőjeként ment nyugdíjba. A TIT labor - a treponema pallidum baktérium termelését, ill. az általa okozott kór (szifilisz) diagnosztizálását végezte országos hatókörrel.
Kisdoktoriját már a TIT labor vezetőjeként szerezte, és lett a biológiai tudományok doktora.
Letartóztatásának indoka talán az lehet, hogy emberkísérleteket kizárólag ellenőrzött körülmények között szabad végezni. Ami annyit jelent, hogy a résztvevőkről nyilvántartást vezetnek meghatározott időn keresztül, az eredményeket rendszeresen több szempontból elemzik, rögzítik, kontrollcsoportot álllítanak föl. A résztvevők kiválasztása sem ad-hoc. A résztvevők kiválasztása sem ad-hoc. Meghatározott számú, korú, nemű alany vesz részt, akik különböző kórképekkel rendelkeznek, különböző ideje stb.
Ha Horváth István injekciót ad bárkinek, aki kéri - az már emberkísérletnek számít, amit törvény tilt. Hiszen nem lehet tudni - bármilyen tiszta lelkiismerettel, s meggyőződéssel adja is azt - nincs-e mellékhatása, nem okoz-e valakinek váratlanul előre nem látható szövődményt - akár súlyosat is.

De gondoljunk csak arra, hogy a történelem során hány fölfedezés bukott el, s csak nemzedékekkel később indult el világhódító útjára. És hány fölfedezés bukott el úgy, hogy eltűnt a történelem süllyesztőjében.

A találmányhoz hozzászólni nem tudok.
Legutóbb, amikor találkoztam vele, beszélt erről a felfedezéséről, működéséről, mibenlétéről és a törzskönyvezéshez szükséges anyagiakról. Kb. 6-8 évvel ezelőtt 5 mill. Ft. kellett volna, ami neki nem volt.
Az ötletet akkor jónak találtam, de a hatásmechanizmusról ma már véleményt alkotni nem tudok, mert régen volt, hogy erről beszélgettünk.
Annyit talán leírhatok, hogy Horváth István lánya is orvos, s figyelmeztette volna apját, ha az a tűzzel játszott volna.
Idézet
 
 
Lajstrom
#12 Lajstrom 2011-11-17 17:13
Idézet - Lajstrom:
Akit érdekel, itt ezen a címen megtalálja Horváth Professzort, énis itt kaptam meg a szérumot, itt a laborba le is veszik hozzá a vért!!


webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:S8Pw2aBUBncJ:interlab-orvosi-laboratorium-kft.internettudakozo.hu/+interlab&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=huBudapest
1143 Budapest, Hungária krt. 70.
e-mail:
Telefon: 220-5889
Fax: 220-5891
Cégbemutató:
Polyklinika a Népstadion metrómegállónál. Nyugati medicina alkalmazása és holisztikus szemléletű beteggondozás.
Idézet
 
 
Lajstrom
#11 Lajstrom 2011-11-17 17:11
Akit érdekel, itt ezen a címen megtalálja Horváth Professzort, énis itt kaptam meg a szérumot, itt a laborba le is veszik hozzá a vért!!


webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:S8Pw2aBUBncJ:interlab-orvosi-laboratorium-kft.internettudakozo.hu/+interlab&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu
Idézet
 
 
Kárpátia
#10 Kárpátia 2011-11-16 16:59
2011nov 11-én Horváth István pont egy rendezvényen vett rész ahol nem emlitett ilyen atrocitást. Viszont jó uton halad a találmányának a megfelelő módon való hasznositása.
www.tempohirek.com
Idézet
 
 
Orbán János
#9 Orbán János 2011-11-15 10:59
Engem valahogy az inkvizícióra emlékeztet az eset, a Galilei herce-hurcára. E mellett, ha igaz, nem kiállani az emberiség elleni bűntett pártolása.
Idézet
 
 
Szabóné Turay Katali
#8 Szabóné Turay Katali 2011-11-15 07:57
Az oltóanyag ára 50.000,- Ft volt, ha valaki magát az oltást is kérte, az további 50.000,- Ft. Ez messze nem 10.000,- Euro! 10 alkalommal kellett beadni, ez kb. 6 hét. Ezzel a lehetőséggel saját felelősségre lehetett élni, nyilván ma már nem lehet. Anyósomnál kértünk ilyen oltást tavaly augusztusban, utolsó lehetőségként a betegségében. Előrehaladott demenciában szenvedett, mivel nem volt összehasonlítási alapunk, nem lehetett megítélni az oltás hatékonyságát. Ezután még 1 évig élt, az oltás után hónapokig még tűrhető állapotban.
Idézet
 
 
Kósáné K Mária
#7 Kósáné K Mária 2011-11-14 21:09
Idézet - pannika kasza:
Szeretném kérdezni hol lehet hozzá jutni, és mennyiért,,előre is köszönöm, Kasza Lászloné ,Pannika,,természetesen az inekcióhoz,,


Kedves Pannika!
A cikk pont arról szól, hogy nincs törzskönyvezve ilyen injekció, és még nincs olyan stádiumban sem, ami ehhez szükséges lenne, valamint, hogy magát a feltalálót letartóztatták, valamint minden jegyzetét és anyagát tárgyi bizonyíték gyanánt lefoglalták. Ha lesz valaha ilyen akkor kb. 10.000 euró lesz a fogyasztói ára, de hogy mennyi lesz belőle térítésköteles azt majd egyszer megtudjuk, ha... valaha lesz belőle injekció.
Idézet
 
 
JIW
#6 JIW 2011-11-14 19:50
A kérdés költői:
Sound, szerinted az első ember, akin alkalmazzák a még nem törzskönyvezett gyógyszert, gyógymódot, azonnal rohanhat feljelenteni az orvost, és az orvos etikai vétséget követ el, tehát kizárják a kamarából és nem praktizálhat tovább? Vagy ha egy orvos azért tér el a protokolltól, mert a műtét közben feltár egy nem diagnosztizált, mondjuk cisztát, akkor inkább hagyja ott és ragaszkodva a leírtakhoz fejezze be a műtétet? És akkor Semmelweis kuruzsló volt, mert eltért a kor akkori szokásaitól?
-jiw
Idézet
 
 
pannika kasza
#5 pannika kasza 2011-11-14 17:40
Szeretném kérdezni hol lehet hozzá jutni, és mennyiért,,előre is köszönöm, Kasza Lászloné ,Pannika,,természetesen az inekcióhoz,,
Idézet
 
 
Geönczeöl Gyula
#4 Geönczeöl Gyula 2011-11-14 12:59
Szentgyörgyi Albert Nobel díjas tidósunk mondta, hogy legnagyobb találmányait két kéncsővel érte el és hogy nem hitt a drágán berendezett laboratóriumokban. Mindezt Amerikában mondta pár évvel ezelőtt. Nyilatkozatát az ujaágok is közölték.
Talán ő is "kuruzsló" volt?
Beszéltem olyan chicágói barátommal, akit Horváth István hozott vissza az életébe és ma makk egészséges.
Ez számít. A többi csak gyakorlatlan emberek fecsegése. Sajnos ők vannak többségben. Sok lúd disznót győz.
Horváth Istvánt és családját már a hetvenes évek közepétől ismerem. Nekem mesélhetnek.
Idézet
 
 
sound
#3 sound 2011-11-13 10:29
Nekünk, halandó és nem orvosdoktoroknak fogalmunk sincs, hogy mit tartalmaz az orvosi etikai kódex, aminek, ha orvossá válik valaki, akkor minden egyes szaváért kötelezettséget vállal az orvos, vagy nem is praktizálhatna. Szóval nagy vonalakban elmondva, minden egyes eljárás és minden egyes műtét és bármi orvosi cselekmény pontos leirattal rendelkezik, és attól eltérni soha, semmilyen körülmények között nem lehet, mert akkor már abban a pillanatban megszegte a kódexet és felfüggesztik, illetve, bármely nem szokott, helyettesítő, egyéni momemtum esetén kizárható és büntethetővé válik az orvos. Egy be nem jegyzett gyógyszer használata "kuruzslás", még az állatokon való alkalmazását is törvényi előírások szabályozzák és csak akkor engedélyezik ha épp a gyógyszer hatásait vizsgáló rendszerről van szó.

Ezért itt orvosok sose fognak állást foglalni, vagy egyik a másikat megvédeni, vagy szót emelni egy másik orvos érdekében, mert tudják, hogy megszegte az előírásokat.

Megjegyzem különben, hogy drágállom a csodaszer árát, pár száz forintért összeállítható gyógynövénykeverékben. Hasonló hatást kiváltó, bár lehet, hogy mechanijákában más támadáspontú anyag,
Idézet
 
 
Istyu
#2 Istyu 2011-11-13 01:50
Tisztelt Orvosok!

Azt gondolom,hogy azert nem szol hozza egy orvos sem ehhez a cikkhez,mert nincs informaciojuk.
Kernem Onoket,ha megis van,osszak meg velunk!
Az az erzesem,mintha felnenek megszolalni.
Van eleg gyava ember ebben az orszagban nem hiszem,
hogy az eletunkert dolgozokbol kozejuk tartozna egy is!
Azt is remelem,hogy a karriernel fontosabb a szamukra
a sajat hazajuk.Vagy azert nem foglalkoznak ezzel a Vilagmegvalto lehetoseggel,mert a kiutazasukkal vannak elfoglalva? Remelem nem! Szegyelnem magam helyettuk. Most kellene osszefogniuk nem pedig akkor,
amikor gondatlanul,trehanyul vegzi a munkajat valaki es tehetetlen emberek latjak a karat!
Itt az ido a valtoztatasra,mert tobb szaz talalmany van meg /mas teruletrol/,amivel meg tudnank valtoztatni a jovot nem csak a mienket,hanem a vilaget!
Az Orvosaink olyan erot kepviselhetnenek ez iranyban,ami egyedulallo! Ebben egyet ertunk?
Kerem ne "kifele",hanem "befele" gondolkozzanak!

Udvozlom a Hazankban gondolodokat!
Szeretettel;Istyu
Idézet
 
 
Zoli
#1 Zoli 2011-11-11 09:35
Horváth Istvánról

Kedves honfitársak!

Nekem olyan érzésem van, hogy itt ebben a letartóztatásba valami nincs rendben. Nem akartam még feltenni e cikket mert számomra olyan kevert tudósítások vannak régi képekkel és videókkal fűszerezve, hogy olyan gyanúm is támadt, hogy lehet egy másik Horváthi Istvánról lenne szó, de a sok beküldött levél amely arra kért, hogy jelentessem meg, így megtettem.

Arra kérnélek benneteket, hogy aki Magyarországon élnek, figyeljék a más médiákat is mi a valóság ebben, és ha valóban az orvostudományok doktoráról van szó a célkeresztbe tesszük minden esemény ami vele történik.
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 68.3%Austria 1.3%
Romania 5.1%Canada 1.1%
United States 4.5%France 0.9%
Ukraine 3.4%Sweden 0.8%
Russian Federation 2.8%Switzerland 0.4%
Germany 2.4%Netherlands 0.2%
Slovakia 2%Australia 0.2%
United Kingdom 1.9%Kuwait 0.1%
Norway 1.4%Italy 0.1%
Serbia 1.4%Poland 0.1%

Today: 613
This Week: 4444
Last Week: 4835
This Month: 15841
Last Month: 18087
Total: 2495234

Belépés