Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

Cs2018Feb22

Gáspár Vilmos

Gáspár Vilmos (7)

A Hős Útolsó 12 éve a 12000 éves Úton … (Vagyis mitől kell félnünk 2010 Augusztusában?) Írta Gáspár Vilmos és Gáspár Éva Manapság nagyon sok könyvet lehet találni a polcokon a híres Maja Naptár 2012-es végéről. A legtöbb könyv sajnos kevesebb tudományos vagy aktuális tényre van építve és leginkább az író véleménye és óhaja nyilvánul meg a lapok között, mintsem az igazság. Amit most mi leírunk az inkább egy figyelmeztetés arra ami hamarosan bekövetkezhet a klímára vonatkozva. Az „utolsó 12 év próféciája” az univerzális és az egyiptomi naptárból majdnem tökéletesen megegyezik a Maja naptárral és persze a Babilóniai, sőt még a rejtett Keresztényi tanítások is hasonlóak egymáshoz ahogy ezt befogjuk bizonyítani. Az nem véletlen hogy a Krisztus a Kereszten (Cygnus) a HATODIK „órában” megy keresztül a Sötétségen. Ez ugyan úgy az egyiptomi Halottak / Amduat Könyvének a 6. Órájában történik, és a 6. Évében a Herkules 12 éves munkálatai alatt és mondanunk sem kell, hogy a Babilóniában is pont így van.
2009. Szeptember 25., Péntek 20:32

AZ ŐSI EGYIPTOMI AZ MAGYARUL BESZÉLT 1

Írta:
Az Ősi Egyiptomi az Magyarul Beszélt 1. rész Gáspár Vilmos Az U-GOR / GÁR ‘KÖZ-MOSi Nyelv’ – I. Rész Egyszer volt, hol nem volt, még az Óperenciás Tengeren is túl ahol a kurta farkú kis malac túr, volt egyszer egy N-É-P akinek a kultúrája több mint 80 000 éves volt. Ez az idő tartalom a Jégkorszak kb. ¾-t átfoglaló történelmet hordozhat magában. A HUN-okról, Magyarokról, Avarokról és a rokon nyelvekről már sok kitűnő nyelvész írt, de egy ‘GÁR’ nyelvről soha senki sem beszél. Hát ez a nép akit mi itt GÁR-oknak (GOR / U-Gor/ Uj-Gur/ Ger / Gör) fogunk hívni, már ez alapon túl éltek legalább 7- 8 nagyobb környezeti változást. Ezt az ősi múltat az Új-Gur / U-Gor / (Gár) törzs történelméből ismerhetjük meg akiknek a Tibeti Monostorokban levő szent írások elmondják, hogy ők voltak minden fehér ember ősei. Azt is tudjuk, hogy az eredeti Uyghurok nekünk közeli rokonaink Ázsiából, de mivel az Új-Gurok már előszór el törökösödtek azután hogy mi kb. 2 000 évvel ezelőtt ott hagytuk őket amikor a Kínai Nagy Fal elkészült - azután most meg Kínaivá tették őket - így már csak mi magyarok maradtunk meg nyelvészetileg hűnek abból a régi ‘GÁR’-dából!
2009. Február 15., Vasárnap 18:49

A MAJA NAPTÁR 2012-ES VÉGE 1

Írta:
A Maja Naptár 2012-es Vége I. Gáspár Vilmos Körülbelül 5 121 évvel ezelőtt Augusztus 11.-én, 3114 B.C. (Krisztus előtt) a Maják elindítottak egy 5 125 éves Naptárt aminek a végződését a 2012-ben, December 21.-évvel érjük meg. Büszkén mondhatom, hogy az egyik leghíresebb tudós ebben a témában az amerikai John Major Jenkis aki egy személyes barátom. A John M. Jenkins-nek megjelent több könyve, de a legismertebb két műve az a ‘MayaCosmogenesis 2012’ és ‘Galactic Alignment’ itt az USA-ban. Nekem 1998-ban jött ki az első könyvem megszerkesztés nélkül és hát nekünk magyaroknak komplikáltabbak a mondataink mint az angoloknak és kellett persze valaki aki angolosabbá teszi.
2009. Február 13., Péntek 18:09

MAGYAR EGYIPTOMI ASZTRONÓMIA

Írta:
Magyar Egyiptomi Asztronómia Gáspár Vilmos MAGYAR EGYIPTOMI Hierógliffák a Piramisokon. Ebben a fejezetben szeretnénk bemutatni egy pár Egyiptomi Magyar Hierógliffás kép jelet amiknek nagyon hasonló hangzásuk és értelmezésük van. Igy magukban nem is annyira helytállóak, de amikor elkezdjük majd őket betenni a kozmikai modelbe, vagy megtaláljuk a helyüket az asztronómiai mitológiai értelmezésekben, akkor több választ adnak majd nekünk.
2009. Február 08., Vasárnap 16:33

AZ ŐSI MAGYAR EGYIPTOMI NYELV AZONOSSÁGA

Írta:
Az Ősi Magyar Egyiptomi Nyelv Azonossága Gáspár Vilmos The Magyar Egyiptomi Nyelv Volt egyszer egy ősi nép akinek a neve U-GOR volt. A nomád törzs neve U-Gor és a letelepedett törzs neve pedig Új Gur volt (Uyghur). Ezeket most az ‘Uyghur’ néven ismerjük az angol betűzés szerint, és a hazájuk a Nyugat Kina Uyghur Megyéjében található.A mi hires profeszoruk dr. Kiszely István terjedelmes kutatásai is a Magyar – Uyghur rokonságra mutatnak. Az ‘Új’ szó a névben arra utal, hogy az ősi GOR törzsnek egy Új csoportja alakult. Talán ez a nagy Özönviz után történt, mert a Himalaya hegység északi részén telepedtek meg elöszőr. Az eredeti GOR (Ghur / Gur) törzs, a Col. James Churchward irásai szerint több mint 70 000 éves múltal rendelkezik. Van egy Mai GOR törzs akinek a legendáikban az egyik haza alapitó ‘báttynak’ a neve MaGÓR! Ezek mi a magyarok vagyunk és a nyelvi fejtegetéseken keresztül megpróbálom bebizonyítani, hogy a magyar nyelv az ősi kozmikai túdásra alapozott ‘tudomány’! Mivel a Tibeti írások azt mondják, hogy az Uj Gurok / Ú-GOR-ok (Uyghur) voltak minden fehér embernek az ősei, igy nyugodtan merem állitani, hogy az útolsó megmaradt fehér ember aki még beszéli az alap nyelvet, ami a kozmikai titkokra volt épitve, az már csak a Magyar Nyelv! Mivel az UyGhurok a 70 000 éves múltuk alatt túléltek több természeti csapást és ebből eredendően a nyelvüket a Kozmikai túdásra épitették.
Kedves testvéreink, magyar olvasóink. Egy új rovat jelenik meg A MAGYAR MEGMARADÁSÉRT honlapunkon melyben Dr. Gáspár Vilmos egy eddig keveset emlegetett tanulmányról fog szólni.
2009. Január 10., Szombat 08:04

A hunugorok misztikus eredete

Írta:
James Churchward ezredes angol tisztként Indiában szolgált harminc évig. Az 1880-as években eljutott Tibetbe, Mongóliába és Szibéria egyes területeire. Indiai tartózkodása alatt elkezdett érdeklődni az ősi vallások és kultúrák iránt. Elhivatottsága arra indította, hogy egy olyan indiai rishi, tanító tanítványává szegődjön, aki még értette, beszélte az ősi legendás föld, Mu nyelvét. Tanulmányai során eljutott egy tibeti monostorba, ahol megengedték neki, hogy belenézzen az idegenektől elzárt vallásos könyvbe, mely a Sacred Inspired Writings of the Motherland (Az anyaföld szent ihletett írásai).

Új írások

Jó honlapok

Oldalainkat 508 vendég és 0 tag böngészi

Látogatók

Hungary 67.6%Canada 1.1%
Romania 5.5%Serbia 0.9%
United States 4.5%Switzerland 0.4%
Germany 3.1%Australia 0.3%
Russian Federation 2.8%France 0.3%
Ukraine 2.8%Italy 0.2%
Slovakia 2.2%Netherlands 0.2%
United Kingdom 2.1%Belgium 0.2%
Sweden 1.8%Greece 0.1%
Austria 1.4%Poland 0.1%

Today: 81
This Week: 2909
Last Week: 5770
This Month: 18081
Last Month: 29004
Total: 1738146

Belépés