20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2015 január 26, hétfő

Párizsi tragédia margójára

Szerző: Madarász László

A francia Charlie Hebdo c. vicclap szerkesztősége ellen végrehajtott, eddig 12 áldozatot követelő tragédiáról gondolom mindenki hallott! Erről a támadásról a világ valamennyi hírforrása beszámolt.

Nem tudom feltűnt-e bárkinek is, de a közvélemény formálására szakosult, un. fősodratú médiák, vagy mindjárt a címsorban, vagy bevezetőjükben az iszlámra utaltak a terrorakcióval kapcsolatos beszámolójukban, látszólag nem minden alap nélkül. Általánosságban elmondható, hogy vagy iszlám szélsőségesekről, iszlám fundamentalistákról, iszlám terroristákról, iszlamistákról, stb. beszélnek, miközben véleményem szerint a sajnálatos eseményeknek az iszlámhoz annyi köze van, mint nekem az ókori Kínai nyelvhez!

 

Már az első híreket meghallván, az volt a véleményem, hogy ez egy un. „hamis zászlós hadművelet”, mely véleményem úgy látszik, egyetlen nap eltelte után beigazolódni látszik. Ugyanis a támadók által használt Citroen gépkocsiban - a CNN értesülése szerin t- úgymond „megtalálták” az elkövetők egyikének igazolványát!

Lásd: http://www.hir24.hu/kulfold/2015/01/08/parizsi-meszarlas-feladta-magat-az-egyik-tamado/#sl

Egy, tulajdonképpen profi módon végrehajtott terrortámadás után, ugye elvárható, hogy az elkövető a saját igazolványát az általa használt gépkocsiban hagyja a könnyebb felderíthetőség kedvéért? Bizonyára ez a profi bűnözők gyakran használt „fegyvere” a minél gyorsabban börtönbe jutás, esetleg golyó a fejben kedvéért! De tessék mondani nem különösképpen gyanús, hogy az elkövetők, akció közben, az al- Kaidára hivatkoznak az életben maradt tanuknak, Allah akbar felkiáltással élnek, igazolványukat a gépkocsiban hagyják, miközben arcukat az akció alatt eltakarják? (Mégis miért takarják el, ha igazolvánnyal igazolják önmagukat?) Ezek az amúgy megmagyarázhatatlan dolgok egyértelműen „hamis zászlós” műveletre utalnak szerintem! Várhatóan sohasem ismerjük meg a terrorakció valódivégrehajtóit, hiszen a feltételezett támadók egy rendőrségi tűzharcban meg fognak halni, vagy hátrabilincselt kézzel, két méter távolságról homlokon lövik saját magukat!

Felmerül a kérdés: ha nem „iszlamisták” követték el a szörnyű tettet, akkor kik? A kérdésre nem lehet egyértelmű választ adni, de körvonalakban az megpróbálható. Először is saját magunknak kell feltenni egy másik kérdést: kinek az érdeke? Nézzük a politikai előzményeket:

 

Franciaország nem adta át az oroszoknak, az azok által megrendelt és leelőlegezett két Mistral helikopterhordozó hadihajót, de a megkötött egyezményt végső soron még nem mondta fel. Amerika kérésére azokat a NATO –nak kellett volna átadni, de az Észak-atlanti Szövetség egy évi költségvetése sem lenne elég a szerződésfelmondásból származó, franciák által fizetendő kötbér, továbbá a hajók árának kifizetésére! A NATO nem tud fizetni, a két hajó kész, de az USA kérésére azok az orosznak nem átadhatók. A francia várható veszteség óriási, különösen, ha hozzá számítjuk, a jövőben nem szívesen fordul egyetlen állam sem hadieszköz megrendeléssel a franciákhoz, hiszen azt vagy megkapják, vagy sem, attól függően mit szól az üzlethez az aktuális politika, vagy mondjuk úgy: az USA! Más: Franciaország és India között már három éve készül egy szerződés, mely szerint a franciák harci repülőgépeket (ha jól tudom vadászgépeket) gyártanának Indiának.

 

'Az egyezmény eddig nem került aláírásra, és várhatóan nem is fog, hiszen a repülőgépgyártáshoz titán is kellene, mely fémhez Franciaország csak Oroszországból tudna hozzáférni! Vélhetően az oroszok vagy a szankciók miatt nem adnak ilyen fémet, vagy csak kézzel fogható aranyban engedik a számlát fizetni. Aranytartalék jó része viszont az USA-ban lapul, ha még megvan egyáltalán. Visszakérni lehetetlen, ezzel már több ország is próbálkozott. Németország, saját ez irányú kérését például utóbb feladta. Vajon miért is? Ezt látva India az orosz MIG-ek után érdeklődik. Megint más: A francia termelést, az EU által bevezetett, Oroszország gazdaságára irányuló szankciók és válasz-szankciók nagyon keményen sújtják. Úgy az iparuk egy része (gépkocsigyártás, olajfúró berendezések, stb), mint mezőgazdaságuk (tejtermékek, gyümölcs-zöldség, stb.) padló közeli helyzetben van a szankciók, válasz szankciók hatásai miatt! Mindez nem elég, már a kölcsönös szankciózgatás előtt a francia államadóság az egekbe szökött, küszöbön áll Franciaország hitel leminősítése, növekszik a munkanélküliség, stb.

 

A fentiekben vázolt helyzet miatt Hollande elnök, néhány napja, a vasárnapra esedékes francia-német csúcs előtt megpendítette, hogy az Oroszország ellen hozott szankciókat vissza kellene vonni. Igaz, mintegy zárójelben megemlítette, hogy ennek feltétele az ukrán helyzet oroszok általi megoldása lenne. Ez azonban úgy látszik kevés volt. Az amerikai lehallgatás most is működik, feltehetően értesültek arról, hogy az amúgy sem felhőtlen francia-német csúcstalálkozón Hollande a kölcsönös szankciózgatás eltörlését fogja szorgalmazni, már csak önvédelemből is, mielőtt az általa irányított gazdaság teljesen össze nem omlik!

Az „eredmény” a terrortámadásban látható! Titkosszolgálati akció keretében tudomására hozták, hogy a szankciókból történő kiugrás, ön- és közveszélyes!

 

A terrortámadás után Franciaország többek között az alábbi problémákkal fog szembenézni: Várható, hogy a muzulmánok elleni támadások, az amúgy is tűrőképességük határára érkezett franciák miatt, fel fog erősödni. Részleges utcai zavargások, bukik a kormány. Ugyanakkor megszaporodnak a zsidóság elleni támadások is (összekeverve a zsidóságot a cionistákkal), hiszen azokból is volt már ott bőven, és előbb-utóbb maguk a franciák is rájönnek, merről fúj a szél. A Marine Le Pen által vezetett (alighanem) Nemzeti Front tovább fog erősödni és megnyeri a választásokat. Európa szerte, erősödni fog a szembenállás a menekültek és nem őslakosok irányában. Sem Franciaországban, sem máshol a politikában nagy változás nem lesz, lassú elmozdulás várható a Viktorunk által emlegetett illiberális demokrácia irányába, mindaddig, míg az előre eltervezett katonai irányítás meg nem valósul Európa szerte, majd a felgyülemlett feszültséget az orosz elleni támadással (USA szándék a dollár védelmében) meg nem próbálják levezetni. Ez esetben Közép-Európa hadszíntér lesz, melyhez több országban, de számunkra legfontosabb Magyarországon, EuroMajdanok sora lesz „szükséges”. (Erről majd később, ugyanis nem szeretnék ötletet adni az „elkövetőknek”. Különben is, aki látja a legutolsó tüntetés összetételét, kiszámíthatja, hogy tavasztól mi várható, ha a kormány nem tesz máris lépéseket annak megakadályozására. Ha tesz, azonnal rasszista, fasiszta, és mit tudom én mi nem lesz.)

 

Megjegyzem: a FIDESZ hintapolitikája, pénzéhsége nekem sem tetszik, de jelenleg más valódi kormányképes erő a láthatáron sincs, a több mint ezeréves Magyar Nemzetállam feladását, ha úgy tetszik, a hazaárulást, nem tudom díjazni, ezért a sorozatosan tüntető szélső liberálisok által képviselt atlantizmust, vagy transzatlantizmust elutasítom. Nem tehetek róla: magyarnak születtem, és ha kell úgy is halok meg, de annak az országnak a maradékát melyért őseink annyi vért áldoztak, azt nem adom!

Viszont ezúton is köszönöm a nemzeti oldalnak, akiket szélsőbal, vagy szélsőjobb néven emleget a fősodratú, hogy a provokációknak eddig nem ültek fel!

Tisztelettel: Madarász László

 

Ui.: Az úgy nevezett hamis zászlós műveletek lehetőségéről Európában, már korábban írtam. Ha valakit ezek után még érdekel, az itt elolvashatja: http://magyarmegmaradasert.hu/kozerdeku/olvasoink-irjak/item/4040-ukrajna-összeesküvés-elmélet-?


 Látjátok, hogyan vernek át!? Ébernek kell lenni.

Még a párizsi kegyelet-menet is hamis zászló volt. A "világ vezetői" nem mertek a valóságban a 1.5 milliós tömeg élére állni a párizsi szimpátiatüntetésen. A világlapok címlapját bejárt felvételek mind hamis zászlónak bizonyultak.

Egy kongóan üres mellékutcában, előttük és mögöttük biztonsági tisztekkel masíroztak, helikopterek tucatjaival védetten. Az egészben a legundorítóbb, hogy Európa lakosságát, és az egész világot megtévesztik, de egyre kevesebben hisznek nekik. A világ sötétségben tartása már nem sokáig megy.A szörnyen nagy létszámú Párizsi felvonulás, amit itt a TV mutatott (csak szemből), ahol az államfők is szerepeltek - felülről így nézett ki!

Angol újságból

A nagy átverés

Világ-Panoráma // 2015-02-13 Világ-panoráma

2015-02-13 Világ-panoráma

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások