20240430
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 december 19, vasárnap

Svéd kutatók: Immunhiányos szindróma a vakcináktól

Szerző: VAIDS

VAIDS azaz VAKCINÁVAL SZERZETT IMMUNHIÁNYOS SZINDRÓMA / A svéd Umeåi Egyetem kutatói egy korai stádiumú összlakossági kohorsz- tanulmányt végeztek/végeznek...

A svéd Umeåi Egyetem kutatói szerint a harmadik oltás az előző két oltás kudarca.

A svéd Umeåi Egyetem kutatói egy korai stádiumú összlakossági kohorsz - tanulmányban (amelyet még szakmailag teljes egészében nem értékeltek ki, így az eredményeket nem szabad klinikai vagy közegészségügyi döntéshozatalhoz felhasználni, és nem szabad laikus közönségnek bemutatni anélkül, hogy ne emelném ki, hogy ez még csak előzetes tanulmány) arra jutottak, hogy a harmadik oltás bizonyítékokon alapuló szakmai indoka lehet az előző két oltás kudarca.

Ebből azonban logikusan adódik, hogy számítanunk kell arra, hogy a szervezet ellenálló képességének pusztulását, azaz az immuneróziót szélesebb körben fogjuk látni.

Továbbá ha az oltások által kiváltott immunerózió (más néven: szerzett immunhiány) két adag után és mindössze néhány hónap után következik be, hogyan zárhatjuk ki annak lehetőségét, hogy egy nem tesztelt "erősítő oltás" hatása ne erodálja az immunrendszert gyorsabban és nagyobb mértékben?

A VAIDS a szívizomgyulladás és más, az oltást követő megbetegedések megnövekedett előfordulási gyakoriságát magyarázza, amely vagy gyorsabban jelentkezik és akár halálhoz vezet, vagy lassabban kerül elő, ekkor krónikus betegségeket okozva.

A COVID-oltások nem hagyományos oltások. Inkább arra késztetik a sejteket, hogy a SARS-CoV-2 vírus egy részét, a tüskefehérjét reprodukálják. A vakcinák így arra késztetik a szervezetet, hogy mérgező tüskefehérjéket hozzon létre. Az ember csak a vírus ezen egy korlátozott része (a tüskefehérje) ellen termel antitesteket. Ennek számos későbbi káros hatása van.

Először is, ezek a vakcinák „tévesen képezik” az immunrendszert, hogy a vírusnak csak egy kis részét (a tüskefehérjét) ismerje fel. Azok a változatok, amelyek kismértékben is különböznek ettől a fehérjétől, képesek kikerülni a vakcinák által létrehozott antitestek szűk spektrumát.

Másodszor, a vakcinák „vakcinafüggőket” hoznak létre, ami azt jelenti, hogy az emberek a rendszeres emlékeztető oltásoktól válnak függővé, mivel csak a mutáló vírus egy apró része ellen kaptak „oltást”. Dr. Kerry Chant ausztrál egészségügyi miniszter arcátlan pimaszsággal ki is jelentette, hogy a COVID örökké velünk lesz, és az embereknek „meg kell szokniuk” a végtelen számú oltást. Úgy fogalmazott, hogy "Ez az oltás és az újraoltás rendszeres ciklusa lesz.".

Harmadszor, a vakcinák nem akadályozzák meg az orr és a felső légutak fertőzését, és kimutatták, hogy a beoltott egyének ezen szerveiben sokkal nagyobb a vírusterhelés. Ez ahhoz vezet, hogy a beoltottak „szuperterjesztőkké” válnak, mivel rendkívül nagy vírusterhelést hordoznak.

Ráadásul a beoltottak klinikailag jobban megbetegednek, mint a be nem oltottak.

Skócia arról számolt be, hogy a fertőzöttek halálozási aránya az oltottak körében 3,3-szorosa, a kórházi kezelés esetén a halálozási kockázat pedig 2,15-szerese a be nem oltottaknak.

Az Egyesült Királyság kormánya már közölte, hogy a negyedik injekciót mindössze három hónappal a harmadik után kell végrehajtani.

Teljes őrület. Olyan a média (és a hivatalos tudomány) cenzúrája, hogy a VAIDS oltottakat fenyegető terjedéséből semmi sem kerül köztudatba.

https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=3949410 ⇒
A világ egyik legjelentősebb virológusa: ezt kell tudnia, mielőtt beolttatja a gyerekét! ⇒

Beküldte Antal Miklós
Kiemelések és a külalak Zolitól

Hozzászólás  

#4 A stockholmi tüntetés nagyobb volt a jelentettnélR Zoltán 2022-01-23 07:04
A stockholmi oltójegyek elleni tüntetésen a rendőrség azt a szokatlan irányvonalat választotta, hogy megtagadta a résztvevők számának "számszerű becslését". Az Aftonbladet ugyanakkor arról számolt be , hogy a demonstráció "nem sértette meg az engedélyt" 3000 ember részvételével. Ám a képek azt mutatják, hogy a résztvevők száma ennél lényegesen magasabb volt.

www-friatider-se.translate.goog/.../
#3 Ezrek gyűltek össze a vakcinaútlevelek elleni demonstrációnR Zoltán 2022-01-22 19:40
Szombaton Stockholmban és Göteborgban tüntetést tartottak a vakcinabérletek ellen. Közel 3000 ember gyűlt össze a stockholmi Sergels Torgon, hogy demonstráljon. A demonstráció Göteborgban is sokakat vonzott, és a rendőrség becslése szerint 1000-en és 1500-an vettek részt ott – írja a GP.



A biztonsági rendõrség pénteken a médiában felhívta a figyelmet arra, hogy a demonstráción megjelenõ embereket megkockáztathatja, hogy együtt látják „erõszakos jobboldali szélsõségesekkel”, akik esetleg a helyükön vannak. De úgy tűnik, a hatóság figyelmeztetései nem riasztották el a lakosságot attól, hogy oda kerüljenek.

- Sokan mondják el véleményüket, és egyelőre nincs rendbontás - mondja Per Fahlström, a stockholmi régió rendőrségének sajtószóvivője az Aftonbladetnek.

A tüntetők a Norrmalmstorgon gyülekeztek, majd továbbindultak a Sergels torg felé. 18 ezren regisztráltak a Facebookon, és a városról készült fotók becslések szerint 2500 és 3000 között vannak.

A rendezvény hátterében álló Szabadság Mozgalom szervezet 3000 tüntető számára kapott engedélyt. A rendőrség közölte az Aftonbladettel, hogy a demonstráció eddig ezen a határon belül marad.

www-friatider-se.translate.goog/.../
#2 KORMÁNYZATI BEISMERÉS ANGLIÁBAN hogy a kettős védőoltás után az ember soha többé nem lesz képes teljes természetes immunitást szerezni a Covid-változatokkalR Zoltán 2022-01-20 17:10
Anglia kormánya elismerte, hogy a kettős védőoltás után az ember soha többé nem lesz képes teljes természetes immunitást szerezni a Covid-változatokkal – vagy esetleg bármely más vírussal – szemben.

Az Egyesült Királyság kormánya elismeri, hogy a vakcinák károsították a kétszeresen beoltottak természetes immunrendszerét. Az Egyesült Királyság kormánya elismerte, hogy a kettős védőoltás után az ember soha többé nem lesz képes teljes természetes immunitást szerezni a Covid-változatokkal – vagy esetleg bármely más vírussal – szemben.
A 42. heti “COVID-19 Vaccine Surveillance Report” című jelentésében az Egyesült Királyság Egészség-ügyi Minisztériuma a 23. oldalon elismeri, hogy “az N antitestek szintje alacsonyabbnak tűnik azoknál az embereknél, akik két oltási dózis után fertőződnek meg”.

A továbbiakban azt írja, hogy az antitestek csökkenése lényegében állandó. Mit jelent ez?
Tudjuk, hogy a vakcinák nem akadályozzák meg a fertőzést vagy a vírus átadását (sőt, a máshol olvasható jelentés szerint a beoltott felnőttek ma már sokkal nagyobb valószínűséggel fertőződnek meg, mint a be nem oltottak).
A britek most úgy találják, hogy a vakcina megzavarja a szervezet azon képességét, hogy a fertőzés után ne csak a tüskefehérje, hanem a vírus más részei ellen is termeljen antitesteket. Különösen úgy tűnik, hogy a beoltott emberek nem képeznek antitesteket a nukleokapszid fehérje, a vírus burka ellen, amely a nem beoltott embereknél a reakció döntő része. Hosszú távon a beoltottak sokkal fogékonyabbak a tüskefehérje bármilyen mutációjára, még akkor is, ha már egyszer vagy többször megfertőződtek és meggyógyultak.
A be nem oltott személyek viszont tartós, ha nem is végleges immunitást szereznek az állítólagos vírus minden törzsével szemben, miután akár csak egyszer is természetes úton megfertőződtek vele.

A biztosítótársaságok meghátrálóban vannak, mert hatalmas kárigény-hullám gördül feléjük.
Anthony Fauci megerősíti, hogy a PCR-teszt nem képes kimutatni az élő vírusokat.
Anthony Fauci megerősíti, hogy sem az antigén teszt, sem a PCR teszt nem tudja kimutatni, hogy valaki fertőző-e vagy sem!
Minden sajtómunkásnak, orvosnak, ügyvédnek, ügyésznek!
Ez a végső bizonyíték arra, hogy az intézkedéseket azonnal fel kell oldani.

assets.publishing.service.gov.uk/.../...
#1 ENCS ILONA közölnivalóját segítem átadni nektek !R Zoltán 2021-12-22 21:53
"FONTOS!!!

Beate Bahner német ügyvédnő tegnapi videója a Comirnaty-géninjekcióban található két, engedély nélküli összetevő kapcsán:
"Ma 2021. 12. 19. vasárnap van. Advent 4. vasárnapja, röviddel éjfél előtt.

Beate Bahner vagyok, orvosi jogra szakosodott ügyvéd. Egy nagyon sürgős figyelmeztetésem van minden szülő, minden orvos számára és minden olyan résztvevő számára, aki kész gyerekeket 5 és 11 év között vagy akár 18 éves korig oltani.
Egy konkrét életveszély áll fenn a gyerekeknél a Comirnatyval való oltás esetében.
A gyerekeket semmi esetre sem szabad beoltani. Minden orvos aki olt és minden más személy, aki ebben részt vesz, büntethetővé teszi saját magát. Büntethetővé teszik magukat a gyógyszertörvény értelmében. A 95. paragrafus szerint azok a személyek, akik kétes gyógyszereket alkalmaznak más embereknél, büntethetőek, mégpedig 3 év szabadságvesztéssel, különösen súlyos esetekben, ami megítélésem szerint itt fennáll, akár 10 év szabadságvesztéssel is.

Hogy a Comirnaty-"oltás" a Biontechtől miért egy kétes orvosság? Mert ennek az oltóanyagnak az előállítása az általánosan elismert gyógyszerészeti szabályok ellen, a gyógyszertörvény 8. paragrafusa ellen vét. És miért vét a 8. paragrafus ellen? Mert a fő összetevők között, melyek bizonyíthatóan a Biontech/Pfizer termékinformációban szerepelnek és lehívhatóak a Paul Ehrlich Intézet weboldaláról és az EMA weboldaláról, van két olyan összetevő, amely egyáltalán nincsen engedélyezve emberi használatra.
Két anyagról van szó: ALC-0315 és ALC-0159, ezek úgynevezett részecskeképző nanolipidek.
Ezeket az anyagokat többek között egy amerikai vállalat, az Echelon Corporation állítja elő. Ez a cég nem egy gyógyszeripari-vállalat, hanem egy technológiai vállalat az automatizálási technológia területén.
A speciális tevékenységi köre a mindennapos eszközök hálózatba kapcsolása. Azt kérdezem, mihez kellenek a vírusvédekezés érdekében nanorészecskék és nanolipidek, amik nyilvánvalóan eszközök hálózatba kapcsolására szolgálnak?
Ettől függetlenül ennek a vállalatnak a weboldalán áll az is, hogy ez a két anyag, ami az oltóanyag első két összetevőjeként van megnevezve, csak kutatási célokra engedélyezett, emberi használatra nem.
Ezenkívül a Pfizer legutóbbi biztonsági jelentése maga mondja 2021. 12. 07-én, hogy semmiféle adat nincsen erről a két anyagról. Ezenkívül nincsenek toxikológiai értékelések sem, arról sincsen értékelés, hogy rákkeltőek-e és a más gyógyszerekkel való kölcsönhatásokról sem.
Ezek nagyon súlyos vétségek az internacionálisan érvényben lévő gyógyszerészeti szabályok a Good clinical practice (GCP) ellen, melyek már évtizedek óta érvényesek. Egy példátlan, szándékos, súlyos és kriminális vétség ezek ellen a szabályok ellen, hogy olyan anyagokkal oltanak, melyek mégcsak engedélyezve sincsenek és semmilyen adat nincsen a besorolásról, hogy mennyire toxikusak, karcinogének stb. És itt nyilvánvalóan egy klinikai tanulmányban vagyunk, ahol emberek milliárdjai, itt Németországban 83 millió ember erről egyáltalán nincsen felvilágosítva.
Ebből az okból kifolyólag a gyógyszertörvény 8. és 5. paragrafusa elleni vétségek nyilvánvalóak és aki mégis olt, annak ellenére, hogy ezt itt hallja és tudja, az büntethetővé teszi magát. Büntethetővé teszik magukat az orvosok, a szülők, a bírók, a jogi tanácsadók, akik egy családjogi eljárásban a gyerekek mellé vannak kirendelve. Miért? Azért, mert itt emiatt a "gyógyszer" miatt fennáll a súlyos egészségkárosodás, akár a halál veszélye is.
Már most 23-szor több jelentett halálesetünk van a korona-"oltások" miatt, mint a többi több százmillió egyéb oltás miatt az utóbbi 21 évben. 1800 bejelentett haláleset van 9 hónappal az oltások megkezdése után, már 5 halott gyerekünk van a Biontech oltás után. (Németországban) A bejelentési arány csekély, a be nem jelentett esetek száma akár 50-szer, 100-szor magasabb lehet. Lehetséges, hogy már több száz gyerek belehalt a Comirnaty-"oltásba".
Mindannyiukat figyelmeztetnem kell és sürgősen fel is kell szólítanom önöket, hagyják abba a gyerekek oltását és tegyenek meg mindent a gyerekek megvédése érdekében, itt az ő egészségükről és életükről van szó.
Köszönöm, hogy meghallgattak.""

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások