20240501
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 február 08, hétfő

Szilánkok CCL - Gender őrület

Szerző: M.Gy.

A COVID mellett töretlen elszántsággal hódít a gender járvány is, amelyet már nem lehet egyszerű kézlegyintéssel elintézni, mert az generált kór lelki pusztítást végez, és világszerte jelen van.

 

----- Az USA-ban évszázados szokás, hogy a kongresszusi képviselők beiktatási esküje az „Ámen” szóval végződik. Ez héber szó, jelentése: „Úgy legyen”.

Ismert, hogy a színes bőrű Mr Emanuel Cleaver, frissen megválasztott demokrata párti képviselő, aki az alap hivatását tekintve mellesleg metodista lelkész, ezt a benne lévő „men” szótag miatt túlságosan kirekesztőnek, hímsoviniszta jellegűnek találta.

Ez természetszerűleg egetverő baromság, mert az „Ámen”-nek semmilyen szexuális töltete nincs, de a tanult lelkészünk szükségét érezte, hogy az esküjét a kötelező „Ámen” után az általa kitalált „Awomen” kifejezéssel egészítse ki.

A nemi kiegyensúlyozottság jegyében.

Aminek semmi értelme és ebben is, csakúgy, mint a saját kereszt nevében is, benne van a „man” szótöredék, de ez a túlbuzgalmában elkerülte a figyelmét. (Nekik is megvan a maguk buta Bangóné Borbély Ildikója, akin röhögtet a világ tanultabb része…)

Nagy az Isten állatkertje. 

Egy ilyen felkészültségű lelkész prédikál, tanít a templomban, szavaz a kongresszusban. El is mehetnénk egy kézlegyintéssel a dolog mellett, ha Nancy Pelosi újraválasztott demokrata

házelnök nem terjesztett volna be az USA 117-ik Kongresszusa elé egy olyan új házszabályt, amely a „jövő orientáltság” jegyében megtiltaná a Házban az olyan régimódi kifejezések használatát, mint az „apa”, „anya”, „férj”, „feleség”, „fiú”, „lány”, stb, helyettük a szülő, házastárs,  testvér, gyermek, stb, lenne a használatos.

Nancy Pelosinak 80 éves korára elment az esze.

Az új amerikai egészségügyi miniszterhelyettes, Rachel L. Levine, transznemű. Kétgyermekes apaként nővé operáltatta magát, most a nagy, férfias lóarcához vállig érő citromsárga hajat visel. Röhejesen néz ki. Rögtön adódott is a probléma, hogyan kell szólítani.

J. Biden egyik első intézkedésként ezért elrendelte, hogy mostantól a Fehér Házhoz címzett E-mailekben a „gendersemleges” Mx.-t is lehet használni a szexuálrasszista Mr., Ms., és Mrs. mellett…

Addig, míg az utóbbiakat meg nem tiltják. Mert közeleg ennek is az ideje…

Ne felejtsük el, hogy amit az USA-ban kitalálnak, az előbb utóbb elterjed a világon. Lásd még a Coca Colát, Mc Donald’st, hippy mozgalmat, a BLM őrületet, történelem átírást, stb.

----Möszijő Alexander Neev, a párizsi Operaház új főigazgatója, leveszi a műsorról a Diótörőt, A hattyúk tavát és a Bajadért, mert szerinte „a fehér dominanciát erősítik”. Ezek a balettek az emberiség örök értékei közé tartoznak, nem mellesleg ez a három a leghíresebb Nurajev koreográfia is… Kvázi „világörökségek”.

A hattyúk tavával az baja, hogy „túlságosan fehérközpontú”, a Bajadérban a „néger gyerekek tánca” zavarja, míg a Diótörőben az „arab jelenet”.

Szörnyű. 

Kiket rövidít meg ez a szerencsétlen túlbuzgó? Az egész világot, de Európát biztosan.

Ettől most több pakisztáni, meg afgán migráns fog tolongani az Operában?

---- Helena Myrstener, a malmői Szent Pál templom evangélikus lelkésznője, büszkén mutatta be a Teremtésről készült új oltárképet, amelyen az ominózus almafa alatt egy leszbikus és egy homokos emberpár díszeleg. (Az BLM mozgalom jegyében természetesen az egyik pasi fekete bőrszínű).

Kíváncsi vagyok, hogyan magyarázza ezután az Ótestamentum/Biblia tanítását a Teremtésről, mely szerint az Isten alkotta első emberpár egy férfi és egy nő?

Különben, az egyházi tanítás szerint emberiség sem lehetne. Ő sem.

----A fehér bőrszínű uruguay-i Edminson Cavani, a Manchester United csatára, a Dél Amerikában bevett, kedveskedő „Gracios Negrito” köszöntéssel üdvözölte a személyes jóbarátját az Instagramon. Nem a pályán, nem a futbalközegben, hanem a privátszférájában használta a Negritot. A jóbarátja bizonyára örült neki, de az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) felkapta a vizet, három meccses eltiltással és 100.000 angol fontos bírsággal büntette a vétkest.

Ahogy elnézem a Premier League világát, lassan bűnnek számít fehér bőrűnek lenni…

A végtelenül piszi FA pedig már beleturkál a magánéletbe is. Abszurd.

Lassan a gondolat rendőrség jön…

----Bejárta világmédiát a hír, hogy egy Jurij Tolocsko nevű kazah testépítő annak rendje és módja szerint, hivatalos polgári eljárással feleségül vette a guminő barátnőjét, akivel hosszú évek óta együtt élt. Volt ott minden, szmoking, hófehér menyasszonyi ruha, elegáns násznép, torta, mifene…

Adódik a kérés, hogy ki a nagyobb hülye: az újdonsült férj, az asszisztáló rokonság, vagy az anyakönyvvezető, aki összeadta őket. Ebben a gyülekezetben egyedül a guminő a normális.

Én az anyakönyv vezetőre szavazok. Meg azokra, akik ilyen törvényeket hoznak.

-A női 800 m síkfutásban 2x olimpiai és 2x Vb-bajnok Caster Semenya a természet ritka tréfája. Ránézésre tipikus férfi (robosztus alkat, magasság, csontozat, izomzat, nulla mellek) és a férfiakra jellemző igen magas tesztoszteron szint, viszont a kromoszóma száma alapján nő.

Így olyan eredményekkel, amilyenekkel a férfiaknál labdába sem rúghatna, biztosan nyerte a női versenyeket, amíg női versenytársak egyöntetű tiltakozása miatt, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) fel nem függesztette a versenyjogát. A hosszú jogi vita végén a Nemzetközi Sportdöntőbizottság az IAAF-nek adott igazat: Vagy mesterségesen a női szintre csökkenti a tesztoszteron szintjét, vagy a férfiak között kell versenyeznie. 

Eddig rendben is lenne a dolog.

De J. Biden elnöknek az első munkanapján kiadott rendelete szerint ezentúl egyetlen állami fenntartású intézményben sem korlátozható, hogy egy biológilag fiú vagy lány az ellenkező neműek helységeit használhassa, azok sportversenyén induljon, ha ő a biológiai/fizikai tények ellenére a másik nemhez tartozónak érzi magát.

Namármost: a testfelépítési különbségek miatt egy nő sohasem tudja legyőzni a férfit azokban a sportágakban, ahol a fizikum szerepet játszik. A Wall Street Journal kimutatása szerint a ma is aktív, 6x olimpiai-és 13x-VB-bajnok sztárfutónő, Ms. Allyson Felix 400 méteres síkfutásban elért legjobb eredményénél (49,26 mp) legalább 300 középiskolás(!) srác tud ma  jobbat az USA-ban. Az egyetemisták körében meg sokezer.

A játék nem babra megy.

Az USA-ban a szegényebb családok tehetséges gyerekei a középiskolás sportversenyeken elért eredményeik alapján csak sportösztöndíjasként juthatnak be az egyetemekre, de ha gimista srácok (fejben/érdekből nemet váltva) a lányok versenyein indulva elorozzák előlük az ösztöndíjas kvótákat, akkor a lányok előtt bezárulnak a kapuk és a nagy gender semlegesség jegyében az amerikai női sport kapott egy hatalmas pofont.

Kinek jó ez?

----Anthony Blinken, az USA új amerikai külügyminisztere, minden nagykövetségre kitűzette az LMBTQI mozgalom szivárványos zászlóját. Rögtön az állami lobogó mellé, mint a második legfontosabb szimbólumot… 

Vagy ez már az első?

Az ókori Rómában, Nagy Konstantin előtt, a keresztényeket üldözték... Közeleg az idő, amikor a heteroszexuálisokat fogják?

Gondoljunk bele: mi keresni valója van ennek az állami épületeken?...

-MEGJEGYZEM…

… római katolikus neveltetésű lévén sohasem értettem egyet a bűnbánó ima azon mondatával, hogy „vétkeztem; gondolattal, szóval, cselekedettel és mulasztással…”

Hogyan lehet gondolattal vétkezni, ha nem követi cselekvés?

Miért bűn az, ha egy normális férfinak egy csinos nő láttán átfut az agyán: „De jó is lenne…!”

Vagy fordítva, ha egy sármos pasi kapcsán egy nő fején suhan keresztül a gondolat: „El tudnám képzelni…!”

A képzeletnek, gondolatnak nem szabhatunk határokat, épp elég, ha a cselekedeteinket uraljuk.

-AZ EMBER NÉHA ELTÖPRENG.

Amikor 50 évvel ezelőtt a vegyészmérnöki diplomámat szereztem, még kőbaltával hasítottuk az atomokat. Az elmúlt 50 évben a világ sokkal, de sokkal többet fejlődött, mint a középkorban 500 év alatt, azaz a régi tudásunk elavult. 

De azért némi tapasztalat birtokában gondolkodni még tudunk, akkor is, ha a világmédia erről le akar szoktatni bennünket.

Így nem veszi be a gyomrom, hogy a COVID 19 vírus megjelenése után röpke egy évvel százmilliós nagyságrendben piacra lehet dobni, egy forradalmian új eljárással készített, kiemelkedő hatékonyságú vakcinát. Sokkal gyorsabban, mint a begyakorolt technológiájú, hagyományos, azaz első és második generációjú vakcinákat, amelyek az elölt kórokozókra, vagy a csimpánzból kinyert, emberre ártalmatlan vírusokra alapozottak.

Ez csak akkor lehetséges, ha hosszú évek előkészítő munkája van mögötte és előre tudták, hogy milyen vakcina és mi ellen kell.

Gondoljuk végig: A szervezetünkben hatalmas mennyiségben van jelen az RNS (ribonukleinsav) óriásmolekula család. Ezek hatalmas polimer molekulák, szinte megszámlálhatatlanul sok változatban, a legkülönbözőbb szerepkörökben. A közéjük tartozó mRNS alcsaládnak az a dolga, hogy DNS-ben tárolt genetikai információt transzferálja a sejtjeinkben a fehérjeszintézist végző riboszómákhoz.

Közönséges nyelven futárok.

A Nobel-díj esélyes Karikó Katalin professzor asszony eljárásával ezeket az mRNS molekulákat „plasztikázni”, modifikálni lehet, azaz egyes részeik kicserélhetők másra. Ez leginkább ahhoz hasonlít, ahogy a kertészek egy rügy beültetésével átoltanak, átszemeznek egy alanyt.

Mint az már köztudott, a PFIZER- BioNTech eljárás lényege, hogy a COVID vírus korona tappancsain lévő „tapadó” fehérjéket ültetik be egy(!) kiválasztott mRNS-be, amely beszállítja  azokat a sejtjeink riboszómáiba és a sejtjeink automatice megkezdik az ellenfehérjék termelését, beindul a védekezési folyamat.

Az elv „pofonegyszerű”, de a megvalósítás nem megy máról holnapra. Egy év alatt semmiképpen.

Először ki kell választani a milliós RNS halmazból a megfelelő egyedet, a labor vizsgálatok után ki kell dolgozni az előállítási és a modifikálási eljárását, aztán meg kell tervezni, meg kell építeni a „nagyüzemi” kapacitást. Mindez hétpecsétes titok. Valószínűleg  bioreaktorokban „gyártják le”ipari mennyiségben ezt a polimer RNS molekulát (összerakosgatják, mint egy LEGO tornyot), ki kell szűrni mellőle minden más mellékterméket, majd szintén nagyüzemi méretekben modifikálni kell őket „a tappancs fehérjékkel”. Amelyeket szintén relatíve nagy tömegben elő kell állítani.

Ebben hosszú évek céltudatos munkája kell, hogy legyen, akkor is, ha a bejegyzése óta a szabadalom gyakorlatba való átültetésén - úgy általában- nyilvánvalóan dolgoznak. 

A piacvezető PFIZER-BioNTech tulajdonosa, a FORBES szerint a világ leggazdagabb emberének számító Elon Musk, akinek birtokában van nem mellesleg a TESLA, a NASA helyett az űrhajósokat szállító SpaceX rakéta/űrhajó építő vállalkozás és még számtalan csúcstechnikai cég.

Egy ilyen ember semmit sem bíz a véletlenre. A COVID vakcina ipari előállításához befektetett hatalmas tőke akkor jelent minimális kockázatot, ha előre tudja, hogy pontosan mi ellen kell kísérletezni/fejleszteni/beruházni. Azaz előre tudni kellett, hogy milyen mRNS-re lesz szükség, főleg, hogy mi ellen kell „modifikálni”őket, hogy a gyártókapacitásokat kifejleszthessék, kiépíthessék. Egy ilyen high-tech eljárás/üzem nem létesülhet olyan gyorsan, mint egy rotációskapa gyár.

Ez nem megy máról holnapra, nem beszélve a tesztelésekről, a hatásvizsgálatokról, engedélyezési procedúráról.

Logikai úton innen már csak egy lépés, hogy magát a COVID-t is ők „találhatták fel”, hogy a vakcinának biztos piaca, brutális nyeresége legyen. Ezzel a kőr bezárul… Vakmerő hipotézis, de nem valószínűtlen.

Szóval, valami nagyon nem tiszta ebben az ügyben, ez a harmadik generációs vakcina mennyiség túl rapid módon született.

Csak azon csodálkozom, hogy ezt a gondolatmenetet nem boncolgatja a világmédia…

Vajon miért?

-AZ USA AGÓNIÁJA.

A costa ricai orvos barátom írta: „Ha az USA látná, hogy az USA mit csinál az USA-ban, azonnal beavatkozna, hogy az USA mintájú demokrácia exportjával felszabadítsa az USA-t az USA diktatúrája alól.”

Tetszetős, de nem igaz.

A mai USA már nem mintaértékű demokrácia. Nincs erkölcsi alapja mások kioktatására egy olyan államnak, ahol a deeep state a törvényesen megválasztott elnök ellen négy éven keresztül ádáz hajszát folytatott, olyan sötét erőket szabadított fel, használt fel a lejáratására, amelyek nem férnek bele a normális ellenzékiségbe, amelyek szétrombolják a társadalom szöveteit. Ahol a palackból kiszabadított rossz szellemek visszatuszkolása csak erőszakkal történhet meg. Ahol a választási cirkuszt/csalásokat a banán köztársaságok is megirigyelhetnék. Ahol a regnáló elnök ellen permanens médiakampányt és impeachment eljárást folytattak és a „szólásszabadság országában” egyszerűen letiltották a kezükben lévő közösségi médiáról. Ahol a megalázása céljából utólag is bosszút akarnak állni rajta.

Ahol az elnök a munkahelyteremtő programja révén egy évvel ezelőtt még sima nyerésre állt, de a COVID lerombolta az építményét. Tehát kellett egy járvány…

Ez már látszat demokrácia, a választások csak szükséges színjátékok, valójában ez már a „mélyállam” diktatúrája.

Trump kétségtelenül sajátos figura, de sosem tudjuk meg, hogy milyen volt valójában, mert mélyállam kezén lévő média torzított optikáján láttatták velünk.

Nem tartozott a köreikbe, kivetették és mindent elfognak követni, hogy ilyen gikszer máskor ne forduljon elő…

Rossz jel az egész világ számára.

-BORZASZTÓ.

Csak dörzsölöm a szemem és a fülem, hogy jól látok/hallok-e…

Fekete-Győr, a Budapesten népszerű MOMENTUM párt elnöke, nyilatkozza, hogy hatalomra kerülésük esetén leállítják a PAKS II. atomerőmű építését és „kis atomerőművekkel oldják meg az energia termelést”. 

A riporter kérdezte:

-„Ezt hogyan képzelik?”

-„Napelem kollektorok segítségével!”

Ezen megcsuklott a riporter is, aki nem aludt a középiskola kémia óráján, amikor az atomhasadást tanították.

-„Napelemekkel atomenergiát?” – kérdezte elcsodálkozva.

-„Igen” – jött a válasz – „Ha sokat kapcsolunk egybe az a napkollektor rendszer atomreaktor… Nem?”

A riporter röhögés nélkül ráhagyta…

 

Egy ilyen felkészültségű ember kandidál a miniszterelnöki székre.

KB. 2021.02.02.

M.Gy

.Beküldte: Antal Miklós

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások