20240428
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2010 február 24, szerda

Szcientológia=népirtás

Szerző: Tejfalussy András

A szcientológusok egészségvédelemnek és szeretetnek álcázott, tudományos népirtást szervező néphülyítők - Tejfalussy András tényekkel igazolja állítását.

Code: Scientologic_Swindlers_Na-K_100224 [Szerk: Nem tudjuk, milyen kód, feltehetően T. András használja]

A SZCIENTOLÓGUSOK EGÉSZSÉGVÉDELEMNEK ÉS SZERETETNEK ÁLCÁZOTT TUDOMÁNYOS NÉPIRTÁST SZERVEZő NÉPHÜLYÍTőK

Életrövidítő, ivartalanító, népirtó hatása van. Az elvesztett konyhasót hiányosan pótolva, és/vagy káliumsókat adagolva, életveszélyesre rontják a vér áramvezető-eletrolit-folyadékát. Vízmérgezésnek is nevezik, s pl. USA-ban ezzel végzik ki az elítélteket. Jó dolgokkal kevert gyilkoló elvet hirdetnek!

Méregtelenítésnek tüntetik fel a mérgezést:

ta6

SZCIENTOLÓGIA = Mózes II. 23. 20-33. szerinti tervszerű, ámde "véletlenszerű" gyilkolás!

A szcientiológusok a konyhasó pótlására mérgező káliumsókat ajánlva mérgezik a vért és általa a sejteket, majd e (víz)mérgezés (ál)elleszereiként a megadózisú vitaminjaikat árusítják!

Melléklet

A „Tiszta test, tiszta elme” című könyvből (amelyen szerzőként Rom Hubald, az ún. Szcientológus Egyház vezetője van feltüntetve) a címlap és a népirtó hatású tudatos csalást bizonyító 36-37. oldal, a csalásokra rámutató, általam ráírt méréstani szakértői észrevételekkel.

Verőce, 2010. 02. 24.

Tejfalussy András dipl. mérnök méréstani szakértő

TUDOMÁNYOS RENDőRSÉG PJT

 
2621 Verőce, Lugosi u. 71.

 

 

ta8

 

ta7

Hozzászólások megtekintése a régi honlapról

Hozzászólás  

#11 norbertvincze 2011-11-19 02:40
valóban, köszönjük a tájékoztatást: )
#10 gleslie 2011-11-18 00:34
Idézet - admin-offline:


Ha valaki beregisztrált az oldalra, akkor használhatja az MM Forumot is.


Köszönöm szépen, eddig erre a részére még nem navigáltam el az oldalnak. :)
#9 admin-offline 2011-11-17 00:21
Idézet - gleslie:
Kedves norbertvincze!

Általában nem szívesen írok ki e-mail cínmet fórumokra,


Ha valaki beregisztrált az oldalra, akkor használhatja az MM Forumot is. A Forumnak van egy olyan titkosított kiegészítő modulja, amit magánüzenetek küldésére lehet használni. Ez nem google mail hátsókapuval a titkosszolgálnak, és nagyon erős a titkosítása. Ha valaki ott levelez, azt garantáltan csak ő fogja olvasni.
Persze nem lenne jó, ha a forradalmárok ezután itt tárgyalnák meg ügyes bajos dolgaikat, de akár azt is lehet. Email címek és más személyes adatok átadására tökéletesen alkalmas.
#8 gleslie 2011-11-15 15:04
Kedves norbertvincze!

Általában nem szívesen írok ki e-mail cínmet fórumokra, de most kivételt teszek. Létrehoztam, egy kicsit nyilvánosabb levelezési címet.

maghar_tel kukac windowslive pont com

Megfelelő részeket természetesen át kell írni a fenti címben, hogy működjön is.
+1 #7 lenhardt 2011-11-08 07:28
Sok évvel ezelőtt olvastam Hubbart könyveit, ill. kitöltöttem a tesztet. Behívtak auditálásra, ahol egy nagyon fiatal fiú fogadott, kérdezte, hogy tegezhet-e, én mondtam, hogy nem, mert kb. a fiammal lehet egykorú. Ettől függetlenül mégiscsak tegezett, aztán elemezte a grafikont, és "megállapította" hogy jók az értékeim, de hibám, hogy nem tisztelek minden embert. Mire én: csak azokat tisztelem, akik méltóak a tiszteletre. Erre ő: szívesen kiauditálják ezt a hibámat. Válaszom, hogy semmi szükség nincs erre, mert amit ő hibának lát, az az én értékítéletem, amihez ragaszkodom. Így aztán hamar elköszöntem és soha többet feléjük sem néztem.
Ismerek gyakorló szcientológust, aki megerősített abban, hogy jól döntöttem, amikor nem keveredtem bele ebbe az un. vallásba.
#6 norbertvincze 2011-11-06 20:27
kedves gleslie,
tudnál adni egy elérhetőséget, szeretnék feltenni pár kérdést privátban.
köszönöm
#5 norbertvincze 2011-11-06 20:24
torpapa: nagyon tökéletesen jellemezted a fenti cikk tartalmát:

"Nos, szerintem azok, akik el sem olvassák a rendelkezésre álló tudnivalókat, hanem hitvilágukat és szűk tapasztalati körüket, létvalóságukat próbálják elfogadtatni másokkal."

Ugyan is az, hogy kiragadunk valamit az általunk szimpatizált információk közül és azt igaz hittel terjesztjük igen hibás cselekedet. A szerkesztőnek figyelmébe ajánlanám,

attól eltekintve, hogy tömeges mérgezés folyik a 21század neve alatt, figyelembe kellene vegyük a részleteket. Első sorban a fent említett méregtelenítési fázis nem minden napos rutin. Egyszer vagy párszori alkalom.

Másod sorban, mindenki elfelejti, azt, hogy a fenti túlzott információk akkor érvényesek, ha ezen ásványok túlzott mértékű bevitelét alkalmazzuk. Se a kálium, se a nátrium a megfelelő mértékkel fogyasztva nem méreg és a szervezetünk igényt tart rá. Abban az esetben, ha nincs szervezetünk előállítja saját maga.

És az utolsó gondolatodra reagálva, amit ott írsz az egy igen összetett téma, nem csak a só minősége befolyásolja azt. Vannak a sónál fontosabb technikák amik az emberi manipuláció alapjait szolgálják. Pl: média.

Egyébként meg minden 21. századi finomított élelmiszer közel hasonló romboló erővel bír, mint a fent említett kálium túladagolás. Szóval akármit fel tudnánk még oda sorolni. De, hogy a témánál maradjunk, a kálium, nátrium és fluorid túlzott adagolása zombivá, döntés képtelenné teszi az embert. Nem lesz saját gondolata. Az előző esti híreket mondja önálló gondolatként.
#4 torpapa 2011-11-03 11:07
Idézet - norbertvincze:
Kérdésem az volna, hogy azok az emberek akik bírálják a szcientológiát vagy véleményt alkotnak arról, azoknak van valami személyes megtapasztalásuk vagy csak vakon ítélkeznek a média és emberek véleménye alapján?


Ismert, hogy azon hibákat látjuk elsősorban másokban, melyek bennünket jellemeznek.
Hogy kik ítélkeznek vakon? Nos, szerintem azok, akik el sem olvassák a rendelkezésre álló tudnivalókat, hanem hitvilágukat és szűk tapasztalati körüket, létvalóságukat próbálják elfogadtatni másokkal.
Sok, szcientológusokhoz hasonló, remekül szervezett és ideológiákkal nagyszerűen "megtámasztott" szekta gyűjti az áldozatait világszerte. Ezeken az oldalakon soha nem volt cél, hogy a szekták befolyási övezetét csökkentsük, vagy a zsákmányukul esett embereket megpróbáljuk kiszabadítani szellemi börtönükből.
Amiről ugyanis Tejfalussy András ír, az egyike a magyarok ellen irányuló legocsmányabb és legaljasabb merényleteknek. Egy alapvető élelmiszeren, a són keresztül próbálják meg a fogyatkozó magyarság számát még erőszakosabban lecsökkenteni, illetve az előidézett és nem visszafordítható (elsősorban keringési és véredény) betegségek révén a gátlástalan gyógyszermaffia anyagi érdekeit kiszolgálni.
Ezen felül a káliumozásnak a birkásító hatásban is szerepe lehet.
Wikipédia: “Gyógyászati felhasználása:
A kálium-kloridot pszichiáterek a mániás depresszió kezelésére is használják.Rendszeres adagolása, mondhatni, megszünteti az érzelmeket és a depresszió kezelhető. Hátulütője az, hogy rendszeres adagolása érzelemhiányos állapotot idézhet elő, így nem javasolják a konyhasó, azaz a nátrium-klorid helyettesítésére. Ezért nem is vezették be a konyhasó leváltását kálium-kloridra, mivel pszichiáterek javasolták az ötlet elvetését. Néhány termékben nagyon kis mennyiségben megtalálható, például sókeverékekben, káliumbevitel céljából.”

A lakosság mérgezése két generáció óta tart. A legtöbb forgalomban lévő étkezési sóban 40%, vagyis egy kilógramban 40 deka káliumklorid van! Sokak nem értik, miért közömbösek az egymás szomszédságában élők. Miért fordulhat elő, hogy közvetlen szomszédok is alig ismerik egymást, miért válik rideggé, távolságtartóvá, összefogás-hiányossá az emberek zöme?
A válasz nem csak a rohanó életben, a szakadatlan futkosásban, a létért folytatott küzdelem, időhiányos, elidegenítő hatásában rejlik.
#3 gleslie 2011-11-03 08:19
Kérdésedre válaszolva, vannak páran akik közvetlen kapcsolatban álltak a szcientológiával. Köztük én is. Az egyház működésében rengeteg ellentmondás van és a kijelentett céljaikhoz vezető úton csak egyhelyben toporognak. Érdekes látni, ahogy szedik össze a pénzt egy nemes célra és az elolvad menet közben valami másra, de a céljukat nem érik el.

Itt van a legújabb érdekes fejlemény.
objektivszcn.blog.hu/2011/11/02/a_kezdet_vege_es_a_veg_kezdete

A srácot személyesen ismerem. Érdekel majd a könyve.
#2 norbertvincze 2011-11-03 02:33
Kérdésem az volna, hogy azok az emberek akik bírálják a szcientológiát vagy véleményt alkotnak arról, azoknak van valami személyes megtapasztalásuk vagy csak vakon ítélkeznek a média és emberek véleménye alapján?

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások