20240501
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 március 18, csütörtök

Álljunk ki a doktornő mellett!

Szerző: Szőke Mária

Emberek ezrei állnak ki a doktornő mellett, aki szerint a “covid-protokoll” öli meg a betegeket nem a vírus – azonnal a torkának ugrott a covid-maffia

Mint várható volt a globalista irányítás alatt álló orvosi covid-maffia azonnal ugrott, mikor egy nagyváradi tüdőspecialista orvosnő, Dr. Flavia Groșan tüdőgyógyász-bronchológus sajtónyilvánosság előtt, saját szakmai tapasztalatára, orvosi tudására és évtizedes praxisára ( mely során különféle tüdő- és légúti betegségekben szenvedők tízezreit kezelte és gyógyította meg) elmondta, hogy meglátása szerint az általánosan használt orvosi-protokoll mely során a doktorno2covidosnak mondott betegeket kezelik a kórházakban nemhogy meggyógyítanák azokat, de ártanak nekik, nem egyszer a rossz kezelés öli meg a betegeket és nem a virózis.

Egy elismert orvosspecialista  véleményéit persze már nem lehetett „konteónak” minősíteni, főleg,hogy a doktornő nemcsak azt mondta el miben hibázik  szerinte a kórházi covid-kezelés, hanem elmondta, hogy  ő maga, hogy gyógyítja a SARS-vírus szövődményeként fellépett tüdőgyulladásokat, hagyományos tüdőgyógyászati módon, szinte 100 százalékos eredménnyel.

Ennyi kellett csak a covid-maffiának és a covid őrület fehér köpenyes kápóinak, azonnal a doktornő torkának ugrottak, etikai bizottság elé akarják citálni, szakmaiatlansággal vádolják, magyarán: tönkre akarják tenni.

Teszik ezt azok az „orvosok”, akik szemrebbenés nélkül nézik azt, hogy minden hagyományos orvosi protokollt felrúgva a covid osztályok lágereiben ágyakhoz kötözött, intubált és bedrogozott emberek százait teszik el láb alól a nem megfelelő kezeléssel és a kórházi bánásmóddal, lásd a nemrég kirobbant, nagyszebeni, aradi és marosvásárhelyi botrányokat.

Érdekes, hogy a Román orvosi Kamara egyetlen ilyen kiderült horror történet kapcsán sem akarta eddig a felelősöket etikai bizottság elé vinni!

A doktornőt március 22-én akarja meghallgatni a Bihar Megyei Orvosi Kamara bizottsága.

A hír hallatára emberek ezrei jelezték, hogy ki fognak állni a doktornő mellett, köztük sok egykori páciense, akik az életüket és egészségüket köszönhetik Dr. Flavia Groșan.nak

A Facebook közösségi portálon szerdán csoport is alakult, akik így jelzik kiállnak és támogatják a bátor orvosnőt, aki tisztában volt azzal,  minek teszi ki magát nyilatkozatával, de orvosi esküje és embersége legyőzte félelmét a covid-maffiával szemben. A covid-sajtó is azonnal megkapta a parancsot, hogy az ismert, félrevezető, agymosó és minden sajtóetikát mellőző módon járassák le a doktornőt és bizonytalanítsák el vele kapcsolatban az embereket. Mint kiderült, sajtóetika ide vagy oda, a covid-terrorizmus média-csahosai még a „hallgattassák meg a másik fél is”kötelező előírását sem tartották be.

Szőke Mária

doktorno1

Beküldte: Antal Miklós

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások