20240430
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2022 május 06, péntek

Megoldást keresünk Bill Gates rémálmának megsemmisítésre!

Szerző:

Kérem - kérjük a hozzáértő szakembereket, hogy találjanak "megfogható" illetve használható megoldásokat amelyekkel mink az aggódó tömeg is aktív szereppel megoldható módon részt tudnánk vállalni ebben a "megmentő küzdelemben" vagyis a sátáni Bill Gates népirtási terveinek megsemmisítésben! Isten óvja az igaz hitű népet és nemzetet

Bill Gates álma, hogy az Egészségügyi Világszervezeten keresztül irányítsa a bolygót, egyre közelebb kerül a valósághoz

Bill Gates globális programja nem titok, és az elmúlt napokban a médiaköröket is bejárta, hogy népszerűsítse programját.

Azt akarja, hogy a teljes lakosságot beoltják egy új mRNS-alapú COVID19 vakcinával, és azt akarja, hogy a zárlatok addig folytatódjanak, amíg ezt a vakcinát ki nem fejlesztik. Amint kifejlesztik, csak azok utazhatnak majd, akik rendelkeznek COVID19 vakcina-bizonyítvánnyal. Lásd:

Bill Gates az utazáshoz szükséges oltási bizonyítványt követeli meg

Ez nem újdonság Bill Gates számára. Ez a terv már évek óta létezik, és a jelenlegi koronavírussal kapcsolatos riadalommal és a világméretű zárlatokkal közeledik ahhoz, hogy valóra váljon az álma, miszerint a bolygó minden emberét beoltja egy általa finanszírozott vakcinával.

Az emberek már évek óta kongatják a vészharangot Bill Gates globális tervével kapcsolatban, és nem csak azok, akik szkeptikusan állnak a vakcinákhoz. Még a vállalatok által támogatott média egyes képviselői is aggályokat fogalmaztak meg az évek során azzal kapcsolatban, hogy Gates irányítja a globális egészségügyet, és milyen befolyással rendelkezik az Egészségügyi Világszervezet (WHO) felett.

Lásd a Politico 2017-es cikkét: ⇒

Ismerje meg a világ legbefolyásosabb orvosát: Bill Gates

A média évek óta beszámol arról, hogy a Bill és Melinda Gates Alapítvány a WHO egyik legnagyobb befizetője, az Egyesült Államok után a második, és a világ összes többi nemzetét felülmúlja.

Ez azonban csak a közvetlen hozzájárulásokat méri. A WHO költségvetésének kevesebb mint 20%-át kapja a világ nemzeteinek kormányaitól. A fennmaradó több mint 80% többnyire magánintézményektől és magánszemélyektől származik.

A WHO-nak két elsődleges bevételi forrása van:

a megállapított hozzájárulások (a tagállamok kormányai által várhatóan fizetendő, a jövedelem és a népesség alapján meghatározott összegek) és önkéntes hozzájárulások (a tagállamok által biztosított egyéb források, valamint a magánszervezetek és magánszemélyek hozzájárulásai).

A Bill és Melinda Gates Alapítványon keresztül a kiadások nagy részét a vakcinák fejlesztésére fordítják. Ők állnak a Globális Szövetség az Oltásokért és Immunizálásért (GAVI) szervezet mögött, amely kiegészíti azt, amit a WHO az oltóanyagok fejlesztésére költ.

Ha többet szeretne megtudni Bill Gates globális programjáról, amely túlmutat a bolygón élő emberek beoltásán, és magában foglalja a digitális valutát és a világ bankrendszerének ellenőrzését, akkor ezt a Spiro Skouras által készített videoriportot KELL MEGNÉZNI, amíg még elérhető.

A WHO és Bill Gates új bejelentései, amelyekből kiderül, hogy mi következik ezután

A hét elején Bill Gates bejelentette, hogy mi a terv arra, ami most következik, miután a világ lakosságának többségét arra kondicionálták, hogy féljen a "vírusoktól" és feladja minden polgári szabadságjogát, hogy megküzdjön ezzel a "láthatatlan háborúval" a "globális járványok" ellen.

[Zoli toldalék: Nem félhetünk a számunkra kitalált "hazug vírusoktól" hiszen már a világsajtó beleértve a fösodratú médiát is teli van az igazsággal, hogyan verték át a naiv emberiséget. (A Covid a világtörténelem legnagyobb hazugsága, és Michel Chossudovsky professzor bebizonyítja ezt) ⇒ Szerintem mindenáron a legkevesebb lenne amit tehetünk, hogy azonnal kilépni a WHO kötelekéiből! Putyin ezt időben meglépte. Ebben is kérnénk segítséget javaslatot jó tanácsot! kihez, kikhez, hogyan mi módon fordulhatunk az életterületünkön (ország) a hatékony segítségért.]

Keean Bexte, a The Counter Signal írója jelenti: ⇒

Bill Gates bejelentette egy "GERM" pandémiás csapat létrehozását, amely a szuverén nemzeteket fogja figyelni, és eldönteni, hogy mikor kell felfüggeszteni az emberek polgári szabadságjogait, maszkok viselésére kényszeríteni őket, és lezárni a határokat.

"Egy olyan szakértőkből álló állandó szervezetre van szükségünk, amely teljes mértékben fizetett és felkészült arra, hogy bármikor összehangolt választ adjon egy veszélyes járvány kitörésére. A könyvemben azt javaslom, hogy ezt a csoportot nevezzük GERM-Global Epidemic Response and Mobilization-teamnek" -írja Gates a honlapján. ⇒

"A csapat betegségfigyelő szakértői keresnék a lehetséges járványkitöréseket. Ha egyszer észrevesznek egyet, a GERM-nek képesnek kellene lennie arra, hogy járványkitörést jelentsen be, és a nemzeti kormányokkal és a Világbankkal együttműködve nagyon gyorsan pénzt gyűjtsön a válaszlépésekhez. A termékfejlesztési szakértők tanácsot adnának a kormányoknak és a vállalatoknak a legfontosabb gyógyszerekkel és vakcinákkal kapcsolatban." 

Gates azzal folytatja, hogy a csapat a különböző országokkal egyeztetne, hogy meghatározzák, "hogyan és mikor kell határzárat bevezetni és maszkok használatát javasolni".

"... A hadseregek rendszeresen tartanak háborús játékokat, hogy felmérjék felkészültségüket - ugyanezt kellene tennünk a betegségek fenyegetéseivel is. A legtöbb országban ezeket a gyakorlatokat a helyi közegészségügyi és katonai vezetők vezethetik, a GERM pedig tanácsadóként és felülvizsgálóként működhet. Néhány alacsony jövedelmű ország esetében a világnak be kellene fektetnie e kapacitás kiépítésébe, és szükség szerint forrásokat kellene kölcsönöznie."

Amikor "Bill Gates"-re hivatkozunk, nem egyszerűen egy emberre utalunk, hanem a milliárdos globalisták egész hálózatára, akiknek együtt kell működniük, hogy megpróbálják véghezvinni ezt a puccsot, mivel már a III. világháború közepén vagyunk, és a legtöbb ember még mindig alszik, és fogalma sincs arról, hogy mi is történik valójában.

Globalista összeesküvőtársak a világ leghatalmasabb bankjainak és alapkezelőinek vezetői, mint például a JPMorgan Chase vezérigazgatója, Jamie Dimon, a Blackrock vezetője, Larry Fink, a Vanguard vezetője, Mortimer J. Buckley, és Warren Buffet a Berkshire Hathaway-től, aki a Bill és Melinda Gates Alapítvány egyik legnagyobb támogatója.

Ez a terv, hogy átalakítják a világkormányzatot, összeomlik a pénzügyi rendszer, és a készpénzt központi banki digitális valutákkal váltják fel, és digitális személyazonossági igazolványokat követelnek meg a világgazdaságban való részvételhez, már nem összeesküvés-"elmélet", mert 2019 óta közzéteszik a terveiket, a COVID-19 előkészítése során.

Tömeges zavargások és élelmiszerhiány van előttünk, és ahogyan Kína volt a világméretű COVID-19 reakció tesztpályája, úgy most is Kína a következő fázis jelenlegi tesztpályája.

Ha még nem néztétek meg Altiyan Childs kitűnő leleplezését arról, hogyan kapcsolódnak össze ezek a globalisták, és ki az agytröszt a csúcson, akkor itt az ideje, hogy befektessétek azt az 5 órát, ami szükséges a megtekintéséhez, mert biztosíthatlak benneteket, hogy a csúcson irányító személy nem ember, hanem nagyon-nagyon valóságos.

Készült a:: Pokol a földön írása nyomán

Egyes kiemelések és külalak Zolitól

Hozzászólás  

#6 A WHO VISSZALÉPETT-TÖBBEN MEGTAGADTÁK A SZERZŐDÉSTR Zoltán 2022-06-01 05:22
A magyarok Ármányűző szert tartottak a Kossuth téren

Az USA által beadott módosítások ellenkezést váltottak ki

Brazília kilép a WHO-ból, Oroszország is hasonló lépésen gondolkodik

A „pandémiás szerződés” végleg megszüntetné az államok szuverenitását az egészségügyi rendelkezéseik felett A módosítások értelmében a nem társuló államokat szankcionálhatná a WHO ha nem fogadják el a „segítségét”.

. A Világkormány már létrejött, elfogadása az egészségügyi diktatúrával teljesedni ki:

2022. január 24-én, a WHO Végrehajtó Bizottságában tartott beszédében Tedros főigazgató felfedte az Új Világrend "egészségügyi tervét" a világ számára:

"Az ötödik prioritás az, hogy sürgősen meg kell erősíteni a WHO-t, mint a globális egészségügy vezető és irányító hatóságát, a globális egészségügyi struktúra középpontjában."

És Tedros zárszavai:

koronaigazsaga.eoldal.hu/.../...
#5 Megoldás Bill Gates Rémálmának Megsemmisítésre!R Zoltán 2022-05-10 14:53
Ph.D. Peresztegi Sándor üzenete mindenki számára:

"Erre a cikkre VÁLASZOLOK!:

"Megoldást Keresünk Bill Gates Rémálmának Megsemmisítésre!"

Van megoldás, és ezt közzé is tettük klinikánk honlapján.

biogyogyaszdoktor.hupont.hu/105/covid2022marburgvakcina-a-vilag-leghalalosabb-biologiai-vegyifegyvere

COVID-2022-Marburg-vakcina
ChAd3-MARV GP
(a világ leghalálosabb biológiai vegyi fegyvere)

biogyogyaszdoktor.hupont.hu/105/covid2022marburgvakcina-a-vilag-leghalalosabb-biologiai-vegyifegyvere

Az ellenanyag-komplex bárki számára elérhető ⇒, de regisztráció-köteles.
Üdvözlettel:
Ph.D. Sándor Peresztegi

EU Apostille Jogkörű Független Orvosi Tanácsadó, főigazgató
Telefon: +36-70-413-7492
Dr. Kim & Peresztegi Hungagu Biogyógyászat
Szlovákia 929 01 Dunajská Streda, Malotejedská 539/18.
biogyogyaszdoktor.hupo nt.hu
JELENTKEZÉS kezelésekre - aktuális szabad időpontok

magyarmegmaradasert.hu/kozerdeku/nekunk-irtak/item/6385-z
#4 A WHO mint az Egyesült Államok és a globalisták fegyvere: a szuverenitás lerombolása nemzetközi szabályozásokon keresztülR Zoltán 2022-05-09 07:30
Míg a kutyák (azaz minden ország tudatos polgárai) ugatnak, a karavánok (vagyis a WHO nevű globalista projekt) tovább mozognak és kiterjesztik befolyásukat az államokra. A 22. Egészségügyi Világgyűlést a 28-75 májusban tárgyalja a nemzetközi egészségügyi szabályozások (MDG) szigorítását célzó módosításokat.

A millenniumi fejlesztési célok az egyetlen merev nemzetközi szerződés, amelyet a WHO mind a 194 tagállamának be kell tartania. Még mindig viszonylag enyhének tűnik, de az amerikai kutatóközpontok és a Bill and Melinda Gates Alapítvány (a WHO fő támogatója) által készített pontok valódi rabszolgasággá változtatják a megállapodás végrehajtását, amely fenyegetést jelent a még mindig szuverén államok nemzetbiztonságára nézve. A RIA "Katyusha", hasonló gondolkodású embereink, képviselőink és egyszerűen ésszerű emberek Oroszországban már sok érvet felhoztak amellett, hogy fontos kivonni országunkat a WHO-ból, de sajnos ... a legtetején ezt a problémát még mindig alábecsülik. / nem vették észre.

Részletek:

srbin.info/.../...
#3 Az utca emberét kérdeztük a WHO antidemokratikus kezdeményezésérőlR Zoltán 2022-05-08 11:15
Tudtad, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) 194 tagja 2021. december 1-jén konszenzusra jutott azt illetően, hogy az Egészségügyi Világszervezet alapokmányával összhangban meg kell kezdeni egy olyan egyezmény, megállapodás vagy más nemzetközi okmány megszövegezésének, illetve megtárgyalásának folyamatát, amelynek célja a világjárványok “hatékonyabb” kezelése?

Ez miért jelent problémát?

– A szerződés közvetlen fenyegetést jelent a nemzetek szuverenitására, hogy saját maguk és polgáraik számára hozzanak döntéseket, és mindenütt aláásná a demokráciát. A szerződés nem csak arra hatalmazná fel a WHO-t, hogy a COVID vakcinákat és vakcina útleveleket világszerte előírja, hanem potenciálisan kiterjesztené a szervezet hatalmát arra is, hogy az egész világ egészségügyi politikáját diktálja.

– A szerződés 2024. után a WHO-t feljogosítaná arra is, hogy világszerte cenzúrázza az egészségügyi információkat. Ez katasztrofális lenne, mivel a WHO-nak hosszú története van a korrupció és az egészségpolitikai kudarcok terén, amelyek szorosan kapcsolódnak az összeférhetetlenséghez.

– Amikor a WHO egészségügyi politikája miatt emberek szenvednek kárt, nincs felelősségre vonás, mivel a szervezet diplomáciai mentességet élvez.

– A magánszervezet testületi tagjai nem demokratikus úton, az alkotmányt aláíró országok állampolgárai választják, működését magánszervezetek finanszírozzák és szoros szálak fűzik a gyógyszeriparhoz és annak pénzügyi érdekeltségéhez.

– A szervezet második legnagyobb támogatója a Bill és Melinda Gates alapítvány, amely magánszervezet döntéseit, pénzügyi forrásait és érdekeltségeit illetően szintén nem tartozik elszámolással demokratikus államok polgárainak.

– A WHO fennállása óta több korrupciós ügybe is keveredett, például 2010-ben a sertésinfluenza (H1N1) “járvány” kapcsán, amikor az Európai Parlament vizsgálata kiderítette, hogy a járvány súlyosságát eltúlozták, az adatokat eltorzították és szakértőiket szoros szálak fűzték a gyógyszeriparhoz és vakcinagyártó cégekhez. Az ügyet az Európa Tanács is elítélte és ezt a nemzetközi sajtó is széles körben publikálta.

– Jelenleg az EU és a vakcinagyártók között kötött szerződések 20-40%-a titkosított, erről európai parlamenti képviselők számoltak be több sajtótájékoztatón (pl. Cristian Terhes román EU képviselő – KNP). És természetesen a felvételen elhangzottak csak a felszínt kapirgálják és akár az előírtnál sokkal hamarabb is beiktatásra kerülhet a tervezet.

Nagyon röviden, ez az első alkalom, amikor a globális kormányzás igazán látványosan és bárki számára könnyen demonstrálható módon betette erőszakos lábát a szuverén egyén házának ajtaján, vagy mondhatnánk azt is, hogy elfújta békés, mit sem sejtő lakosok szalmaházát.

Sosem késő téglaházat építenünk, úgyhogy cselekedjünk most és adjuk tovább az információt ismerőseinknek!

A felvétel Youtube-on

www.youtube.com/watch?v=0tJq8SDw07c
#2 Tedros Adhanom, nem orvos, kínai kommunista, WHO-Gates, korrupt, népirtóR Zoltán 2022-05-08 11:11
Ki az a Tedros Adhanom, az Egészségügyi Világszervezet vezetője, aki a Covid-válság idején az emberiség sorsát tartotta a kezében?

Fény derült előéletére, és elég meglepő, hogy Adhanom politikai karrierje a Tigray Népi Felszabadítási Frontban (TPFL) kezdődött, egy terrorszervezetben, amely jelenleg Etiópiát uralja, és számtalan bűncselekményt követett el a lakosság ellen - emberrablásokat, robbantásokat és rablásokat, még az Amnesty International is elítélte évtizedek óta tartó politikai erőszakát.
Van egy elmarasztaló ügyirat, amely azzal vádolja, hogy Etiópia egészségügyi minisztereként valóban népirtó politikát folytatott, több kolerajárvány kitörését eltussolta hazájában és Szudánban, és amellett, hogy nem orvos, Tedros Adhanom elnökölt és részt vett a globális pénzeszközökkel való visszaélés legnagyobb pénzügyi korrupciós botrányában Etiópiában.
Tedros programja szorosan illeszkedik a Globális Egészségbiztonsági Menetrend prioritásaihoz, amelyet a WHO fő finanszírozói és befolyásolói támogatnak: a Bill & Melinda Gates Alapítvány és a GAVI, a Globális Szövetség az Oltásokért és Immunizációért.
De a KKP bábjaként is eladta a világot Kína védelmének nevében azzal, hogy egy gyilkos Covid vakcinával számos halálesetet és tömeges egészségkárosodást okozott. "Népirtásért", "korrupcióért", "emberiség elleni bűncselekményekért felelős", a Nemzetközi Büntetőbíróságon beperelték.

Az Alcyon Plejádok által készített videó


www.bitchute.com/video/w8KV9pfo2h4f/?list=favorites&randomize=false
#1 A meg nem választottak diktatúrájaR Zoltán 2022-05-08 11:07
>World Homicide Organization! - Miközben Jelenleg világszerte szinte "csak" az ukrajnai "háború" uralja a címlapokat 2022. március elején a WHO genfi székhelyén a világjárványok megelőzéséről és megfékezéséről szóló nemzetközi Megállapodásról folytak tárgyalások.

A megállapodás alapja a WHO alapszabályának 19. cikke, amely szerint a WHO Közgyűlése kétharmados többséggel minden tagállamra kötelező megállapodásokat fogadhat el. ...

NÉZD A VIDEÓS MAGYARÁZATOT MAGYAR FELIRATTAL A KÖVETKEZŐ LINKEN:

www.bitchute.com/video/vWHD6OcaIdG5/

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások