Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

Cs2019Oct17

2019. Március 27., Szerda 18:47

Egy tévedés margójára, paraszti ésszel

Írta:  Gavallér János
Értékelés:
(17 szavazat)
Soros itt, Soros ott, Soros mindenütt. A gazdasági gurukat, független makulátlansággal egyetlen egy cél motiváció hajtja, még pediglen a vagyongyarapodás.

Miért lenne kivétel a mi drága honpolgárunk? A tőkegyarapodás csak úgy képzelhető el, hogy befektetések útján – első és legfontosabb szabály, higgy akkor is mikor mások kételkednek elv -, kockáztat bizonyos felesleges úgynevezett alvó pénzt, olyan befektetések keresése, vagy éppen helyzetek előidézése, ahol, és amikor a már aktív tőke, gazdasági vállalkozás a csúcsra járatható.

A helyzet az, hogy jelenleg a világban a szegények, hátrányoshelyzetű emberek felkarolása tűnik legegyszerűbb jövőbeni befektetésnek.

Nincsenek összeesküvés tervek, csak vagyongyarapodási vágyak, ami sajnos mérhetetlen.

Kézenfekvő a logikai következtetés, hogy a humanitárius, ember központú világ érzékeny a sorstársainak tragédiáira. Tehát a világkereskedelmet uraló trösztvállalkozásoknak – miután már a kiaknázható lehetőségek beszűkölni látszanak, a fejlett világ kereslete korlátozott -, egy új eddig figyelembe nem vett piaci szereplő után kellett nézni. Az emberi szeretet-érzékenységet próbálja piacra dobni.

A vagyongyarapodási vágyak kielégíthetetlenek.

A magad sorsával foglalkozz elv a legbefolyásolhatóbb: Tudni illik előidézhető olyan helyzet – leegyszerűsítve migráció, népvándorlás, (helyileg akár bankprivilégiumi törvények alkalmazása) kinek hogy tetszik, ez a humanitárius civil szervezetek pénzelésével, és konkrétan a helyi hatalomkonfliktus mélyítésével, akár gazdasági szankciókkal sújtva, ösztönözhető-, ahol, és amikor felszínre tör a minden mindegy logika. A kétségek közé kergetett élet (közel-keleti, keleteurópai népek) megoldáskeresése előbb-utóbb a működő pénz segítségére szorulnak. Azaz a gazdaságot mozgató tőke, mint ahogy érzékelni véljük, bármikor előidézhet, bárhol olyan helyzetet, ahol a szükségét szenvedő emberek sóhajainak hangot ad, sőt látszólag megoldást mutat fel, természetesen a már meglévő és hatékonyan működő befolyása a világkereskedelmet uraló hatalma útján.

A vagyongyarapodás csak mások nyomorúsága által lehetséges?

Aki, tehát azt hiszi, hogy a Soros „hálózat" adakozik, az téved, mert nincs kidobott pénz, csak befektetés a jövőbe.

2019.03.27.

Megjelent: 582 alkalommal

Hozzászólások  

 
ugyistudodki
#1 paraszti ésszelugyistudodki 2019-03-31 13:57
Az utolsó mondatban van az írás lényege!
"háborúk a zsidók aratásai. Ezekért az aratásokért kell a keresztényeket megsemmisíteni és az aranyaikat magunkhoz venni. Már százmilliót megsemmisítettünk,de még messze nem vagyunk a dolog végénél." (reichorn főrabbi) A világban mindig ez dominált. A haszon és a mégtöbb haszon. Hiszen a "pénzvilág mindkét befutóra tesz, hogy mi és mennyi lesz az áldozat,számára ez teljesen mindegy,de a számlát benyújtja,és azt mindíg a "kis emberrel fizettetik meg. A pénz lobbi a káoszban,anarchiában érdkelt,hiszen akkor feloszthat,elvehet,ölhet,rabol hat minden következmények nélkül. A hatalom a kifosztásban,ölésben, butításban érdekelt,mert a pénzvilág ezt finanszírozza, az IGAZI Tanításokat rejtve tartja,vagy kicsúfolja. Hogy nincsenek egyéni sorsok,hogy minden és mindenki összefügg a másikkal. Ahogy keleten mondják. "Tat Tvam Asi" "Te is én vagyok, Te is Az vagy, Te is Isten vagy" Ha a többség ezeknek Tanításoknak feltudná fogni az igazi értelmét,akkor ez a föld nevű bolygó egy csodálatos hely lenne, míg így csak egy büntető tábor, amit a pénzlobbi üzemeltet.
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 68.6%Austria 1.3%
Romania 5.4%Canada 1.1%
United States 4%Norway 0.7%
Russian Federation 2.8%France 0.3%
Ukraine 2.6%Kuwait 0.3%
United Kingdom 2.1%Switzerland 0.3%
Slovakia 2.1%Netherlands 0.3%
Sweden 2%Australia 0.3%
Germany 1.8%Italy 0.2%
Serbia 1.4%Spain 0.1%

Today: 78
This Week: 1751
Last Week: 3748
This Month: 9093
Last Month: 17670
Total: 2164825

Belépés