20240430
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2023 április 22, szombat

A milliárdosok fedőintézménye, a WHO (*frissítve)

Szerző:

A bevezetni tervezett Új Világrend zászlóshajója, az Egészségügyi Világszervezet gőzerővel folytatja az előkészítő tevékenységet az emberi szabadságjogok maradékának megszüntetésére. Egy éven belül hatályba lépnek a nemzeti jogot felülírni és figyelmen kívül hagyni képes rendelkezések.

WHO logo

Frissítés 2024.02.08.: A WHO aláásta a közegészségügyi intézményeinkbe vetett bizalmat. Áltudományon alapuló kötelező intézkedéseket vezettek be. A probléma pedig az, hogy Tedros igazgató irányítása alatt a WHO lett a dezinformáció legnagyobb terjesztője. Mit akarnak ezek? Például a WHO azt akarja bizonyítani, hogy a vetéléseket a felmelegedés okozza, nem pedig az oltások.

Frissítés 2023.04.24.: Egy jogos észrevétel nyomán jött elő, hogy sokan talán nem értik, miért a WHO kerül megemlítésre, mint az emberiség leigázásra tett kísérlet trójai falova. Valóban, a világhatalomra törekvő milliárdosoknak több hasonló intézménye van. Ide tartozik a WHO mellett az ENSZ, a Világbank és több tucat kisebb szervezet. Az új világrendet szolgálók közül többen felismerték tetteik értelmetlenségét, és belső tapasztalataikat megosztják velünk. Ezekről a média soha nem fog beszámolni, de kisebb videó-megosztó oldalakon megismerhetjük a valódi mozgató erőket, pl. ebből a videóból.

Előfordulhat, hogy valaki fülének ezek a sorok túlzásként hatnak. Általában a jólelkű, másnak ártani képtelen emberek azok, akik nem képesek elképzelni azt, ami hamarosan véres valóság lehet és könyörtelenül meghatározza életünket, hétköznapjainkat. Ugyan, mi végre akarna nekünk rosszat ez a jól csengő nevű szervezet? Amely, sokak hite szerint, az emberek egészségét hivatott megvédeni? Vagy talán mégsem? Nézzük meg közelebbről.

Ami felkeltheti a figyelmünket, hogy a WHO ún. "Pandémia szerződése" (teljes neve: Pandémiamegelőzési, -felkészültségi és -reagálási szerződés) kapcsán tömeges tiltakozások szerveződtek világszerte. Szavazókörzetünkben is indítottak egy tiltakozást, a miniszterelnöknek címezve, a https://citizengo.org/hu/ot/210614-mondjon-nemet-who-pandemia-szerzodesere honlapon és amelyet már több, mint negyedmillió szavazó támogat. 

Minden jogos tiltakozás, így ez is, hasznos, hiszen gondolkodásra késztet. A tiltakozások eredményességét illetően már lehetnek kétségeink, hiszen az államinak álcázott írányítási-uralkodási rendszerek nagyon ravaszul lettek megalkotva. A húsos fazék közelébe helyezettek ritkán kockáztatják meg, hogy - engedetlenségük miatt - a helyükre más éhes száj kerüljön.

Tegyük fel, hogy az adott szavazókörzet "választott" vezetőjéhez eljut a tiltakozó nép hangja. És akkor mi van? Történik valami? Vegyük mondjuk Franciaországot, ahol a nyugdíjrendszer átalakítása ellen tüntetőket a hatalom valamiért nem akarja meghallani. Pedig, eléggé hangosak, és nem csak egy "webes petíciót" nyújtottak be. A WHO államok feletti hatalmának semmissé tételére még ebben az esetben is kicsi lenne az esély. Miért? Azért, mert az Egészségügyi Világszervezet alapszabályának 19. cikke, kimondja, hogy "a WHO közgyűlése olyan megállapodásokat fogadhat el, amelyek kétharmados többséggel történő elfogadása esetén minden tagállamra nézve kötelező érvényűek." Hoppácska.

Van tehát egy szervezet, a WHO, amelynek költségvetését (tehát az alkalmazottak fizetését is) olyan ismert milliárdosok biztosítják, mint pl. Bill Gates. A WHO 2020. januárja óta 782 millió dollár támogatást kapott a Bill & Melinda Gates Alapítványtól. Ezt az ENSZ ügynökséget vállalatok és alapítványok finanszírozzák meghatározott célok érdekében, és nem rendelkezik joghatósággal a 194 tagállam lakossága felett - amelyek felé (legalábbis elvileg) tanácsadói és koordináló szerepet kellene betöltenie. Ez az elmélet.

Nézzük, mi is a baj a pandémia szerződéssel. A szavazókörzetek (népszerű nevükön országok) minden egyes állampolgárára vonatkozni fog - ha úgy akarják. Márpedig akarni fogják. Ugye te sem hiszed, hogy azok, akik milliárdokkal finanszírozzák a szervezetet, nem akarnak majd néhány további milliárdocskát keresni a vakcina üzleten? Dollár százmilliárdokról beszélünk, nem valószínű, hogy lemondanak róla. A hasznot az állami kényszer garantálja, nincs több kibúvó az oltások alól. 

Amint   a   szerződés hatályba lép, nem lesz helye semmiféle vitának vagy ellenkezésnek, a rendelkezéseket végre kell, és végre is fogják hajtani. Orbán Viktor, vagy utódja, szomorú és egyben megértő arckifejezéssel tájékoztat bennünket - és igaza is lesz - hogy nem tehet semmit, nemzetközi kötelezettségünk értelmében végre kell hajtani a WHO rendeletét. Milyen pontokat tartalmaz ez a rendelet?

5. cikkely
A WHO egyezmény a világjárvány megelőzésére, a felkészülésre, a válaszadásra és az egészségügyi rendszerek helyreállítására vonatkozik nemzeti, regionális és nemzetközi szinten.

8. Cikkely
Minden Fél kiépíti és megerősíti szabályozási kapacitásait és teljesítményét a pandémiával kapcsolatos termékek időben történő jóváhagyása érdekében, és világjárvány esetén felgyorsítja a pandémiával kapcsolatos termékek sürgősségi felhasználásra történő jóváhagyásának és engedélyezésének folyamatát.

14. cikkely
II. a. Minden Fél beépíti jogszabályaiba és politikáiba az emberi jogok védelmét a közegészségügyi vészhelyzetek idején, beleértve, de nem kizárólagosan, azt a követelményt, hogy az emberi jogok bármilyen korlátozása összhangban legyen a nemzetközi joggal, többek között az alábbiak biztosításával: (i) minden korlátozás [...] szükséges a közegészségügyi cél eléréséhez, és a legkevésbé korlátozó, amely az emberek egészségének védelméhez szükséges.
(megjegyzés: az emberi jogok védelme értelmében bárkit kényszeríthetnek ún. "védő" oltások beadatására!)

15. cikkely
II. Elismerve a WHO mint a nemzetközi egészségügyi munkát irányító és koordináló hatóság központi szerepét [...] a WHO főigazgatója az itt meghatározott feltételekkel összhangban világjárványokat hirdet ki.
(megjegyzés: nem akkor van járvány ha járvány van, hanem ha egy személy azt mondja - olyan személy, akinek az egzisztenciája néhány milliárdostól függ)

18. cikkely
III. A Felek meghatározzák és a vonatkozó világjárvány-megelőzési és felkészültségi tervekbe integrálják a beavatkozásokat [...], beleértve, de nem kizárólagosan az éghajlatváltozást, a földhasználat változását.
VI. A Felek vállalják, hogy megerősítik a multiszektorális, összehangolt, interoperábilis és integrált One Health felügyeleti rendszereket.

25. cikkely 
I. A WHO CA+ [Szerződés] tekintetében nem lehet fenntartásokat vagy kivételeket tenni.
II. A WHO CA+ tárgyával és céljával összeegyeztethetetlen fenntartás nem megengedett.

A kör bezárult. Amint a tagállamok 2/3-a jóváhagyta ezt a rendeletet, minden szavazókörzetre (=tagállamra) nézve kötelezővé válik.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások