Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

V2018Mar18

2017. Szeptember 13., Szerda 00:56

Segíts Teremtőnk megszabadulni a gonoszoktól!

Írta:  >Zoli
Értékelés:
(32 szavazat)
Bevándoroltatás - iszlámosítás. / Gondolatok az én nézetemből amit már nem tudok magamba tartani. - Már többszöri átgondolkodásom után is szeretném megérteni mit is hoz majd ez a háttérhatalmak által vezérelt erőszakos európai iszlámosítás.  

Valahogy úgy érzem, hogy még az ezt pénzelő és végrehajtató mágnás gonoszok közt sincs meg a teljes megértés, hogy pontosan mikor és mire is használják fel majd ezeket az elemeket. Azt hiszem két táborra szakadt a háttérhatalom gonoszai

Egyik része a már így is a beltenyészetet (rokoni házasságok) gyakorló muszlimokkal folyamatosan telítené meg Európát, olyanokkal kiknek az IQ-juk is már jóval alacsonyabb a fehér európai néptől. Olcsó és alig gondolkodni tudó "munkaerőre" akarja cserélni az európai fehér faj helyett, de ez csoport szemben a másik bandával, a Mi  Kárpát-Medencénket magának akarja megszerezni és csak kevés iszlámmal, csak amennyit ellenkörzésük alatt tudnak tartani és a még szükséges rabszolga munkákra. Viszont ez a bizonyos rabszolgaszükség magyarázatféle sem  állja már meg a helyét és nem is nagyon akar a fejembe helyet kapni hiszen már is ott tartunk, hogy a rohamos műszaki fejlődések végett a mind tökéletesebb robotok gyártása miatt,  már ennyi munkaerőre sem lenne szükség mint a mai nap van (ezt is inkább erőltetve tartják fent). De-hát akkor mire ez az iszlám megszállás? Talán mert az oltások, a mérgekkel dúsított vegyi csíkok, a mérgezett vizek és élelmiszerek nem tették meg az elvárt hatásukat? ("nem a kívánt mérce" szerint haladt előre a népirtás?) A népirtást ezekkel végeztetik el? Az a gyanúm, hogy ezeknek a gonosz pénzes élősködőknek nem a teljes fajcsere a végső óhajuk, hanem az európai fehérfaj kiirtatása ezen terroristák által, majd a végső céljuk lenne csak a nagyon korlátolt tömegű alig-gondolkodó kevert faj megtartása  (rabszolgák) utána a "felesleges" muszlimok kiirtása. Ezt már majd a NATO feladata lesz ugyanis ezt is ők irányítsák.

A másik-része  akik szintén a muszlim fanatizmusra építenek és az európai fehérek közvetlen de ők inkább a minél gyorsabb kiirtását akarják elvégeztetni a bevándoroltatott hordákkal, majd amikor ezek is elvégezték "dolgukat" az ő terveikben is a terroristák tizedelése áll hiszen mit kezdenének velük? A kérdés mikor és hogyan. Számításaik és terveik szerint addigra meglesz a "kellő ok" népirtás végbevitelére hiszen már is az  iszlámellenesség mind erősebb és erősebb egész Európában.  Arra számítanak, hogy a már felhergelt iszlámiszonyattal igazolni tudják a tervezett iszlámnépirtást. Az hiszem itt találkozik a kétféle akarat végső célja csak egyik előbb akarja az egész Európára a másik hasonlóan de ők a Kárpát Medencénket maguknak akarják. Ide tervezik a gondosan előre válogatott fajtiszta gazdag zsidóságot, egy úgynevezett központi kárpátmedencei birodalommal. Hogy hogyan is merhettek egy ilyenbe belevágni az nagyon egyszerű hiszen ezt már kicsiben ki is próbálták, megfigyelték milyen megnyilvánulást - estleges ellenállást válthat majd ki az ilyesmi az érintett emberekben. Hogy ez mikor és hogyan történt?

Történt ez már akkor amikor a  csonka-országi majd az európai a "szabadkezet és védettséget a cigányságnak" maszlagra kényszerítették Európát. Ez lett egy éles próbatétel, ezt vetették be kicsiben, azért, hogy ezen keresztül értékelhessék a már rég megtervezett  "Kalergiféle terv" bevetését. Így bizonyosodtak meg, hogy a cigány-terror szinte minden ellenállás nélkül érte és éri el "sikereit" úgy csonka honban mint Európában. Mindezt megtapasztalva nyugodtan adhattak zöld-fényt a régen kidolgozott "Kalergiféle terv" beindítására. Persze a Kalergi-terv már módosították azzal, hogy a lebutított kevert fajból sem kell az a tömeg ha elvégezték a gonoszok által kitervelt a fehér faj kiirtását illetve a még esetleges nemzeti államnak számító országok megsemmisítését. Nem lesz már szükség annyi rabszolgára mint a régi tervben szerepelt. Most itt tartunk. Vajon sikerül e majd ez nekik pont ahogyan eltervezték, vagy eme gonoszok számításaikban is több hiba csúszhat és nekünk jó lesz vagy rossz? Nekünk csak jó lehet!

Itt jön a képbe azon gondolataim, hogy egy más szögből is megnézzem, vagyis ha a szellemi törvény a KARMA szemszögéből vesszük akkor több javunkra szóló kapcsolatot látok a mai történésekben, de a Teremtői intézkedést (nem ítélkezést) is beletudom építeni az eseményekbe. Énszerintem a mai ellentétek a gonoszok felől abban is megnyilvánul, hogy az egyik része egész Európát akarja ebbe az iszlámosítási tervbe belevenni a mi Kárpát-medencénkkel együtt, a másik pedig  csak nagyon korlátozott mennyiségben engedné be a  muszlimokat ide a Kárpát-Medencénkbe csupán annyit és olyanokat akik már is, de egyenlőre "korlátozott"  nyugtalanságokat idéznek elő, és majd ugyanezeket a számukra kellő időben "aktiválhatnak" a nemzetünk és a tiszta fehér faj irtására. Ugyanakkor mind ezt ellenőrzésük alatt szeretnék tartani. Sajnos ebben nagy szerepet vállalt a jelenlegi magyar kormány is mely azt a látszatot mutatják és sajnos elég nagy sikerrel, hogy magyar nemzeti érdekeket szolgál, közben igazából a közel-keleti és más részekről a zsidóság betelepítésében segédkezik ami igazából a végső cél. Ezt már több helyen leírtam és azt is, hogy bár csak ne lenne igazam. Mivel az orbáni-kormány (is) a háttérben még is végzi a betelepítést, (kötvények stb)  állampolgárságot ad kétes múltú személyeknek akiket a háttérhatalom (cionisták) bármikor "aktiválhatnak" a magyarság és a fehér nép ellen. Így az én meglátásom szerint a jelenlegi kormány sem a magyar érdekeket szolgálják hanem a pénzes háttérhatalom azon részét akik először is a csonka országunkat majd a Kárpát-medencénket akarják megszállni. A Kárpát Medencét akarják a világbirodalmuk központjává tenni és ezt több okból is. "Aki a Kárpát medencét uralja az az egész világ ura", természetes védelmet nyújt, vizeink bőségesek, természeti határok nagyobb biztonságot nyújtanak, gazdag ércekben, energiákban stb. Viszont mivel nekik is tudniuk kell/lene, amit mi tudunk, hogy a Kárpát Medence csak minket illet meg hiszen ezt Mi a Mag népe kaptuk örökül a Teremtőnktől ezért nem hiszek abban, hogy ez bármikor is örökre  elvehető tőlünk. Minden korban visszavettük e területeinket, és most jött el újra az ideje a Kárpát hazánk visszavételre. Szerény tudásom szerint az első visszafoglalást Hunor és Magor tette meg, de mivel az eltitkolt történelmünk miatt már csak bizonyos szálak vezetnek az előbbi időkre is, de az biztos mióta ember él a földön a Kárpát-Medencét a Mi elődeink lakták be és így is lesz a jövőben is. "Mindent vissza"! Úgy legyen!  Hogyan vehetnénk vissza ami minket illet? - Vissza kell fordulnunk Istenünkhöz! Ez az egyik fontos ok ami miatt a billentyűkhöz ültem. Mára már odáig jutottam, hogy nem tudom magamba tartani gondolataimat. Mindenképp kikívánkozik belőlem bármi áron is, még ha ostorozva is leszek ezért akkor is vállalom

Most pedig a Karmáról indulnék ki úgy ahogy amit erről tudok. Erről még táltosaink is tudtak, igaz azt pontosan nem tudom hol foglal ez helyet a teremtésben, talán Isteni figyelmeztetések, hogy figyeljünk tetteinkre? A Karma, ok és okozat egyszerűbben a kiegyenlítődés törvénye. A hindu tanítás szerint kétféle karma létezik rövid és hosszú távú. A rövid az 8 napon belül egyenlíthet, a hosszú pedig még visszatérhet a földi életünkbe. Ha ez így működik egyénekre akkor szerintem ugyanígy érvényes nemzetekre - népekre is.  De akkor ilyen esetben mi a határidő? Kérdem én. Száz év, ezer év, vagy 2000 év? Vagy örök-érvényű lenne a hosszú érvényű? Ezek szerint még visszatérhet a földi életünkbe ami számomra azt jelenti amíg a nemzet él visszatér! Már pedig a Mi nemzetünk él és élni is fog! A turáni Táltosaink sem ÁTKOT mondat ki az utókor magyarságára hanem FIGYELMEZTETÉST vagyis intelmezték nemzetünket mi fog történni ha elfordulunk igaz Istenünktől és ősi hagyományainktól. Az átoknak átformált változatot már ellenségeink találták számunkra. (mint egyik hozzászólónk is írja) Sem őseink sem táltosaink, mágusaink nem átkozódtak. Őseink mindég is hívők voltak a Teremtőnkhöz itt idézném Marton Veronikát: "Nem a Napot, a Holdat stb. imádták hanem a Napban, a földben stb. megnyilvánuló egyetlen teremtő istent[, mondhatnók úgy is, hogy az egyetlen teremtő isteni erőt." - Ezért látom a mai "jelekből", hogy most jön el az idő, amikor a karma visszacsap az ártó (gonosz) hatalmakra. Nem engedi tovább a gonoszságot. Miből vonom le ezeket a következtetéseket? Megpróbálom elmagyarázni.

Akkor előbb nézzük a Hun-Magyarság szemszögéből a karmát. Miért is szenved - szenvedett a magyarság már több mint kétezer éve? Valahol, valamikor nem a természet törvényei szerint kezdtünk el cselekedni ami a Teremtönk útmutatója volt számunka időtlen idők óta. Meglátásom szerint több esélyt is kaptunk, az idők folyamán, de nem éltünk vele. (utoljára Mátyás idejében) Ezért vissza kell tekintenünk az eddigi tudásunk szerinti történelmünkbe. Hol és mikor tértünk le az Isteni utunkról? Mikor hívhattuk magunkra a karma bekapcsolódását? Mert ismerjük be valamiért még is olyan Jézusi szenvedési utat kell járnunk már nagyon régóta. Talán már Taksony idejében kezdődhetett? Géza vagy István idejében? Melyik az a kor amióta meggyengültünk és nem erős, inkább széthúzó lett nemzetünk? Mióta "büntet" bennünket a "sors" ugyanazokkal a népekkel akikkel legyengítettük, kiirtottuk nemzetünk ősi hitét követni szándékozók nagy részét és akik miatt Istenünket is kicseréltük ? (Géza fejedelem valahogy így mondta: Van akkora hatalmam, hogy két Istent is szolgáljak... fia István már csak egyet szolgált a már kicserélt hamis istent a Jahveistféle zsidó-kereszténységet.) Az előző mondatomban a "sors büntet" szóval minősítettem a karmát, így ha az "ok és okozat" szerint nézem akkor az ok indította be az okozatot! Azok lettek az ellenségeink akik miatt elfordultunk ősi Egy Igaz Istenünktől amivel elárultuk nemzetünk ősi hitét és hagyományait. Ez az utóbbi lehetett egyik lehetséges ok az okozatra. - Mivel a magyarok egyetlen Istenétől fordultunk el és ez már nagyon rég történt. Valahol ott ahol kicseréltük "Istenünket" ott kezdődhetett hanyatlásunk amiben szerintem még csak most kezdődik a fordulat számunkra. Az a fordulat amikor az ellenségeink részére is a karma az-az  kiegyenlítődés törvénye működésbe lép, de most irántuk mivel durván megszegték a szellemi törvény szabályait azzal, hogy kíméletlen magyar-irtásba fogtak és még a mai napig is ugyan ez a cél számukra mint 907-ben és előtte is volt.

Bízva bízom, hogy ez a természetellenes iszlámosítás is visszafelé sül el a kezükben? Ennek a jelei is már kirajzolódnak. Nézzük csak sorjában mely jelenlegi országok "estek el" már is az iszlámosítás által:

Az elsők között Franciaország, kinek nagyon sok bűne van irántunk is többek-közt országunk csonkítása, de az iszlám országok ellen is. Mi magyarok soha nem mentünk sem Afrikába sem máshova gyarmatosítani, megölni az ottani embereket nagy-részét, rabszolgákat sem akartunk magunknak, és nem mi irtottuk milliószámra az "indiánokat" sem. Belgium is elesett már fuldoklik a muszlimoktól ugyanúgy mint Hollandia. Az örökös és legnagyobb olykor aljasan hízelgő ellenségünk Németország és Olaszország (Német Római birodalom) már nagyban vergődik az iszlám terrorista áradatban. Emlékezzünk az iszlám hódításokra amikor ezek a hatalmak is ellenségeink voltak akkor is amikor mi az egész Európát védelmeztük az iszlám betolakodók ellen. Még akkor is inkább vagy hátba támadtak, vagy cserbe hagytak bennünket de sokszor a törökkel szövetségbe döftek hátba bennünket. Vagy itt van az ádáz ellenségünk habsburgos Ausztria vezetése. Az is iszlámosodik. De ide sorolnám Svédországot is mert ez is már elveszettnek számít, és ezt is a Karma hatásra értékelem, hiszen mint örökös szövetségeseink és rokonaink hátba szúrtak bennünket elárulták a magyarságot, sőt ma már a svédek fölé emelték az iszlám bevándoroltatottakat. Az úgynevezett szabadelvűség (liberalizmus) maszlag agymosásán keresztül másodrendűek lettek  a svédek is saját  országukban. Angliában szintén hasonló a helyzet. USA sem különb. Ott már a feketék többségben vannak, de nem veszik tudomásul. De sorolhatnánk tovább is.

Mind ezen jelek láttára azt javaslom, ne adjuk fel a reményt mert Teremtőnk velünk van és ha mi is vele vagyunk, akkor segít bennünket úgy, ha mind-többen visszatérünk hozzá és ezzel növeljük a teremtő erőt. Legyen egységes kérelmünk a Teremtönkhöz; segíts minket megszabadulni a gonoszoktól és megszabadulunk. Ezzel nem azt mondom, ha felé fordulunk akkor mindent majd Istenünk végez és Mi karba tett kézzel várjuk az új aranykort... Ha megtaláljuk Istenünket akkor megleljük feladatunkat is, és ehhez semmi más nem kell, mint megtanuljunk szeretni és segíteni mindazon nemzettársunknak akik még segítségre szorulnak.

Tanuljunk újra együtt élni a csodás természettel és a természeti elemekkel, Ismerjük fel nemzettársainkat és segítsük a rászorulókat, szeressük magyarjainkat, de ismerjük fel ellenségeinket és csak annyira és úgy szeressük őket mind amennyire ők szeretnek minket. Védjük meg egymást az ártó gonoszoktól, ne hagyjunk veszni egyetlen magyart sem. Hogy megtaláljuk Istenünket nem kell nekünk sem közvetítő sem pompás fedett épületek elég ha őszintén szólunk - gondolunk Istenünkre aki minket teremtett, mert minden egyes gondolat, kimondott őszinte szó erősíti a Teremtő erőt, így mi magunk leszünk az új aranykor megteremtői a Teremtőnk segítségével.

Ha meglátod a napot szólj felé szeretettel mert mögötte áll a Teremtő erő, ápold és védelmezd a természetet, tekints bizalommal a csillagos égre, csak azt tedd amit te is szeretnél, hogy veled tegyenek, ne félj senkitől és semmitől, (ezt mindég mondogasd magadban) de ne légy túl vakmerő, keresd a fényt ne a sötétséget, figyelj a jelekre, mert mindezek mögött az Isteni erő és sugallat az ami segít néked a teremtésben. 

Ha időm adja még visszatérek gondolataimmal.

 Szeretettel: >Zoli<

Megjelent: 751 alkalommal Utoljára frissítve: 2017. Szeptember 19., Kedd 09:53
Tovább a kategóriában: « Az ősi Boldogasszony tisztelet

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Oldalainkat 299 vendég és 0 tag böngészi

Látogatók

Hungary 67.5%Canada 1.1%
Romania 5.5%Serbia 1%
United States 4.5%Switzerland 0.4%
Germany 3.1%Australia 0.4%
Russian Federation 2.8%France 0.3%
Ukraine 2.8%Italy 0.2%
Slovakia 2.2%Netherlands 0.2%
United Kingdom 2.1%Belgium 0.2%
Sweden 1.9%Poland 0.1%
Austria 1.4%Greece 0.1%

Today: 914
This Week: 6683
Last Week: 7801
This Month: 18477
Last Month: 24043
Total: 1763319

Belépés