20240501
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2018 április 09, hétfő

MIÉP közlemény választás után

Szerző: Nagy Tibor

A Magyar Igazság és Élet Pártja a 2018-as országgyűlési választásokon 14.775 szavazattal a legnagyobb parlamenten kívüli nemzeti párttá vált. A négy évvel korábbi eredmények megtízszerezése összefüggésben van a párt szerkezetében történt változásokkal, a kilenc hónappal korábban történt elnökváltással és a nosztalgiapártból aktív politizáló, érdekképviselő párttá alakulással.

Ugyanakkor nem lehetünk elégedettek ezzel az eredménnyel, mert a nemzetrontó erők, mint a Kádár-diktatúra állampártjának jogutódja, az MSZP és szatellit-pártjai, DK, Együtt, stb., valamint az elmúlt években Soros György pénzén alakult nemzetpusztító pártok, a Momentum, LMP és társaik a beléjük fektetett mérhetetlen pénz révén túlságosan megerősödtek, és ez közvetlen fenyegetést jelentenek a Magyar Nemzetre.

A Fidesz-KDNP, Jobbik, MSZP, LMP, DK és társaik, tucatnyinál kevesebb pártból álló politikai elitet képeznek, az ország minden erőforrását uralják, és egységesen lépnek föl a parlamenten kívüli erők kiszorításáért. Liberális kartellben működik a jobb-bal szövetség a nemzeti radikalizmus kiszorítása érdekében. A Magyar Igazság és Élet Pártja a parlamenten kívüli nemzeti pártok szószólójaként követeli az igazságtalan választási feltételek és a totális médiacenzúra felszámolását. Az elmúlt nyolc évben a MIÉP-nek összesen öt perc jutott a Magyar Televízióban, és ugyanennyi a közszolgálati rádióban, miközben a bevándorláspárti nemzetfelszámoló erők rendezvényeiről gyakran élő közvetítésben számolt be a média, és jelöltjeik napi rendszerességgel jelentek meg a stúdiókban. Az esélyegyenlőtlenség arányait tekintve százezres és milliós nagyságrendben mérhető a mesterségesen létrehozott százalékbeli különbség, ami jelzi a médiaviszonyok kiegyensúlyozatlanságát, a napi gyakorlattá vált törvénytelenséget és igazságtalanságot. A MIÉP médiakutató csoportja már dolgozik az aránytalanság pontos kimutatásán, miután a közpénzből fenntartott intézmények ezt a feladatot elmulasztják, és a tényleges okokat évek óta szőnyeg alá söprik, feladva a pártatlanság, függetlenség és kiegyensúlyozottság törvényben meghatározott követelményeit.

A Magyar Igazság és Élet Pártja a 2014-es eredményei megtízszerezését és legnagyobb parlamenten kívüli nemzeti párttá válását annak köszönheti, hogy a kampány során különös figyelmet fordított a pusztuló vidékre, és hangot adott a falurombolás megállításának, továbbá kezdeményezte a közös érdekérvényesítést, a kistelepülések önkormányzatainak összefogását. Ennek nyomán Nagy Tibor tiszaeszlári polgármester, a MIÉP elnöke levelet kapott Orbán Viktor miniszterelnöktől, melyben azt írja: "A választási kampány során egyes politikai pártok olyan rémhíreket terjesztenek, hogy a kormány a kistelepülési önkormányzatok megszüntetésére készül. Ez álhír, és egyáltalán nem felel meg a valóságnak. Személyesen is fontosnak tartom, hogy minden kistelepülés megőrizze az önállóságát. Ezt támogattam eddig is, és ezt fogom támogatni a jövőben is." Ezt a személyes hangú levelet a miniszterelnök aláírásával tényleges ígéretnek vesszük az elmozduláshoz, a vidékpusztítás megállításához, a mérhetetlen esélyegyenlőtlenség csökkentéséhez.

Ahogy a MIÉP negyed évszázad alatt történelmi párttá tudott válni, mert betagozódott a Magyarság félezer éves szabadságküzdelmébe a Hunyadiak, Zrínyiek, Rákócziak, Kossuth, az 1920-as és 1956-os nemzetmentők küzdelmébe, és korunkban a Magyar Nemzet hosszú távú alapérdekeit egyedüliként fogalmazta meg programjában, úgy a jövőben is a politika alakítójaként törekszik a politika fölötti nemzeti érdekképviseletre. A választásokon több mint ötven párt, döntő részben nemzeti gondolatokkal tagolta szét a parlamenten kívüli erőket. A MIÉP minden résztvevő számára javasolja a következtetés levonását és az erők egyesítését. Nyilvánvaló, hogy nincs szükség több száz eredménytelen pártra, és a számokból az is kiderül, ha a kispártok feladják önzésüket, együtt képesek olyan erővel fellépni, amely a már ma is a legnagyobb pártok tucatnyi élbolyba tartozó MIÉP-en keresztül országosan bele tud szólni a Nemzet ügyeibe.

Hosszú az út a nemzeti sors alakításáig, ám ebben a küzdelemben nem fáradhatunk el. A kampány során vállalt emberfölötti munkáért tagjainknak, aktivistáinknak és segítőinknek, mindenek előtt választóinknak köszönetet mondva most azokat a választópolgárokat szólítjuk meg, akik eddig ezerféle úton reménykedtek a változásban. A változás akkor kezdődik majd el, ha a nemzeti erők egy pártot, egy televíziót, egy újságot, egy népakadémiát, egy magyar kör országos hálózatot fognak támogatni. Mindenkit kérünk a csatlakozásra, Nemzetünk felemelésére. Az eredmények ismeretében annak örüljünk, hogy a legpusztítóbb nemzetellenes erők és a felelőtlen haszonkeresők nem jutottak kormányzati pozícióba, így a továbbiakban is hiteltelenségük felmutatása, szavazóik megvilágosítása és a nemzeti szavazótábor bővítése a legfontosabb feladatunk.

Isten óvja Magyarországot!

Tiszaeszlár, 2018. április 9-én.

Nagy Tibor
MIÉP elnök

Hozzászólás  

#3 Egy MIÉP-re szavazóOlvasó 2018-04-11 15:37
Kedves Nagy Tibor!
Ismét igazolva látom, hogy nem hibáztam, amikor Önökre szavaztam.
Maximálisan egyet értve az összefogással, a nemzeti erők egyesítésével, kíváncsian várom az eredményeket.
Budapestiként keresni fogom a MIÉP fővárosi szervezetének képviseletét, mert szeretnék személyesen is meggyőződni arról, hogy az Ön tisztánlátása mennyire általános a pártban és milyen pontokon tudnék segíteni.

Tisztelettel:
#2 Egy továbbított tanulságos anekdotaR Zoltán 2018-04-10 12:00
Egy továbbított tanulságos anekdotát kaptam az "Áldás rád" címről amelyben László Weixl-Várhegyi által következő lejegyzése olvasható. Idézem:

"Választás 2018
Ez a történet jól példázza, az összefogás hiánya miatti választási eredmény kialakulását:

Iskolás gyerekek táboroznak. A táborvezető demokratikus érzelmű ember, különben is, hadd gyakorolják a gyerekek a politikát. Szavazásra teszi fel tehát a gyerekeket foglalkoztató legfontosabb kérdést: mi legyen a másnapi ebéd?
A szavazás rendben lezajlik. Az eredmény a következő: rántott hús negyven százalék, tojásos galuska húsz százalék, gulyásleves tizenhat százalék, rakott krumpli tizenhárom százalék, mákos tészta kilenc százalék, kelkáposzta főzelék két százalék.

Rendben, akkor legyen rántott hús.

Még mit nem! Hiszen hatvan százalék a rántott hús ellen szavazott! A többség nem rántott húst akar!

Egyesítsük az ellenszavazatokat! Győzzük le a rántott húst!"

Jól van gyerekek. Öntsük össze a tojásos galuskát, gulyáslevest, rakott krumplit, mákos tésztát és kelkáposzta főzeléket. Ki szavaz arra, hogy ez legyen az ebéd?
#1 Választói értékelések az Álmos Király Tv-benR Zoltán 2018-04-10 10:28
180409CN! VÁLASZTÁS UTÁN - Kubínyi Tamás - Álmos Király Televízió www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=Vz5LH4pw4WY

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások