20240501
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2018 október 10, szerda

Majdnem megismétlődött az olaszliszkai tragédia

Szerző: Hunhír.info

Majdnem megismétlődött az olaszliszkai tragédia: feldühödött cigányok támadtak egy vétlen MAGYAR sofőrre Encsen. - Tizenkét évvel Szögi Lajos meggyilkolása után Encsen csaknem megismétlődött az olaszliszkai tragédia.

Információink szerint néhány nappal ezelőtt, október 6-án, délután fél négy körül Encs Fügöd településrészén egy 52 éves helyi MAGYAR nő autója elé egy, az út mentén parkoló gépjármű takarásából egy ötéves CIGÁNY lány szaladt ki...

Az asszony ezt észlelve megpróbálta elrántani a kormányt, de az ütközést már nem tudta elkerülni. A balesetet követően a nő kiszállt a kocsijából és a lány segítségére sietett.

Úgy tudjuk, ezek után a helyi CIGÁNYOK körbeállták, szidalmazták, majd nekiestek a védtelen nőnek, akinek az autóját is összetörték. A nő életét feltételezhetően csak az mentette meg, hogy a bejelentést követően perceken belül kiérkező rendőrök megfékezték a feldühödött cigányokat, majd a hölgyet beültették a rendőrautóba, a gyermeket pedig kórházba szállították.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság megkeresésünkre azt közölte, hogy a sofőrt ért bántalmazással összefüggésben egy 19 és egy 27 éves helyi CIGÁNYTt állítottak elő és hallgattak ki gyanúsítottként rongálás vétség, valamint garázdaság- és testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, majd az Encsi Rendőrkapitányság mindkét gyanúsítottat őrizetbe vette.

FACEBOOK

Frissítve:

A boon.hu. portálnak nyilatkozó helybeliek szerint a magyar nőnek kiverték egy fogát, az autó utasát, a nő vejét pedig fojtogatták. Egy utcabeli asszony sietett az autós segítségére, és igyekezett megvédeni őt a súlyosabb bántalmazástól. A gázolót életveszélyesen megfenyegettek bántalmazói, azt mondták neki, hogy felgyújtják a házát. Az asszony aludni sem mer Fügödön, a lakását éjszaka rendőrök őrzik.

A Facebookon durvább leírás kering a történtekről, ebben azt írják, hogy több fogát is kirúgták a nőnek, az autóját felborították, az utcabeli asszony pedig a saját testével védte az autóst lincseléstől, így ő is megsérült.

Forrás: hunhir.info

kiemelések: >Zoli-tól<


Frissítés:

"sosem lesz békés az együttélés"

Szeles András, a város fideszes polgármestere az Indexnek utalt arra, hogy a bűncselekmény elkövetői romák voltak.

 

"Sajnos ez a szégyenteljes, felháborító, és szomorú eset is azt bizonyítja, hogy vannak olyan emberek a közösségben, akik az általános emberi együttélési szabályokat nem tudják betartani, kivetkőztek emberi mivoltukból és állatias módon viselkedtek, ez a viselkedés pedig mindenféleképpen elfogadhatatlan. Ez a közösség évek óta ott él, és nem várható, hogy a tagjai egyik pillanatról a másikra megváltozzanak. Én abban bízom, hogy akik bántalmazták a hölgyet a lehető legszigorúbb büntetést fogják kapni az eljárás végén. Azt kívánom a sérült kislánynak és a bántalmazott hölgynek, hogy minél hamarabb épüljenek fel testi és lelki sérüléseikből"

 

- nyilatkozta a lapnak a polgármester.

Forrás: propeller.hu

 

Szeles András, a város fideszes polgármestere az Indexnek utalt arra, hogy a bűncselekmény elkövetői romák voltak.

Sajnos ez a szégyenteljes, felháborító, és szomorú eset is azt bizonyítja, hogy vannak olyan emberek a közösségben, akik az általános emberi együttélési szabályokat nem tudják betartani, kivetkőztek emberi mivoltukból és állatias módon viselkedtek, ez a viselkedés pedig mindenféleképpen elfogadhatatlan. Ez a közösség évek óta ott él, és nem várható, hogy a tagjai egyik pillanatról a másikra megváltozzanak. Én abban bízom, hogy akik bántalmazták a hölgyet a lehető legszigorúbb büntetést fogják kapni az eljárás végén. Azt kívánom a sérült kislánynak és a bántalmazott hölgynek, hogy minél hamarabb épüljenek fel testi és lelki sérüléseikből

- nyilatkozta a lapnak a polgármester.

Hozzászólás  

#1 " Megöllek, kutya! "R Zoltán 2018-10-12 09:17
Megöllek, kutya! - hörögte a vétlen magyar autósnak az elállatiasodott, részeg cigány

hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=119567

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások