20240430
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2010 március 07, vasárnap

Figyelmeztetés !!!

Szerző: Charles Sucsan

Fidesz továbbra is közvetetten folytat majd a háttéri szövetségeseinek vazulus szolgálatába.  Ennek megakadályozása egyik legmegfoghatóbb módszere a kis gazdasági közösségek kialakítása, amelyek elkerülik a globalizáció multik és bankárok diktatúráját. Tehát visszavenni a kis közösségek hitelképességét, amit kisajátitottak a multik a leg machiavelsistább eszközökkel. A fenmaradásnak ez a feltétele, mert csak így lehet kivárni ma a nyugati globalizació pénz  és gazdsaági rendszer összeomlását, amelynek megujúlása elkerülhetetlenül keletröl fog jönni a keleti hatalmak világpolitikai irányításának  kezükbe való vételével.

Figyelmeztetés !!!

A választások alkalmával a politikai pártok a legcsiszoltabb strtégiákat vetik be  a közvélemény meggyőzésére, hogy hatalomra jussanak. Ezek közül a Fidesz az akinek már gyakorlata van és ismerik a választóknak hangulatát, amely tudvalevőleg teljesen elfásúlt a nagy pártok nemzetellenes magatartásuk véget, amit törvényhozás igazol.
 Azok közül említve a legfontosabbakat.
 Az EU-ban való belépés, olvasatlanul a szerződés elfogadása, Ugyan úgy a NATO-ban. A kettősállampolgárság ellen való döntés.
A Liszaboni szerződés szintén olvasatlan elfogadása.
A Multi vállalatok kedvező adómentesség.
 A közvagyon idegen kezekre és volt komunistáknak való átutalás ellenérték nélkül, sok esetben  háborús kártérítés ellenébe.
A jogtalan alkotmány módosítása, a Trianoni kérdés teljes elhallgatása.
A kivonulás az ülésező Országházból, amikor egy képviselő kért egy perces megemlékezést a Trianoni Tragédia végett. A leszakitott területi magyarság teljes elhanyagolása, lovat adva a szomszéd országoknak a magyarság elnyomására.A szociális biztositások lecsökkentése, stb., stb. Lehetne sorolni minden olyan döntést, ami igazolja a magyar nemzet telejes tönkretételét  lelkében és gazdasági erejében.

Ennek ellenére a Fidesz tájékoztató hálozatának sikerült félrevezetni a magyarság nagyrészét, hogy  mint Jobboldalinak mondott párt a magyarság érdekeinek szolgálatában áll és ha hatalommal újból megbizzák, kétségtelenül nemzeti érdekeket fog szolgálni. Ugyan akkor szavazó polgárok nem ismerik egyáltalán a Fidesz nemzetközi kulisszák mögött való működését, amivel biztositja az Imprematurát a kormányzásra a nagyhatalmaktól.

Ennek tudatába nem lehetünk naivok: Trianon óta a nyugati nemzetközi közösség nem enged Magyországon nemzetérdekü, vagyis ahogy ordibálja a külföld „nationalista” kormányt.

A probléma pedig az, hogy azt kivánja a magyarság és most már mégjobban, mivel a csőd szélére vitte az országot az Országház.. Ez a nagy dilema az EU kancelláriákban, nem beszélve az USA-át és annak fő partnerjait.

Ha már pedig ez a helyzeti felmérés, akkor érthető, hogy a jobb oldalon megjelent a Jobbik párt, amely meglepő támogatást kapott nemzetérdekü programjával, azaz veszélyes konkurense lett a Fidesznek a következő választások alkalmával.Ennek kivédése érdekében a Fidesz meglepő nemzeti igéretekkel szép lassan eláraztotta a közvéleményt, mint példáúl az elszakított területi magyarságnak sorsásval való foglalkozási akaratát, azzal a hazug ürügyel, hogyha hatalomra kerül, az autonómiákat elfogadják az EU tagság államai is. Ennél egyik  legérzékenyebb kérdés felvetésével és alaptalan igérettel hitegtetni az elszomorított magyarságot az elszakított  területeken és a csonka országban a legalaptomaosabb igéret, amire semmi bizonyíték nincs, hogy ezt az EU  államok magukévá tették.

Tehát az  üres igeretek lasssú elterjesztése megy, amivel sajnos sokakat meggyőznek elfeljtve, hogy a Fidesz az előző kormányzásukban halomra szegték meg igéreteiket és okulva a múltból, ugyan így lesz, ha újból hatalomra kerülnek.

Persze a probléma ki legyen akkor a következő kormány, aki a magyarság őszinte nemzeti érdekeit teszi előtérbe?  Erre sajnos nincs válasz és ezt tudja a Fidesz is, ha csak a Jobbiknak programja olyan vonzó lesz, hogy megérdemli a nép bizalmát. Baloldalon a szocialista eszmék gyakorlatát pedig a szocialista pártok teljesen lejáratták. Magukat  átöltöztetve a liberális kizsákmányoló vad kapitalizmus támogatásával és nemzetellenes politikájukkal. Ebben a realitásba a jövőbe való nézés kétségtelenül  elszomorító és végül is, a magyarság legfontosabb érdeke megakadályozni pusztitását, amit a Fidesz továbbra is közvetetten folytat majd a háttéri szövetségeseinek vazulus szolgálatába.  Ennek megakadályozása egyik legmegfoghatóbb módszere a kis gazdasági közösségek kialakítása, amelyek elkerülik a globalizáció multik és bankárok diktatúráját. Tehát visszavenni a kis közösségek hitelképességét, amit kisajátitottak a multik a leg machiavelsistább eszközökkel. A fenmaradásnak ez a feltétele, mert csak így lehet kivárni ma a nyugati globalizació pénz  és gazdsaági rendszer összeomlását, amelynek megujúlása elkerülhetetlenül keletröl fog jönni a keleti hatalmak világpolitikai irányításának  kezükbe való vételével.
Addigra a magyarságank erre fel kell készülnie, mert a nyugatban való reménykedés csak csalódást okozott a magyarságnak ezidáig és abban való további reménykedés és felsorakozás  a most már világosan látható végpusztálását okozza, mert ezt döntötték Trianon előt, amikor a nyugati hatalmak halálra itélték a magyarságot. Aki ezt nem látja az vétkezik a nemzete ellen.

Ami pedig az autonómiák lehetőségének igéretét illeti jó lenne erre valamiféle igazolást szerezni az idegen hatalmaktól, mielőt felül az elkeseredet magyarság Orbán edig üresnek látszó igéreteinek.

Ha ilyesmire nincs lehetősége, akkor ne higyenek Orbán állításának és jól gondolják meg kire érdemes szavazni.

Charles Sucsan
Montréal, Kanada


Hozzászólások megtekintése a régi honlapról →

Hozzászólás  

#4 torpapa 2012-01-27 00:09
Egy önálló témát is megérne talán, de inkább ide másolom be ezt a néhány másodperces video-linket:

www.youtube.com/watch?v=1Q_971leyh4

Aki ismeri Egely Gyurit, nem fogja viccnek tartani amit 20-40 mp között mond. Ennyit az éppen regnáló hatalom szerepéről és jelentőségéről.
#3 Ithaka 2012-01-26 23:56
20-év telt el a rendazreváltás óta, nagyon sok változás bekövetkezettt, teljesen lepusztult ez a szép kis hazánk Szabad ezt tovább birni ép észel, talán vannak még köztünk igaz magyar emberek akiknek nem tudták elhomályositani az agyát. Igaz vagyontalanok vagyunk, de becsületesek és tiszta gondolkodásuak. Hazudtak a kormányok mert eladtak a háttérnek, az antikrisztus akarja a világot uralni, világ életében mindég túl licitálta magát amiben sorozatosan beletört a bicskája, csak a sok-sok szinespapir gyártásában jeleskedett. Milliókat becsapott vele, most meg a vaygonukat akarja érte, melyhöz a derék kormányaink nyujtanak segédkezeket, hát ilyenek a mi politikusaink-kormányaink, a baloldal 19-a jóbb olda egyhiján 20: Nincs kükömbség köztük, csak azt teheti a jó Magyaz ember, hogy az összeset kidobja soraiból és választ a nép magából vezért. A háttért hagyják magukra, amit föznek egyék meg ök,és a szines papirjukban gyönyörködjenek ök, ne mi hullajtsuk könnyeinket miatta. :o
#2 sound 2012-01-26 23:52
Idézet - Ithaka:
Orbán már az elsö kormányzása alatt eladta az országunkat amikor kihivták Amerikába és diszdoktorá választották 36-ezer Ft-ben került az a vasmadár ami amerikába majdan vissza Magyarországba repitette. Te kis magyar honfitársaim figyeljetek már fel és gyözödjetek már meg, hogy merül is kel fel a nap,végre :D döntsétek már el mitakartok az életetekkel kezdeni, hogy a gyermekeitek ne úgy folytassák életüket ahogyan ti, most meg aztsem tudjátok mi a nemetek, összekavarodott azzal a nemzettel akik kiváltságosaknak nevezik magukat, pedig ISTEN, már akkor is kiüzette a fáraóval öket a becsületes emberekközül a pusztpusztába. :D


"most meg aztsem tudjátok mi a nemetek, összekavarodott azzal a nemzettel akik kiváltságosaknak nevezik magukat,"

Érthetetlen , hogy mi a problémád, hisz hogyne tudnánk, hogy milyen neműek vagyunk. Az Orbán dolgain meg már túl vagyunk és tudjuk, hogyan élünk és mi felé haladunk. Itt csak egy pár ember nem érti, ezek szerint, és az állandóan figyelmeztetni akar mindenkit, pedig már túl vagyunk azon is ami a múlt, s jövőt építjük, ki hogyan tudja és csendben.
Bocsáss meg, de próbálj meg kicsit konkrétabban írni, mert valahogy nem illenek össze a szavaid a mondatokban.
#1 Ithaka 2012-01-26 23:00
Orbán már az elsö kormányzása alatt eladta az országunkat amikor kihivták Amerikába és diszdoktorá választották 36-ezer Ft-ben került az a vasmadár ami amerikába majdan vissza Magyarországba repitette. Te kis magyar honfitársaim figyeljetek már fel és gyözödjetek már meg, hogy merül is kel fel a nap,végre :D döntsétek már el mitakartok az életetekkel kezdeni, hogy a gyermekeitek ne úgy folytassák életüket ahogyan ti, most meg aztsem tudjátok mi a nemetek, összekavarodott azzal a nemzettel akik kiváltságosaknak nevezik magukat, pedig ISTEN, már akkor is kiüzette a fáraóval öket a becsületes emberekközül a pusztpusztába. :D

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások