20240502
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2013 február 25, hétfő

Az udvari bolond...

Szerző: id. Kiss László

Régen a királyok udvari bolondot tartottak, látszólak a király szórakoztatására, de hidd el nekem, sokszor a király a bolondjára hallgatott! Mint a drágán fizetett hivatalos tanács adóira...

Miért? Azért mert amit a bolond bele szőtt mondani valójába szíven találta a királyt, és tudta, hogy a bolondja igazat beszél. Honnan volt neki ekkora tudása, hogy átlátta, pl. az államügyeket, megmondta és irányította valaki? Ennek megítélését rád bízom, bizalommal.

Tehát ha valaki büntetlenül beszélhet az csak bolond, lehet, ma is, mert le van írva, a törvénybe, mint BŰNTETHETŐSÉGET kizáró ok. Bizony. Írom ezt 2013. február 25-én 07:25 óra - KOR!

A kérdés az, lehet e ma irányítani helyzetek alakulását e módszerrel? Lehet. Vannak a valakik, akik erre rádöbbenek és egyetértenek vele ÉS CSINÁLJÁK, de VANNAK OLYANOK, AKIK a kenyéradó gazdit védik, ezért mindent megtesznek, hogy elhiteltelenítsék - egy úgy mond, még nagyobb BOLONDSÁG beállításával.

Aki nem tudja, hogy aki ilyen stílusban ír az a "király bolondja" rá harap a csalira, és erőteljesen támadja, aki az ő királyát támadja.

Nézzétek meg a nyomorultak c. videjót itt:

http://www.youtube.com/watch?v=wsUIWRz_Qoc&list=PLgDkBuvOLh_7Dii1LccYt2o7o0aaGBo88

Továbbiakban azon fogok „filózni" hogy gondot okozzak magamnak - szeretem a piskótát, a baracklekvárost, a véres piskótát nem szeretem . Nem szeretem, ha FORR A DALOM és buzdít a nyaktiló felé sok ártatlant. Mint pl: pont: Itt: http://kaslerarpad.hu/?p=2771 Olvasd el ezt is itt a pont: http://kuruc.info/r/6/108463/

Mesélnek, de ugyan akkor meg is hipnotizálnak. Mire gondolok,- és mit képzelek el? Azt, hogy ha valaki, vagy valakik filóznak valamin, akkor már minősíti, nem fogadja el azt, amibe bele született, ez a természetes, de ez nem jogosítja fel, hogy a természetes rend szabályait betámadva, olyan művet alkosson, emberi érzelmekre hatva, hogy azt megmásítsa. A kimondott szó, jóakaratú szó egy ember közösségben, még akkor is ha az büntet. A fejedelmességben nem is volt probléma, /akadály, gond, baj, kérdés, / mert egy nagycsaládnak tekintették, ezért volt a vérszerződés is . Amit csak frissítettek, amikor feledésébe merült.

De mit tapasztalok most 2013-02-25 –én - meg áll az eszem, látok egy olyan forgatókönyvet szereplőkkel, hogy az érzelmekre hatva olyan hitelessé tegye, hogy minél nagyobb tömeg higgye el.

Itt nézd és lásd pont:
http://www.youtube.com/watch?v=GFGjMPseoFU&feature=youtu.be&t=35m49s

http://kaslerarpad.hu/?p=2790#more-2790

XXII. János pápa - Wikipédia
XXII. János (1244/1249 – 1334. december 4.) uralkodói névvel lépett a pápai hatalom teljes birtokába a katolikus egyház történetének 196. egyházfője. János..."

világnak már régen vége lett volna, ha nem lennének jelen számunkra látható vagy láthatatlan szentek.

További részletek: http://kuruc.info/r/6/108463/#ixzz2Lrytpm3e   ..."   „...az ember a banditának mindig hazudhat, vagy akár jogos önvédelemből ölhet is;  További részletek: http://kuruc.info/r/6/108463/#ixzz2LrzY82k1 ...'   Írja a filozófus/bölcs, bölcsész, bölcselkedő : http://en.wikipedia.org/wiki/Frithjof_Schuon

Frithjof Schuon (/ˈʃuːɑːn/; German: [ˈfʀiːtˌjoːf ˈʃuːˌɔn]; June 18, 1907 – May 5, 1998) was born to German parents in Basel, Switzerland. He is known as a philosopher, metaphysician and author of numerous books on religion and spirituality. ..."/ez böl-csel-ked-ő/

Na kérem – látjuk, hogy egy ember által megfogalmazott IDEÓLÓGIA – majd vallássá degradált dolog hova vezetett – mert bizony egy több mint 600 éve, pontosabban 679 éve halt meg, aki írta - hangzott el idézve! És aki idézte: 15 éve halott. Miért nem vette alapul eszméjének Konfuciuszt vagy régebbi bölcset? Jézust most nem SZABAD említem 2013 évével, - mert a kínai bölcs 2564 éve TUDATÁBA VOLT MIND EZEKNEK! Meg. Stb.
Konfuciusz - Wikipédia
Konfuciusz, kínaiul: 孔子 (Kongzi (Kung ce)); pinjin: Kǒngzǐ; latinosan: Confucius) . I. e. 551-től i. e. 479-ig élt Kína keleti részén, Lu fejedelemségében - ma ...
hu.wikipedia.org/wiki/Konfuciusz

Van egy mondása kb. idézve „amit nem tennék magammal, azt mással sem teszem meg..."
Bővebben itt a pont:
http://www.citatum.hu/szerzo/Konfuciusz
szóval csak röviden és befejezésül azt akartam mondani nektek, hogy ha már el van döntve a helyzet, magas szín-ten - és az fog megvalósulni, érdemes e ezt megerősíteni további ártatlan áldozatokkal kint a csatatéren? Vagy ennek tudatában okosan várni a tudás árnyékában, és ez nem gyávaság ha nem értelem – fegyelmezetten - felelősség érzet ember társaink és testvéreink életéért.
Válassz!

Kelt : Bázakerettye, 2013. február. 25-én

Id. Kiss László
Ui: küldöm az éterbe. ????? nem tudom mikor! YYYY- KOR!
Természetesen mindenki tegye a dolgát...

A rovat további cikkei: « Sziporka Ha kiderül »

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások