20240430
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2014 március 14, péntek

Világforradalom egyetlen kukoricacsőből?

Szerző: Nagykun-Kovács László

Igen, Kedves Olvasó! A csoda lehetséges. Egy kukoricacsőből is lehetséges világforradalmat csinálni. Világforradalmat? Csak egy kukoricacsőből? Hogy a csudába kell azt megcsinálni? Úgy, ahogyan a híres latin-amerikai Kukoricaisten megszüli a gyermekeit.

Világforradalom egyetlen kukoricacsőből? (A Kukoricaisten hogyan szüli meg az Ő gyermekeit)

avagy

Mindennapi Mátyás Királyunkat add meg nekünk ma!

Ha a Kedves Olvasó letölti és tegyük hozzá: feltétlen el is olvassa szösszenetünket (itt töltendő le és el is olvasandó, mert általa szabadul meg a világ), akkor megértheti, hogy a HOGYAN IS MŰKÖDIK A TÖMEG­HIPNÓZIS, AZAZ A MAI NAGY­POLITIKA BOSZORKÁNYKONYHÁJA. S még azt is elmondom, hogy mi az ellenszere, azaz hogy hogyan lehet legyőzni.

Ugyanis Mi, magyarok, valamennyien a Szabadság, azaz a Világszabadság gyermekei vagyunk. A Kuko­ricaistené. Mindez lehetséges. 120 perc alatt. Lehetséges a világot mindössze ennyi idő alatt meg váltani, azaz 120 perc alatt világforradalmat csinálni.

Nagyon is lehetséges, bármennyire abszurdnak tűnik is az ötlet. Ugyanis a Kukoricaisten nem hiába­valóan szüli az ő gyermekeit nekünk, a kukoricacsöveket, hiszen mindennek, így ennek is célja van a Teremtett Világban. Rendeltetése. Hogy mi – ezeket a csöveket elfogyasztván – is az Ő gyermekei legyünk, a Világszabadságé. Ugyanis ez a Kukoricaisten nem más, mint a mi Tollkoronás Jézusunk. Csak náluk nem a búza dukál, hanem a kukorica, annak a sikérje minősül Jézus testének. Abból szabadul fel a fény.

Van a világban egy vallásalakulat, amely gyűlöli a természetes fényt, ezért a saját gyülekezőházaiból[1] száműzte azt. S hogy adót hajtsanak a világ minden népétől, kitalálta, hogy az ő gyülekező házaikat bevásárlóközpontok és filmszínháztermek alakjában elterjesztik az egész világon. Az olyan találka­helyeket, ahová az Igazság Napjának fényét be nem eresztik, csak a Műfényt. S eladják nekünk, kívül­állóknak a nagy semmit, eladják nekünk az ő álmainkat, hogy úgy gondoljuk, hogy azok a mieink. S mellesleg így a filmvásznakra festik azt a világot, amelyben ők maguk szeretnének élni.

A Nagykun-Kovács László által feldolgozott eredeti olvasmány teljes részletei LETÖLTHETŐ PDF →

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások