20240501
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2014 március 27, csütörtök

Visszatérnek az elszakított területeink

Szerző: Nagykun-Kovács László

„Kinyílt a mennybolt, zeng a hadak útja, Csaba királyfi gyűjti táborát. Szűnik az átok, kiapadt az útja, szívünkön égi öröm szárnyal át..."

Immár biztos – Visszatérnek az elszakított területeink (győzött a forradalom)

„MA SIKERÜLT AZ, AMIT MINDIG IS AKARTUNK, VISSZATÉRT AZ A KINCS, AMELY MINDIG IS MIÉNK VOLT, ÉS AMIRŐL SOHASEM, A LEGRÖVIDEBB IDŐRE SEM MONDTUNK LE…..

szentkorona

  1. 1.sz. ábra. A magyarság szeme fénye, amely megdöbbentően hasonlóan tért haza a ma visszaérkezett ezüst kincsekhez. Hogy legyen hitünk.

Kiszabadult a szellem a palackból. (A hírügynökségek nem is merték szó szerint idézni, a be­mondónak elcsuklott a hangja a meghatottságtól) 2014. március 26-án kevéssel ebéd után rendkívül sajtótájékoztatón hangzott el az a varázsige,

  • amely torkunkra való fagyasztása hazánk 1944. március 19-i megszállása óta minden – egyébként jogalap nélkül uralkodó - zsarnoki hatalom legfontosabb célja volt,
  • amely mindig is a lelkünk mélyén volt, amelyet sokáig nemhogy mondani nem volt szabadott, de még csak gondolni sem rá,
  • amely régóta várt gyógyír sokat szenvedett népünk minden lelki s testi bajára,
  • amely feltámasztja a nemzetünket:

„MA SIKERÜLT AZ, AMIT MINDIG IS AKARTUNK, VISSZATÉRT AZ A KINCS, AMELY MINDIG IS MIÉNK VOLT, ÉS AMIRŐL SOHASEM, A LEGRÖVIDEBB IDŐRE SEM MONDTUNK LE…..HA EGY ORSZÁGNAK VAN EREJE ÉS TEKINTÉLYE, AKKOR KÉPES VISSZASZEREZNI AZT, AMI AZ ÖVÉ.

Seuso-kincs

Erről a varázsigéről mindenki tudhatja, hogy Isteni jel: – igaz most a Seuso-kincsekre vonatkozik, de mindenki tudja, hazafias s idegen szívűek egyaránt, ez virágnyelven a Magyar Szent Korona üzenete:

Minden magyar szemefénye, Koronánk sok-sok drágaköve, azaz az elveszített területeink, hamarosan visszatérnek. 

Győzött a forradalom, amely akként összegezhető, hogy ha a magyarság annyi jogot kap, hogy egyenlő lehet minden más néppel, akkor azonnal kiviláglik dicsősége.

-          Megjósoltuk, hogy a metró-4 megnyitása világforradalmat szül. Pénteken nyílik a metró, piros-fehér-zöld zászlók fogják a hétvégén beborítani Budapest köztereit, akárcsak 1956-ban.

-          Megjósoltuk, hogy ha meglátjuk Csaba királyfi csillagösvényét, akkor meglátjuk majd az elcsatolt területek visszatérését is.

Íme Csaba királyfi csillagösvénye. Mától immár a nemzeté. Székely testvéreink elkezdhetik hímezni selyemlobogóikra. Ímhol hamarosan meglátjuk elveszett drágaköveink visszatérését (Árvaság, Felvi­dék, Kárpátalja, Erdély, Pártium, Csángóföld, Kelet-Magyarország, Bánság, Délvidék, Muraköz, Őrvidék, is. S Olaszországtól visszakapjuk Ravennát is.). Hamarabb, mint gondolnánk.

 precessziós évkör 

 

LETÖLTHETŐ BŐVÍTETT VÁLTOZAT és válaszok A SZERZŐTŐL:→

Hozzászólás  

#12 Visszatérnek az elszakított területeink?Remete 2014-04-14 05:08
Bár úgy lenne! De semmi jelét nem látni egyelőre.
#11 FélreértésZoli 2014-04-01 06:53
Kedves Erzsike!

Sajnálom, hogy félreértés történik köztünk. Valószínűleg a kifejezésemre lehet fogni. Én azért vontam vissza mert egyesek már egymást vádolták a MVSz. vezető végett. PM csak közvetve lett említve! Tehát nem P Miklóst védtem hanem a megosztás ellen léptem fel. Nekem semmi ismeretem nincs a MVSz tagsági létszámáról, tagja sem vagyok, de tevékenységük figyelmem alatt van. Ha tájékozódni akarok olykor elolvasom postaimre.hu-t is de az keveset tud rám hatni a megítélésben.

UI Azért próbáljunk mindég a témánál maradni. Ha egy cikk vissza lett vonva, azt ne tárgyaljuk egy olyan másik cikk alatt melynek semmi köze az ügyhöz. Olvasóinkat megzavarja.

Szeretettel: >Zoli
#10 Magyarok és zsidókERZSI 2 2014-04-01 05:28
Kedves Kerion!

Tetszenek a hozzászólásaid, tényleg. És most is igaz amit írtál. De nem jól értelmezted azt, hogy "zsidók lesznek [A] magyarok". Ők, sohasem lesznek magyarok, csak kifelé, a világ felé. Ennek a (már nem is nagyon burkolt) célja, hazánk, (még nagyobb léptékben a Kárpát-medence) megszerzése.
Minden jel arra mutat, hogy itt hamarosan királyság lesz az államforma. Mi pedig kisemmizett magyarok leszünk a saját hazánkban.
Ne legyen igazam!

Szeretettel: Erzsi 2
#9 Visszatérés...ERZSI 2 2014-04-01 04:45
Drága Zoli!

A következőket írtad most: „ha a nemzet megosztását érzem benne azokat kiselejtezem kíméletlenül vasseprűzöm.”
Elég érdekes ezt tőled olvasni, azok után hogy milyen vehemensen védted az MVSZ-vezetőt a mielőtt törölted a cikket!

„Mindenkinek lehet véleménye bármilyen nemzeti szervezetekről de ne feledjük azokban a szervezetekben is nemzeti testvéreink vannak ott akik támogatják vezérüket.”
Van igazság abban amit írsz, de tudtommal az ominózus cikk alatt senki sem írt a nemzettestvérei ellen. Csak Patrubányról volt ott szó. Bár az elég szomorú ha a nemzettestvéreim nem látnak tovább az orruknál.

„Ha nem tudjuk állításainkat alátámasztani akkor ne verjünk éket sem. Ha van bizonyíték én leszek az első aki megjelenteti.”
Tévedsz, én igenis alátámasztottam az állításaimat, a beszúrt linkek alatt olvasható bizonyítékokkal! Az MVSZ irományaiból pedig kilóg a pata. Észre kellett volna venni. De ha a te szemed előtt nem dereng fény, nem ébredsz tudatára tényeknek, arról én nem tehetek.
Szerinted én éket verni jöttem ide?! - De felőlem, gondolj amit akarsz.

Én tisztelettel írtam, és azzal a céllal hogy felhívjam a figyelmet az érem másik oldalára. De köszönet helyett én csak sértő szavakat kaptam tőletek. Egy ostoba fröcsögőnek, sértegetőnek viszont megköszöntétek a szájtépését. Tudom hogy igazam van, és azt is hogy egy oldalon állunk, de az előbbiakből egyértelműen az következik, hogy más az útunk. Béke veletek.

Erzsi 2
#8 Magyarok és zsidókKerion 2014-03-31 21:10
A kárpát-medencei zsidók nem lesznek magyarok - sajnos. Mert ha azok tudnának lenni - természetesen nem a külsőségekben hanem belsőleg - akkor már nem is beszélnénk róluk. Hisz akkor meg sem lehetne különböztetni őket önmagunktól. Ugyanis az egyik szeretetelvű ember dettó olyan mint a másik szeretetelvű ember. EGYként rezeg attól függetlenül hogy milyen származású, vallású ecetera.
Ehelyett azt látjuk - persze nem véletlenül - hogy egyre nagyobb a kontraszt, élesebb a határvonal az un. magyar és zsidó lélekminőség között. Ez azért van mert a magyarrá/madárrá válni tudók felül-emelkednek a még regnáló vaskor végi illúzión. Azok pedig akik zsidóvá lettek vagy belsőleg elzsidósodtak még jobban a matériába préselődnek. Az egyik oldalon a most még "valakik" vannak míg a másik oldalon a most még "senkik". Ez a sokat emlegetett ocsú/búza - Széth-választás.
Ne legyen kétségünk afelől hogy ez a 2 rész/szer külön lesz választva - a Teremtés már csak így működik minden egyes korszakváltáskor - pláne világévesnél. A magyarok által képviselt lélek-minőség az ami az aranykorra "termett". A zsidók - hacsak nem lesz belőlük "senki" magyar - nem érnek el semmit a Kárpát medencei foglalással. Tehát előttük csak egy lehetséges felemelkedő út van. A legkésőbb az utolsó végidei pillanatban való főnix-madárként/madarként/magyarként való feltámadás a földi pokolból/illúzióból. Ha ez nem történik meg akkor elválnak útjaink.
A "feltámadt" magyarok szeretetelvű belső átalakulása elhozza azt a magas belső rezgésszintet amellyel már mindent át lehet vészelni - lelkileg és testileg is. A földi ember - elviekben, de a gyakorlatban is feltételekkel - arra is úgymond "evolucionizálva" van hogy fizikailag is átéljen minden egyes drasztikus fél vagy egész/13 vagy 26 ezer éves precessziós változást. A magyarok ennek nem csak a tudói hanem a végrehajtói is.
#7 a cikrölZoli 2014-03-31 16:14
Kedves Erzsi 2

A cikkhez nekem csak annyi közöm van, hogy jóváhagytam és felszerkesztettem. A többit a szerzővel kell megtárgyalni.

Ami pedig a már visszavont cikkeket illeti vagy ha a nemzet megosztását érzem benne azokat kiselejtezem kíméletlenül vasseprűzöm. Mindenkinek lehet véleménye bármilyen nemzeti szervezetekről de ne feledjük azokban a szervezetekben is nemzeti testvéreink vannak ott akik támogatják vezérüket. Ha nem tudjuk állításainkat alátámasztani akkor ne verjünk éket sem. Ha van bizonyíték én leszek az első aki megjelenteti. Ki nem szeretné megmenteni az estleges elvakított testvérünket.

Szertetettel: >Zoli<
#6 VisszatérésERZSI 2 2014-03-31 15:52
Kedves Zoli!

A cikk jó (és a hozzászólások is), de egy lényeges dologgal nem árt tisztában lenni: A környező országoknak nem áll érdekében a területeinket visszaadni, nekünk pedig nem áll módunkban azokat visszavenni. Hogy mégis visszakerülnek (vagy visszakerülhetnek,) a mögött zsidó érdek áll. Változás lesz, ami a Kárpát-medencében élőket egyaránt érinti. Nekünk azonban nem sok hasznunk lesz belőle, amennyiben onnantól a zsidók lesznek [A] magyarok. Javasolom rendszeresen olvasni Posta Imre oldalát és az MNA-t.

Más.
A jobboldal erősen megosztott. Csak pár olyan orgánum van amely tényleg a magyarság érdekeit tartja szem előtt - Posta Imrén kívül ( magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php ) csak az MNA ( jovonk.info/ www.hidfo.net/ ). Az összes többi szervezetbe befészkelte magát a zsidó. (A legtöbb szerveződést eleve zsidók kezdeményezték, lásd, ilyen a JOBBIK.)

Üdv. Erzsi 2
#5 Bázakerettyeszpartakusz 2014-03-30 15:22
Szevasztok !

Na mit mondtam - írtam ami a mienk az nem lehet másé
írom ma azaz 2014 március 30-án 14.20 - KOR! NEKTEK KÜLDÖM A RÉGI VERS FORMÁM
ID. Kiss László
MÁR NEM FÉLEK

4 éve | 14 hozzászólás

SEMMISEM AZ AMINEK LÁTSZIK, ÍRJÁK,MONDJÁK ÉS SULYKOLJÁK.



A TUDATLANSÁG= FÉLELEMMEL



MOST ÉRTEM EL AZT A SZINTET AMIKOR NYÍLTTÁ VÁLHATOK



MA 2009. DECEMBER 21-ÉN 04:56 -ÓRAKOR AMIKOR ÍROM-E SOROKAT

EGY ŐSRÉGI MAGYAR SZOKÁS ELEVENEDIK MEG, A FÉNY NAPJA A FELVILÁGOSULÁS...



EZÉRT TETTEM KI FÉNYKÉPEMET IS, MERT TUDOM, HOGY AKI KÍVÁNCSI RÁM ISMER, AKKOR MEG MINEK JÁTSSZUK A TITKOLÓZÓDÓZIST ...



szeretettel: id. Kiss László 8887. Bázakerettye Petőfi u. 7.



...egyik versemmel köszöntelek bennetek:



Szerző Üzenet
spartakusz
cs okt 29 2009, 04:03 Jelentés Szerkesztés Idézés
Regisztrált tag #6
Regisztrált: cs júl 23 2009, 06:30
Üzenetek: 136
Sziasztok!

Folytatom életem-élesben írásom, ahogy látom megújult a felírta a monitoromon:
Kárpát-medencei kerekasztal címen - jó és találó, eredeti elgondolásom helyet - így kezdem:

Tudom, hogy MAGYARORSZÁG FELTÁMAD.

Magyarország feltámad és élni virágozni fog,
Régi dicsőségében ragyogja be a teret a mindenséget,
Hiába mondják és írják, nem akarják látni nagy magyarországot,
Hát így nem is kisbetűvel naggyal lesz írva az égre.

Szeretlek hazám MAGYARORSZÁG,
TE CSODÁS GYÖNYÖRŰ ORSZÁG,
MÁR NEM FOGUNK KÖNNYEZNI,HA RÁD GONDOLUNK.
Te feltámadott ország.

Most már szúrós a tekintetünk, mert felébredtünk.
Nem tudta kinevelni belőlünk az alja nép,
HAZASZERETETÜNK.
Szeretlek hazám MAGYARORSZÁG.

Te csodás gyönyörű kagyló KÁRPÁTOM,
Kagyló ki benne az élet indult el útjára,
Visszatérek hozzád, mert szeretlek,
Tiszta szívből, teljes odaadással.

Életem is feláldozom érted,
Te gyönyörű tündéri csodás ország,
Tömörülünk, és szent koronánkat,
Méltóan most a fejedre helyezzük.

Bázakerettye 2009. október 29.-én, 03.00-órakor...


szeretettel: spartakusz...


spartakusz
#4 Húsvét-i madar-emberKerion 2014-03-30 10:50
A Húsvét szigeten/Rapa Nuin a mai napig él az un. madár-ember/magyar-ember kultusz. Ez a hagyomány arról szól hogy - oda-vissza versenyt úszva - ki az a fiatalok közül aki először épségben hoz el egy madár-tojást az un. madár-sziget sziklazátonyáról. Akinek ez sikerül az lesz a megkülönböztetett státuszú "Madár-Ember" - nemzetségének törzsfőnöke pedig az egész sziget spirituális/szellemi vezetője abban az évben.
Tehát a magyar-ember-ség/madár-ember-ség a bolygó másik felén is dívott/dívik - azaz globális volt. A tojás, a gyöngy vagy a kavics - ami ilyenkor átadatott, meg-SZER-zésre került - mindig is a spirituális égi tudás és képesség jelképe volt. Ami a Húsvét szigetieknél a tojás, az az etruszkoknál /a sírok falfreskóin/ a fehér kavics, a Magyar Szent Koronán pedig az igazgyöngy /a Pantokrátor ujjai között/. Ez a tudás-jelkép az ami az arra érdemesnek - átadásra kerül.
Persze a Teremtés/Teremtő által átadott mérhetetlen tudás és képesség csak a szeretetelvűség révén elért magas belső rezgés-szinttel érhető el. Ehhez az átalakuláshoz pedig elengedhetetlen az un. "földi pokoljárás" melynek folyamodványa a főnix-madarként/magyarként/magyar lélek-minőségű emberként való feltámadás/újjászületés. Tehát a körülöttünk lévő "pokolban" - kiégetve magunkból a fölös salak-anyagot - megtisztulva születünk immár újjá még ugyanabban a testben.
Mindez a "pokoli" illúzióban csak úgy mehet végbe/folytatódhat/érhet célt hogy immár sEnkik vagyunk és Nin/cs/HU/o/rszág-unk sem. Paradoxon de a valódi "kincs /az/ ami NINCS - vagyis szó szerint a "nincs"telenség. Nem véletlenül rendelkeznek már egyre többen a magyar lelkületű emberek ezzel a szakrális "nincs"-csel az illúzió minden területén. Ami persze valójában a "MindEn" - mert ez teszi lehetővé a testi-lelki megmaradást és persze a magasabb rezgéskiterjedésű aranykorba való zökkenőmentes belépést is.
#3 Őszinte Köszönet KERION-nak!!!!Dobrova Éva 2014-03-30 09:04
KERIONNAK Nagyon Köszönöm Mindkét hozzászólását,mert rámutat arra,amit nagyon kevesen-de Hála Istennek,és annak a tudásnak amit naponta magunkévá teszünk olvasással,és más úton-egyre többen tudunk!!!Mert a MAGyar a TUDÁS,és SZER-ETET Népe,ha tettszik,ha nem.Mindent visszavezethetünk CSODÁLATOS,EGY-EDÜLÁLLÓ ANYANYELVÜNKre,amit nem csak beszélni,hanem ÉRTENI kell! És EZ AZ,AMIT CSAK AZOK TUDNAK,AKIK nem a megtapintható,kitapintható szemükkel, hanem a SZIVÜKKEL ÉREZNEK!! Ehhez kérem a Mindenható Segits!!!-Ég-ét.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások