20240428
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2018 május 06, vasárnap

Bűnöséggel vádolható-e a MIÉP?

Szerző: Bejan Angelica

A MIÉP sokadik alkalommal kezdeményez egyesítő, összefogó lépéseket a háttérhatalom által megteremtett nyomorúságos körülmények megoldása felé.

Például a múlt évben a MIÉP elnöke Nagy Tibor történelmi összefogásra szólította fel a civilszervezeteket, mozgalmakat, a kis pártokat és a magyar embereket, hogy közösen, együttes erővel végre elkezdjük az építő munkát a hazánkban, de nem csak hogy süket fülekre találtunk, hanem még szemrehányást is tesznek nekünk, hogy semmit nem teszünk a hazánk érdekében. Nem jelenünk meg sehol, nem veszünk részt semmilyen tevékenységben és még csak nem is lehet velünk találkozni. Amikor pedig megjelenünk és a cél mögé állunk, akkor nem kellünk, mert bűnös párt vagyunk? „Szélsőséges"?!

Miért is?

Vajon a MIÉP-nek köszönhető-e a devizások problémája, amikor is a MIÉP volt az egyetlen párt, aki tiltakozott az önfeladó feltételek ellen, melyeket az akkori kormány és a parlamenti pártok megszavaztak, eladósítva ezáltal a magyarságot?

Vajon a MIÉP bűnrészeséggel vádolható-e, Hazánk eladósítása és kifosztása miatt, amikor a MIÉP volt az egyetlen, aki nem csak a szavát emelte fel a rablóprivátizáció ellen, de harcolt azokkal, akik idegen kezekre adták az ország vagyonát? Ma is ott ülnek a parlamentben kifosztóink, és utódszervezeteik. Lelkiismeretfurdalás nélkül folytatják az elődeik által elkezdett leamortizáló munkát, de most már nem csak az ország maradék vagyonának lenyúlásán fáradoznak, hanem a társadalmunk züllesztését, megbetegítését halálát készítve elő, hogy hely és tér keletkezzen az élősködő parazitáiknak. Ezt is előre jelezte Csurka István, de nem hittek neki, miképpen nekünk sem hisznek.

Mit mondanak az egyes emberek? „Ez a MIÉP már nem az a MIÉP"?! De mi azt mondjuk, pártok jöttek és mentek, szervezetek alakultok és eltűntek az emberek pénzével és vagyonával, miközben a megkárosított családok, a magyarok maradtak és még jobban nyomorognak. Az ő „rendszerváltozásukból" csak az áruló elitjeik, nomenklatúráik gazdagodtak meg, a magyarság döntő része vesztese annak! A MIÉP azonban itt van, a párt mögött lévő mag-igazmagyarokkal, mint magvak a nemzet feltámasztására.

Senki nem dobhat ránk követ, hogy nem teszünk semmit, hiszen éppen azok fojtogatnak minket, akiket a félrevezetett szavazók tömegei,- sajnos elég sokan,- az ország élére helyeztek, a parlamentünkbe juttattak.

Bűnöséggel vádolható-e a MIÉP? Miért is? Vajon nem a civil szervezetek,- és százszámra megalakított különféle álmegváltó alakulatok-pártok hitegették valamennyiünket azzal, hogy megalakulásukkal megoldják az önök deviza problémáit méghozzá jó nagy pénzekért? No és milyen eredményeket mutattak fel?! Hoztak-e végleges megoldást az ön/önök helyzetére? Nem hinném, mert ha lenne bármi javulás, akkor semmi szükség újra meg újra az utcára menni.
Nem kellenek pártok? Rendben van, szerintünk sem kellenek! Közel négyszáz álmegváltó kamupártot alapítottak a választások előtt. A parlamentünkben tenyésző háttérhatalmi pártok nagy örömére,- és segédletével! Ezzel bebetonozva a helyeiket az Országgyűlésünkben!

A választás előtt elhunyt Rozgonyi Ernő közgazdászunk a legutóbbi fórumunkon mondta, a háttérhatalom nem azért tud sikeresen működni, mert okosabb bármelyikünknél, hanem azért, mert hagyjuk magunkat butitani és kihasználni.

Az „új világrendjük" főnökei teljességgel átlagos képességűek! De mivel elképesztő pénzekhez jutottak a pénzerkölcstelenség minden módszerét használva,- megkeresik, és alkalmazzák a legjobb képességű „szakembereket" hatalom-szolgákat aljas terveik végrehajtásához! Természetesen ezek is erkölcstelenségre nevelt „hatalom-tudósok", akik sok pénzért bármilyen aljas terv megvalósítására hajlandóak!...

Csak gondolkodnunk kellene! Nyilvánvalóan önállóan gondolkodni, és észre venni azokat az eszközöket, amelyeket ellenünk az emberiség ellen használnak, akkor rájöhetnénk végre, hogy nincs szükségünk az irányításukra. Elhitették az emberiséggel, hogy nekik,- csak mert pénzük és a pénzük révén hatalmuk van, igy joguk is az irányitás átvételre és a rajtunk való uralkodásra. De nekünk nem kéne eltűrni a kényük kedvük szerinti irányitást. Változtathatunk rajta, de ehhez fel kell nőni. Alkotmányos ellenállás? Nos, ellent lehet állni, de az a töredék létszámú ember, akik tegnap az M1TV székháza előtt dekkoltak nem viszik semmire, és éppen úgy eltűnnek a süllyesztőbe, mint bármelyik másik szervezet. Hogy miért? Mert a szervezőjük intelligenciája felülírható abból, ahogy hozzáállt a jelenlétünkhöz, a MIÉP megjelenéséhez...

Angelica Bejan, a MIÉP-TV szerkesztője.

(Kiemelések >Zoli-tól) .

 

Hozzászólás  

#7 Válasz Józan Paraszti ÉsznekAnna 2018-05-10 17:18
Valóban lehangoló, különösen az emberek nevelésének kudarca. Fővárosi lévén, úgy gondoltam hátramaradt időmet csendben,nyugalomban töltöm le falun. Mindig jó véleménnyel voltam a dolgos vidéken élőkről, akik reggelre többet dolgoztak már, mint a városi ember egész nap. Piacokon vásároltam, s nagy tisztelettel néztem az öreg nénik,bácsik bögös ujjait, amikkel oly szeretettel rakosgatták az áruikat, mert tudták mennyi munka van mögötte. Nos, vidéken, aki egyáltalán tart állatot, a tartásra vonatkozólag szinte semmit nem tart be. A pénzért adott illegális kecsketúró például sokunkat betegített meg. S elnézés helyett fenyegetés volt a válasz, miszerint a fél falut rám küldik, ha ezt hangoztatom. Törvény tisztelete, jogkövető magatartás majd mindannyiból hiányzik, az erősebb eb alapú hozzáállás, a rosszindulat, a károkozás, a pletyka annál jobban dívik, miközben az ólak lebontva, pázsit virít a kertekben, s az utcai terefere naphosszat, az éjszakai hangoskodás, délelőtti alvás és a dolgosok lenézése, üldözése, megvetése, rágalmazása. Nos, lehet, hogy rossz helyre költöztem, pedig gyönyörű a hely, de mint a falu első embere is mondta: egyre nehezebb az emberekkel bánni, s, akik maradnak - a 'selejtek'.
Elnézést, tudom nem ide tartozik, de ami a "bögyömben" van....
#6 Válasz AnnánakJózan Paraszti Ész 2018-05-09 10:39
Kedves Anna!

Amit ír, az lehangoló. Két dolog az, amellyel ezt az állapotot kezelni kellene - szerintem:
1./ az ellátási rendszer szabályozási környezetének megváltoztatása (közösségi belső szabályozási rendszer)
2./ az emberek "nevelése"

Egyik sem könnyű, sőt. De úgy gondolom, hogy ezt a status quo-t nem szabad elfogadni, hanem keresni kell az életképes, tisztességes megoldást.

Miért van az, hogy a Krisna-völgy (élet)képes termelő és értékesítő tevékenységet tudott létrehozni e téren? Keresni kell a jó megoldásokat és adaptálni magyarra.
Hátha van itt az olvasók között olyan, aki tud konkrét példákat adni!
#5 Silány minőség-szb- 2018-05-08 18:49
Én, így majdnem vakon most is KÜLÖNB FILMET készítenék, mint ez?
Ezen kívül!: -Ha terjeszteni szánom, NEM REKESZTEM KI azokat akik NEM ÓHAJTANAK -mert csak Zuckerman bukszáját dagasztják a "BOOK"-JUKKAL! - hanem feltenném a you-tube ra, 480 p. minőségben és ingyenesen!
-Rengeteg videó-felvételi probléma van, úgy a felvételtechnikában, mint a vétel szintjén! EZ BORZASZTÓ! SZÉGYEN, vagy RÖHÖGNI VASLÓ! Csurka foroghat a sírjában! Ő aki önálló MIÉP médiát akart létrehozni!....
-Ki ez a: Angelica Bejan, aki a MIÉP-TV szerkesztőjének adja ki magát? Magyar egyáltalán? Ha művésznév, SZÉGYELLI a SAJÁTJÁT? Ha nem, akkor kicsoda?....
-Ki ez a két nyilatkozó? Egyébként így nem lehet pártot szervezni, gyarapítani! Ki KELL írni/mondani a neveket! Mint fentebb írtam, a féész alkalmatlan, -alap/ingyenes kiépítettségben- a hibátlan információ közlésre! Egyúttal KIREKESZTŐ IS!

Ilyen körülmények között csoda e, hogy a támogatottságuk szinte 0!
A "SZINTÉ-BE" az én szavazatom is benne van. Ha a CSAK a MÚLTBÓL akarunk megélni, Meg siránkozunk, abból SEMMI NEM LESZ

-szb-
#4 "Kezdjünk hozzá..."Anna 2018-05-08 13:45
Tisztelt Józan Paraszti Ész!
Felvetéséhez minimum őstermelő igazolvány szükségeltetik, s a sok eredetigazolás, permetezési napló stb.stb. nélkül legálisan semmit nem lehet eladni.
Sokan inkább elajándékozzák terményeiket, jobb esetben cserélik, ám többen mutyizásos alapon ömlesztik ismerőseik által az ismeretlen, nyomonkövethetetlen áruikat a nyomonkövethetők közé, miközben kiröhögik a tisztességeseket, sokszor lerontván a minőséget is.
Az emberi gyarlóságok kifogyhatatlan tára vidéken jobban érvényes, mint a nagyvárosokban, tisztelet a kivételnek, aki sokszor inkább kiönti a feleslegbe maradt zöldséget, gyümölcsöt egyéb terményét.
#3 Kezdjünk hozzá!Józan Paraszti Ész 2018-05-07 16:30
Kedves magyar emberek!

Politizálás helyett a mindennapi életben tegyük meg az első lépést.

Kedves MIÉP vezetők és /vagy azok, akik nagy kapcsolatrendszerrel rendelkeznek!
A magyar megmaradás első lépéseként hozzuk létre a magyar-magyar piacot. Minőségi magyar termékeket, magyar termelőktől, magyar fogyasztóknak. Egy kezdeti termékkörben (most indul a zöldség-gyümölcs szezon, lehet csemegézni, hogy pontosan mikor-mi legyen), a nagy áruházláncok kihagyásával. Ehhez termelőkre, termékekre és logisztikára van szükség - tisztességes árak mentén.

Én annak idején egy "magyar kosár" megszervezésébe vágtam bele a fejszém, de nem jártam sikerrel, mert:
- nincs megfelelő termelői bázis ismeretem, így nem is tudtam sem termékportfóliót, sem egy korrekt árképzési rendszert kialakítani
- nem volt kellő nagyságrendű fogyasztó bázisom, ennek hiányában a szolgáltatás ár- és rezsiköltsége irreálisan magas lett volna

Tehát a feladat lehetne: regionális magyar ellátó piacok kialakítása. Ebben ki-ki megtalálhatná a szerepét is: termelő - szállító - fogyasztó.

Ez a rendszer számos pozitív eredményt hozhat: termelőknek piacot, munkanélkülieknek munkát (kiszállítás), fogyasztóknak egészséges, magyar táplálékot. Kérdés, hogy életképesen mindez összerakható-e? (tisztességes termelő, jó minőségű termék, jó / versenyképes ár, pontos és rugalmas szállítás, pontos fizetés).

Kedves magyarok! Előre, utánam! Én szívesen segédkeznék egy ilyen rendszer kialakításában.
#2 Bűnösséggel...Anna 2018-05-07 07:12
Néhai Rozgonyi úrnak igaza volt és van. Teljes összefogásra azonban nem lehet számítani, mert a többség fél az igazságtól, talán,mert soknak van a "füle mögött"? Anno a briliáns agyú Csurka István lapjába, a Magyar Fórumba sokan írtak a másik oldalról is - álnéven, amolyan "Pistám! Meg ne tudja senki..." alapon. Ma ugyanezek együtt menetelgetnek az összefogás(?) jegyében. Nem hiszek a "turáni átokban", de akiben egy csepp magyar vér is folyik, szíveskedne ne a saját hasznát nézni elsődlegesen (tisztelet a kivételeknek), hanem jobbító szándékkal a Haza sorsával foglalkozni, s a maga módján mindenki tegyen le valamit asztalra vonulgatás, kioktatás, kritizálás helyett - naponta!
#1 KÉRDEZEM, MI AZ ÉP?ID. KISS LÁSZLÓ 2018-05-07 04:53
„….Alkotmányos ellenállás? Nos, ellent lehet állni, de az a töredék létszámú ember, akik tegnap az M1TV székháza előtt dekkoltak nem viszik semmire, és éppen úgy eltűnnek a süllyesztőbe, mint bármelyik másik szervezet. Hogy miért? Mert a szervezőjük intelligenciája felülírható abból, ahogy hozzáállt a jelenlétünkhöz, a MIÉP megjelenéséhez...”
id. Kiss László álláspontja:
NEM ÉP DOLOG AZ, MÉG AKKOR SEM HA MI – RE NAGYÍTJA MIÉP? ÉP AZ AKI ÉPEN GONDOLKODIK!
EZ AKKOR IS IGAZ ÉS VALÓSÁGOS FELISMERÉS HA ELLENTMOND MINDEN JÓZANGONDOLATNAK!
MERT EBBEN A HÁBORÚBAN CSAK AZ Ő ( bűnöző zsidó és csahosai) JÁTÉKSZABÁLYAIVAL JÁTHATSZ – PL. ALAPPILLÉRE A PÁRT!
ÉRTHETTELEN MODÓN MÉG IS ERŐLTETED – LE IS ÍROD IDÉZLEK: „…Nem kellenek pártok? Rendben van, szerintünk sem kellenek!...”
NEM TUDOM MI TÖRTÉNT OTT AMIRE HÍVATKOZOL – (…tegnap az M1TV székháza előtt dekkoltak….) . MAJD MEGKÉRDEZEM ŐKET, DE ELŐRE LÁTTALANBAN----- MINDEN BIZONYOSÁGGAL LEÍRHATOM, hogy addig nem is fog sikerülni a közös akarat, ha van közös akarat MAGYARORSZÁG megmentésére,
VAN KÖZÖS AKARAT?
Ha így gondolkodtok, NINCS!
(…az egyik félre vezető ezt így kommentálja … közös akarat a fidesz eltávolítása legyen…..) ugyan kérem , így marad ez a rendszer olyan mindegy ha ő van - MARAD vagy helyét elfoglaló lesz A TOVÁBB VIVŐJE….) ÉRTITEK EZT?
E KÜZDELMÜNKBEN:
leírtam az alkotmányos ellenállás stratégiája jó – de rossz a taktikája – ezt a cikket olvasván szomorúan állapítom meg sokadjára nekik, hogy rossz a stratégiájuk – de jó a taktikájuk - na látjátok ez ötvözni kell – a SZÖVETSÉG A NEMZETÉRT…. KÖZÖSÉGGEL! És mind azon jó helyes valódi magyar jóakaró és helyesen cselekvő emberekkel, akik a mostani rendszertől akar megszabadulni és végleg felszámolni,
Ha hozzá szólsz ehhez az írásomhoz, csak építő jelleggel teheted, nem teheted a szokásos sirámot,, mert ezt így nem lehet, meg úgy nem lehet , meg nincs értelme meg tehetetlenek vagyunk velük szemben meg stb. LEÉPÍTŐ JELLEGŰ ÍRÁSAIDAT TARTSD MEG MAGADNAK!
HOZZÁ SZÓLÁSOK PL.
Első:
AKARJUK ÉS MEGTESSZÜK – MAGYAR HONT MEGMENTJÜK ELÜLDÖZÖTT FIATALJAINKAT VISSZAHÍVJUK – CSÁBITÓ LESZ AZ A KÖRNYEZET MELY MÁR A NÉP ÉRDEKÉT SZOLGÁLNI FOGJA KIFOGÁSTALAN BÉREZÉS JÖVŐKÉP BIZTONSÁGA, AMIRE LEHET ÉPÍTENI CSALÁDOT TERVEZNI STB.
Második. pl
MIT KELL TENNEM, HOGY EBBEN SEGÍYTENI TUDNÉK!
harmadik---stb-stb-stb-

Küldöm ma nektek: 2018. május 7. én id. Kiss László Bázakerettyéről!

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások