20240430
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2020 április 09, csütörtök

Sorozat Az emberiség előre eltervezett jövőjéről.

Szerző: JÚLIA és >Zoli

Sorozatot indítunk JÚLIÁVAL ami az emberiség számára előre eltervezett jövőjéről fog szólni és ez a megvalósítás az ami már kB. 25 éve meg is kezdődött – SUBA alatt. Hogy hogyan indult eme téma megnyitása azt a lenti levélváltásunk tartalmából megtudhatjátok...

Szervusz Zolikám –

Néhány héttel ezelőtt úgy döntöttem: abbahagyom az ismeretterjesztést. Ma utánanéztem: hányan is olvasták azt az írást, amire én heteken keresztül gyűjtöttem az anyagot és két napig az írással voltam elfoglalva. - 23 olvasód vette magának a fáradtságot. Azt hiszem, az ilyen alacsony érdeklődési szint nem igen lelkesíthet a további munkára. – ezért gondolom úgy, hogy nem éri meg a a további fáradság, DE...

Sajnos!!! A hétvégén megérkezett az a könyv, amit úgy tartok a kezemben, mint egy puskaporos hordót!

Ami ebben a könyvben van azt nem lehet emberileg ép-ésszel felfogni! S a legnagyobb baj az egész TITOKBAN kerül bevezetésre, többek között a jenkiknek kb. 20 éve folyik.

Átalakítják az emberi társadalmat, átvéve a tökéletes kontrollt mindenki felett, a készpénz megszüntetése nem hülyeség, hanem hamarosan valóság lesz. "Aki nem hoz profitot – pusztuljon". Kiderült a jelenlegi víruscirkusz háttere is: „a kínaiak meg fognak fázni" – azaz a Vírus a megfázás tüneteit idézi elő. Ha a hamisított statisztikát figyeled, amit a TV világgá kürtöl: a 65 év felettiek pusztulnak rakásra. Ezt a vírust tehát az emberi pusztítás előidézésére szabadították ránk. Az emberiség FELÉNEK pusztulni kell. Egyesek haszontalan zabálóknak nevezik azokat akik nem termelnek profitot – mások egyenesen ágyútólteleknek. Még valami=?

Obama már régen elindította az iskolai reformokat: az oktatasi szint mindenütt lecsökkentett, az iskolások, egyetemisták nemhogy emelt szintű oktatásban részesülnek, de egy szinten sokkal alacsonyabbat.

A földhasználat korlátozva lesz, az emberek nem költözhetnek szabadon oda, ahova akarnak, a területek természetvédelmi területekké lesznek alakítva, ahova a lakosságnak meg csak belépni sem szabad. De ez csak néhány kiemelés az egészből – mert ehhez tartozik az is, hogy a gazdaság is teljes kontroll alá kerül, s ami a lényeg: MEGSZŰNIK A MAGÁNTULAJDON!! Nem lesz öröklakás, nem lehet saját földed, még csak egy darab kerted Sem!!

Magyarul ez annyit jelent: központi gazdálkodás, meghatározott mennyiségű élelmiszert lehet vásárolni, az áramot a szolgáltató egyszerűen egy távirányító segítségével kikapcsolja a lakásokban – hogy ne soroljam tovább: megfájdulna a fejed.

Összefoglalva: a világszocializmus kerül létrehozásra – a környezetvédelem ruhájába bujtatva! Emlékezz a szocializmusra: én megéltem.

Az is kiderült, ki irányítja Németországot, kiderült, kivel beszéli meg a programot a DDR-es Marionette.

Én általában gyorsan olvasok – de ezt a könyvet olyan lassan olvastam, hogy még csak a 300. oldalnál tartok. Tele gazdasági fogalmakkal, s akinek fogalma sincs a gazdaság működéséről – vagy alaposan utánanéz (én ezt tettem), holott én közgazdasági kepésítéssel is rendelkezem – de nagyon nehezen értettem meg.

Én a szerzőtől először 1993-94-ben olvastam egy könyvet – ez felborította a világnézetemet. Különösen sokat nem foglalkoztam politikával, mert a szakmám is „Politikus" – az állami akaratot tükrözi. Olyanokkal beszélget, akiket nem ismer a világ – de Jelen vannak ott, ahol a jövőbeni fontos kérdésekről hoznak döntéseket – s néha meg fotót is közöl – tehát nem kitalált történetek. Tudod te például, hogy születesi anyakönyvi kivonatokkal a börzén üzletelni lehet? Ugye nem? Én Sem tudtam – de ebből a könyvből kiderült hogyan és főleg miért.

A könyv egyébként igen hangzatos és figyelemfelkeltő címet visel: Kiirtjuk az emberiség felét – s ez igen gyorsan fog megtörténni. – A kínaiak „megfáztak" – s a világon elterjedt a koronavírus.

Rendszerint az időseket éri először a halál – hiszen ők már nem tudnak profitot termelni, csak viszik a pénzt; egészségügy, ápolás, étkezés, stb.

A madárinfluenza s egyéb, az utóbbi években fellepő „járványok" nem voltak elég gyorsak - hát meg kellett gyorsítani az egész folyamatot, s hozza kellett a lakosságot szoktatni a korlátozásokhoz, tilalmakhoz. Az internetes oktatáshoz – csak a legszükségesebbet kívánni a gyerekektől, egyetemistáktól.

A jövő társadalmában RABSZOLGÁKRA lesz szükség, akik teljesítik a parancsokat s nem kérdeznek, nem gondolkodnak.

Mindez a VILÁGELIT számara van fenntartva – akik jobban tudjak, mire van szüksége az embereknek, mint saját maguk- A gondolkodás, a jövő megtervezése a világelit (leginkább a bankárok!) számara van fenntartva.

A Covid-19 járvány igencsak súlyos következménye: a gazdaság „megsegítse" címen a bankok korlátlan mennyiségben adják a HITELEKET – ezeket pedig vissza is kell fizetni. Ha nem tudják visszafizetni – hát bezár a bazár. Egyébként a könyv CSAK 360 oldalas – de olyan vastag, hogy  kézben tartani is nehéz, De ez a 360 oldal tömény információkkal, évszámokkal, nevekkel van tele – benne lesz az írásban , legfeljebb kihúzod. A szövegek túlnyomó többsége angol nyelven íródott, németre fordították – s bármibe fogadok: ez magyarul nem fog megjelenni!

Megpróbálok mindent úgy összesűríteni, hogy a közönséges földi halandó számara, aki nemigen foglalkozott gazdasági kérdésekkel – Ő is megértse.

Üdv: Júlia


SOROZAT ELŐZETES !

Itt jön az azonnali válaszom lényege Júliának.

Kedves JÚLIA !

Köszöntelek újra köztünk! Én már ezt a levélváltásunkat is megjelentetem ha megengeded.

Közben mint fent már olvasható is, az engedély megjött és a sorozat is beígérve! Köszönöm Júlia!

Tehát Júliánk; Vágjunk bele!

Az olvasottság számlálóról:

- Tudod, amikor valamikor 2008 márciusban indítottam a honlapomat - honlapunkat, majd nemsokára a hírlevelet is bevetettem, akkor az volt a kívánságom, hogy legalább egyetlen egy levelet kapjak, vagy lássak viszont valakitől aki terjesztett akár egy cikket is a heti ajánlatból, vagy a honlap cikkeiből. Az olvasottság sem érdekelt, (az most sem elsődleges lényeg) elég volt ha tudtam, hogy az én megnyitásaimon kívül, ha egy valaki más megnyitotta a cikket akkor azt már sikernek könyveltem, és így megtudhattam, hogy egyel többen vagyunk hasonló gondolkodók. Ma sem érdekel hányan nyissák meg csak az, hogy legalább rajtam kívül legalább egyvalaki olvassa végig és értse meg!

Gondolj bele ha valakinek (akár csak egynek) is ha felkeltette érdeklődését és elküldte pl. egyik barátjának drótpostán mondjuk véleményezésre és feltételezzük, azt is, hogy az mástól erről még nem hallott, olvasott, lehet az is tovább küldi a saját címlistájára csupán a bemásolt cikkszöveggel, nem a honlapra utaló linkel. Így ezek már nem-biztos, hogy emelik majd az olvasottsági számlálómat...

Volt, hogy körlevélben hozzám is eljutott ilyen ... Akkor voltam a legboldogabb

Az ékezetek felrakása:

Ez bizony elég macerás munka, de ezt az áldozatot magamra vállalom. Igaz nagyon lelassítsa a szerkesztést, de megéri az olvasók végett.

Köszönet neked Júliánk, hogy ekkora áldozatot hozol és megírod számunka ezt az izgalmasnak tűnő sorozatot. Várjuk munkádat.

Szeretettel: >Zoli< és Júlia

Hozzászólás  

#3 Valasz IstvannakJulia 2020-04-27 15:32
Kedves Istvan, melyik TEREMTÖ-re gondoltal? Mert van belöle több is: a moszlemok Allahnak hivjak, a keresztenyek Istennek, a zsidok Jahve-nak! A spanyol natha-nak nevezett jarvany 18 milklio ember eletebe került. Az AIDS azota folyamatosan csökkenti az emberiseg letszamat. A Madarinfluenza CSAK KISERLET volt, mennyi embert tudnak elpusztitani egy virusjarvannyal. A mostani Corona virus mar nem kiserlet - itt mar elesben megy a jatek. A cel elsösorban a szabadsagjogok csökkkentese, megszüntetese. Gondolod, hogy a 10 milliard embert ez a Föld el tudja latni eleg elelmiszerrel? Miert van annyi ehinseg a vilagon? Mert a Teremtö gondoskodik rolunk? 10 milliard emberröl? A japanok mar emeletes hazakban, laborokban, föld es viz nelkül nevelik a zöldsegeket, a lakossag ellatasara. Gondolod, hogy ez Afrikaban lehetseges? En nem. Ajanlom, olvasd el dr. Bene Gabor irasat Zoli hirleveleben - tanulhatsz belöle, ha akarsz. Az ilyen irasoknak, nem a felelemkeltes a celjuk, hanem FIGYELEMFELHIVAS! Hogy mire keszülnek azok, akik a vilagos akarjak iranyitani, mindent megszerezni, ami a Földön letezik. S akik erröl cikkeket, könyceket irnak - n4em a levegöbe beszelnek, hanem szemelyesen keszitett interjukkal olyanokkal, akikvaloban tudjak, mi törtenik a vilagban. Hogy ezeket ki, hogy ertekeli - sajat, szemelyes ügye. Hogy uj informacioval is szolgaljak: egy francia Nobel dijas professzor (független kutato, tehat semmilyen alapitavyn, gyogyszergyar nem penzeli!) nyilaktozta: a Corona virus tenyesztesre!!! került, nem termeszetes. Vajjon miert tenyesztettek ki? Gondolom, nem azert, hogy a tudosok jatszadozzanak vele. Ha a jarvanyt követö allami intezkedesek a szabadsag korlatozasat vonjak maguk utan, mar egy lepessel közelebb kerültünk a valosaghoz. Mi lesz azokkal, akik a digitalizalt vilagban elbocsatanak? Miböl fogjak eltartani a csaladjukat? Miert nem szabad elutazni szabadsagra külföldre? Egyes elemeit mar ismerjük a szocializmusbol. Mert a diktatura kerül bevezetesre!
Dolgfozz, fizess adot - s (durvan kifejezve) fogd be a szad! Ez a vilag a gazdagoke - s aki nem termel profitot - annak pusztulni kell, barmi aron is.
S garantalom: felelemkeltes nelkül megtalaljak a modjat, hogyan - ha meg nem talaltak meg!
Mi nem felelmet akarunk kelteni, csak GONDOKODASRA kesztetni mindenkit. De ha ez tul nehez - a Teremtö nem fog helyettünk sem gondolkodni, sem cselekedni! Allok rendelkezesedre, ha vitatkozni akarsz: Julia
#2 Ki irtanak az emberiseg feletIstván 2020-04-20 13:16
"Ki irtanák az emberiség felét" Számtalan próbálkozás volt erre csak az elmúlt ezer évben, és az eredmény, hogy sokkal többen lettünk. Az ilyen gondolatok kiötlőinek ideje lenne elgondolkodni ezen az igazságon. Vajon a Teremtő akarata, vagy az általa teremtett ember idióta vágyai érvényesülnek az élet vonatkozásában? Ha képesek vagyunk belátni és elfogadni a valóságot, akkor nem születnek meg azok az agymenések/könyvek, amikből árad a félelemkeltés. Éppen ellenkezőleg olyan gondolatok terjednének, amelyek segíthetik az egészséges létezést, és boldogan élhetnénk az életünket. Ha a régészeti feltárások bizonyítékai nem lennének eltitkolva, akkor tudnánk, hogy még egy atomháborúval sem lehet a Teremtő akaratát megsemmisíteni. Márpedig Ő az embert a Földi életre rendelte, hiszen itt vagyunk.
#1 Ki irtanak az emberiseg feletSebestyen Istvan 2020-04-13 08:56
Igeretes könyvismertetes lesz. Jo lett volna mär ebben a levelben megadni a könyv cimet, mert mäs is tud nemetül meg angolul az olvasok között.
Habar, bevallom, nem igazan koncentralok a disztopikus tarsadalmat epitö mernökök terveiben. 3,5-4 miliard embert kiirtani, tekintetbe veve a krematoriumok kapacitasat, nem lehet csak egy bizonyos idö lefolyasa alatt megcselekedni. Krematoriumok lazas epiteseröl hireket nem hallottunk. Ezzel megint odajutunk mint a holokauszttal, hogy mindenkit el kell zarni, ki kell közösiteni, aki a krematoriumok kapacitasanak szamitasaval kezdi boncolgatni az ügyet. Azonban, ha ez hivatalosan megy, mint jarvany, akkor be lehet vetni kotrogepeket es hatalmas gödröket asni, ahova el lehet temetni a naponta ezrevel elpusztulo embertarsainkat. Ennek is van egy kellemetlen mellekes szaga, ugyanis minel nagyobb a gödör, annal több ideig kell nyitva maradjon: egy reteg hullat meszporral kell vastagon behinteni, hogy az minel kevesebb hullaszagot arasszon magabol, nem is beszelve a fertözes veszelyeröl.
Mar egy ilyen keveske gondolkodasi eröfeszitessel is meg lehet allapitanji, hogy az emberiseg felenek kiirtasarol almodozo HH es aktivistai tekintetbe kell vegyek ezt a nem keves gondot okozo bajt: hova tünteted el a temerdek hullät???
De tovabbi mellekzöngei is vannak az emberiseg felenek kiirtasaval kapcsolatban. Az eugenika, mint tudomany nem tünt el, csak elrejtözött. Ezelött 12 evvel meg a londoni eugenika kutato intezet (alapitojanak nevet viselö, vagyis Francis Galton, Darwin unokatestvere) honlapjan lehetett olvasni a kutatasi programok nem titkos reszeröl. Aztan eltünt a honlap. De nem csak egyszerüen lekapcsoltak a honlapot, hanem a nyomat is eltüntettek a netröl.
Az eugenika, vagyis az emberi faj fejleszteset kutato tudomany celjai nem egyebek, mint az intelligencia szint szerint az emberiseg kivalasztasa es engedelyezese csak a kivalasztott egyedek szaporodasanak. Amennyiben egy valogatas nelküli kiirtast gyakorolnak, akkor azn eredeti celt labbal tapossak. habar elkepzelhetö az, hogy kiirtjak az emberiseget 500milliora, ahogy azt a Georgia Guidstone-on utasitja a HH, es meg mindig marad az intelligencia szerinti kivalogatasra elegendö egyed, amelyekböl ki lehet valogatni a szaporodashoz szükseges szemelyeket elegendö nagy szamban. ha mar elertünk eddig, akkor mär, 2050-töl, nemcsak lombikban termekenyitik meg a petesejtet es a zigotat -3-5 napig lombikban növesztik, hanem a megtermekenyites utan 9 honapig fejlesztik a magzatot, hogy aztan csecsemökent megszülessen. Ezzel a modszerrel 2 fontos elöny jar:
-Az agy meretet növelni lehet, mert a születest a fej merete mär nem gatolja. Tehat az intelligencia fejlödesenek az emberi anatomia nem vet többe gatat.
-A masik fontos elöny, hogy egy anyatol es apatol egyszerre tetszöleges szamu egyedet lehet szaporitani.
Ezt a szaporitast nagyon meggondoltan es ellenörzötten kell vegezni, mert egyebkent megtörtenhet, hogy a tultenyesztes beltenyesztes abnormalitasba torkollo egyedek megszületesebe torkollik.
Azonban, ha mär kepes lesz az emberiseg a csecsemöt lombikbol szülni, akkor mär feltehetöleg a genhibas egyedeket meg zigota koraban kivalogathatjak, vagyis megölhetik.
Felvetettem nehany problemat az emberiseg tul gyors kiirtasa (nem fog menni) területen. vagyis csakis nagyon ketkedve es utana kerdezve szabad az ilyen könyveket, tanulmanyokat olvasni.
Boldog husveti ünneplest mindenkinek!

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások