20240501
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 november 27, szombat

Pénzt vagy életet!

Szerző: tüskeböki

Sokat agyalok a jelen helyzeten és a mellékletben leírtakra jutottam, amit esetleg nyilvánosan is meg lehetne jelentetni.

Alcím: Terence Hill vagy Rambo-Rocky?

A fenti fura képzettársítást mindjárt (és lehetőleg röviden, érthetően) megmagyarázom.

jelen világhelyzetet nem kell ecsetelnem, remélhetőleg mindenki látja, hogy valami nincs rendben (finoman szólva). Viszont elgondolkodtató, hogy az emberiség nagy többsége miként kezeli mindezt.

    1. A kormánya vagy a globális hatalom elleni tüntetésekre jár, amit vagy egy politikai párt szervezett vagy újonnan felbukkant járványellenes szószólók. Ez valami, de – szerintem – nem az igazi.
    2. Fej a homokban és hisz a kormányában, hogy az majd mindent megold úgy, hogy az neki, „nevem: senki”-nek jó lesz. Na, ez a mélypont...
    3. Baráti társaságban jól kibeszélik, elvitatkoznak, hogy ki mit olvasott minderről, aztán a végén jól elsopánkodnak, hogy hát nincs mit tenni, lesz, ami lesz. Aztán majd eljönnek értük és bekerülnek a levesbe, mint savanyú káposzta...

Tehát a fentiek az alcímhez passzolnak, ugyanis: lehet harcolni ellenállni úgy is, hogy:

Rocky-Rambo, Rambo-Rocky

Péppé verve, jár egy csoki.

vagy:

A rossz fiúk rommá verve

Terence Hill meg ül nevetve.

Mit akarok ezzel mondani? Legyenek jó hangulatú, a sok gonoszt, azok hazugságait szellemesen kifigurázó (de ne alpárin és ne primitíven) beszédek, videók, stb. Hogy a most még a járványbirka akolban bégetők is rádöbbenjenek, mennyire becsapták őket és ők is velünk együtt nevessenek. Mert, kedves Olvasó, a nevetés életerőt ad!

Szóval, én úgy látom, a rendszervények szónokai – tisztelet a nagyon kevés kivételnek, mint pl. Szakács Árpád – hergelnek, az „ellenállók” vicsorognak, jókat bekiabálnak („nem hagyjuk!”, „le vele!”, „xy takarodj!”, stb.). Tehát a tömeg maximálisan fel lett pettingelve, de aztán az aktus sehol, vagyis: nincs szó arról, hogy akkor emberek, most ezt-meg-ezt kell csinálni holnaptól. És ez nem azt jelentené, hogy „szavazzatok ránk, majd mi rendbe teszünk mindent”. Könnyen lehet, hogy pl. idehaza nem jutunk el a választásokig. Mert „a nemzetközi helyzet fokozódik”.

Namármost … (ez számomra egy nagyon hangulatos szóösszetétel, mert bizonyára ismert az a „népi líra”, hogy:

A rátóti plébános

Kecskét fogott, namármost

Míg a tőgyét kereste, kereste,

Tökön rúgta a kecske!

(ez csak egy laza kitérő volt, hogy oldjam az apokaliptikus hangulatot Zoli, ha ezt túlzónak tartod, töröld ki). /átment: Zoli/)

Tehát most jön a főcím magyarázata. Pénzt vagy életet!

Ugyebár erre az ugrik be, hogy egy sötét utcán egyszer csak valaki elénk toppan és ezt lihegi az orcánkba. Na, itt nem erről van szó.

Elgondolkodott mindenki azon, hogy hogyan is zajlik ez a biológiai háború? (merthogy ez az, talán nem kell bizonygatni) Ha elővesszük a józan paraszti eszünket, rájövünk arra, hogy ami most történik, abban:

1.) nem killgatyesz, faúúú-csi >>egészségedre!, a zorbán, a világgazda sváb, nejlon maszk, tedd ide-oda törner, rocky féler, rőtcsild, stb. fő gonosztevők azok, akik kikísérletezik a mérget, legyártják a mérget, szállítják a mérget és végül beadják a mérget (méreg = vakcina)

2.) nagyszámú névtelen gyilkos dolgozik a fentieken, de nagyjából-egészében ismert intézményekben!

Tehát kedves Olvasó (ha eljutottál ide), íme a javaslat:

1. Tárd fel a környezetedben azokat, akik tevőlegesen részt vesznek ebben a világméretű népirtásban. Amennyire a „demokratikus” törvények lehetővé teszik, akadályozd meg, hogy tovább csinálja, amit csinál. Persze, először el kellene beszélgetni vele, ami röviden ennyi: „Te öcsipók! Komolyan gondolod, hogy te leszel a hegylakó („csak egy maradhat”)? Amiért te pénzt kapsz, azzal elveszed a mi életünket.” És ekkor jöhet a záró kérdés: „Szerinted ez jól van így?” Nos, a választól függően a kérdező(k)re bízom, a hogyan-tovább-ot. Mindenesetre talán sokaknak lehet az értelmére (? magától eddig nem jött rá ?) / lelkére (van ezeknek lelkük?) hatni. Hisz emberiség elleni bűntett nélkül is gyakorolhatnák a békés, emberi jövőben a szakmájukat.

2. Fel kell tárni az intézményeket, ahol a mérget kutatják-kísérletezik, gyártják, tárolják és osztják. Ide kell tüntetés és blokád!!! Egy kilóra megvett becstelen politikustól ne várj semmit! Se az aktuálisan hatalmon levőtől, sem pedig az ellenzékben fröcsögőtől. (gondolj vissza, milyen „programja” van, azt mikorra hirdeti és mennyire valószerű – figyelembe véve a világhatalom anyagi, katonai, a társadalomban rejtőző zombi erőforrásait)

Tehát így kell(ene) érteni a „Pénzt vagy életet!” baráti kérést és – szerintem – a jelenlegi helyzetet, a mi cselekvési területünket.

Nincs sok időnk!

- tüskeböki -

Kiemelések és külalak Zolitól

Hozzászólás  

#1 Árnyaljunk egy kicsit!hferi 2021-11-28 12:40
Jelenleg az egyik oldal ellenőrizhetetlen statisztikákkal riogat, a másik oldal pedig -többek között- mély szakmai elemzésekkel kábítja a népet. A közös bennük az, hogy mindkettő a hétköznapi emberek félelemérzetét stimulálja és próbálja a maga oldalára állítani.
Az egyik oldal kommunikációja egyértelmű: a saját gaztetteit akarja igazolni (Oltasd be magad, mert látod, milyen sokan megbetegedtek? Milyen sokan meghaltak? - Na, de miben is haltak meg? És ezek közül hányan voltak beoltva és milyen vakcinával? Erről nincs szó).
A másik oldal kommunikációjának célja kérdéses. Valószínűleg nem gondolhatják komolyan, hogy az átlagember szakmailag is megérti és elfogadja, amit írnak. Akkor meg mire jó ez a fajta információs áradat? Én már besokalltam. Kialakult egy véleményem és azt sem az egyik, sem a másik oldal újabb és újabb agymosása nem változtatja meg. És sokan vagyunk így ezzel szerintem.
Éppen ezért érdekes újdonság az az út, amit a cikkben a szerző felvet. Sem a politikai pártok ígéretei, sem a jószándékú orvosok, virológusok újabb és újabb bizonygatásai nem jelenthetnek megoldást, csakis egy cselevési program. Itt és most, azonnal. Mindenesetre szerintem hatékonyabb lenne, mint a bűnök az újabb és újabb fejre olvasása.
Ebbe az irányba kellene fordulniuk azoknak, akik a nyilvánosság felé fordulnak és már elértek bizonyos bizalmat, tömegtámogatást. Amit a szerző felvet, érdekes, a tömeges ellenállás egyik legjobb lépése (célirányos!), de körüljárandó, hogy békés úton mennyire megvalósítható avagy hogyan kezelje a várható konfliktusokat a hatalommal (jogvédők sorakozz!). És gondolni kell arra is, hogy nem csak ez az egy vírus van. Biztos vagyok benne, hogy van többszáz kutatólaboratórium a világban, ahol újabb és újabb tömeggyilkos eszközt állítanak elő (na, ezeket kellene kiüríteni, megsemmisíteni vagy átállítani a békés kutatásokra).
És ott van még az 5G hálózat, amely -jószándékú szakértők véleménye szerint- az emberekbe fecskendezett nanochipek vezérléséért felelős.
A komplex és legjobb stratégia kidolgozása lenne a mozgalmak élére állók feladata.
Azért itt van egy kis félelemérzetem: Tudnak egyáltalán stratégiában gondolkodni vagy csak a hangulatkeltéshez? Ugyanis egy ilyen szintű probléma elleni fellépés vége -adj' isten, győzelem esetén- egy nagyon komoly, világméretű újjászervezési feladatot generál. Tudják ezt? Tudják, hogy milyen komplexitásban kezelik a győzelmet a mostani hatalom elsöprésével? Miket mire változtatnának meg? Van hozzá szaktudásuk, erőforrásaik, információik? Stb., megannyi kérdés.
Igen, kell egy Great reset, de nem úgy, ahogy ezt Schwab-ék elképzelik! Van humánus Great reset terv is? Mi az, ki csinálta? Milyen a végrehajtási terve? Elkezdődött?
A mostani világ (emberiség élete) meg fog változni. Ez biztos. A változás egyik zászlóshajója ez a járványosdi, ami egy emberi gonoszsággal fejlesztett, terjesztett biológiai háború. Ennek oldalvizén ugyebár már folyik a világ gazdasági "reformja", újraszervezése: a magánvagyon eltörlése, a teljes függés a világkormánytól.
Kell, hogy legyen a "tisztességes" oldalnak is stratégiája egyrészt a háború megnyerésére, másrészt a győzelem utáni változtatásokra.
A gonosz oldal rendkívül szervezett, óriási hatalmi potenciálokkal rendelkezik és a tán százéves stratégiájukat immár egy jó ideje végrehajtják! Kiépített hálózattal, nemzeti szinteken beszervezett vezetőkkel és a tömegben sunnyogókkal.
Van szervezett "tisztességes" oldal? Mert a "járványtagadók" ugyebár nem tekinthetők annak. Ha nincs, akkor képletesen szólva csúzlikkal lövünk az atomfegyverekkel szemben.
Hát ezeken is el kellene gondolkodnia mindenkinek, aki tüntetésre megy, szónokol, osztja az észt videón, írásokban. Én sajnos nem vagyok optimista ...

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások