20240430
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2022 január 24, hétfő

Covid, Omikron és ami a háttérben van. (2. rész)

Szerző: Pataky Zoltán

Mintha mesterséges álomban, vagy kómában fetrengene az emberiség olyan a csend amikor arról van szó, hogy a tényeket kellene csak feltárni ahhoz, hogy megértsük világunk problémáit!

Akkor válik különösen világossá, hogy mi megy végbe, amikor az itt-ott felbukkanó egyedek, a társadalom különböző rétegeiből, megpróbálkoznak a tények ismertetéseivel, mert, ha nem is azonnal, de számítani kell arra, hogy azok akik a világ megrontását, előre tervezték, iszonyatos hangerővel, bármelyik államból, hisztérikus rohamot indítanak a még gondolkodni képes, tudósok, társadalom kutatók, pszichológusok, de a főleg a Nemzetben gondolkodók ellen.

Ezek a rohamok csak azért lehetségesek mert a tervezők mára már mindenhová beépültek. A gyerekek oktatásába, a nemzet gondolkozását befolyásolják, a tudományos egyetemekben ott ülnek, éppen úgy mint a kulturális körökben és végezetül ami a legrosszabb, az egész világot átölelő pénzrendszer a markukban van.

Azért történhetett meg, hogy a mesterséges járványt kiválthatták és a maguk nyereségévé tették! Mintha a pénz lenne a legfontosabb az életben. Amikor pedig életről beszéltünk, ma már egyre kevésbé, akkor, tudatosan a család, a Nemzet, a tudomány és a kultúra volt létünk lényeges megmondója, igen a tartóoszlopi voltak ezek a dolgok. Nem is csoda hisz az emberi társadalom csak az előbb említett tények alapján tud fejlődni, és tovább fejlődni, ha szabadon teheti! Elég is a bevezetőből, nézzük mit mondanak a tények!

”1776-ban a Rothschild család megbízta Adam Weisthaupot, az Illuminátus rend alapítóját, hogy dolgozzon ki egy tervet a világuralom átvételéhez. Ezen terv irányvonalában történik a mai világrend megdöntése és az Új Világrend kialakítása.

A terv a következő:

1. Használj erőszakot és terrort inkább mint tudományos vitát.

2. Prédikálj "Liberalizmust" a politikai hatalomhoz.

3. Kezdeményezz osztályharcokat.

4. A politikusoknak muszáj, hogy ravaszak és megtévesztőek legyenek- a legkisebb erkölcsi norma is sebezhetővé teszi a politikust.

5. Boritsd le a meglévő rendszereket és törvényeket. Építsd újra a meglévő intézményeket.

6. Maradj láthatatlan addig a percig, amíg akkora erőt szerzel, hogy már sem ravaszság, sem erőszak nem képes aláásni hatalmadat.

7. Használj tömeg pszichológiát, a néptömegek kontrollálására abszolút zsarnokság nélkül nem uralkodhatsz.

8. Támogasd az alkohol fogyasztást, a kábítószereket az erkölcsi korrupciót, mindenfajta bűnöket, használj ügynököket a fiatalok megrontására.

9. Szerezd meg az emberek tulajdonait, bármilyen formában biztosítsd a tulajdonjogod.

10. Szíts háborúkat és kontrolláld a béketárgyalásokat úgy, hogy egyik fél sem szerez területet, így eladósodnak, ezzel hatalmunkba kerülnek.

11. Válassz olyan embereket az állami hivatalokba akik, szolgálnak és engedelmeskednek parancsainknak, így készen állnak, hogy zálogaik legyenek játékunknak.

12. Hasznád a sajtót propagandára a nyilvánosság felé, miközben a háttérbe maradsz tisztán, a felelősségre vonástól.

13. Semmmisítsd meg a gazdasági ellenfeled.

14. Kreálj funkcionális pánikot, használj éheztetést a tömegek kontrollálására.

15. Szivárogtasd be a szabadkőművességet, hogy érvényesíteni tudják igazi természetüket a filantrópiában. Terjesszék az ateizmust a goyim pogányok között.

16. Ha eljön az óránk, akkor a mi urunk az egész föld koronázott királya lesz, az ő befolyásuk megszűnik, és minden ami az útjában áll.

17. Hasznáj szisztematikus megtévesztéseket, jól hangzó kijelentéseket és népszerű mondásokat. Mindig meg lehet tenni annak az ellenkezőjét ami meg lett ígérve- úgy sincs következménye.

18. A terroruralom a leggazdaságosabb megoldás a gyors alávetettségnek.

19. Álruhába öltözött politikai, gazdasági, pénzügyi tanácsadók szerzik meg a mandátumokat, diplomatikusan anélkül, hogy félniük kéne, hogy kiderülne a titkos erő a nemzeti és nemzetközi ügyek mögött.

20. Egy globális kormányzás a cél. Fontos lesz óriási vagyonra szert tenni, hogy a goyim-ok még a legnagyobb szerencséjük ellenére is tőlünk függjenek és olyan széles körben, hogy együtt zuhanjanak a fenékre a kormányaikkal, a nagy politikai összeomlás napján.

21. Használj gazdasági háborút. Rabold el a goyimoktól a földjeiket, és iparaikat magas adóval és egyenlőtlen versenyekkel.

22. Vedd rá a goyimokat, hogy pusztítsák egymást, hogy csak a proletárok maradjanak a földön, és egy néhány választott milliomos számunkra, és elegendő rendőr és katona a védelmünkre.

23. Hívd, New Order (Új rend) -nek és jelölj ki egy diktátort.

24. Téveszd, zavard meg a fiatal generációt azzal, hogy olyan teóriákat, alaptörvényeket tanítasz nekik, amikről tudjuk, hogy hamisak.

25.Csavard ki a nemzeti és nemzetközi törvényeket, először ellentmondássá, ami elhomályosítja majd teljesen elrejti. Helyettesítsd döntőbíráskodással.”

Teljesen szükségtelen elemezni az idézetet, mert önmagáért beszél. Fel kell ismerni azt, hogy az általuk leírt „menetrend”, működik. Én ezt a menetrendet, a sátánisták zsenialitásának nevezem. Ez a beteg, leírhatatlanul gonosz „menetrend” közel áll ahhoz, hogy megvalósuljon! A következő részben még egy-két konkrét példát említek meg, a nemzetközi és a hazai berkekből! Mindazt annak a tudatában, hogy én, mint egyed mint egy porszem az egészben, nem vagyok, nem is lehetek hatással a gépezet működésére. Ha viszont, sok porszem, milliók, milliárdok porszeme, összefog, akkor megdönthetjük a terv kivitelezését, még az előrehaladott állapotában is, szellemileg, jogi úton, aztán pedig fizikailag visszaállíthatnánk a rendet!

Pataky Zoltán

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások