20240428
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2022 december 10, szombat

Enni, lenni, élni, tenni

Szerző:

Nincs könnyű helyzetben megfogyatkozott, és részben fogyasztóvá züllesztett nemzetünk. Egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy ma már nem a boldogulás, vagy az uralkodó kaszt gaztettei jelentik a fő gondot, hanem a nemzetünk megmaradása. Két választásunk van: teszünk ellene vagy sem.

A csatolt üzenetek a cikk alatt a Tájékoztató x. oldala szövegre kattintva letölthetők. Ki is lehet nyomtatni, és a kezébe adni néhány szomszédunknak, ismerősünknek. Az elektronikus úton való továbbítás kényelmesebb ugyan, de nem személyes jellegű, és sokkal kevésbé hatékony. A személyes kapcsolatot, önmagunk hozzáadását nem pótolja semmi.

Ha bizonytalan vagy, hogy megmozdulj-e egy ilyen dologra, javasolt megfontolni a következőket:

- A jóra való restség a hét főbűn egyike.

- A kishitüséget azért akarja belénk oltani a milliárdokkal olajozott propaganda ipar, hogy ne cslekedjünk. A passzivitásunk a kulcsa a sötét erők hatalmon maradásának.

- Ha valamit meg sem próbálunk, biztosan nem fog sikerülni. Az elődeink legalább megpróbálták.

- Ritkán adódik olyan alkalom, amikor értelmes tevékenységgel csökkenteni tudunk a minket körülvevő sötétségen. A magyar emberek többsége még mindig fogékony a jóra, csak nem jut el hozzá. Akik le vannak szedálva (alszanak, hipnotizáltak, birkák, stb.) azokkal nem érdemes próbálkozni, de csak 10-ből 3 ember ilyen. Marad 70%.

Előfordulhat, hogy lennének kérdéseid, javaslataid, vagy módosítási igényeid.  A hamarosan megszűnő A KORONA IGAZSÁGA (eoldal.hu) honlap mellett lehetőség van elektronikus levélben felvenni a kapcsolatot a szervezőkkel: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások